Deal?

Trääningen gick fint. Var helt ensam på gymmet i början vilket var ganska skönt eftersom allt var ledigt då.
Körde igenom fredagens pass, så nu har jag inget mer gympass denna veckan enligt schemat.
Men jag vet fortfarande inte om jag vill gå ut och springa, är rädd att det kan bli värre då.. det är ju lite mer ansträngande att jogga och springa intervaller.

Nu har Bev och Richard blivit förkylda, Richard är värst. Det är han och jag som går omkring och hostar xD
Och jag känner mig ju inte alls skyldig menar jag hmmm... jag känner mig jätte skyldig..hehe
Men så är det, synd bara för Richard att han skall till Frankrike på fredag och sen upp i norra England på lör-sön.
Kunde inte kommit mer lägligt.

Nu vet jag inte vad jag skall hitta på Ska duscha och sen se på någon film kanske? Vet dock inte vad.
Också skall jag äta min kvällsmat. Fruktsallad :D
plommon, äpple, päron och apelsin består den av.. kan inte bli bättre.
Imorgon skall jag göra mig en banansmootihe till lunchen :D Älskar frukt verkligen.

Hörs senare eller imorgon.

Ps. Matilda kommer du hit tar jag dina läxor, deal? HaHa Ds.

Det gör mig glad

Då är jag hemma igen.
Var ute en bra stund, närmare 2 timmar med hundarna idag. Fick tips om lite nya vägar så det blir roligare att ta ut dem.

Åkte sedan till en liten stad som jag inte minns namnet på med Bev. Vi åt på restaurang där jag åt lasagne, mumisgt god.
Vi gick sedan omkring och tittade i massa klädaffärer, hittade mycket fina saker men de var lite för dyra för mig..

Nu skall jag snart kila iväg till gymmet och sen ikväll skall jag göra mig en fruktsallad. Har ju ätit lunch idag nu så jag sa till Bev att jag bara ville äta lätt kvällsmat som jag gör hemma :D

Fick förresten en väldigt trevlig överraskning idag på posten. Ett brev från mamma, pappa och Emma. Jätte skoj och jag har nog aldrig blivit så glad för en påse djungelvrål som jag blev idag (de hade skickat med en påse), så nu ser jag verkligen fram emot att få äta den på lördag :D
Och jag lovar jag skall äta den med andakt haha.
Tack!


jagstickeriväg

Tjabba tjena hallå!

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om efter det. Lade mig i sängen och började se på ringaren i nottredam. Har kommit in i en typ disney period, men dom är bra :)

Skall strax följa med Bev ut med hundarna och sedan skall vi åka iväg. Vet inte när jag kommer hem men jag satstar på att kunna gymma ikväll så jag åtminstone får ett av två pass gjort idag.
Åt en riktigt mega frukost idag också, var verkligen jätte hungrig. Lite jobbigt dock när man sitter och äter och hundarna sitter och tigger bredvid och hoppar upp i knäet precis HELA tiden.

Nu skall jag göra mig iordning
Hadetbra

Pyttelite

Träningen gick super, kände mi helt kry.. åtminstone tills jag kom hem då halsen började klia och familjen hemma sa att jag lät förkyld. Men det blir nog bra tills imorn, fast kör bara ett av de två passen som står på schemat, bättre att börja lugnt med bara gympass eftersom löpningen är "jobbigare" och mer ansträngande.

Till middag idag åt vi resterna från igår. Gott, smakade som julskinka och då saknade jag julen lite granna.
Kvällen har jag ägnat åt att försöka se på andra avenyn, men det hackar hela tiden. sen har jag även försökt se på idol, men avsnittet verkar inte ha kommit upp än :/
Får bli top model helt enkelt.

Imorgon är jag ledig och jag och Bev skall åka till någon stad här i närheten och luncha och kolla i affärer, låter som att jag kommer få en rolig dag :)

Hur har ni det där hemma? ni som går i skolan har ni mycket läxor?
Jag kanske är konstig men jag saknar faktiskt läxor lite grann, bara lite...

Hej, jag fattar ingenting

Gick ut på en timmas promenad förut. härligt i det fina vädret.
Stannade till på Tesco, en stor mataffär och handlade tuggummi. Gjorde världens kap då jagg köpte tre packet som satt ihop.
Stod att de skulle kosta 1,32  så jag lämnade fram så mycket i kassan. Där säger hon något till mig, jag förstår inte men jag tyckte det verkade som jag hade lämnat för lite pengar. Jag letar upp en pund till och lämnar fram och då förstår jag vad hon har sagt. De kostade bara 0,32 och inte 1,32 som jag hade trott. Kände mig ganska så dum när jag gick ut ur affären.
Men sen kom jag på vilket köp jag hade gjort. Hemma vet jag att samma tuggummi kostar 12 kr per ask, här fick jag tre för ca 4-5 kr. Nöjd!

Nu skall jag snart ta ut hundarna igen, skall möta upp Richard på hans skola och så tar han över hundarna där så sticker jag in till gymmet en sväng.
Måste göra mig iordning.

Love

Hundfakta

Hejsan!
Solen skiner här och det är riktigt varmt ute, människor går fortfarande omkring i kortärmade tröjor och kort byxor.
Promenaden var mysig och vi gick på lite nya små vägar som jag aldrig har varit på innan.
Nu skall jag strax dammsuga lägenheten och slänga in en maskin i tvätten.

Igår när vi var på hundträningen frågade jag Bev hur hundarna hade fått sina namn och då sa hon att India (tjejen är "hennes" hund) fick sitt namn därför att hon innan de skaffade henne hade sett en väldigt fin hund, samma ras, som hette Indi (det var en kille). Därför blev det India.

Archi som är mer Richards hund fick sitt namn utav någon känd fotbollspelare som spelat i Sunderland, eftersom han är Sunderland fan när det gäller fotboll. Från Början hade de döpt honon till Charlie som tydligen också är någon fotbollspelare som spelat i Sunderland men de tyckte inte att det passade riktigt bra och då blev det Archi istället.
Han hade också varit noga med färgen på hunden. Rasen border collie som hundarna är, är normalt svarta och vita men Richard hade varit väldigt noga med att hunden skulle vara röd och vit som sunderlands färger och absolut inte svart och vit som är Newcastles färger hehe.

Så nu vet ni :P


fem

Tänk att jag redan är inne på min femte vecka här i england. Har varit här i ca 1/7 del av tiden nu.

Jag trodde att jag höll på att bli frisk men när jag vaknade imorse kände jag mis sämre än jag gjorde i både måndags pch söndags, så får väl ta o vänta med träningen ytterligare en dag....segt!

Igår på hundträningen som Archi var på var det superskoj. Det var 5 hundar och deeras ägare som försökte få hundarna att göra olika saker som sitta,stanna aa sådanna saker. Hundarna måste älska det pga av allt godis dom får när de har gjort någonting bra. hehe

Idag händer väl inte så mycket. Ska snart ta ut hundarna på en promenix och sen skall jag dammsuga. Kanske går ut på en egen promenad lite senare också, får se vad jag orkar.
Skall göra en banansmoothie idag också :D

Byebye

Vad gör man?

Hundarna har nog aldrig varit så snälla som idag.
Har varit tysta heela dagen (nästan) och promenaden gick fin fint.

Här hemma har jag städat massvis och gosat med vovsingarna. De är verkligen puss och kelgalna idag. Kommer upp i mitt knä så fort jag har satt mig ner. Nyss kom båda två in från trädgården, hoppade upp i mitt knä, slickade mig i ansiktet och sprang ut igen :)
Känns som hundarna börjar gilla mig hehe..

Nu händer för övrigt inte så mycket. Lyssnar på gyllenetider och kollar runt på datan. Skippar nog träningen idag med för trotts att jag känner mig mycket piggare så snorar jag fortfarande, hostar, nyser och har liite, bara ytterst lite små ont i halsen... hoppas på att kunna träna imorgon.
Nu var jag väl förståndig?!

Åt knäckebröd till lucnh :) gott med riktigt bröd, eller riktigt och riktigt men bättre än de där rostbröden de köper hela tiden, dem tröttnar man ganska snabbt på.
Vet ni vad? Jag rotade runt i skåpen igen för tredje gången och hittade en mixer längst in i ett utav skåpen. Skall fråga om jag får använda den för då kan jag fortsätta göra mig banansmoothie som jag längtat så efter. Fast får nog ta det lite lugna ju inte göra slut på alla deras bananer hehe..

Ska nog gå ut på en promenad senare ikväll när Bev och Richard har kommit hem.
Hittade billiga(re) batterier när vi var på IKEA så nu har jag laddat mp3:n :)

!

det kommer mera..


Notting Hill

Den "blåa" dörren i Notting Hill filmen

En helt orädd ekorre. Stod lugnt och åt trot alla folk som stirrade och tog
kort

Buckingham Palace sett från trädgården

Photos

Heeej här kommer lite bilder ifrån IKEA lördagen :)


Alla tjejer som var med :)

Mitt fynd. Marabou, lakrits och knäckebröd :D


Har inget med ikea att göra men denna rackarn befann sig i min dusch
när jag skulle duscha i fredags! Tog evigheter att få bort den..usch för kryp!


I natt jag..

I natt hade jag världens mes tverkliga dröm, fast vääldigt osannolik xD
Drömmde att Tyra Banks ringde mig och sa att jag hade blivit uttagen till Top Model..haha!
Det var jag och 4 tjejer till totalt som tävlade mot varandra ohc vi flög till USA direkt, hann inte ens packa ner några kläder. Kan ju meddela att jag inte heller hade sökt programmet i från början.
Allt kändes så fruktansvärt verkligt o när jag vaknade i morse fick jag rikitigt tänka efter vart jag var någonstans, läskigt men skoj..

Nu skall jag borsta tänderna och sedan ta ut hundarna.
Have a nice day!

En heldag i London

Helloj!

Kom precis innanför dörren efter mitt London besök idag.

Det hela började med att jag gick upp halv 8 för att hinna med tåget halv 9.
Hade tänkt att se bytet av vakter på Buckingham Palace men det visade sig att det inte var något utan det var imorgon istället! Gaaah gick upp lite för tidigt, men inte i onödan :P

Vi bestämde oss iallafall för att gå in i Buckingham Palace. Haha jag kom in som student när jag visade upp mitt csn kort men det gjorde inte Josefin (vi betalade i olika kassor).
Iallafall så var slottet galet stort. Vi fick gå i ungefär en fjärdedel? av hela slottet men bara ett rum var större än typ hela vår lägenhet hemma. Väldigt pampigt!
Man fick ha på sig en typ en mp3 spelare som guidade en runt i de olika rummen och om jag inte minns fel så består Buckingham Palace av 499 rum. Ganska så stort. Tyvärr fick man inte ha med kameran in så det blev inga bilder.

Efter buckingham palace besöket mötte jag, Louise, Josefin och Hanna upp Amanda, tjejen som jag mötte på flygplatsen dagen då jag anlände hit till England.
Vi åkte tillsammans till Nottinghill för att leta upp den "blåa" dörren som är med i filmen Nottinghill och om man skall tro invånarna i staden så hittade vi den :) Dock är den nu om målad till svart!
Vi gick sedan till en italiens restaurang för att äta, blev pasta med köttfärssås för mig och det smakade himelskt gott. Dock var det ganska lite på tallrikarna så man blev inte jätte mätt. Maten var dyr och betjäningen dålig och ändå skulle de ha 9 pund för service avgift. Inte tänkte vi betala det efter allt som hade hänt.
Det började med att de delade ut fel antal bröd till oss, de spillde Fanta på Josefins jacka, små portioner. Sen fick vi vänta en evighet på att få betala så vi gick ner och tänkte betala direkt innan vi gick ut men det gick inte så de sjussade oss tillbaka till våra platser. Där fick vi efter många om och men äntligen betala och ingen av oss gav mer än 10 p i dricks.

