God Morgon

God Morgon!

Har haft fullt upp sedan jag kom hem, eller jag har iallafall inte haft lust att ha på datorn så därför har bloggandet blivit uselt.
Har fortfarande inte bestämt om jag ska fortsätta med bloggen nu när jag har kommit hem men det lär vi märka så småningom.

Idag blir en ganska lugn dag. Ska gå ner till biblioteket om en stund och sedan ska jag laga mat + baka bröd. Har bakat bröd både i måndags och i tisdags så jag känner mig riktigt duktig :)
Ikväll blir det även ett aerobics pass på friskis, har aldrig kört det förut så det ska bli kul!

Ha det bra

Friidrottsträning

Tjofräääs!

Har vart på min första friidrottsträning sen jag kom hem och det kändes..hmmm sådär kul får väl se hur det känns efter några veckor :)
Jag och mamma ska ju till Italien på träningsläger i slutet utav april :D Mamma ska inte träna såklart hehe utan bara följa med mig och jag tycker det ska bli jätteskojigt.

Nu ska jag duscha för sen ska Björn hämta mig:D Första gången jag träffar honom sen i julas :)

Bye

27/3

Hejsan Tjohsan!

Nu sitter jag i soffan, i vardagsrummet, hemma i U-a och bara njuter. Jag och min syster har nyss avnjutit en goch och lång frukost tillsammans och nu kikar vi lite på tv och små pratar.
Det finns mycket att prata om!

Flygresan gick alldeles utmärkt igår och jag slapp betala övervikt på planet trots att väskorna vägde 23kg haha, tur för mig :)
På vägen hem från gbg igår stannade jag och pappa och åt lunch samt köpte ett skydd till min Ipod (rosa såklart) innan vi åkte hem. Hälsade på mamma och väntade sen på att min syster skulle komma hem från skolan, så glad jag blev när hon klev in genom dörren :D
Efter ett tag blev vi hungriga igen så åt ett par mackor och kyckling + kakor innan jag, mamma och Emma åkte och storhandlade mat. Jag kan ju säga att jag bestämde det mesta av det vi köpte då jag är sugen på en massa, vanlig husmanskost mat.

På kvällen pratade jag lite med farmor i telefonen innan familjen åkte ner till pizzera napoli och åt pizza allesammans, åå vad god den var! Den bästa pizzan jag ätit nästan tror jag.

Idag ska jag träna för första gången på över en vecka och sen ska jag träffa Björn :D
Ha en bra dag

26/3

Vaknade upp med en väldigt underlig känsla imorse. Hade ställt klockan på tio i fyra, vet inte varför för jag är nästan klar nu och vi ska åka kl sex, men tänkte det var bäst att vara i tid iallafall :)
Hade jättesvårt att somna igårkväll också, men det hör väl till hehe!
Ska gå ner och fixa lite frukost nu är bannemig hungrig fast klockan bara är 5, hade tänkt fixa med mig matsäck först men tror jag får äta här innan vi åker istället.

Hörs och syns snart alla svenskar!
ÄR HEMMA SNART

En sista

Nu har jag avslutat en sista underbar middag med familjen. Supergod och stark chilli och familjen blev jätteglada för tavlan! :)
JAg fick ett supergulligt kort utav "Archi och India" och en Lindt påskhare med vitchoklad på 200g, väldigt passande hehe och eftersom jag inte har plats till den imorgon så fick det bli dagens efterrätt. Så nu ligger hela haren i magen och jag har totalt tryckt i mig 500g choklad idag, det hade jag aldrig trot när jag setg upp imorse, men jag är glad och nöjd.

Nu ska jag packa iordning det sista innan jag skall försöka somna. Ska stiga upp runt 5 tiden imorgon morgon så lär inte bli mycket sömn i vilket fall.

Ha en trevlig kväll och God natt
Nästa gång vi hörs är jag i Sverige

Bye

Ingen karusell

Haha tivolibesöket var mindre lyckat kan man säga xD
Jag och Eve gick dit och vände direkt då det inte var öppet, antagligen pga av att det regnade men ändå liksom..
Aja vi fick oss en liten mini promenad på 10 minuter iallafall hehe

Nu har jag precis checkat in på mitt flyg imorgon och fått boardingcard utskrivet.
Alldeles strax ska vi ner i köket och äta middag, chilli con corne blir min avslutande middag här! Känns bra eftersom vi ätit det så mycket så det är lite som en tradition hehe, fast innerst inne ville jag ha casserole men det låtsas vi inte om :P

Ha det bra

Karusellerna sover

Nu ska jag och Evelina ta oss en snabb sväng ner till Westway där tivolit står uppe. Förhoppningsvis har det slutat regna så man iallafall kan kolla lite utan att bli genomblöt! Är det billigt och torrt så kanske det blir en karusell också, vem vet? :) Har dock sett att det är nästan öde på tivolt hittills.
Känns även ganska osmart att de sätter upp ett helt tivoli som har öppet först i 3 dagar (ca 4h/dag) sen har st'ngt i en vecka för att sen ha öppet tre dagar igen... jag menar när de ändå har satt upp det kan dom väl hålla det öppet åtminstone.

Nä nu ska vi gå

Tjenixen

Mer choklad

Hejsan

Har packat ihop allt nu inför resan imorgon och totalt landar jag på en övervikt på 5kg + att jag har två handbagage (man får egentligen bar ha ett på 8kg) som väger 11kg totalt. Får väl se hur det blir imorgon!

Nu på eftermiddagen har det inte hänt speciellt mycket, har varit ute med hundarna för sista gången samt gått till kiosken som ligger precis över vägen och köpt vita maltesers. Hjälp vilken godistjej jag har varit idag för maltesers påsen är redan slut, har totalt ätit 280 gram vit choklad idag, inte bra eftersom jag kommer köpa en massa svenskt lösgodis (läs: saltlakrits + center) på lördag. Aja det är ju sista dagen här så lite får man väl unna sig, som jag iochförsig har gjort hela veckan men strunt samma. Får ta och bli nyttigare när jag kommer hem och då ska jag träna också, efter att ha latat mig hela veckan ska det bli skönt och skoj att börja träna igen.


Eftermiddagsfika: Farligt goda

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen (ifall nu någon skulle ha missat det :P) och jag är sjukt sugen på våfflor... eller inte bara våfflor utan pannkakor, glass, choklad aa allt onyttigt, sött som finns typ. Lösgodiset jag köpte förut är nu slut och det stillade suget för ett litet tag men jag vill ha mera!
Och våfflor hade suttit väldigt fint nu, tror dock inte att jag kommer få det här hehe då jag råkar veta att det skall serveras chilli con corne ikväll! Aja det är ju nästan samma sak^^

Är det några där hemma som ska äta våfflor idag? :D


Candy King

Nu har vi varit ute med hundarna, blev en kortare promenad idag för jag var så trött^^ haha
Jag och Eve gick även bort till affären och köpte godis, fyyy, så jag kom hem med en 150 grams lösgodis påse.. eller kom hem och kom hem med det mesta försvann på vägen hem :P
Jag förstår inte men denna veckan när jag inte har tränat så har jag ätit så sjukt mycket mer mat och väldigt mycket onyttigare mat än de veckorna då jag tränar. Är inte det underligt?