Vi åkte sedan vidare till oxford street där vi började med att ta en fika. En annanas och banan smoothie blev det för mig. Vi satt och snackade ett bra tag innan det var dags att åka hem.
Idag var det krångligt att ta sig hem då informationstavlorna inte funkade så det var smått kaos på tågstationen i croydon men jag lyckades komma hem tillslut.
Nu skall jag se på film och sedan sova. Jobb imorgon då badrummet väntar...

SOV GOTT

Mamma Mia!

Jag har världens överskottsenergi just nu.
Kan det bero på alla sötsaker jag smaskat i mig idag? tror det, eller så är det ett tecken på att förkylningen börjar gå ner för så här pigg har jag inte känt mig på flera dagar, sen förkylningen började. Har känt mig helt borta i huvudet i flera dagar men just nu känner jag mig helt kry. Bortsett från den täta näsan som för tillfället är nästan hlet snorfri pga av näsdroppar haha.

Har stått och smådansat framför spegeln vilket jag o min syster alltid brukade göra, sjunga har jag dock inte vågat mig på än haha.
Lyssnar på ABBA, har börjat lyssna massa på dem sen jag kom till england..
Saknar låtarna från musikalen på svenska bara, men de "riktiga" funkar också bra.
Mamma mia, Honey Honey, Take a chance on me och Our last summer är det som spelas mest just nu.

Måste bara berätta en sak. När jag och Josefin var ensamma i Croydon gick vi till Mcdonalds för att handla lite.
När Josefin beställde Fanta sa dem:
Still or Fizzing? alltså med eller utan kolsyra för er som inte förstod
Fanta är väl inte Fanta utan kolsyra? hehe lite märkligt!


Imorgon skall jag ju som sagt upp 7 på morronen, snacka om att jag kommer vara trött. Är inte alls trött nu så får väl stå och dansa lite till så kanske jag blir såpass trött att jag kan lägga mig i sängen och titta på film :)
Tur att tiden är en timme efter svensk tid här ..haha!

God Natt på er

IKEA

Heeej!

Woho! nu är jag hemma efter en toppendag på IKEA.
Vandrade runt där en stund och köpte mat, köttbullar med potatis,brunsås och lingonsylt och sen en glass till efterätt.
Sedan hittade jag lite saltlakrits och marabouchoklad :) Gissa om jag blev glad. Aldrig förr har lakrits eller marabou varit godare.
Träffade Linnea och Jenny från min klass på gymnasiet inne på IKEA. Lite fräckt att man träffas på IKEA i Croydon av alla ställen, de arbetar också som au pairer här i England och det var kul att träffa dem :D

Sedan vandrade vi runt lite på stan och köpte en mcflurry glass på mcdonalds, jag lever inte allt för nyttigt alla dagar haha.

Sedan åkte jag hem och nu är jag ensam hemma då Bev och Richard är på kalas och kommer hem vid halv elva eller något.

Imorgon skall jag upp tidigt till London och försöka hinna se vaktbytet kl 10.00 på Buckingham Palace. Måste upp kl 7 vilket betyder att jag måste somna tidigt ikväll haha!

Nu ska jag se på film
Bye

Syrran på besök

Sitter och pratar med Emma nu :) lika trevligt som vanligt.
Blir en lugn kväll för mig då jag vill vara pigg imorgon då jag skall åka till IKEA :D

Har en myskväll och ser på Skönheten och odjuret, har glömt bort hur bra den filmen är. Kommer inte ens ihåg när jag såg den sist.
Var nere och åt köttbullar, pasta och pasta sås :) mums vad gott och vad hungrig jag var. Åt 12 köttbullar haha!

Nu ska ja fortsätta snacka med syrran <3
Om exakt 4 veckor är hon här med mig, kan man längta mer :D

Looove you

Måste vila

Freeeedag! Häärligt älskar fredagar. Sista arbetsdagen på veckan och nu kommer snart Bev och Richard hem från jobbet vilket betyder att jag har helg.

Har pratat med Björn i web Cam :) och gjort mig en fruktsallad bestående av
1 päron, 1 äpple, 1 banan, 1 grape frukt och 1 apelsin. Nyttigt o en massa c vitaminer så att förkylningen förhoppningsvis inte blir så allvarlig. Har trots det bestämt mig för att inte träna på hela helgen.

Ikväll händer ingenting, absolut ingenting. Vet inte alls vad jag skall göra.
Lite trist sådär, hade kunnat följa med ut idag men jag kände inte för det. Förkylningen gör att att jag känner mig lite småhängig och jag vill inte bli värre nu till helgen.

Imorgon skall vi åka till Ikea är i Croydon och förhoppningsvis hittar jag SALTLAKRITS. Jag är så sugen på det att jag till och med drömmer om det på kvällarna. Har inte käkat det på 4 veckor nu snart. Det som är mitt favoritgodis på helgerna. Hittar jag inget där så är Saltlakrits övers på önskelistan till min födelesdag :P haha

På söndagen skall jag in till London :D

Vad har ni för planer till helgen?

Nu sitter jag och lyssnar igenom disney sånger på youtube haha! Det som spelas nu är ariel, älskade det programmet när jag var liten och sångerna älskar jag fortfarande!

Hadegött


25 september

Heejsan :)

Vaknade upp och kände mig precis lika dan som jag gjorde igår, dvs ingen träning för mig idag eller till helgen.

Började dagen med havregrynsgröt, jordgubbar och ett glas grapejuice innan jag tog hundarna på en promenad.
Gick sedan iväg och handlade frukt, billigare än sverige kan jag säga :)
Sedan var det strykning idag som var näst på tu.
Det där med att stryka måste jag ha ärvt från min pappa, för det funkar inte hur jag än bär mig åt. Jag är usel på strykning!
Fick ett telefonsamtal av pappa mitt under strykningen vilket gjorde att allt kändes mycket bättre :)

Nu väntar jag på att Björn skall logga in så att jag kan få prata med honom :D
Skall snart göra iordning min fruktsallad med och hänga upp resp ta ner tvätt.

/camilla

Jag var inte ens trött..

Träningen idag var fruktansvärd.
Jag blev inte trött men halsen gjorde ont och näsan rann.
Beslutade mig efter 6x 60 sekunder att det fick räcka, skulle egentligen gjort 10.
Istället sprang jag 5 stycken 60 m lopp.
Det värsta är att jag känner mig så dålig när jag inte gör allt. vet inte ens om jag kommer kunna köra gym imorn, beror på hur jag känner mig!

Imorgon händer väl ingenting tror jag :/ skall gå och köpa frukt efter hundpromenaden för den är slut och jag är sugen, struntar i att jag får ta mina egna pengar. Orkar inte med en dag med bara mackor till lunch xD

Nu skall jag duscha och sen se på Idol :D

Nada

Ligger här i min säng och lyssnar på Carola! Huvudet känns tugnt och näsan börjar bli mer och mer igentäppt, hoppas verkligen inte att jag åker på en förkylning!
Jag skall ju träna sen.

Idag har jag hunnit med att prata en lång stund med farmor, Emma och mamma via web cam.
Roligt var det :D

Sen har jag varit nere och sett på tv samtidigt som jag åt lunch (flingor + mackor).
Nu skall jag bara vila tills klockan blir halv 6, insgår just att  det nästan är tre timma.. kommer bli segt.

Träningen kommer bli sjukt jobbig med, körde de "lätta" passet i tisdags och har därför det jobbiga kvar till idag..Huu :)

Bye

MUMS!

Mornmorn.

Sitter här på mitt rum och käkar havregrynsgröt (flingorna var slut) medan hundarna är ute i trädgården, dom är tysta för en gångs skull :)
Det var dom dock inte i morse då de Archi började skälla kl 08.10 på morgonen och ville absolut inte sluta.

Maten igårkväll var den godaste jag fått hittills. Fiskgratäng.
Massor av lax, svamp, majs, räkor, broccoli, ägg och mos var det i den. Den var så god att jag hämtade en andra portion trots att jag var så mätt att magen var helt svullen. Men åå vad gott det var!
Ikväll blir det chili con corne med qorn färs istället för köttfärs :/ de äter det bara för att det tydligen inte är något fett i det?! Inte för att det egentligen spelar så stor roll för det smakar ungefär samma, men jag vill ha riktig kött färs.
Haha kom och tänka på sist gång de bjöd på chili con corne, då var det så starkt att jag fick fylla på min vattenmugg 3 gånger under måltiden, kan ju hoppas på lite "svagare" denna gången, men det var gott.

Idag annars så skall jag rasta hundarna, tvätta och träna.
Inte så farligt mycket att göra.

Ha en bra dag

Från första Början

Första säsongen, första avsnittet.
Cityakuten
Det skall jag roa mig med ikväll!

God Natt


Kortfattat

Tjena Bloggen!

Dagen har gått lite sådär småsegt men ändå fort.
Pratade med familjen en stund via web cam, ruskigt bra uppfinning det där!

Richard kom hem tidigt redan kvart i fem så jag stack iväg till gymmet i en timme och körde igenom ett pass.
Häärligt, det bästa på hela dagen.

Eller jag vet inte om det bästa var när jag fick ta ut Archi på en promenad i en halvtimme.. första gången på en vekca. Han såg så ruskgit lycklig och glad ut :D ååå jag tyckte det var så roligt!

Nu skall jag snart ner och äta middag, börjar lukta mat upp till mitt rum nu. Vet inte vad som serveras men det luktar himelskt. Lovar att meddela vad det blir :P

Ha det bra så länge


23 september

Var så trött igårkväll att jag inte orkade blogga.

Träningen gick iallafall bra, jobbigt som in i tusan men så är det. När jag kom hem hade de inte gjort någon lunch, så jag fick göra min egen, valde att värma soppa. Det var det eller att steka ägg och äta smörgås men det hade jag redan ätit så många så det kände jag inte för.

Satte mig sedan på mitt rum och såg på andra avenyn, idol hackade så, e förresten svenska idol jag kollar på :)

Idag vaknade jag upp strax före kl 9.00 och gick ner och åt frukost samtidigt som jag kollade på biggest loser.
Nu skall jag strax ut med hundarna, först India en timme och sedan Archi en halv timme, han har inte varit ute på en vecka nu så det blir spännande att se hur han är :)
Sedan väntar dammsugning och att damma bokhyllan.

Puss

Thank you

Okey nu är jag glad.
Håller en Cityakuten DVD i handen som richard har beställt åt mig. Första säsongen!
Alla som känner mig vet hur tokig jag är i den serien, men jag har faktiskt aldrig sett första säsongen, inte ens ett avsnitt tror jag. Men nu är det på tiden.

Börjar antagligen kolla imorgon kan jag tänka mig... åå hoppas det är lika bra som resten av alla avsnitt som finns, har sett alla avsnitt från säsong 5 och upp till sista som är säsong 15.
Har blivit en hel del avsnitt märker jag + att säsong 12-14 som är mina favoriter har jag sett typ varje avsnitt 4-5 gånger XD Har till och med börjat se om dom igen ( har de på datan ).

Men ikväll är det Idol som gäller, så cityakuten får vänta ett litet tag, men har ju gott om tid att se det.
Nu sticker jag iväg och tränar


Thank You

Power nap

God morgon, had man nästan kunnat säga då jag somnade i ca en halv timme i soffan nyss.
Vaknade så klart av ett ilskt skall som skärde i öronen. Fick släppa ut hundarna en snabbis i trädgården så att det inte skulle hända fler "olyckor" inomhus, vilket det redan hade gjorts i morse.
Nu är jag fortfarande jättetrött och gäspar oavbrutet. Vet inte vad som har hänt med mig men all min energi är borta typ. Har ingen ork till att gå ut på dagarna, sitter bara inne och gör ingenting, förutom att städa en-två tiimmar om dagen.
Sanningen är väl den att jag inte vet vad jag skall göra om jag går ut och därmed så kanske jag inte hat lust till det helt enkelt.
Tur att det är träning ikväll så jag får rört lite på mig iallafall för det var ingen liten lunch jag satte i mig direkt. hehe. Var verkligen jätte hungrig så det gick inte att sluta äta!