Nu ska jag äta upp mitt godis och sen är det dags att ge sig på packningen och städningen

/

Vad väntar idag

Har suttit ett tag nu och lekt med min Ipod, förstår mig inte riktigt på allt och hur man lägger in filmer tex men en del låtar har jag iallafall fått in, ska ta och gå igenom alla cd skivor jag har hemma och se om jag kan hitta något där :) Har även lärt mig hur man kommer ut på internet (stolt) så jag har liksom suttit med både Ipoden och datorn haha^^

Idag väntar en dag där jag har ganska mycket att göra!
Måste ta ut hundarna, packa, städa, gå till affären, gå på tivoli ikväll om vädret tillåter, äta middag med familj och ta avsked liksom.
Speciellt packa och städa kommer ta en del tid känner jag så det är väl lika bra att sätta igång direkt egentligen.

Har redan ätit frukost så tror bannemig jag ska börja göra lite nytta nu, vaknade kl 06.00 imorse!

Ha det bra

25/3

Redan den 25 mars och jag har bara en dag kvar här i England!
Vet ärligt talat inte om jag skall vara glad eller inte?

Jag vill och längtar hem jätte mycket men samtidigt blir jag alldeles gråtfärdig så fort jag tänker på allt jag lämnar här: familjen, hundarna och mina kompisar bland annat. Kommer ju sakna allt det så fruktansvärt mycket!
Samtidigt känns det underbart att komma hem och träffa mamma, pappa, Emma, övriga släkten och mina kompisar.

Jag har haft en underbar tid här i England och jag är välidgt glad och stolt över mig själv att jag faktiskt vågade åka som au pair och gjorde det jag kände för. Har haft det alla tiders här och hade verkligen tur att hamna i en väldigt bra familj.
Jag kan inte riktigt förstå att tiden har gått så fort. Jag minns att jag samma dag som jag kom hit (30 augusti) satt och räknade i min almanacka hur många dagar jag hade kvar (ca 200) och att det då kändes oäääändligt långt men nu har det redan gått. Sammanlagt, eftersom jag var hemma vid jul, har jag varit här i 197 dagar.

Imorgon vid denna tiden sitter jag på flygplatsen och väntar på att få gå ombord på flyget. Pirr i magen!

God Mat

God kväll allesammans :)

Hade en jätte trevlig middag ute med familjen ikväll!
Vi började med att beställa in förrätt, blev bakad potatis med (stark)chilli con corne på och sallad till det. Kan säga att det var ganska mättande och hade räkt som en måltid i sig men iallafall så var det efter förrätten dags för huvudrätt. För mig blev det kycklingstrimlor med paprika och andra grönsaker i någon slags sås tillsammans med deras speciella ris och grönsaker. Gott och efteråt vart jag proppmätt!
Richard insisterade på att vi skulle beställa in efterrätt så självklart blev det de också och efteråt var jag så mätt att jag hade svårt att gå hehe


Archie var glad att se oss när vi kom tillbaka :)


Min klädsel


Evelina och Archie

Mexikanskt ikväll

Nu ska vi alldeles strax åka iväg till en mexikans restaurang för middag, ska bli jätte trevligt!
Sitter fortfarande med handduken i håret men förutom det är jag helt färdig och redo att åka.

Har förutom att duscha hunnit packa en resväska och försökt få in några låtar på Ipoden, hann dock bara gå igenom en skiva av de jag fick låna av Bev så har en hel massor att gå igenom när vi kommer tillbaka efter middagen. Slog även in paketet jag ska ge familjen imorgon :)
Har även ett andra avenyn avsnitt att kolla på som jag inte har hunnit med än :D

Puss och Kram på er

Idag har jag

Eftermiddagen har rullat på snabbt idag.
Efter lunchen satt vi båda två vid datorn och bara slappade fram till halv två då vi tog ut hundarna igen, hängde upp tvätt gjorde vi också^^
Efter promenaden gick vi ner till centrum och tittade lite i affärerna som finns, fick även med mig ett inslagningspapper till presenten som jag har köpt till familjen :)

Nu ska jag alldeles strax duscha, fixa iordning mig inför kvällen, börja små packa, se på andra avenyn samt lägga in lite låtar på min Ipod!

Later

Hipp Hipp Hurra...

Idag fyller min yngsta kusin Maja år och jag hoppas verkligen att hon har haft en jätterolig dag och att den fortsätter att vara det på kalaset ikväll :)
Hoppas du har fått många fina presenter och att du äter mycket, god tårta :D
Ett stort Grattis till dig!


24/3

Heejsan :)
Kunde inte skriva något imorse eftersom internet har vart kasst och slutade fungera igårkväll och fungerade inte imorse.

Har iallafall varit ute med hundarna samt gått till affären för att handla tomater, fick ett väldans sug efter det så det har jag suttit och glufsat i mig nu :D

Ska snart hänga upp tvätt och äta igen innan vi tar ut hundarna vid två tiden. Efter nästa promenad ska jag ta och visa Evelina "centrum" här i Caterham, efter det blir det hem och dusha och fixa iordning sig innan vi ska ut och äta mexikanst ikväll! Mums!

Måste även börja småpacka lite idag känner jag, har en del saker att fixa och vill inte att det skall bli allt för stressigt imorgon.

Puss

Last time

Hej

Jag och Evelina kom hem för drygt 40 minuter sen och har nu gått in på våra rum för att sova, ska ju upp och gå ut med hundarna imorgn!

Var inne i Croydon ett bra tag idag och shoppade lite, såklart blev det inga köp för mig hehe. Mötte upp Sanna efter ett par timmar och gick till pizza hut för middag, gott :)
Kändes jätte sorgligt att lämna henne sedan när bussen kom, usch ville aldrig att bussen skulle komma typ :/ Men jag hoppas verkligenverkligen att vi kommer fortsätta hålla kontakten nu när båda åker hem till Sverige :)

Nu ska jag sova och kanske se någon film eller liknande
Sov gott

Nu åker vi

Hej å hå!

Jag och Evelina kämpar på här med hundpromenaderna trots att vädret inte riktigt är med oss.
Andra promenaden var skön och gick snabbt trots att det regnade. Nu ska jag bara byta kläder och sen ska vi åka in till Croydon och kanske blir det ett besk in på primark idag? jag tror bestämt det haha!
Det är mitt sista besök i Croydon nu, iaf shoppingbesök eftersom familjen ska bjuda mig på middag i Croydon imorgon men det räknar jag inte som ett besök i Croydon hehe.

Men det känns bra gör det, idag känns det faktiskt ganska skönt att veta att man är hemma om 3 dagar :)

Ha en mysig eftermiddag och kväll

hejsvejs

Hejsan

Sitter just nu och har ätit upp min lunch, men är fortfarande hungrig så får väl ta något mer :)

promenaden imorse var skön och vädret jätte härligt! Har sedan vi kom in tvättat, hängt upp tvätt och ätit samt städat ur en del lådor ur mitt rum och jag fyllde en hel stor soppåse med skit som jag samlat på mig... helt galet jue!

Nu har vädret blivit dåligt igen och när jag var ute och kastade soporna förut regnade det :/ hoppas det hinner bli bättre till nästa promenad om en timme.

Efter promenaden ska jag och Evelina åka in till Croydon och kolla lite i affärer. Vi ska även möta upp Sanna och äta middag :) Får se vad det blir för gott idag haha :D

/

23/3

God Morgon på er♥
Sov faktiskt väldigt skönt i natt, dock vaknade jag halv sju och var fortfarande supertrött men det är en helt annan sak haha!