Vad som händer nu fram till klockan 18.00 då träningen börjar är oklart. Några tips på vad man kan göra när man är ensam?

See you

Tröttelitrött

Just nu känner jag mig slut i hela kroppen!
Trött i huvudet, tom i magen och träningsvärk i rumpan efter gårdagens träningspass.

Har städat klart allt nu och varit ute med India på promenad. Dags att släppa ut Archi ur kenneln, han skäller lika mycket som vanlgit.
Sedan blir det till att göra något att äta och se på film/tv.

Ikväll skall jag iväg och träna på arenan, blir samma lopp som sist gång och då var jag helt slt efteråt..
Inte direkt sugen på ett till haha. Men känslan när man är klar är underbar, finns nog knappt någon bättre känsla.

Hoppas att er dag har varit lika bra som min
Saknar er!

En brutalsport

Tjolahoppsan vad tiden går fort.

Gick iväg vid tjugo över fyra för att se rugby. Träffade Richard och sen setod jag och tittade på tre matcher. Det var inga riktiga matcher med topplag utan det var för den skolan där Richard jobbar, dvs pojkarna var 16-18 år.
Det var totalt 6 lag som tydligen tävlar mot varandra i andra sporter med och lagen är indelade efter skolhus. Barnen som går på skolan bor även på skolan (de flesta) så det har någon speciell indelning där.
Det var iallafall väldigt annourlunda och det verkade typ inte finnas några regler, hörde talas om offside men det var det ända. Får ta och läsa på lite tror jag. Semifinaler och finaler spelas på onsdag, får se om jag går dit och kollar. Det var ganska så underhållande med slagsmål och sådant.. hehe!

Men det var en kille som kom fram till Richard som är tränare och sa
- Sir! I think I´ve lost a piece of my tooth.. (tycker det låter så artigt när de hela tiden säger Sir till sina lärare)
Då blir man lite skraj, kom genast och tänka på när en del av min tand lossnade, och jag tyckte så synd om honom. Han stod där och grät och var antagligen jätte rädd. Richard trodde inte tanden hade gått av utan att det bara var ett väldigt hårt slag som gjorde att tanden trog ihop sig.. hoppas på det bästa.

Efter matcherna drog jag ner till gymmet och körde ett av mina gympass..
Nu skall jag se på top model och sedan sova, ska ju upp tidigt och gå ut med India imorgon! Det har varit underbart härligt med en långhelgs vila.
Åter till arbetet imorgon då jag har badrummet att städa, något att se fram emot hehe

Puss&kram

Inget

Nyss tryckt i mig två mackor med köttbullar och ett äpple, god lunch :D
Framför ett avsnitt av top model, hittat en bra sida där man kan se alla avsnitt så det är super, betyder att jag inte kommer att missa dem när de sänds i sverige i allafall.

Efter träningen stack jag ner till centrumet för att leta efter batterier, tyckte de var för dyra så det blev inget köp.
4 batterier för 3 pund är väl dyrt? eller ca 40 spänn kanske inte är så mycket.. dålig koll.
Blev istället att jag stack in på apoteket och köpte näsdroppar, har känt mig tät i näsan den sista tiden och om det skulle slå till riktigt en natt är det bra att ha hemma. För usch vad svårt det är att somna om näsan är helt igentäppt.

Nu vet jag inte alls vad jag skall göra :/ vänta på att få träna helt enkelt. Lite synd de dagarna som jag är ledig på att det inte bor någon annan i närheten. Hade kunnat bli lite roligare då om man tex hade kunnat gå ut och luncha tillsammans med någon. Men jag ar ju jätteskojigt på helgerna så det spelar egentligen inte så stor roll!

Så jag var ute och sprang förut en grupp som var ute och tränade med sina barnvagnar (dom hade barn i alltså). Ganska så smart sä träna på om man är mammaledig, det såg väldigt roligt ut med en hel rad mammor + barnvagnar framför dem också en tränare längst fram :)

HA DET GÖTT

Tränaträna

Skall ge mig ut på ett litet träningspass nu tror jag.
Är ledig idag och det var riktigt skönt att inte behöva stressa upp på morgonen. Gick inte upp förren kl 9 och satt sedan vid datan och kollade på top model avsnitt i en timme.
Sedan åt jag frukost och gjorde mig iordning för ett löppass. Står backe på programmet, ett ganska kort pass nu eftersom jag har gym senare ikväll också.
Hoppas jag hinner med det eftersom jag kanske skall se en rugbymatch halv 5, gymmet öppnar inte förren kl 16.00 så jag hinner inte gå dit innan.

Aja lika bra att få löpningen gjord!

3 veckor

Här kommer lite bilder

Lördag


Peter Pan statue (känner du igen den från filmen Emma?)


Tog en sväng in på Harrods, dock väldigt kort eftersom det var ganska
så dyrt!

Parad utanför Buckingham Palace


Söndag


Röda telefonkiosker finns det gott om :)

I China Town, där vi även åt mat. Blev kyckling i sötsur sås för mig.
Första gången jag äter ris på tre veckor!

Vid Trafalgar Square

Trafalgar Square

Hann även med en titt på Hamleys, en stor leksaksaffär med 6 våningar fyllda med leksaker. Där fanns allt verkligen! Har aldrig sätt så mycket leksaker förr.

Idag har jag varit här i tre veckor och det är nästan svårt att förstå att tiden har gått s fort som den har gjort.
Visst jag har längtat hem en del men jag har fortfarande känslan av att jag är här på semester.
Känns som att jag skall åka hem vilken dag som helst samtidigt som det känns som att jag har varit häket längre än vad jag egentligen har. Det är svårt att beskriva.

Är ledig imorgon så det blir till att slappa på morgonen, sen skall jag försöka hinna med två träningspass och hinna se en rugby match. Spännande!

God Natt


Snabbis

Då vart man hemma igen efter ännu en heldag i london. Man blir trött kan jag lova, helt snurrig i huvudet pga av allt folk och spring man är med om hela dagen. Allt är så stressigt i en storstad.

Dagen med Hanna idag var toppen rolig. Vi hann med att besöka Trafalgar Square, National portrett Gallery, Hamleys, China Town, Oxford street och Covent Garden.

Skall lägga upp bilder om en liten stund, tar en stund bara men det kommer så håll utkik. Så berättar jag även mer detaljerat om dagen :D

Tröööööött

God Morgon!
Är trött som bara den. Känns som jag hade kunnat sova ett helt dygn till..
Är ledig imorgon eftersomhar bytat dag denna veckan, är normalt ledig på onsdagar. Vet inte vad jag skall göra men antagligen träna och sova xD

Somnade snabbt igår kväll trots att hag hörde hur regnet riktigt smällde och smattrade på taket. Det öste verkligen ner ett tag, hann somna innan det slutade :)

Idag skall jag åka in till London igen med en tjej som heter Hanna. Skall bli roligt. Ska träffa henne vid 11.30 på tågstationen i London så måste gå rifrån vid 10.00
Vi vet inte riktigt vad vi skall hitta på men något finns det alltid att göra i London!

Därför får ni vänta med bilder så ni får alla på samma gång ikväll :)
Nu skall jag göra mig i ordning för att sedan gå ner och äta frukost, är jätte hungrig. Undrar om det blir något lagat idag? :P

PUSS

London dag

Dåligt med uppdatering idag men hela dagen har jag spenderat med mina vänner i London!
Började dåligt då mitt tåg inte kom utan jag fick ta ett senare och blev så klart även försenade en kvart till stationen där jag skulle möta upp de andra. Men det löste sig bra ändå!

Vi gick till Buckingham Palace, Hyde Park, Harrods, fika på starbucks och gick på shopping gatan oxfoord street.
Köpte en massa parfymer (5 st) som de sålde ut billigt i en affär som skulle stänga. Var käda märken som bla. Posh, Carrie ( från sex and the city) så jag är nöjd. Stora flaskor med :)

Lägger upp bilder senare eller ikväll. Nu ska jag käka godis, hittade lösgodis från the Candyking :D haha
Ska sätta på ett idolavsnitt också, har ej sett det sista som visades i sverige.
Har ni någon favorit i idol hittills?

Sov sött

Underbar bio

God kväll!

Har just kommit hem från bion, som för övrigt var toppen bra.
Den började 20.45. vi var där ca 1 timme innan och efter att vi hade beställt biljetter gick vi omkring och letade efter min busshållplats eftersom om jag tog buss istället för tåg kom jag ca 300 m från mitt hus mot om jag hade tagit bussen då jag hade fått gå ca 15 min.
Letade överallt och det visade sig i slutet att det så klart var den som låg närmast, typ 1-2 min från biografen..

Filmen var som sagt jätte bra. Enkel engelska och jag blev förvånad över hur bra jag hängde med. Var lite nervös i början att jag inte skulle förstå någonting men det var bara några få skämt som jag inte fattade.

Åkte buss, dubbeldäckare, på vägen hem. hade dock blivit varnad innan av Bev att sätta sig nära busschauffören eftersom det var tryggare. Så jag gjorde som hon sa och satte mig längst fram i bussen :) även fast jag ville sätta mig på övre däck, men jag har ju gott om tid att hinna göra det.

När bussen stannade, slutstationen fick jag fråga om vi var framme. Jag klev av och hade ingen som helst aning om åt vilket håll jag skulle gå. Jag stod där på en kolsvart gata som såg lika dan ut åt båda hållen. Fick fråga ett par som stod och väntade på bussen och jag hittade tillbaka till huset direkt. Skönt!

Nu är jag urtrött och ska sova. Ska upp tidigt imorgon för en tripp till London.
Sov gott!

Nu åker jag

Hejsan allesammans.

Fick pratat en stund med min syster, pappa och mamma förut :)
Alltid lika trevligt, sen hände en mindre trevlig sak men det vill jag bara glömma.

Nu sticker jag iväg på bio :D
Ha det fint alla!

Oj då..

Tjenaretjenare.

Har just varit ute med India på en promenad i parken. Archi gick glatt in i kenneln idag med, men nu skäller han som en tok igen. Ska bli skönt med helg så att jag kan komma ifrån skällen som konstant ekar i mitt huvud!

På promenaden var India lika duktig som vanligt, det roligaste var när hon försökte släpa med sig en ca 1 m lång grankvist i munnen med massa barr på. Hon kunde knappt rubba den ifrån marken men trots det skulle hon ha den med sig :) fast hon gav upp efter ett par minuter hehe.
En annan sak som hände var att, samma dag som jag kom hit berättade Bev för mig att hundar gillar att äta hästbajs och rulla sig i rävbajs så hon sa till mig att hålla koll på dem så att de inte gjorde detta.
Idag lyckades India både äta hästbajs och rullasig i rävbajs, men jag upptäckte det försent. Så nu är India helt brun/svart på ena siden.. oops. Hur förklarar jag det här för dem?
Kanske skall försöka tvätta henne?

Nu skall jag träna lite hade jag tänkt här hemma, får passa på medan Archi är inlåst i kenneln och India har fullt upp med katten :D

Hörs senare.

...

Eftermiddagen har gått sådär lagom fort. Tiden gick ruskigt långsamt tills Richard kom hem från jobbet men fruktansvärt snabbt på träningen.

Tog ut mig något så fullständigt idag på träningen. Hela min mage vände och vred på sig när jag hade sprungit det som stod på programmet. Hade nästan spykänsla. Får väl skylla på att jag för tillfället är otränad iochmed att jag har haft "vila" från intervaller och grej nu hela sommaren.. hehe! Men det är ruggigt härligt efteråt. Man känner sig duktig!