Ute lyser solen och jag hoppad att det är lite varmare ute idag än igår för igår blåste det en massor och på eftermiddagen kom det även regn!

Kom förresten på vad bion hette som vi såg på igår: my last 5 girlfriends


Nu är det dags att borsta tänderna och klä på sig innan man ska traska ut med hundarna

Have a nice day!

Massa text

God Kväll på er alla :)

Har haft en väldigt trevlig dag idag (det är tokigt hur mycket trevligare det är att gå på promenad när man är flera).
Jag och Evelina åkte in till Croydon vid halv 5 tiden för att se på bio och käka middag, vi mötte även upp Sanna vid halv 6 tiden :D

Vi gick direkt och köpte sushi, eller jag och Sanna gjorde det medan Evelina körde på mc donalds :) Vi tog med oss maten, gick till bion och köpte biobiljetter och gick in i biosalongen. Filmen började preci när vi kom så vi tajmade in allt bra kan man säga. Jag tyckte det var supermysigt att sitta och äta på biografen, kändes nästan lite som att sitta framför tv:n och äta hemma hehe.
Det är ju ingenting man är van vid i Sverige att folk sitter och äter mat på biograferna utan där är det popcorn och godis som gäller :) men på biograferna här säljs det både korv med bröd och nachos samt glass så det är inte alls ovanligt med riktig mat här.
Gott var det iallafall och filmen var bra. Kommer inte ihåg vad filmen hette haha men smårolig var den, kanske dock inte den bästa jag sett men ändå :) Bio är ALLTID mysigt tycker jag!

Efter bion åkte jag och Evelina tillbaka till Caterham och nu har båda gått in i sina rum och jag skall alldeles strax byta om till pyjamas och krypa ner under täcket och se på fortstättningen av Paradise hotell.
Är trött idag efter att ha sovit dåligt i 4 nätter nu..puuh hoppas jag somnar snabbare ikväll hehe

Sov Gott och dröm söta drömmar

update

Det var min Ipod touch som hade kommit idag "lycklig" så nu sitter jag och väntar på att den skall laddas färdigt så att jag och Evelina kan gå ut med hundarna igen.
Det var bannemig tur att hon var här och hjälpte mig att fixa iordning allt för det hade jag aldrig klarat själv haha.

Efter promenaden blir det snabbt klädombyte och sedan till att åka in till croydon för middag och eventuellt bio.

Ha det bra tills dess

Jag vill om du vågar

Jag och Evelina kom in ifrån promenaden med hundarna för drygt en timme sen, vi var ute lite längre idag runt en och en halv timme och det var skojigt dock blåste det en hel del så det var lite kallt.
Bev och Evelina är och handlar mat just nu men jag valde att stanna hemma hehe, har ju vart i mataffären så många gånger samt att jag tror att det kanske blir lättare för dem att prata med varandra om inte jag är med.

När de kommer tillbaka vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Äta lunch kanske och sen ta ut hundarna igen :D

Precis när jag höll på att skriva detta ringde det på dörren och det var en som hade ett paket till Beverley. När jag gick in och lade det på köksbordet såg jag att det stod touch på baksidan. Undrar om det betyder Ipod Touch? det visar sig haha

/


22/3

God Morgon!

Solen skiner och jag är glad (och tät i näsan). Sitter på mitt rum och käkar frukost och tar det bara väldigt lugnt.
Vid halv tio ska jag och Evelina ta ut hundarna och efter det vet hag faktiskt inte vad vi ska hitta på. Beverley skulle arbeta hemifrån idag så hon och Evelina ska åka och handla mat sen så jag får väl se om jag åker med och handlar eller inte :)

Har antagligen inget att städa idag för Beverley talade om för mig förra veckan att hon tänkte ändra om städningen lite så mitt nuvarande schema gäller inte längre. Haha hoppas de inte ändrar schemat för de tyckte jag var usel på att städa^^

Ikväll ska vi möta Sanna i Croydon för middag :) ska bli supertrevligt!
Ha en bra dag

Jag Älskar Sushi


Två utav mina rätter som var hur goda som helst

Maten åkte runt på ett band så fick man plocka åt sig de rätter man ville ha
Väldigt lätt, smidigt och fräscht!


Detta var frsta gången som jag åt sushi på "riktigt" och jag måste verkligen säga att jag älskar det och ser redan fram emot nästa gång som lär bli i sverige någongång. Får försöka övertala mamma, pappa och Emma att smaka de men min mamma och Emma har sagt att de inte tycker om det trots att de aldrig har smakat. Hur går det ihop? ^^
Sushi på fredag när jag kommer hem tycker jag! :)

Nu ska jag sova för imorgon väntar hundpromenader och middag i Croydon och då vill jag vara pigg :)
Sov Gott

Speakers corner



Vid speakers corner var det flera olika människor som stod och talade om olika saker, de flesta om religion och liknande. Var kul att ha sett men jhag blev lite frvånad då jag trodde det skulle vara en som stod och pratade i taget men det var alltså flera stycken samtidigt!
Fint väder hade vi också :D

Sista dagen i London

Hej

Kom hem för ungefär en timme sen ifrån London och har sedan dess ätit kvällsmat och godis, skäms på mig! Köpte mig ca 400 g på vägen hem från London för jag blev så sugen och nu är allt slut :/
Får bannemig ta och bli nyttig nu några dagar denna veckan iaf, har blivit för mycket sött och onyttig mat det sista!

Hade en toppendag idag. Var först vid speakers corner och kollade, sedan sushi lunch och bio på slutet.. blev filme The bounty hunter med Jennifer Aniston. En bra och små rolig film, fast inte riktigt min tyå av film ändå... men helt okey :D
Var jobbigt när jag skulle åka därifrån och jag höll på att börja gråta. Hatar att säga "hej då" till alla nu och det känns så konstigt att vi inte kommer träffas mer nu på ett tag.
Igår träffade jag Louise och Elenor för sista gången och idag var det sista gången jag träffade Hanna, Hanna och Josefin.
Imorgon och på tisdag skall jag iallafall träffa Sanna så det ska bli kul :)

Nu ska jag snart lägga mig tror jag, behöver sova ut! Ska bara borsta tänderna och grejs först hehe
Puss

London

Nu ska jag alldeles strax gå ner till tågstationen och ta mig till London för allra sista gången, iallafall för den här tiden.
Idag ska vi börja med att titta på speakers corner i Hyde Park och sedan fortsätta till Picadilly och äta sushi lunch. Efter lunchen blir det bio och vilken film vi ska se är inte helt bestämt än men det står mellan två stycken :)


Den första bilden som togs på mig i London, lördagen efter att jag hade kommit till England

21/3

God Morgon!

Vaknade upp super tidigt idag också och kunde inte somna om :/ sovit dåligt flera nätter i rad nu menmen, tur att paradise hotel går så man har något att underhålla sig med^^
Ska ta och städa upp på golvet nu innan jag åker till London för sista gången.. underligt

Var så sjukt sugen på knäckebröd förut så min frukost bestod av 4 knäckemackor + havregrynsgröt, värst vad nyttig jag var idag då :P

Hoppas ni får en jätte trevlig dag
Puss

Glömde nästan

Nu ska jag sätta på paradise hotel innan jag somnar. Sov dåligt i natt så hoppas jag sover skönare och framförallt flre timmar denna natten.
Har tryckt i mig allt godis nu och känslan just nu är att jag aldrig vill se godis mer, men de lär väl ha ändrats till på måndag som vanligt haha!

Här är förresten en bild av blommorna som jag gav Richard i present samt (dåliga)bilder från tivolit som är här utanför. Sov Gott alla!




Visste ni förresten att de kallar virvelvinden för "earth shaker" haha

Dagens bilder

Här kommer lite bilder ifrån dagens lunch :)

En bra dag

Hej på er:)

Kom hem för en liten stund sedan och har just bäddat ner mig gott i sängen, har dock inte fått på mig pyjamas än hehe, Ligger och käkar godis, har ätit massor och börjar bli gött trött på vit choklad nu.. kan säga att man tröttnar efter ca ett halvkilo;P

Har haft en kul dag i London idag, Vart först en sväng till Notinghill marknad och sedan lunch på TigerTiger restaurangen, åt en galet god pasta med pastasås och kyckling:D mums!
Åkte sedan på Sanna och köpte godis i Croydon hehe ;)
Kändes konstigt idag att det var sista gången jag träffade två utav tjejerna, Louise och Elenor, innan jag åker hem så det dröjar till minst augusti innan jag ser dem igen

Nu ska jag ta och slappa framför datan, se något roligt program och äta upp mitt godis
Ska nog försöka med att hinna duscha också

Hoppas ni haft en bra dag

20/3

God Morgon!

Vaknade upp för länge sedan. Hade svårt att somna i natt :/ och vaknade innan halv sju.. lite halvsegt sådär.
Nåväl har legat och sett på paradise hotel avsnitt så tiden har gått hyfsat snabbt iallafall^^

Ska strax dra på mig klärde och fixa mig iordning för att åka till London. Vi ska börja med att ta en titt på Nottinghill Marknad och sen får vi se vad som händer :) Är väldigt trött idag så kommer antagligen åka hem runt 5 tiden då jag kanske ska hundvakta och sen prata med syrran/pappa också :D

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag, här regnar det och är inte alls kul väder, men det kanske blir bättre man vet ju aldrig :)

Bye

Ps. Familjen har beställt Ipod touchen till mig nu Ds.

Evening

God Kväll!
Har nyss avslutat ett samtal med min syster :)

Åt en god middag förut bestående av två lammkottletter, en bakad potatis samt ungsrostade grönsaker, mums!
Nu ska jag lägga mig och se på film/tv program innan jag somnar.
Imorgon väntar London för sista gången för denna gången

Sov Gott

Kokosmums

Heeeeeej!

Kom hem från träningen för en stund sedan och shit vilken konstig känsla att aldrig mer besöka det där gymmet. Människorna där kommer nog undra vart jag har tagit vägen för jag är nog den som vart där nere mest haha^^
Alla i receptionen kände igen mig, många av de som tränar där hälsar varje gång och frågar om jag tränar någon speciell idrott och jaa..

Väntar på mat nu och på att Emma ska logga in. Jag fick nämligen henne till att baka kokosmums idag
och jag är ruskigt nyfiken på hur de blev. :)



/

...

Nu ska jag alldeles strax byta om till träningskläder för att bege mig mot gymmet och träna innan kvällens hunvaktning. Sista träningspasset.. förlåt för allt tjöt om det men jag kan liksom inte fatta det riktigt.. hehe!

Ikväll händer väl inte så mycket då i och med att jag ska vara hemma med hundarna.
Hörs efter gymmet
Bye

Nu går jag

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut på min andra och sista promenad ensam! Får hoppas på en lyckad sådan hehe.
Archi spydde i köket förut :/ stackarn!
Både han och India verkar ha problem med magen för båda skiter löst och det ger problem för mig för det är svårt att plocka upp^^ hehe.. nä men hoppas inte de har drabbats av någon sjukdom eller liknande.

Vädret idag är allt annat än fint tyvärr. Små duggade lite imorse men nu ser det ut att ha börjat regna kraftigare så.. lär väl bli blöt när jag går ut :/

Nu har de förresten öppnat tivolit på gräsplanen här utanför som jag berättade om. Dock är det bara öppet till på lördag. fast de ska öppna igen nästa tor-lör så kanske kan ta en sväng dit då haha! Inte för att jag skulle åka något men kolla kan man ju allid göra:P

/

Dogsitting

Tjosvejs :)
Är på riktigt bra humör idag. Benen kändes väldigt pigga på promenaden imorse och det ser jag som ett gott tecken inför träningen ikväll.
Tyvärr ska jag vara hundvakt runt halv 8 ikväll och det är synd för Sanna frågade om jag ville komma hem till henne, vilket hade varit bra mycket roligare!
Ska kanske vara hundvakt imorgon kväll också då familjen + några andra eventuellt skulle fira Richards samt Bevs systers födelsedag. Men jag ska inte klaga, har bara varit hundvakt 2 gånger under hela min tid här så det är inga problem för mig!

Pratade med Bev förut om Ipoden och hon sa att om jag ville skulle hon köpa en Ipod touch till mig. Snacka om att jag blev överglad.. å vet inte hur jag skall tacka dem tillräckligt!
Har ju gjort en tavla till dem på mig och hundarna, men den känns väldigt liten i jämförelse hehe^^

Puss


Btw

Förresten om exakt en vecka sitter jag på planet som tar mig hem nu! :)

19/3

God Morgon alla goá och glada :)

Har börjat vakna tidigt varje morgon, vilket kanske i och för sig är bra jag vet inte ^^
Idag ska jag iallafall börja med att ta ut hundarna och sen vet jag inte riktigt. Behöver städa på mitt rum, som är lika stökigt som det alltid är. Sen behöver min toalett tvättas också, inte så kul om den nya tjejen kommer och det är tandkräm och tvål tunr hela handfatet xD så illa är det kanske inte men ni fattar!

Har precis vart nere i köket och ätit frukost som blev gröt idag. Har vart för lat för att göra det de sista så detta var första gången på 3 veckor tror jag haha. Tycker att det är väldigt gott när jag väl äter det men det är ingenting jag blir "sugen" på för att det finns så mycket annat gott att äta.

Ikväll blir det gym också, antagligen det sista jag kör innan jag åker hem (om jag inte lyckas klämma in något nästa ons eller tors, men de hinner jag antagligen inte) så blir ett litet lagomt pass, känner mig helt plötsligt mer förkyld idag än igår (?) knasigt.

Nu ska jag borsta mina tänder och ta ut hundarna lite tidigare än vanligt!
Byebye

Svullen men Glad

Oj vad mätt jag är nu!

Vi åkte allesammans till en kina restaurang i Croydon där det även fanns en hel matbutik/köpcenter med kinesiska matvaror och liknande.
Väl på restaurangen började vi plannera vad vi ville ha till huvudrätt. Jag var sugen på räkor så blev räkor i någon peppar/lök sås.

Till förrätt beställde vi friterat sjögräs, vårrullar, friterat bröd med fisk och grej på, revbensspjäll
Den andra förrätten som kom in efter den första var pannkakor med friterad anka + sås,gurka och purjolök
(kan ju meddela att jag var gött mätt efter detta)

Sen kom huvudrätten. Jag och Bev tog räkor medan Richard tog biff
Till detta serverades ris och nudlar som de beställde in och jag tror nästan aldrig jag har sett så mycket mat förut.
Åt och åt och åt lite till och tillslut hade jaga fått i mig hela fatet med räkor och sås + väldigt många portioner med ris och nudlar. Känner mig helt uppsvullen nu^^ Men gott var det.