När jag kom hem fanns det mat färdig. Mums vad gott det var typ köttfärs med potatismos täcke.. de kallade det något annat men kommer inte ihåg vad. Gott som tusan iallafall och jag var vrålhungrig :)

Imorgon väntas bio efter arbetet. 500 days och summer skall jag + en del av de andra tjejerna som jag träffade förra helgen se :D Hoppas ja hänger med på vad som sägs, e lite orolig för det faktiskt. Men det blir kul att komma ut och göra något :D

Nu skall jag se på Idol, har kunnat följa varenda avsnitt av idol programmen tack vare web tv, mycket smart sak det där.

nattiNatti


Till kusin

Detta inlägget behövs bara läsas av Matilda :)

Heeeejsan hoppas allt är fint?
Jag var inne i London förra veckan och om du fortfarande vill ha en tröja så finns det massor:)
Både svarta och vita.
Nu är bara frågan vill du ha en som är som en tränings t-shirt (du vet "pösig") eller vill du ha en som sitter tajt på kroppen. Hoppas du förstår vad jag menar, annars får du hör av dig :D

Puss

Jag lääääääääääääääääääääängtar!

Nu äntligen har min gulleplutt till lilasyster bokat flygbiljett för att hälsa på mig här i England.
Jag är så lycklig just nu och jag längtar något alldeles fruktansvärt <3
Du skall bara veta vad jag har planerat för dig:
Hundpromenader, städa huset, tvätta, diska, damma.. alla roliga hushållssyssolor skall du få ta och göra för mig veckan du är här, ja måste ju också få semester ibland xD
Sen förutom alla de där roliga grejerna skall vi åka London Eye, Maddame Tussaud, London Dungeon, London aquarium, Buckingham Palace.. aa allt du kan tänka dig (och vill så klart )
Sen måste du ju prova på Fish an chips, fisk frukost, english breakfeast o ja massor.
Vi kommer ha fullt upp du och jag även fast jag, eller hmm du, vi kan ju hjälpas åt haha :) måste jobba de första 5 dagarna. Men sen har vi massor av tid till LONDON!



THE GULLEPLUTT NUMMERO 1

xxx

I miss...





Saknar så klart hela min släkt och alla mina vänner, men hade inte några bilder.
Hoppas ni har det bra


Allt går bra

Heeej igen :)

Att få in Archi i kenneln var inga som helst prombelm, visserligen mutade jag honom med världens ben men det gick bra. Det ända är att han aldrig slutade skälla efter det att vi gick och när jag och India kom tillbaka från promenaden skällde han fortfarande. Har inte släppt ut honom än, han får sitta där en stund, annars kommer han bara stå inne i köket och skälla eftersom han infe får vara ute i trädgården pga hans ben.

India e så sööt. Promenaden gick galant. Hon gick så fint bredvid mig och det var ganska skönt att det bara var vi två. Hon är så rolig för när man går så lägger hon sig ner på rygg och vill bli klappad. Osså tigger hon godis hela tiden, jag är för snäll för det e svårt att inte ge henne något när hon är så söt som hon är :D

Nu vet jag inte vad ja skall göra, har städat i köket och lagt i första tvätten i tvättmaskinen, bara att vänta på att den skall bli klar och lägga i den andra. Tar två timmar drygt så blir lite segt att vänta, men ingen fara, har ju datorn haha :P

Kan sitta och lyssna på musik och ta det lugnt. Man blir ganska slapp av att inte göra någonting så jag ängtar faktiskt till träningen lite senare vid 18.00
Förresten så skadade jag mig lite igår när jag tränade på gymmet. Fick ont på ett ställe där jag hade ont i sommras så får ta det lugnt med vissa övningar, inte kul eftersom jag verkligen vill träna nu.
Men men..

Nu skall jag koncentrera mig på att inte göra någonting hehe.
Kraaaamar

17 september

Tjohoooo!

Har ätit frukost och skall nu ta ut India på promenad.
Archi får sitta inlåst i kenneln så länge, han kommer inte gilla det och jag har inte ännu kommit på ett sätt att få in honom. De håller på och skälla som tokiga i köket och det gör mig lite smågalen.

Annars idag skall jag tvätta och städa köket, ganska lite och göra. Senare skall jag även iväg och träna, om det blir på arenan eller i  skogen vet jag inte ännu.



Måste rusa..

hejhej

Träningen avklarad! Ett jobbigt pass men jag klarade det och nu är jag stolt över mig själv :)
Såg räven igen på vägen hem, börjar bli lite kusligt det här.

Archi har varit hos veterinären och får inte lov att gå ut på en vecka... hur skall detta gå.?
Kommer bli sjukt jobbigt på mornarna då han är den av hundarna som faktiskt vill gå på promenad!

Ikväll skall vi äta svenska köttbullar. JA dom är faktiskt svenska, Scan märke och allt haha. Visste inte att det såldes här. Men hon hade iallall köpt hem tre kartonger och vi skll ha två av dem till middag. Två stycken, brukar väl räcka med ett paket till en familj om det är en sådan där vanlig storlek?
Mätt lär jag ju bli, men scan köttbullar är faktiskt goda och jag har tränat massor idag så jag behöver mat.

¨Nu sitter jag med hårinpackning i håret och kollar runt. Gör inte så mkt iallafall.
Hade

Jag är förföljd!

Heeejsan solstrålar.

Promenaden var lång men hyfsat rolig ändå. Mötte Hilla, 45 år, + hennes engelska vänner så totalt var det 6 styckeen hunda med. India blev helt tokig och började skälla som en galning i början men hon lugnade ner sig lite grann efter ett tag men hon höll sig tätt intill mig under hela promenaden. Totalt var jag ute i 2 timmar och 15 minuter.. ska nog möta upp dem imorgon med fast det beror på vad de säger om Archis ben hos veterinären idag.

När jag kom hem igen berättade Bev för mig att hon tyckte det lät som att jag höll på att bli förkyld. Näääj hoppas hon har fel, även fast jag vet med mig att jag kände mig lite små tät i näsan igår när jag hade lagt mig och skulle försöka somna.

Efter promenade gav jag mig ut på ett litet kort träningspass, har fått träningsschema idag och onsdagar innehåller ett förmiddagspass och ett eftermiddags pass. Är stel som en pinne nu kan jag lova. Får se om jag kan röra mig överhuvudtaget imorgon :p
Blev förresten förföljd idag av en räv. Han sprang förbi mig tre gånger när jag var ute och sprang. En gång var han så nära som 2-3 m ifrån mig och det var ju inte så att jag hade lust att gå fram och klappa den direkt. Stor var den också.

Nu skall jag ner och se på tv och käka. Är superhungrig, fick ju gå upp kl 8 idag och äta furkost, imorgon blir det ännu tidigare eftersom jag måste gå härifrån vid 8,15. Usch vad tidigt haha! Fast jag vet ju att ni som går i skolan redan är på väg till skolan då och måste gå upp ännu tidigare :)

Höres

Hej då

Nu sticker jag ut med hundarna och kommer tillbaka om ca 2 timmar. Puh!
Åt rostade mackor + banan till frukost idag svingott. Rostat bröd var längesedan.

Aja måste sticka annars får Hilla vänta på mig och det vill jag ju inte, måste borsta tänderna först. På tal om borsta tänderna så tror jag att Bev och Richard bara borstar tänderna på kvällen dvd en gång om dagen. Kan inte vara nyttigt.


Se Youu xxx

Leftover

TjabbaTjenaHallå!

Kom just hem från träningen, eller just och just har hunnit äta också. Världsgodmat idag. Kycklingfile med potatis och sallad. Har saknat "vanlig" kyckling hur mycket som helst och den här var kanongod. Fick äta själv eftersom Bev och Richard redan hade ätit men det var ganska skönt att sitta tyst och äta :)

Träningen gick fint även om jag höll på att svimma i slutet på 10x60 sekunders loppen. Hjälp jag var verkligen trött. Men bara att pusha sig själv så klarar man det mesta. Känns otroligt gött nu efteråt iallafall.

Imorgon hade jag kunnat vara ledig men istället skall jag jobba på morgonen och ta hundarna med ut på en promenad till "the airfield" där jag skall möta upp en annan tjej (svensk, dock inte au pair) som är äldre än mig men som bor här i närheten. Kan ju bli roligt att få en "promenad" kompis också :)
Vad som händer mer i morgon vetjag inte förutom att det står två träningspass på programmet, varav det ena är ett back och jogg pass det andra ett gym pass.

Fick förresten en överblivien tröja idag av Richard och Bev. En tjocktröja att ha när jag rastar hundarna. Snällt tycker jag :)




Ser ju sådär lagom fräsch ut, men man ska ju se att man
har tagit i på träningen:P

Nu ska jag duscha och göra mig klar för att sova/se på film, ska ju trots allt upp tidigt imorn eftersom Hilla, som jag skall gå ut med hundarna med, går ut vid nio på morgonen.
Vilket betyder att jag måste lämna huset vid halv nio tiden eller något liknande vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp innan kl åtta.

Puss


Tv tittande

Denna dagen har gått sjukt fort men ändå långsamt.
Efter att jag hade städat klart ( vid halv två tiden ) satte jag på tv:n och såg på vänner. Efter det gjorde jag lunch, mackor + flingor, och såg på Disney Channel tills nu. en och en halv timme ungefär. Hjälp vad skönt det var att ligga i soffan och inte göra någonting. Hundarna har vart så duktiga idag så :)

Har förresten upptäckt att grannarna har höns på tomten i en bur. Måste vara ett väldigt roligt och underhållande husdjur.. hehe

Ska iväg och träna kl 18.00 och blir hemma ungefär 20.30 eftersom det tar  30 min att komma till arenan.
Ska köra massor av jobbiga loppa idag, fick träningsprogram igår och idag skall jag köra
10x15 sek vila 15
10x60 sek vila 30
Jag kommer vara helt slut efter det där. De första loppen hade räckt gott för mig.
Det ösregnar också, vill egentligen bara fortsätta att kolla tv men man måste ju träna när man får chansen, men usch varför skall det spöregna enda dagen då jag inte kör gym typ.. Kallt är det med


Imorgon är jag ledig (tror jag) och då står det två träningspass på programmet. Mitt på dagen vet jag dock ite vad jag skall göra. Någon annan som är ledig?

Fortsätt gärna att skriva vad ni gör på dagarna. Tycker det är jätteskoj att läsa och få reda på vad ni har för er. :)

It´s raining....men?!

Om det ändå vore så väl.
Vaknade upp vid åtta tiden imorse och såg hur det öste ner utanför fönstret.
Därför tog jag en liten extra sovmorgon, tittade på cityakuten och biggest loser innan jag traskade ut med hundaarna ihop om att det då skulle ha slutat regnat, men icke sa nicke, de hade nästan blivit värre och regnade ännu mer. Men klockan var elva så jag var tvungen att ta hundarna på promenad, dock inte längre än 45-50 min men det får gå.
Det var iallafall inte en kotte ute och gick med sina hundar eller jo förresten mötte två stycken, det som alltid brukar att vara fullt med hundar där.

Nu ska jag ta och dammsuga hela lägenheten samt damma allt i tv rummet.
TjingTjing!


Blandat

Har just avnjutigt en god kvällsmat bestående av pasta med tomatsås, blandat med bacon och en massa grönsaker. Super gott, men var proppmätt efter lite mer än halva tallriken, bara att äta upp. Stackars Richard fick ju ingen sådan mat för att, aa varför vet jag inte för de hade lätt räckt till allihopa, medn han fick äta brocoolisoppa + mackor istället.

Var och träna en kort stund förut, kör fortfarande nästan bara bålstyrka eftersom jag inte fått något program att följa än. Vet inte riktigt vad jag skall göra då, så det blir en uppvärmning på ca 20 min och sen bålstyrka.

Imorgon skall jag förhoppningsvis till friidrottsarenan, beror på om Rosie skall dit eller inte så att jag kan få skjuts :)

Nu skall jag in i duschen för en snabb dusch och sen skall jag se på film(sagan om ringen) eller cityakuten, har inte bestämt mig ännu men det lutar åt cityakuten.

Archi skall förresten till veterinären och kolla upp sitt ben på onsdag. Hoppas att allt ba snabbt för han är så livlig av sig att det kommer bli svårt för honom att sitta still om han hade behövt det.

Med detta säger jag godnatt och sov gott. Hörs imorgon!

Kan hundar bli förkylda?