Måste bara berätta att när vi satt och väntade på maten så började vi av någon konstig anledning prata om Ipods. De pratade på musik de hade köpt och de frgade om jag hade någon. Jag svarade att jag inte hade någon men att jag hade en vanlig mp3 spelare.
Richard frågade mig om jag skulle använda Ipoden om jag hade en och jag svarade att jag hade funderat på att köpa en. Då sa han: Vi hade tänkt köpa en avskedspresent till dig men vet inte vad men om du vill ha en Ipod så köper vi en till dig.
Jag tyckte att det var alldeles för mycket och sa det men han sa att dom ville köpa det. 
Så om dom inte ändrar sig så kommer jag komma hem till Sverige med en Ipod :) Jätteglad blev jag såklart!

Nu har ja precis krypit i pyjamasen, borstat tänderna och tvättat bort sminket.
Imorgon är min sista "riktiga" arbetsdag och jag hoppas vädret blir fint. Just nu regnar det :/

Puss och Kram
God Natt

Nu så

Efter att ha spenderat de senaste 4 timmarna i sängen har jag nu duschat och fixat mig iordning. Har bara håret kvar men låter det torka lite först.
Runt sjutiden tro jag det är dags att åka för de skulle boka bord till halv åtta i Croydon som tar ungefär en halvtimme att åka till :)

Lämnade blommorna och kortet till Richard förut och han blev jätteglad så det var skoj. Var sjukt nervös när jag skulle lämna det, vet inte varför, och hade stora svettpölar under armarna när jag kom upp på mott rum igen haha ^^

Känner mig oerhört slapp och jag är inte det minsta trött i huvudet eller så men däremot är jag så slut i benen att jag knappt klarar av att stå upp. Borde (haha) vara trött i huvudet för jag har sovit fruktansvärt dåligt de två senaste nätterna, en massa tankar som snurrar runt runt runt. Har väl lite att göra med att jag på något sätt börjar bli stressad för nästa vecka och min hemresa.
Det har liksom slagit mig nu tror jag att jag verkligen åker hem om en vecka, fast ändå känns det inte som jag har fattat det riktigt. Samtidigt som det kommer bli så skönt att komma hem, längtar verkligen, så har jag insett att jag kommer sakna alla mina vänner, familjen och hundarna här otroligt mycket. Kommer vara med blandade känslor som jag lämnar England kan jag säga. Men jag vet innom mig att jag känner mig "färdig" här. Jag är verkligen redo för att komma hem :D

Hörs när jag kommer hem från middagen ikväll

Hon är goooo

Min underbara lillasyster loggar aldrig in. Haha! Hon har väl viktigare saker för sig antar jag

Jaja har iaf lyckats underhålla mig med att läsa massor med olika bloggar och letat recept på bröd^^
Jag har tänkt börja baka en massa nu när jag kommer hem då jag inte har gjort det sen i augusti någongång och jag älskar att baka. Får väl se hur mycket av det som egentligen blir av men tanken är att jag ska bjuda på hembakat bröd iallafall ett par gånger i veckan hehe. Har letat fram en massa recept så jag är redo :P



Näst sista arbetsdagen

Nu har jag kommit in från den andra promenaden för dagen och jag är helt slut i hela kroppen. Gick direkt och lade mig i sängen när jag kom in och nu orkar jag inte flytta mig en meter haha. Skönt med vilo dag idag :)

Väntar, eller snarare hoppas att min lillasyster ska logga in på msn så att vi kan prata. Har inte bestämt något men jag vet att hon brukar logga in när hon kommer hem från skolan haha!
Kråkorna utanför fönstret har fått fnatt och kraxar som vildar, lite jobbigt!

Nu ska jag fortsätta äta på min gul lök som jag skar upp för en stund sen, hehe fattar inte hur man kan bli sugen på lök?? Men sån är jag :)


/

Mätt och belåten

Sitter och dricker en burk cola♥
Har nyss ätit upp min lunch, sallad med dressing och FETA ost.. å vad jag älskar feta ost och blev överlycklig när jag hittade ett öppnat paket i kylen :)

Nu ska jag ta och fortsätta min städning en stund innan jag tar ut hundarna igen. Hittade förresten blommor och kort förut så nu är det fixat åtminstone :)
Måste börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll också, hmmm!



Love

18/3

God Morgon!

Frukosten ligger i magen och jag ska snart ta ut hundarna för första promenaden för dagen.
Ska efter det springa ner till affären snabbt och köpa kort + blommor sedan blir det hem och städa en massa.
Fixa lunch och sen ta ut hundarna igen. Mellanmål och sen åka iväg till Kina restaurangen vid 7 tiden.
Det är så här min dag kommer se ut i korthet hehe
Kommer med all säkerhet hinne vara inne på datorn en hel del också för på något sätt lyckas jag alltid med det :P

Vädret är inte alls lika fint idag tyvärr, utan lite halvgrått men uppehåll iallafall :)

Ha en fin dag

Vem kunde ana..

.. att tonfiskfilé skulle vara så gott?
Inte jag iallafall. Blev helt förvånad när jag smakade på det och förväntade mig samma smak som ifrån tonfisk på burk men smaken var helt annourlunda. Det här var bland den godaste fisken jag ätit tror jag :D
Skillnade på smaken från burk och filé är enorm. Trodde aldrig jag skulle tycka om det men där ser man :)

Nu ska jag borsta tänderna, se färdig på andra avenyn och sova. Imorgon väntar jobbjobbjobb!
Och jag har massor att städa..puuh!

Sov Gott


Väntar på MAT

Hallå!

Kom hem från gymmet för en timme sen ungefär och det gick väl okey. Jag körde bara det jag ville köra och följde inget program, blir lite roligare då :) samtidigt vet jag att det blir ganska mycket mindre träning då men det känner jag är strunt samma nu :)

Sitter och väntar på mat eller egentligen väntar jag på att Bev och Richard ska komma hem så de kan börja laga maten, är superhungrig ju. Ska serveras fisk idag. Laxfileér (ja de äter alltid två stycken) och tonfiskfileér. Har aldrig smakat tonfiskfileér förr men hoppas att de inte är samma smak på de som det brukar vara på tonfisken man har i sallader haha för det är ingen större favorit.

Ska sätta mig och kolla på andra avenyn nu medan jag väntar. Men de får allt ta o skynda sig för nu börjar jag bli så hungrig att jag blir arg/irriterad istället!!!!

Later!

Tiden springer iväg

Det är värst vad tiden går fort när man inte vill att den ska gå fort haha^^
Dags att byta om till träningskläder och bege mig ner mot gymmet. Har börjat köra helt egenkombinerade pass det sista eftersom jag tycker det är så tråkigt med det vanliga passet som har sett likadant ut sen jag kom hit i augusti. Behöver lite variation känner jag! Sen är jag väl inte så där jätte motiverad heller utan tränar mest nu för att hålla igång kroppen någourlunda tills jag kommer hem. Passen jag kör nu är iallafall sjukt mycket lättare än vad min tränare skriver menmen bara två gympass kvar nu så:)

Hörs ikväll ni underbara
/

Croydon och våffla!

Nu är jag hemma från mitt besök i Croydon och det var en riktigt trevlig tid jag hade där idag.
Började med att kolla i lite olika affärer, bland annat kortbutiker efter ett kort till Richard imorgon. Nu är frågan bara ska jag köpa ett "fint" kort eller ett mer "skämt" kort? vad tycker ni? Sen behöver jag hjälp med vad för typ av blommor man ska köpa. Ska det var utslagna, blandade blommor eller en bukett tulpaner som inte har blommat ut än?? Snälla hjälp, jag har verkligen ingen aning om något sådant här. Jag måste köpa det imorgon innan vi ska ut och äta!

Iallafall efter att ha kikat runt en del blev jag sugen på att smaka en belgisk våffla som jag har tänkt prova så många gånger här men det har aldrig blivit av. Då Tiger Tiger (restaurang) finns i Croydon bestämde jag mig för att gå in och fika där med en sådan våffla idag eftersom alla mina tjejkompisar tycker den är supergod.
Tyvärr blev jag lite besviken hehe och tyckte inte alls det var så gott som jag hade förväntat mig, självklart slank den ner men inget jag skulle köpt igen! Glömde kameran hemma men på bilden ser ni hur våfflan såg ut


Åkte hem efter det och har nu käkat lunch, sallad med räkor + päron + två knäckebröd
Alla mina pengar är slut nu, eller jag har 5 pund kvar till blommor och kort imorgon men sen är jag pank xD Tur att jag får pengar på lördag igen:P

Nu ska jag vila innan gymmet :)
Bye

Hej jag är seg

Jag är så fruktansvärt seg idag asså! Har fortfarande inte kommit upp ur sängen :P
Men i och för sig är klockan bara strax efter tio men i och med att jag vaknade vid sju tiden så känns det som att jag varit uppe en evighet.
Och nu ska jag bannemig ta på mig kläder och borsta tänderna och bege mig mot Croydon. Får försöka se om jag hittar någon present till Richard imorgon annars får det bli blommor + ett kort.
Annars blir det väl ingen shopping för mig, har ju som sagt ingen plats kvar i bagaget tyvärr haha för det är så många fler saker jag skulle vilja köpa men men får väl åka tillbaka till England en annan gång :)

Hörs om ett tag!
Puss

17/3

God Morgon!
Fick reda på att jag är ledig idag nu imorse när jag gick ner och hämtade frukost, härligt värre :)
Solen skiner som igår och jag är bara allmänt väldigt glad.
Blir nog en rätt så slapp dag idag precis som alla mina andra lediga dagar haha:P
Fast tror att jag åker in till Croydon en sväng om Bev har biljett vill säga för alla min pengar tog slut vid helgens aktiviteter ^^



Nu ska jag fortsätta kika runt lite på datan innan jag fixar iordning mig!
Puss

Guten Nacht

Nu mina kära vänner ska jag stänga av datorn för idag och sova :)
Hoppas på en lika fin dag imorgon som dagen idag har varit

Sov gott och dröm söta drömmar♥

Innocent

Nu ska jag kleta in en ansiktsmask i ansiktet och ta en lång varm dusch på det :)
Senare ikväll blir det bara slapp och mys med coca cola! En ny ful ovana jag fått, dricka cola varje dag.. men det får jag sluta med när jag kommer hem. Nu ska jag bara göra allt jag känner för!


Denna tröjan hade jag på mig på gymmet "a little bit innocent" står det på den, kanske var tur jag inte valde min rosa där det står "a little bit naughty" haha

Kommande veckan

God Kväll!

Har nyss varit nere och ätit en god middag, dock blev det liite för mycket mat men det får gå för det var gott.
Vart potatis i någon konstig citrongrej och den var inte speciellt god men det andra var gott och säkert superonyttigt. En paprika halva fylld med köttfärs och massa feta ost, en svampskiva med en massa ost på som vart i ugnen, en stor biff som var fylld med en såsblandning av ost och smör.. + en sallad dränkt i dressing med en massa feta ost. Gott men som sagt sjuktligt onyttigt!

Vi planerade lite för veckan nu tillsammans nere vid matbordet och så här kommer det se ut för mig de följande dagarna:
Onsdag: jobb + gym
Torsdag: jobb + Richards födelsedag så middag på kina restaurang
Fredag: Jobb + gym
Lördag: London
Söndag: Troligtvis Följa med och hämta Evelina, den nya au pairen
Måndag: Jobb + middag i Croydon + eventuellt bio
Tisdag: jobb + middag i Croydon
Onsdag: jobb + middag i Croydon tillsammans med familjen på en mexicansk restaurang
Torsdag: sista arbetsdagen + middag hemma + packning
Fredag: 06.15 åka till Heathrow för hemresa :)

Kommer ha fullt upp och det verkar som att jag kommer spendera en hel del pengar under dessa dagarna xD
Har bara 2 träningsdagar på gym kvar, känns aningen skumt faktiskt men världens skönaste känsla på samma gång. Äntligen slipper jag träna ensam :)

True or False

Detta läste jag på ett kort när vi var i Oxford
Ganska så bra haha!


The more you study
The more you learn

The more you learn
The more you know

The more you know
The more you forget

The more you forget
The less you know

Why Study?

Kraaaam


Ta da

Sitter och har det bra nu på mitt rumt. Har nys ätit lunch och klockan är knappt 12 än.
Har även hunnit med att diska + tvätta idag så lite nyttigheter har jag allt gjort! :)

Nu ska jag se om jag kanske orkar med lite städning hehe och sen ska jag ta ut hundarna runt ett tiden tror jag. Får se vad som händer helt enkelt. Var borat och köpte vindruvor förut som jag riktigt längtar till att får äta upp :D Men förtillfället är jag alldeles för mätt för det haha^^

/

16/3

God Morgon!

Vaknade upp kl 8 och var ändå jätte trött fast kunde såklart inte somna om. Nu har jag fått frukost i magen och ska snart bege mig ut med hundarna.
Solen skiner idag med :D och enligt prognosen ska det vara fint väder fram till fredag då det skall regna :/

Bilddaten igår gick inge vidare då min dator skulle envisas med att stänga av sig hela tiden så det slutade med att jag gav upp utan att få några bilder alls nästan :/
Men hoppas det skall fungera bättre idag!



Ha en fin dag

Btw låter så lite nu när man säger att jag har 10 dagar kvar här

A great evening

God Kväll!

Har nyss varit nere och ätit middag, blev väldigt sent idag. Gott var det iallafall.
Kött med potatismos, kokta morötter, broccoli och blomkål :) Nu är jag mätt och nöjd.

Om en liten stund ska jag ha nätdejt (haha) med mina svenska au pair vänner då vi ska skicka bilder och grej till varandra.. om jag orkar vara uppe då vill säga^^ Är sjukt trött

Pratade med Björn icam förut och det känns så underbart bra att vi träffas om mindre än två veckor :D

De har förresten börjat sätta upp ett tivoli på en gräsplätt 200 m från där vårt hus ligger. Frågade Richard idag varför men han hade ingen aning utan sa att de gör så 2-3 gånger om året, men denna gången visste han absolut inte varför. Han sa också att de brukar vara väldigt högljudt och varar i 4-5 dagar. Kul ändå, iallafall för mindre :P

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har mest varit trött hela dagen och varit glad av solen :)
Nu ska jag borsta tänderna mm så att jag är redo för att somna.

Ps. Pappa jag tror inte Manchester United grejerna hade blivit så uppskattade haha, men jag kan ju alltid prova eller vad tycker du? kanske är det för elakt? ds.