Okey, Archi har definitivt ont i bakbenet. Tycker synd om han, han får så ledsna ögon när han tittar på mig :/
Hängde ut tvätten på tork förut, frågan är om den torkar eftersom det nu har börjat regna ute XD det går bra för mig känner jag.

Kan en hund bli förkyld?
För isåfall är Archi det dfinitvit. Han springer omkring och nyser överallt hela tiden.
Låter så kul, men stackarn!

Emma berättade att det var 5 veckor kvar tills hon kommer hit och hälsar på mig i hela 10 dagar :)
Längtar som in i tusan asså!

Lite mer, kanske inte så roliga, bilder ifrån London

Mmmmmm

Har städat istort sett hela dagen och ni som känner mig vet hur lite jag tycker om det
Men nu är det gjort.
Städat toaletten, kommer få hårskräck efter det här
Moppat och sopat
Slängt in två tvättmaskiner + hängt upp tvätt. Första gången på två veckor som jag tvättar mina egna kläder nu, tur jag hade med massor med trosor och strumpor. HAHA!

Pratade med pappa i telefon en kort stund förut med :)

Åt soppa till lunch + två mackor med ost ( hade köpt skivad ost, eftersom det tydligen inte finns osthyvlar här? )+ ett päron :)

Ikväll skall jag sticka iväg till gymmet och köra något lite lätt. Har inte fått något träningsprogram än så det får bli något liknande de förra passen idag med.

Ska försöka prata via webcam med emma men hon har försvunnit xD



Ajaj

Heeej:)

Har just kommit hem ifrån hundpromenaden. Det har blivit en liten rutin nu att jag går till en park ca 10 min från huset, där släpper jag först lös India.
India står och väntar på att jag skall släppa lös Archi, när han blir fri från kopplet springer han utav bara sjutton runt en häck som styår ca 20 m bort. India följer efter och efter en ca 20 sekunder kommer de tillbaka till mig, då har Archi en kotte i munnen som han vill att jag skall kasta åt honom. Samma sak varena dag..:)
Idag lyckades även Archi fånga en annan hunds boll så jag fick springa efter och jaga honom för att kunna lämna tillbaka den.
Archi har skadat benet :/ Bev berättade för mig att han hade gjort det igår men imorse märkte jag ingenting, förren vi var påväg hem från promenaden då han gick och haltade och hoppade på "ett" ben. Stackarn, hoppas det inte är något allvarligt!

Nu skall jag ta tag i mina hushållssysslor. På programet idag står det:
- tvätta badrummen
- sopa och moppa hallen
- sopa och moppa köksgolvet
- tvätta + hänga upp tvätt
- Städa i köket ex. ställa in i diskmaskinen, damma lite sådant.

Fullt upp med andra ord.
Aufwiedersehen

Emma kommer till England

Min lillasyster kommer hit i slutet av oktober (längtar :D) och då skall vi hitta på en massa roliga saker i london.
Bland annat skall vi gå på madame taussae och London Dungeon


London Dungeon, skräckhus typ, den ser väl rolig ut emma? haha värre än gasten

Buckingham Palace, Tower Bridge och museum

Hej!
Heldagen i London var fantastisk. Började med att möta upp alla tjejerna vid London Bridge och där gick vi sedan omrking och kikade lite på någon Themes festival som hölls. Såg även Tower Bridge, mycket fin bro :)



Sedan åkte vi tunnelbana vidare till Buckingham Palace och det hade jag riktigt längtat efter att få se. Hur häfitgt som helst :)


Det var så stort att jag inte kunde få med hela på bilden


Vakter! De gick omkring så där med raka ben och gevär som man ser i
filmer ibland.

Sedan åkte vi vidare och stannade för att äta. Blev en grekisk sallad för mig, har varit sugen på något salt så länge så det var himla gott med fetaost ..hehe

Gick sedan in på National history/science Museum som var gratis :) Gick omkring där i ca två timmar och det var väldigt stort och mycket att se.


En sådan här hade då inte jag velat träffa på i skogen :)


Mega stora solstolar :)


2 veckor

God morgon. idag har jag varit här i två veckor nu och jag måste säga att tiden har gått snabbt.
Även fast hemlängtan och saknad har funnits ibland så har tiden rusat iväg.

Var uppe 06.50 imorse(ställde klockan) för att gå ut och jogga/gå.
Var ute i närmare en timme med blandat jogg, intervaller och gång. Skönt men kallt!

Nu skall jag snart ner till köket och bli serverad LAGAD frukost. Undrar vad det blir denna gången? omelett kanske? vi får se.
Efter frukosten måste jag rusa iväg till tågstationen då jag skall åka med ett tåg till London för att möta upp en del av tjejerna som var med igår :)

Bloggar ikväll igen, skulle tippa på att jag är hemma vid 20.00 - 20.30 engelsk tid.

Pussssss

Lördag i London

Hejsan allesammans!
Jag hoppas att er dag har varit lika rolig och bra som min.

Det började med att jag köpte travelcard till London


I London mötte jag upp Sanna vid tågstationen och vi tog oss tillsammans vidare till Picadilly Circus där de andra väntade på oss.



När vi alla hade träffats gick vi omkring och letade efter ett matställe. Det slutade med att vi åt på en Italiens rastaurang där några åt pizza och några åt lasagne. Jag åt lasagne och den var ruskigt god!



Sedan åkte vi till oxford street och kollade i affärer tills vi åkte hem.
Skall till London med en del av dessa tjejer imorgon igen :)


Häftig turistbuss som tydligen också kan åka på vatten



Nu skall jag se på film och äta godis ^^
Skall försöka ta mig upp vid 7 tiden imorgon för en morgon promenad/jogg!


Jag missar..

Nu är hundarna färdigrastade och ligger och sover i köket.
Jag slappade framför Hanna Montana i soffan med en skål havregryn, mjölk och äpple. Första gången jag ser ett helt Hanna Montana avsnitt XD kände det var dags att se vad det var för något.

Idag konfirmerar sig en av mina små kusiner, Jonas och jag vill bara säga Grattis och Lycka till :)
Synd att jag inte kan vara där och se dig! Men se till att ha en bra dag.

Nu ska jag fixa mig, gick ut med hundarna i pyjamas tröja haha!

Får man göra så här?!

Klockan är halv nio och jag sitter och äter godis.
Förbjudet! jag vet men jag var ju tvungen att pröva alla de nya smakerna jag köpte i onsdags men har väntat till idag med att öppna dem för att inte gå omkring och småäta varje dag.
Blev lite besvikenöver chokladen som var alldeles för söt i smaken, eller den smakade då inte marabo choklad iallafall.
Saknar saltlakris med. Har inte sett en enda lakris grej sedan jag kom hit och jag som älskar det!

Idag är jag hundvakt på morgonen, hundarna har som vanligt redan börjat skälla och jag blir tokig. Skall ta dem på en promenad så fort jag har fixat mig, sedan skall jag äta frukost och vänta tills klockan slagit 12.00 då jag beger mig ner till tågstationen för att åka in till London.
Skall möta upp en tjej som heter Sanna vid stationen och sedan skall vi tillsammans ta oss till Piccadilly Circus där vi skall möta upp en annan svenska tjej, Hanna, som jag aldrig träffat tidigare och en tjej från österrike, Magdalena, som jag heller aldrig mött innan. Där skall vi också möta upp de tre tjejerna, Louise, Stefanie och Cecilia som jag mötte förra helgen.
Blir nog en liten rundtur för sevärdigheter idag och lunch ute. Mys!

Hörs mer ikväll då jag skall lägga ut (förhoppningsvis) många bilder på London!

See Yaa

A table for two please

Good Evening!

Har varit ute och tit tillsammans med Richard. Det blev en Hawaii pizza på en mycket fin restaurang. Gott som tusan!
Till efterrätt blev det en stor bit chokladkaka tillsammans med glass och grädde, blev väldigt mätt men det kändes gott att äta något som jag var så sugen på.
Har ätit pizza en gång på hela sommarlovet så nu tyckte jag det var dags för en till :)
Väldigt trevligt hade vi det iallafall.

Nu har jag förresten fått mitt engelska mobil nr så ni som vill ha det kan ju skriva ett inlägg med er mailadress så skickar jag det till er :)
Det betyder även att jag inte längre kommer att ha mitt vanliga nummer kvar just nu.

Sov gott.
Jag skall ta en snabb dusch och sen ska jag lägga mig och kolla på cityakuten, en riktig drömkväll!
Imorgon väntar ju LONDON :D

Här har ni..

... de engelska hundbajspåsarna!
Finns gratis i nästan varenda park, men inte är det någon förutom jag som plockar upp skiten för det.. hehe


Croydon

Hejsan.
Trippen till Croydon var en positiv överraskning.
Fanns hur mycket shoppingställen som helst. Hittade inget men jag provade massa grejer och det var kul.


coolt att Clas Ohlsson finns här hehe..

En sån tårta förrväntar jag mig att få när jag kommer hem i mars :)

Segar så med att ladda upp foton så de får bli mer en annan gång.
Puss

Gissa vem?

Här är ett litet smakprov man fick från maddame taussaue vaxkabinett.
Fanns utanför London Eye

Ser ni vem det är?
Kommentera



Fantomen på operan

Promenaden gick galant! Det var faktiskt roligt idag :)
Städade lite när jag kom tillbaka och nu skall jag snart göra en fruktsallad och sätta mig framför tv:n tills halv ett då jag skall gå ner och fixa engelskt mobil nummer och sen ta tåget in till Croydon.

Måste bara berätta att när Richard kom hem från jobbet igår berättade han för mig att skolan hade beställt för många biljetter till Fantomen på operan och då sa han att vi kunde få gå på den.
Så nu skall jag se Fantomen på operan den 17 oktober och Pricsilla Queen of the dessert den 19 oktober.
Ååå vad jag ör glad :D

Ska försöka ta lite bilder över Croydon idag, har varit ganska dålig med att ta kort hehe.


Inte okey

Okey!

Jag vaknade tidigt imorse av att hundarna skällde och jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde gå upp då.
Gick ner och åt frukost till Hanna Montana och Tom & Jerry. Längesedan jag såg på något barnprogram nu :)

Men när jag gick ner till köket imorse möttes jag av en inte allt för rolig syn! En av hundarna hade bajsat på golvet.... höll på att spy flera gånger när jag trokade upp det..usch! inget mer sådant tack :)

Nu skall jag gå ner och försöka ta ut hundarna, vilket inte är det lättaste då de alltid springer iväg och gömmer sig när det är promenad dags. Sedan åker jag in till Croydon och shoppingcentrumet.

Hörs ikväll

10 september

Hejsan.

Eftermddagen gick fort.
Richard och jag letade igenom deras förråd för att hitta hans cykel som jag kunde låna till gymmet.
Blev att jag körde gym idag med eftersom Rosie, friidrottstjejen från england, inte skulle tränna idag.
Körde som vanligt lite mage, sida och rygg + lite annat :)

Till kvällsmat blev det chilli con corne, mumsigt var det fast väldigt starkt. Väldigt!
Mycket mat med, ungefär som tre normalportioner i sverige skulle jag tro.

Pratade med pappa via web cam förrut med, men emma och mamma hade redan gått och lakt sig då såklart så dem fick jag aldrig prata med.

Imorgon skall jag nog åka in till croydon själv eftersom Richard slutar tidigt från jobbet kan jag låta hundarna vara i kenneln vid ett tiden så då åker jag :)
Croydon skall tydligen ha en massa shoppingplatser så det skall jag inspektera imorgon, det ligger hyfsat nära där jag bor också, bara en ca 20 min med tåg :)

Nu skall jag strax sova tror jag, hade tänkt gå upp tidigare imorgon för att ta ut hundarna innan jag äter frukost, lr jag får se hur trött jag är xD
Imorgon skall jag och Richard äta pizza ute på en italiensk restaurang här i närheten eftersom Bev skall på nöjesresa till Dublin hehe.


Ha det fint gott folk :)
Puss & kra

Borta bra men..