Help please

Jag behöver lite hjälp utav er!
På torsdag fyller Richard år och vi ska fira honom genom att äta ute på en Kina restaurang som familjen bjuder mig på.
Nu funderar jag på vad jag kan ge i present? Ser det snålt ut att bara ge en blombukett och ett kort? Har verkligen ingen fantasi för tillfället och skulle bli superglad om ni gav mig några tips.

/

Lite mer

Nu börjar solen gå ner och det var inte alls lika varmt under den andra promenaden som jag nyss kom in ifrån. Blev lite senare än vanligt idag. Nu väntar morötter med dip samt cola som lite mellis. Annars ska jag bara slappa och ta det lugnt, kanske ge mig ut på en promenad eller något. Får se vad jag känner för!

Lite kul under promenaden var det en liten kille som frågade om han fick klappa hundarna. SJälvklart svarade jag men tyvärr var hundarna inte lika intresserade då jag försökte ropa dem till mig men de hade fullt upp med att glufsa i sig skit (hästbajs) och jag tyckte nästan det blev lite pinsamt när jag stod där och pojken sa till sin farmor/mormor att "hundarna vill bara äta bajs, varför då?" haha

Sen har jag märkt att hundarna inte gillar grannarna. Det spelar ingen roll vem som kommer ut från grannens hus men det räcker med att dörren öppnas så börjar de båda två skälla som två galningar, kan vara jobbigt ibland som idag tex då den lilla flickan i familjen blev så rädd att hon började gråta.

Insåg även nyss att katten hade gömt sig bakom min tvättkorg vid elementet i mitt rum. Eländiga katt, den vet att den inte får vara i mitt rum!!! Tröga saker det där..

Aja ha det gött


Oxford

Började gårdagen med att stiga upp 06.15 på morgonen för att hinna med tåget 07.25 från tågstationen. Var hur trött som helst så blev att jag sov nästan hela vägen till londone, eller halvsov kanske man ska säga!
Fick ta tunnelbanan från London Bridge till Paddington och träffade där tjejerna runt 9 tiden. Tåget till Oxford gick 09.35.
Efter ca 1 h och 10 min tågresa var vi framme i Oxford och det var strålande sol :)
Vi gick omkring en stund och tittade på lite olika saker innan vi åt lunch på ett ställe som heter wagamama som serverade nudlar, ris mm med kyckling/räkor.. aaa lite kinamats inspirerat.

Jag och Sanna åt en himla god nudelwok med kyckling och räkor

Vid två tiden hade vi bokat en guidad tur där man gick en rundtur till några av de olika college som finns i Oxford. Guiden berättade att totalt finns det 38 stycken i Oxford.
Det var väldigt intressant att se hur det olika collegen såg ut och de flesta såg väldigt gammeldagsa ut.


Matsal


Tyvärr började jag må dåligt efter maten, fick jätteont i magen som höll i sig hela dagen samt började frysa (innombords) och mådde illa. Kände mig bara väldigt hängig i hela kroppen.
Det var jobbigt men det började kännas lite bätte på hemvägen iallafall, men så typiskt att det skulle bli så just den dagen man planerat att göra något annourlunda.
Mår bra idag iallafall!!


Lunch

Jag fullkomligt älskar vädret idag, man hade nästan kunnat tro att det var sommar. Okey nu överderv jag liite gran kanske för man måste fortfarande ha jacka men ändå, supergott vårväder.

Nu ska jag äta min lunch och sedan blir det till att hänga upp tvätt

Puss

15/3

God Morgon sunshines :)

Vaknade någourlunda pigg halv nio idag men känner att det kommer bli en riktigt slapp dag och att jag inte kommer orka med mycket.

Har nyss ätit frukost och njuter av vårvädret som det ser ut att vara idag. Strålande solsken och vindstilla :D
Ska om en stund ge mig ut med hundarna men innan dess blir det till att klä på sig och borsta tänderna som alltid hehe. Helgerna går så sjukt snabbt och nästa lördag + söndag är mina sista helgdagar innan jag far hem. Konstig men väldigt bra känsla.


Jag i fredags

x

14/3

Heejsan

Har varit en fullspäckad dag i Oxford.
Gick upp kvart över sex imorse och kom precis innanför dörren. Är helt galet trött så ska lägga mig direkt för att sova. Det kan behövas efter 10 timmars sömn på två dygn haha.
Ni får veta mer om Oxford imorgon :)

Sov Gott

Melodifestival

Då var melodifestivalen över för detta året och jag vet inte vad jag skall säga om vinnaren. Inte den jag hade hoppats på som skulle vinna och jag vet inte om jag gillar låten eller inte. Kommer säkert börja tycka den är bra efter att ha lyssnat på den några gånger men jag hade iallafall 5 stycken andra bidrag som jag gillade mycket mycket mer.
Vad tyckte ni som såg det?

Nu ligger jag i min säng, har käkat ett halvkilo godis och mår toppen. Trött och snorig i näsan dock!
 Ska borsta tänderna och lägga mig nu, jag vet att klockan bara är nio men jag har bara sovit drygt 3 timmar i natt och skall upp halv sju imorgon för att hinna med ett tåg som går halv åtta nere från tågstationen. Imorgon skall vi nämligen åka till Oxford och titta lite samt gå en guidad tur. Ska bli roligt. Men som sagt vill gärna vara hyfsat pigg då det säkert blir en hel del promenad imorgon.
Har ont i benen efter allt dansande igår haha^^

Sov Gott

Utgång i london

Gårkvällen började med att jag tog buss och spårvagn in till Sanna så jag var där strax efter 18.00 tiden.
Vi började med att handla lite smått och gott innan vi gick hem till henne och prata en massa samt fixade iordning oss.

MUMS!


Jag och fina Sanna :)

Vid 21.20 tiden tog vi tåget in till London för att möta upp de andra vid 23.00 tiden.
Gick in på klubben där det var såkallat "scandinavian Party" dvs folk från Sverige,  Norge, Danmark och finland.
Ibörjan när vi kom in var det typ 3 pers på dansgolvet och mest "gubbar" som var där hehe men efter ett par timmar blev det väldigt bra stämning. Kul vart det iallafall.


Vid 3 tiden lämnade vi klubben och begav oss hem till Sanna för att sova. Kom hem till henne runt 5 tiden så somnade väl efter 5.30 någongång och sen vaknade jag 8 men vi gick inte upp förren 11.
Åt frukost och sen åkte jag hem. Har vart jätte trött idag och inte gjort mycket förutom att sitta i sängen och ätit godis :)

Tack för en jätte trevlig kväll tjejer!

13/3

God eftermiddag :)

Kom hem från Sanna för en stund sedan och vilken toppen kväll vi hade igår. Berättar mer om det lite senare.
Nu ska jag hoppa in i duschen, laga lunch och fortsätta äta på mitt godis. Samt prata med några fler via skype/msn

Hörs om en stund

Scandinavian PARTY

Idag är inte vädret strålande sol direkt. Snarare regn, mulet och blåst! inte det minsta trevligt.

Ska iallafall försöka ge mig ut på promenaden nu så att den är klar.. sen blir det lite mer packning innan jag åker.