... hemma bäst!

Ja då var golvet färdigt sopat och moppat men nu då?
Vad händer nu?
3 timmar kvar till resten kommer hem. Jag känner mig lite ensam. Ganska mycket faktiskt.
Att prata med hundar är inte lika skoj längre, jag har börjat komma in i rutinerna och ja..

Idag är faktiskt första dagen sen jag kom som jag har riktig hemlängtan!
Jag vill ha alla här runt omkring mig nu. Visste väl att jag skulle börja längta hem någongång och det gör jag verkligen nu. Inte för att saker och ting inte är bra utan jag har det kanon, vill bara ha familjen och vänner här.
Men det släpper nog till helgen när jag skall ut och träffa massa kompisar.


Strykning nr 1

Nu är jag klar med mitt strykande. Är det normalt att det tar 2,5 timmar att stryka 5 tröjor, ett par shorts och en millång duk? Inget blev riktigt rakt heller, hur mycet jag än strök på det så gick det inte att få det perfekt, jag höll på att få ett sammanbrott där ett tag. Jag vill ju att allt skall bli perfekt, men jag hoppas Bev blir nöjd iallafall. Jag gjorde mitt bästa.
Förresten är det vanligt att man stryker vanliga tröjor och linnen? shorts? Gör vi det hemma ?
Jag hatar att stryka, mycket roligare att dammsuga och tvätta!

Har fått i mig lunch med, thaisoppa + tre mackor med smör och en massa vindruvor + ett plommon. Var sjukt hungrig idag, beror det kanske på strykningen? :P

Nu är det bara golvet kvar att moppa och sopa sen är jag färdig med mina sysslor för idag. Skönt.
Hundarna sover vilket de inte har gjort på hela dagen idag. De har vart fruktansvärt jobbiga idag och gått omkring och skällt hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden.!

Längtar till att få träna ikväll, eller både och, det är lite jobbigt att umgås med så många engelska människor + att jag inte har något program än vilket gör att det blir svårare att vata vad man skall träna. Ingen höjd blir det för mig iallafall.

Nu har jag lite planer för helgen också. På lördag skall jag möta 3 au pairer vid Picadilly Circus, så nu får jag se det, två av dem svenskar den andra från Österrike.
Sen skall vi kanske möta upp de tre tjejerna jag mötte förra söndagen :) Ska bli jätteskojigt.
Sen på söndagen skall jag in till London igen med tjejerna jag mötte förra söndagen.




Dags att ta tag i städningen av golvet. Synd bara för hundarna sover där inne och jag måste väcka dem för att kunna städa ordentligt. det löser sig :)

Morgon

Gick och la mig tidigt igår om man jämför med vad jag har gjort det andra dagarna. Jag somnade nog innan halv tolv igår :)

Idag händer väl inte så mycket. Ska passa hundarna och städa huset, ska stryka för första gången idag med..
Sedan skall jag iväg och träna med friidrottsklubben igen på kvällen idag.

Nu sitter jag och äter frukost. En skål flingor, ett äpple och lite vindruvor :) Hundarna är jobbiga och springer omkring och skäller, varför de skäller vet jag inte, men det är irriterande iallafall hehe.

Nu är det dags att gå upp och borsta tänderna för att sedan ta ut hundarna på en timmes promenad.
Solen skiner och det är ganska varmt ute, vilket känns bra. Är vädret lika fint i Sverige?

Ha det kanoners!

Fynd

Idag har det inte hänt speciellt mycket alls.

Var nere i centrum förut och inhandlade två tröjor, blev lite besviken när jag upptäckte att linnena jag hade tänkt att köpa endast fanns i för stora storlekar.
Istället blev det två trekvartsärmade tröjor, inga speciella men jag  gillar färgerna och att det är uriingning både fram och bak.

Dålig bild, men jag upptäckte idag att jag kan ta kort med
min web cam..hehe


Sedan lekte jag med hundisarna lite innan Bev kom hem. Vi åkte och storhandlade mat, vilket jag alltid tycker är kul.

Gick och tne på gymmet en timme lite senare, mest mage, sida och rygg träning idag.
När jag kom hem var maten färdig, lamkottletter med stekta grönsaker ( dock ingen potatis el. liknande) och det var supergott. Men jag var fortfarande hungrig efter det så det blev ett äpple till efterätt. Synd med så gott kött att ungefär hälften är fett :/

Blev förresten helt överlycklig igår kväll när jag upptäckte att det funkade att se andra avenyn på webben.Så det var vad jag underhöll mig med igår kväll :)
Ikväll vet jag inte vad det blir för något? idol kanske om det funkar. Vi får se.

Ha det braoch God natt


Det funkar igen

Har nyss pratat med Björn via Web Cam :D Skoj var det ända tills mitt batteri dog xD
men vi skall höras igen på fredag troligen :)

Åå pappa, jag tror jag har kommit på varför mitt ljud inte funkade på msn nu. Jag hade stängt av det på msn bara, så det var inte på web camen ..haha.
Får se om det funkar när vi pratar ikväll.

Nu sticker jag till affären

Camilla

Boooooring!

Ok. Var lite lat och tog ut båda hundarna samtidigt, så istället för två promenader blev det bara en på ca 50 minuter. Men det gick bättre än vad jag trodde. Blev lite svårare att gå eftersom båda drar mycket så blev det nu dubbel belastning, men med de armmusklerna jag har så var det såklart inga proglem ^^

Just nu har jag tråkigt. Var en person här och kollade på låset i dörren och bytte ett fönster men harn har gått nu.
Hundarna sover så ska sticka ner till centrum en stund tror jag för just nu  jag tråkigttråkigttråkigt..






Bye

Min dag kort

Är ju som sagt ledig idag men skall strax sticka ut på två hundpromenader med Archi och India. Kan ju meddela att jag inte alls känner för det just nu, är så trött! hade hellre legat kvar i sängen och sovit :)

Senare skall jag ner till stan och försöka hitta någon tröja och sen ska jag och Bev åka aoch handla mat. efter det sticker jag till gymmet och tränar lite :)

Min dag i kortfattad version.
Vad händer hos er där hemma idag?

Kramar

Väderrapport

Tänkte komma med en väderrapportering här nu innan jag springer in i duschen som följs med en film :)

Hela veckan har det varit uppehåll men blåsigt. Idag var den varmaste dagen då det var runt 25 grader och ingen blåst överhuvudtaget.
Enligt prognoser skall det fortsätta vara varmt imorgon, runt 23 grader :)

Inget regn nästan alls hittills, är nästan lite chockad eftersom alla säger att de är så regnigt i Sverige, men det kanske är mer på vintrarna?

Aja imorgon är jag ledig :D Woho.
Skall ta ut hundarna än då eftersom Bev måste åka till Croydon för ett arbete så då tänkte jag att jag kunde vara snäll och gå ut med hundarna åt henne :)
Sen skall jag antagligen gå ner till shoppingcentrumet och fgörsöka hitta nya träningskläder eftersom jag hade för lite träningströjor med mig.
Var nere där i förra veckan och de sålde ut långärmade tröjor och linnen till bra priser, långärmat behövs när vintern kommer. Glömde mitt underställ hemma i Sverige.

Har förresten kommit på att jag saknar hårblås så en sådan hade suttit  fint till min födelsedag :D hehe.

Älskar att läsa era kommentarer så fortsätt kommentera :) Det gör mig glad

Imponerade

Nu är jag hemma igen och det var så skoj att kunna träna med några andra än att stå själv på ett löpband och trampa.
Har ju gentligen som sagt vila just nu, så jag körde ett improviserat pass.
De andra skulle köra 400 m intervaller så jag passade på att köra med dem, fast jag stannade efter 200 m då så klart. Blev 6 stycken och jag var helt slut efter det. Hjälp vad det märks att jag inte kört intervaller på länge.

Fick även chansen att hoppa lite höjd med :) får passa på medan vädret tillåter eftersom närmsta träningsarenan för inomhus ligger 150 miles här ifrån.
Det var så kul när jag skulle hoppa höjd. Hoppade med någon annan kille och hela gruppen satt och kolla på, jag blnev nervös :P
Sen när jag hoppade var jag nära på att riva flera gånger på 1,60 men ribban låg kvar förutom sista gången. då höjde dom ribban till 1,65 ocj jag tänkte det där vill inte jag hoppa på.
Men tränaren sa att jo men det där klarar du med. Killen hoppade först men rev, sen hoppade jag och klarade med luft XD Det som var roligt var att tränarna sa att dem var väldigt imponerade av mig och tjejen jag åker med till arenan sa att även hennes träningskompisar är det..haha.

Den ena ( löptränaren ) frågade mig varför jag inte var 400 m löpare eftersom han tyckte att jag hade så fina höga knälyft..haha
Men det var roligt att höra!

Tränaren frågade även mig o under påsk ville följa med dem på ett mini träningsläger i Amsterda, en fredag-söndag. Det är tydligen något byte som dem har varje år. Ena året är dem i Amsterdam nästa år i England osv.
Lät iallafall ganska roligt så får se hur jag gör, beror på om jag har hunnit komma hem till Sverige eller inte.

Nu skall jag äta engelska köttbullar :)

Igår förresten serverades det lamfärsbiffar, potatismos och vita bänor i tomatsås. Inte för att det var något fel på maten, men vita bönor i tomatsås är absolut INGEN av mina favorit rätter... nja hoppas det inte blir mycket sådant i framtiden.. men jag råkade se att de har 3 burkar till i skaferiet..hmmm
Annars har maten varit kanonbra.

Var helt slut i benen iallafall efter träningen, men jag har kommit på hur mycket jag egentligen älskar den känslan. Nu ser jag fram emot sommaren 2010 även om det känns som att jag hade kunnat bli bättre om jag hade stannat hemma och tränat i Sverige, så detta året får väl bli som ett mellanår för mig eller något, med egentligen inte så mycket friidrottsträning. Men jag trivs. hoppas nu bara att jag håller i träningen :D

Träningstime

Nu sticker jag iväg till träningen.
Har aldrig varit så här nervös inför ett friidrottspass förut.
Fast nervositeten beror nog mest på engelskan skulle jag tro. Tänk om jag inte förstår någonting.

Bev skall förresten vara bortrest från fre-sön vilket betyder att jag måste arbeta lördag morgon eftersom Richard skall jobba på skolan. Men efter det skall jag iväg och möte några i London :)
Richard frågade mig idag om vi skulle äta någonting gott på fredag kväll och föreslog indisk mat. Jag berättade att jag aldrig hade ätit det förr men att jag gärna provar.
Nu undrar jag: vad sjutton är indisk mat? samma som kina, thai?

Önska mig lycka till på träningen :)

Jag skall aldrig...

Om ca 3 timmar kommer familjen hem och jag vet inte vad jag skall göra.
Har gjort alla mina sysslor som sagt och nu har hundarna vaknat med.

Jag har alltid tyckt att det har känts konstigt att prata med djur. Jag känner mig löjlig på något sätt.
Det första jag tänkte på när jag kom hit var att Richard och Bev pratar med hundarna som om det var deras barn.
De skäller på dem som man gör på barn, de berömmer dem med sån där bäbisröst ni vet och säger
Good gril what a good girly (detsamma med killen då).

det är samma sak på kvällarna när familjen + hundarna sitter i vardagsrummet och har kvällsmys. Då säger dem till hundarna.
What a good girly, mum's darling etc.

Jag tänkte att när jag kom hit skulle jag aldrig börja prata med hundarna, men jag gör det redan.. fast bara när ingen annan hör då jag känner mig så dum.
Jag måste ju säga till dem när de är olydiga och berömma dem när de gör något bra. Men när Bev och Richard är hemma håller jag tyst. Då pratar jag bara med människor.

Kanske hade det varit en helt annan sak om det hade varit min egna hund, för jag vet att jag satt hemma och pratade med våran katt ibland :P haha

/ bye


Jag minns inte

God eftermiddag.

Sitter vid datorn nu med en skål fruktsallad :) och pratar med Björn via msn.
Hundarna ligger på golvet och sover och jag är klar med nästan alla mina hushållssysslor.
Har varit riktigt duktig idag.

Längtar tills kl 18.00 idag då jag skall få åka iväg och träna med en riktig friidrottsgrupp :)
Bara att hålla tummarna för att de inte är långdistansare hela bunten hehe.

Annars har det inte hänt så mycket mer här.
Eller förresten idag när jag rastade hundarna lyckades jag få bajs på skon igen, tur som sagt att det är gummi.
Så nu har jag fått tvätta dem för andra gången denna veckan. 

tjingeling

(hittade förresten handdukarna jag hade "tappat" bort igår, längst in i garderoben, var annars liksom)

Sjusovare

Vaknade nyss, halv nio engelsk tid.
Skall strax masa mig ner till hundarna för en frukost och sedan väntar två timmars promenad.

Idag står även dammsuga hallen + trapporna + övervåningen samt städa (dammsuga + damma tv och bokhylla) vardagsrummet. Sen skall jag även sopa och moppa köksgolvet, tvätta och ställa in grejer i vättmaskinen.
Puh, ser ut som en heldag av städning, men det får gå för imorgon är jag ledig :)
Kommer vara ledig i stort sett alla onsdagar. Jätte skönt.

Nä nu väntar hundarna på mig, kan ju hoppas på att dom sover :P

Ha det gott

Omysigt värre

Dagen idag tuffade på ganska snabbt ändå, fast mellan 3-5 kändes det som att tiden stog stilla. Kanske har det att göra med att jag blev klar med alla hushållsysslor vid 3 tiden och hundarna sov så att jag inte hade något att göra? vem vet.

När Bev och Richard kom hem från arbetet Berättade dom för mig att en tjej vid namn Rose skall åka in och träna friidrott imorn med friidrottsklubben som finns här och det fanns plats för mig så imorgon åker jag för att inspektera min nya träningsplats och träningskamrater. Är mycket förväntansfull :)

Gick bort till gymmet och körde ett stenhårt pass, eller jag blev fruktansvärt trött iallafall. Höll inte på i längre än en timme men det räckte för mig idag, har ju trots allt vila egentligen.
På vägen hem där jag går från gymmet är det en ganska mörk stig, eller den blir mörk när det blir mörkt utomhus. Iallafall när jag gick hem vid kvart i 8 tiden hade det hunnit bli sådär lagom mörkt och jag gick där på stigen när det plötsligt kom fram en räv mitt på vägen. Jag blev helt panikslagen nästan, näe men mitt hjärta började slå dubbelt så fort. När räven såg mig sprang den in i skogen igen och jag började springa hemmåt. Stannade när jag nådde en mer trafikerad väg. Usch det enda jag började tänka när jag såg räven var att tänk om det traskar ut en varg, älg eller rådjur mitt i vägen, för här finns tydligen djur.

Jag måste bara berätta en grej som hände när jag var ute och rastade India imorse. Det första India gjorde på vår promenad var att bajsa (!), jag böjde mig och torkade upp bajset duktig som jag är. Går och håller bajspåsen och det luktar riktigt illa måste jag säga. Går med påsen i ca 10 min, tänkte ifall hon skulle behöva gå på toa igen, men när vi kom till parken vi skulle till kastar jag den i en soptunna.
Trots detta kände jag under hela promenaden bajslukten men jag e att det var nog India som luktade.
Sedan kollade jag mig själv under skorna och inser att hela bak kanten på skor är täckt med bajs. Fy så äckligt, nu förstod jag iaf vart lukten kom ifrån.
Hade tur dock att det var av gummi skorna var och inte tyg för då hade jag väl fått kemtvätta skorna eller något, nu gick det ganska enkelt att torka bort och jag tvättade även skorna när jag kom hem. så nu luktar dom gott :)

Nu skall jag se på film


Spårlöst

Okey det här är skumt.
SKulle gå in i duschen nyss men kunde inte hitta mina använda handdukar någonstans.
Vet att jag lade bort dem imorse för att det skulle komma hit en gubbe och fixa lite grejer i mitt badrum. Men nu är handdukarna spårlöst försvunna. Har letat igen istortstt hela rummet. Blir tokig på mig själv. Tk om jag har lagt dem i någon annans rum soom jag av misstag kan göra hemma ibland (!) det hade varit aningen pinsamt kanske..
Hoppas på det bästa.

Hade en annan handduk så jag kunde duscha iallafall.
Sitter just nu med en hårinpackning i håret med doft av kokos. Älskar lukten :)

Arbeta själv

Första heldagen själv med hundarna idag. Hittills har allt gårr fint.
Gick upp strax innan 09.00 för att hinna äta frukost innan jag skulle gå ut med hundarna.
Tog ut dem på promenad en och en eftersom det är lättare så, men det är det som är det lite trixiga också.
Saken är att jag alltid börjar att gå ut med India eftersom hon inte behöver rastas lika länge som Archi, men varje gång jag tar ut India står Archi vid dörren och gnäller och försöker smita mm.  och då vill inte India gå på promenad utan lägger sig på marken utanför och går knappt att rubba. Hoppas dom vänjer sig!

Har varit igång och städat nu i två och en halv timme.
Började med att hänga upp och ta ner tvätt. Sopa golvet + moppa.
Städade sedan badrummet + moppa golvet även där. Man blir helt slut i kroppen av att städa, tur att jag har någon som kan göra det åt mig hemma :P

Nu sitter jag och käkar fruktsallad som jag har gjort själv. Riktigt god :) Har inte ätit så mycket frukt här än så det har jag väntat på.
Ikväll väntas förresten engelska köttbullar. Undrar om dom är lika dom svenska..

Ska äta upp nu och sen skall jag damsuga och mopap hallen.

Hörs!

Night

Idag bjöds det på nudlar med wokade grönsaker och kyckling till kvällsmat. Mums var det!
Satt och pratade ganska länge med familjen efteråt och det var riktigt trevligt. Har fått ett schema nu för vad jag skall göra på dagarna och det är mycketmycket mindre än vad jag hade förväntat mig.
Hundarna blir den jobbiga delen. Jag sa till dem idag att jag kan ta ut hundarna en och en för att det gav mer motion + att det är lättare för då drar dom inte lika mycket. Då skrattade dom åt mig.

Det här arbetet känns som sommarlov som aldrig tar slut.
Jag menar jag behöver aldrig gå upp före nio på morgonen och då blir det att jag inte går och lägger mig förren klockan är nästan tolv på kvällarna. Jag tycker om det här :)

Nu skall jag göra mig iordning för att krypa ner i sängen och sen skall jag sätta på en bra film. Har fått låna alla sagan om ringen filmerna, som jag skall kolla på någongång inom snar framtid. Men hur skall det gå, det finns ju ingen text xD hehe.

Godnatt allesammans


I huset där jag bor

Här kommer förresten en bild på huset där jag bor



Jag tycker själv att det ser väldigt "typiskt" engelskt ut.
Men det är mysigt eller hur? :)

Jag klarar mig bra

Hejsan

Har just kommit hem från Kingston. Det hela började med att jag mötte upp Stefanie, Cecilia och Louise på tågstationen. De hade redan varit där en timme när jag kom så de satt och väntade på mig :)
Vi gick till et fik där jag köpte en mycket god kycklingsandwich. Där satt vi och pratade en stund innan vi begav oss till shoppingcentrumet. Gick omkring där i flera timmar. Mötte en annan svensk au pair också som hette Frida och en tysk au pair som hette Kristina.

När klockan var 17.00 stängde affärerna och vi var alla trötta så vi åkte hem.
Fick sitta och vänta i en halvtimme på tåget och innan jag var hemma hade klockan hunnit bli 19.30
Har ingen lång bit egentligen bara det att jag var tvungen att byta tåg två gånger och sen vänta ca 20 min efter varje byte.
Men dagen var helt klart värd väntan :)


Louise i en supersöt hatt.

EN VECKA

Idag skall jag åka in till Kingston och träffa ett par andra svenska au pairer, kommer nog bli skojigt :)

Åt lagad frukost idag bestående av ägg, fiskc och svamp. Gott men som sagt ingen frukost mat!
Efter frukosten pratade vi lite om min födelsedag och det verkar som att familjen skall bjuda mig på musikal :D
Snacka om att jag är glad. Vi skall se någon ny som heter Priscilla Queen of the dessert.
Har ingen aning om vad den handlar om, men de skall bli fantastiskt roligt :) Dom säger att den skall vara jätte bra iaf. Råkade se priset på biljetterna dock och då känner man sig lite skyldig faktiskt, såg en biljett som låg på 60 pund...

Idag är det förresten precis en vecka sedan jag kom hit till england. Det är ungefär på pricken på tiden också, och än så länge fungerar allt utmärkt. Roligt när man börjar lära känna fler kompisar med.

Men nu skall jag göra mig redo för kingston, tåget går om ca en timme. Är lite nervös eftersom jag måste göra två byten med tåget för att komma dit. Jag får väl se var jag hamnar någonstans hehe.
Hörs ikväll!

 

 


Big Ben och London Eye

Hejsan sötnosar!

Dagen i London har varit helt fantastisk. Började med att jag åkte tåg till Victorian, hållplats i London. Sedan tog jag och Kajsa tunnelbanan vidare till Oxford street. Där vandrade vi omkring i många timmar och hittade en del fina grejer. Jag köpte med mig body butter, duschcreme, läppbalsam (som även detta luktade kokos), ett par trosor och 14 par strumpor! Om ni undrar varför jag köpte så många strumpor är det för att när jag kom hit till england insåga jag att i stort sett varenda par stumpro jag hade tagit med mig från sverige var trasiga.¨.. så nu har jag många nya som ska räcka ett tag. Billiga var dem med bara 2 pund för 7 st vilket motsvarar ungefär 25 kr.

Efter några timmar mötte vi upp en annan au pair, Johanna, som hon liksom jag kom från uddevalla. Lite fräckt sådär :)
Vi gick och fikade och sedan åkte vi tunnelbanan till Big Ben och London eye. Det finns mycket kvar att se i London för mig. Sedan vid halv åtta åkte jag hem!

Har Haft en toppendag.


Kajsa och Johanna framför London eye

Varför gör inte vi reklam på detta settet i Sverige?
Reklam för Kelvin Klein :P


Framför Big Ben :)

Matilda jag kollade efter I love london tröjor idag och priset ligger mellan 5-7 pund.
Det är en vit med rött hjärta du vill ha va? Hör av dig om storlek så skall jag nog kunna fixa en :)


Nu skall jag se på film. God natt

London

Morsning korsning!

Idag kändes det skönt att vakna. Gick inte upp förren klockan var nästan 9 på morgonen.
Solen lyser och det syns inte ett moln på himlen, men det blåser mycket som det alltid gör..

Idag skall jag åka in till London tillsammans med en annan au pair tjej från sverige.
Där inne skall vi möta upp en annan au pair också :)

Det blir nog en spännande dag! Hör av mig senare ikväll när jag kommer hem, dvs runt 20.00- 21.00 engelsk tid.

Ha  en bra dag


Dag 6

Jaha då var den här dagen slut den med. Dagarna fullkomligt springer iväg här just nu!

Idag har jag vart ute med hundarna och tagit det lugnt.
När Richard kom hem från arbetet gick jag ner till stan en sväng och inhandlade Balsam och hårinpacking. Hittade en som luktade kokosnöt och jag blev helt kär i lukten. Använde den just när jag var inne i duschen och det luktade himelskt, undrar om håret kommer att lukta så nu när håret blir tort?!

För varje dag som går önskar jag att jag hade gått i en engelskskola. Vet det låter konstigt.
Men sanningen är att jag tycker det ser ut precis som på film. Allt verkar så mycket mer organiserat än i Sverige.
Vet inte om det ser ut så på alla skolor som det gör i Caterham, men skolan ser verkligen ut som ett slott. Typ som i Harry Potterfilmerna, fast ljusare.
Sen bär alla elever skoluniform, vilket jag med hade velat göra. Tänk vad skönt att aldrig behöva bestämma vad man skall ta på sig på morgonen. Sen tycker jag uniformerna ser ganska snygga ut med. Välvårdade iaf!

Väder

Vädret här i Caterham idag har varit växlande molnighet ( mest moln) men uppehåll hela dagen :)
Det har inte varit så kallt i luften men den starka blåsten har gjort att det ändå varit kyligt!


Nu laddar jag kameran inför London imorgon :)
SKa blir jätteskojigt!

Ha de bra


Morgonpromenad

Moorning!

Har varit ute och rastat hundarna precis.
Tog först ut India i ca 40-45 min och sedan Archi i närmare 1,5 timme.

Nu håller dom på att driva mig från vettet.
Hundarna frå gå ut i trädgråden fritt när dom vill men pga av att det blåser måste jag stänga dörren. Och nu har de på mindre än 5 minuter velat gå in och ut fram och tillbaka 4 gånger. De står och gnäller vid dörren tills jag öppnar och när jag har öppnat går dom in. Jag stänger dörren och då ska dom så klart in igen. Tycker det är dags att dom bestämmer sig!

Men India e ganska lugn. Katten är här utanför och hon följer efter honom som om hon vaktar han. Tycker hon är så rolig, så nu blir det lugna gatan för nu har visst Archi somnat också.

Detta inlägget tog typ 15 min att skriva pga av hundarna XD

Sovdax

Goood Night everybody!

Åt en god lunch med familjen bestående av pasta med carbonara sås och svamp. Mumsigt!
Sedan till efterätt, ja de äter efterätt varje dag, fick jag kex med olika ostsorter. Var nästan så där fint man kan se att dom har vid provsmakningar på tv ni vet.
Ganska gott, gillade dock inte den engelska osten men de två franska var ganska goda men starka.

Sedan har jag vart nere i tv rummet tillsammans med familjen och kollat på någon film/ tv program. Förstod ungefär hälften av vad som sades men jag lyckades iallafall uppfatta alla skämten som sades..hehe!

Nu ska jag snart ta och sova. Måste vara uppe vid niotiden imorgon för imorgon skall jag vara ensam med hundarna för första gången fram till kl 16.00. det blir spännande.
Så imorgon morgon blir det två timmars promenad för mig och sen blir det bara till att vara hundvakt resten. Men det är inte så bara förresten för hundarna är väldigt livliga av sig och busar med varandra konstant.
Men det skall nog gå bra får vi hoppas för det är ju detta jag skall syssla med nu i några månader fram över.

Fick förresten ett samtal från farmor idag :) Det var kul att höra henne prata och att få berätta allt jag upplevt för henne. Blev dock ett kort samtal eftersom det kostar mycket att prata här ifrån. Men pappa får sig nog en rolig telefonräkning denna månaden kan jag tänka mig eftersom det även gått iväg ett sms här och där..

God natt!

Mer av huset

Tänkte visa er lite fler foton från huset :)

Köket!


Vardagsrummet/Tv rummet


Hallen

 

Nu ska jag ner och äta kväsllsmat bestående av pasta, pastasås och svamp

Har börjat tycka om svamp, lr tycka om o tycka om det går ner! Svamparna här är stora som tennisbollar, fast platta och smakar mycket bättre än kantareller :) haha!

Camilla


Pussar

Heeejsan!
De blev en ganska kort träning på ca 1 timme + ca 20 min simning
Men skönt var det. Har kommit på hur mycket jag älskar att träna. Just nu e familjen ute med hundarna, jag orkade inte gå med så jag stannade hemma.
Var ju trots allt ute med Archi i en timme förut :)

Jag börjar bli hungrig, får se om jag går ner och äter något innan dom andra kommer hem eller om jag tar något litet själv.

Jag vill bara att ni skall veta hur kul jag tycker det är med era kommentarer. Har ni frågor är det bara att ställa dom i en kommentar så lovar jag att svara :)

Här kommer lite efterlängtade bilder på hundarna.


Tydligen så leker hundarna bara, men det ser ut som biter sönder
varandra. Ser verkligen inte "roligt" ut.

India :D


Så här många pussar har jag nog aldrig fått förr. Får minst hundra om
dagen :)

Slappdag

Blogg sidan har blivit helt konstig de två senaste dagarna, men jag hoppas att det skall funka nu.

Idag har jag gjort minsta möjliga tror jag. Var ute med Archi på promenad en timme mellan elva och tolv men efter det har jag inte gjort någonting. Har suttit i köket och löst korsord medan jag passade hundarna eftersom Richard jobbar och Bev skulle ner till affären.

Hundarna var som tokiga ett tag och jag höll på att bli knäpp!! Hoppas det inte blir sådär varje dag...
Men efter ett tag somnade dom och då blev det helt lugnt och skönt.

Har förresten hunnit tagit massa bra bilder ( tror jag ) som jag lägger upp på bloggen ikväll.
Nu skall jag iväg och vara nyttig. Träna lite på gymmet, cykla + bålstyrka, och simma lite:)
Hoppas jag kommer ihåg vägen nu bara haha!

Har förresten fått kontakt med flera olika svenska au pairer nu, en av dem skall jag träffa på lördag och vi skall åka till oxford street. Ska bli riktigt kul! Sedan skall jag med Linnea och Jenny från min klass till the Globe och se en Shakespear pjäs nästa söndag :)

Hörs senare

Ologiskt??!!

Förresten kan ni hjälpa mig med en sak?!
På varje engelskt handfat som jag har sett hittils sitter varmvattnet och kallvattnet i två olika kranar
Så här:


Varmvatten till vänster och kallvatten till höger

Jag kan bara inte fatta logiken med att ha det så här för kranarna sitter för långt ifrån varandra för vattnet skall kunna blanda sig med varandra.
Kallvattnet är riktigt iskallt medan varmvattnet är kokhett, så varmvattnet kan man aldrig använda för då bränner man fingrarna av sig hehe.
Nä men man får alltid använda kallvattenkranen. Tycker vårat system är mycket mer logiskt.


Hejsvejs

Misslyckad träning

God kväll alla!

Träningen idag blev inte riktigt som jag förväntade mig.
Bev körde mig ner till gymmet på Richards skola strax efter fyra. Jag fick fylla i några papper och sen visade dom mig runt på gymmet/ sporthallen för det fanns även simbassäng, vollybollplaner mm.
Efter det gick jag in och bytade om och gick upp på gymmet och började trampa på en maskin där.
Efter 20 min kom en personal in och sa att de skulle stänga om 5 minuter, de visade sig sen att det skulle öppna igen kl 18.00 men jag orkade inte sitta där och vänta i en timme på att få kunna träna igen så jag bestämde mig för att gå hem, vilket jag hade gjort även om jag hade tränat längre.
På vägen hem lyckades jag gå vilse 4 gånger trots att jag frågade två personer om vägen, jag hade glömt min mobiltelefon och ett tag var jag nästan rädd att jag aldrig skulle hitta vägen tillbaka..hehe
Richard hade visat mig den vägen i måndags men de e som man säger: minnet är bra men kort!
Blir antagligen en tripp till gymmet och simbassängen imorgon istället.

Nu på kvällen har jag suttit tillsammans med Bev, Richard och hundarna nere i vardagsrummet och kollat på Harry Potter som visades på tv:n
Vi åt en god lunch i form av: potatis, biff, varma morötter och varm vitkål. Smakade även på pickels vilket inte var någon favorit :)
Ganska mysigt och se på film när man har en hund liggandes halv i knäet.

Var ute och gick med Archi en timma förut med. Man får iaf bra motion med hundar. Totalt idag har jag varit ute på promenad i 3,5 timmar.

Nu skall jag göra iordning mig för sängen, klockan är trots allt redan halv elva och det är kolsvart ute med regn!
Nu vet ni vad som väntas i sverige imorgon :) haha

God natt på er alla


Hundarna

Har försökt att ta kort på hundarna men det är inte det lättaste då de aldrig vill vara stilla. Men här kommer några som ni får nöja er med så länge :)


Det här är Archi! Han är supergullig och älskar att leka med sin
 tennisboll. Han tigger om uppmärksamhet konstant och vill att man
skall leka med honom.

Det här är India. Syster till Archi :) Hon är inte lika lekfull som sin bror
men hon älskar att bli klappad och är hungrig konstant så, så fort det
finns mat framme är hon på hugget kan man säga och sitter och tigger
vid fötterna eller hoppar upp med tassarna i knäet.

Båda hundarna är väldigt kärvänliga av sig och hoppar alltid upp på en så fort de ser en :)
Dom är väldigt pussgalna båda två också, så pussar har jag fått många hehe..

Familjen är jättetrevliga mot mig och jag trivs väldigt bra, även om det kan kännas lite ensamt emellanåt!
Dom talar verkligen till sina hundar som om det var deras barn. Lite kul tycker jag.
Engelskan går bra. Jag förstår nästan allt de säger men det är värre när jag själv skall prata. Blir så osäker, men det flyter på bättre för varje dag och det har ju bara gått fyra dagar än så länge.


Camilla


Dag 4

Nu har jag äntligen fixat en adapter till datorn så nu kan jag fortsätta med bloggandet.

De här senaste två dagarna har jag, som jag skrev i inlägget innan varit på picknick och varit i brighton.
Familjen har fortfarande semester så första dagen som jag arbetar själv blir på fredag, spännande..

Visar lite bilder från picknicken och Brighton

Så här ser det ut ungefär överallt där jag bor. Massor med gröna
öppna fält, vilket är perfekt när man skall rasta hundarna. Det finns
hur många ställen som helst man kan gå till.

Här är "the pier" i Brighton. En bro ut i vattnet där det finns massa
matställen, spel( sådana som brukar finnas på tivolin) och en massa
karuseller längst ut.

Brighton

Från picknicken.

Idag har jag varit ute med ena hunden, India, själv för första gången.  Tog en sväng till en park och var borta i 45 min. Innan jag gick ut med henne var jag ute tillsammans med Richard och rastade Archi. Så har blivit en hel del prommenerande idag. Skall även bort till gymmet och simhallen lite senare och kolla till o träna lite :)

Har varit nere i Caterham centrum idag med där jag och Bev gick lite ärenden. Sedan åt vi lunch, minnestronesoppa som var gott. Till frukost idag åt jag för första gången kall frukost bestående av flingor med mjölk och färska jordgubbar :)

Hoppas ni har det bra i Sverige/

Utan min dator

Heejsan. blir ett kort inlagg.

Pga att jag inte har nagon adapter sa har jag inte kunnat vara inne pa datan eftersom jag inte har kunnat ladda den. Vi skall aka till en dator affar imorn sa forhoppningsvis hittar vi en som passar sa att jag kan anvanda min dator, nu anvander jag familjens lap top.

De har tva dagarna har vi varit pa picknick pa ett jattefint naturreservat ca 40 min fran dar jag bor och idag var vi inne i Brighton och kollade runt. Vi at fich and chips ocksa vilket var gott i borjan men blev rejalt tjatigt tillslut... de va ju inga sma fiskfileer man fick pa tallriken direkt.
Har atit lagad frukost varje dag, vilke kanns valdigt konstigt o absolut inget jag ar sugen pa egentligen. Vill bara ha flingor o frukt.

Tre lagade mal har jag atit idag. Det sista bestod av lax med potatis.. (jag var fortfarande matt efter fish and chipsen o ville egentligen bara ha frukt) maten isig e ju ganska nyttig.. men vilka portioner!!!! har sakert atit tva ganger sa mkt idag mot vad jag brukar, o da har jag inte ens tranat..usch....
Men imorn ska jag ga ner o titta till det nya gymmet sa kor kanske ett pass och simmar lite :) har ju vart ute med hundarna och gatt tva timmar varje dag ocksa sa lite motion blir det allt.

Na nu e ja trott pa att skriva med detta tagentbordet.
Ska uppdatera mer sa fort jag far en adapter o kan anvanda min egna dator!

Puss och kram

RSS 2.0