Får se om jag uppdaterar något mer idag annars får ni ha de superbra så hörs vi imorn igen!
Puss

Svenska varor



När mamma, pappa och Emma var här hade det med sig lite blandade grejer från Sverige till familjen. Här om veckan satt vi och diskuterade sakerna lite och det kom fram till att de INTE gillade saltlakrits xD Hur kan man inte gilla det liksom??
Sen tyckte dom att messmöret smakade som någon fyllning man har i kakor, som vaniljkräm? hur sjutton går det ihop undrar jag för smaken är verkligen inte lik. jag menar messmör går ju inte att äta..hehe

Själv har jag börjat äta knäckebröd med senap på, hur normalt det nu är, men sen familjen hade med sig en tub svensk senap till mig så är det de enda som har blivit pålägg på mina mackor det sista. Måste även tipsa om något gott.
Ta farmors bröd och dela på mitten, rosta och bre senap ovanpå samt skinka eller liknande.. mums!


Ikväll

Heeej

Sitter i sängen och har nyss ätit räksallad och en stor skål med kvarg + sylt. Är plättmätt men ändå sugen på mackor? känns som jag hade kunnat trycka i mig en 5 stycken eller något.. hmm
Iallafall så blir det mc donalds ikväll då sushi stället stänger kl 20.00.. typiskt men det får bli en annan dag helt enkelt.
Ska köpa en BANAN milkshake. Minns att jag alltid tog det när jag var liten men sen slutade de sälja banansmak i Sverige så då blev det vanlij istället. Men här finns banansmak kvar och jag bara måste prova den för att se om den är så god som jag minns den :)

Har idag hunnit med att duscha och packa lite smågrejer. Ska snart ta ut hundarna igen om 40 minuter. Efter det åker jag till Sanna. Längtar en massor, ska bli superkul ikväll.
Vad ska ni alla hitta på idag?

Nää nu ska jag gå ner och bre några mackor
hörs om en stund

Erbjuden att åka med

Måste bara berätta att igår när jag gick hem från gymmet så stannade det en bil bredvid mig och fönstret vevades ner. Blev lite smått nervös som jag alltid blir när sånt händer.
Iallafall så var det en tjej, yngre än mig då jag tror hon går på Caterham skola (där gymmet ligger) för hon hade på sig en tröja därfifrån. Hon säger:
- Hej vill du ha skjuts upp för backen? Jag ser dig gå där nästan varje dag och jag har haft såå dåligt samvete för att jag inte har erbjudit dig skjuts tidigare.

Hur gullig som helst ju, har ju aldrig pratat med henne innan och även fast mina ben skrek att jag skulle hoppa in i bilen och åka upp för eländesbacken (tro mig alla som vart här vet att det inte är en rolig back) men mitt förnuft sa åt mig att tacka nej, så det blev också vad jag gjorde.

Hur hade ni gjort?


NU

Jag vill ha sommar och sol och slippa de här med att behöva dra på sig fleece tröjan och vinterjackan varje gång man ska ut.
Bara 2 veckor kvar tills jag kommer hem nu.. :D

Nu kom Bev hem med hundarna från veterinären vilket betyder att det är dags för hundpromenad


BRUN haha

12/3

God Morgon!

Hundarna ska till veterinären nu på morgonen så jag får lite extra sovmorgon kan man säga hehe. Halv tio har de en tid för att hämta ut sina pass som dom måste ha för att kunna åka med Bev och Richard till Frankrike i sommar.

Idag händer det ganska så mycket vilket är roligt. Ska börja med att ta ut hundarna, sedan städa lite, duscha, äta, ta ut hundarna igen, packa, åka till Sanna, göra oss i ordning för ikväll, åka till london och äta sushi(förhoppningsvis hinner vi) och sen vid halv tio ska vi möta upp de andra tjejerna och gå in på Scandinavian Party.
Det är lite typiskt bara att jag har börjat bli förkyld! Kände av det på gymmet igår då jag blev väldigt torr i halsen när jag vrämde upp, vilket ledde till att jag gjorde ett eget kombinerat lätt pass, och igårkväll var jag tät i näsan så näsdropparna åkte fram. Har lite ont i halsen nu idag också. Det är bara att hoppas på att det inte blir något värre..

Nu ska jag borsta tänderna och lösa korsord tills hundarna är tillbaka
Ha de gött

Sleep

Tja alla!

Har haft en trevlig kväll med fiskbullar med potatis och morötter samt ett äpple till kvällsmat :)
Har även suttit och pratat med en massa människor, skojsigt..

Nu ska jag lägga mig och sova. Sov inte så mycket förra natten och skall ju ut imorgon så har lite att ta igen haha, så jag inte sitter och sover imorgon hehe.

Sov gott

HuuHoo

Telefonen har ringt i ett idag, då menar jag hemtelefonen dom har här!
jag har aödrig svarat i telefonen och kommer aldrig göra det heller :P men idag har det bannemig vart nära flera gånger då det iprincip har ringt med max 10 minuters mellanrum hela dagen. Måste vara någon som vill något viktigt!

Nu ska jag kila ner till gymmet en sväng, får se om det blir löpning(troligtvis inte) eller gym. Sista passet för veckan iallafall. Gött
Ikväll blir det fiskbullar också :D

Tjaoba

Galen

Har småstädat lite och bla hängt upp tvätt, sopat golv, tvättat badrum och plockat in och ur diskmaskinen och ska sticka ut med hundarna nu.
Hörs lite senare


11/3

Tjohojsan!

Har inte haft tid att uppdatera idag då jag var så trött i morse att jag vilade lite längre än normalt. Slog inte på datorn över huvudtaget och jag minns inte när det hände senast hehe.
Tog ut hundarna och sedan gick jag till affären. Har nyss käkat lunch och ska ta tag i städningen nu. Får se hur mycket jag får gjort idag.

Sen blir det till att ta ut hundarna igen om en timme ungefär.

Fick ett telefonsamtal från farmor förut :D mycket trevligt vill jag lova!

/
Btw jag fryser som en tok idag, ingen värme ute och ingen värme inne heller!

Nattinatti!!!

God Kväll

Nyss käkat middag. Blev pommes frites med vita böner i tomatsås och omelett med korv, bacon, svamp, paprika i och en massa, då menar jag verkligen en massa ost ovanpå.. var nära ett en centimeters lager övanpå hela omeletten. Smakade mer ost än ägg om jag säger så.. inte så övergott direkt.
Aja blev (spräng)mätt iallafall = ingen skön känsla

Nu ska jag bädda ner mig under täcket och se på Paradise Hotel för syrran verkar inte svara på msn trots att hon är inloggad. Grymt störigt!

/

Lalalala

Trött som en tok i både kropp och knopp sitter jag nu och väntar på mat. Vet inte alls vad som serveras idag men det blir säkert något gottigt som alltid.

Träningen gick...okey! Kunde gått bättre, kunde gått sämre.
Har infört en dålig vana då jag i varje pass skippar ett par övningar för att jag inte "har lust" att göra dem. Inget bra.. men har inte så många träningar kvar här i england så tar tag i det när jag kommer hem istället och kan träna tillsammans med andra för då blir allt så bra mycket roligare.

Imorgon är det dags för jobb igen. Kom på att jag har bara 5 dagar kvar som jag arbetar ensam på för sista veckan får jag hjälp av Evelina (den nya au pairen) så det är inte mycket kvar nu.

Puss

Underbart

Åå vad allt bara har kännts bra idag!
Har, förutom en 45 minuters promenad, bara legat i sängen och inte gjort någonting. Har ätit en massa god mat, vart inne på datorn och löst korsord. Druckit (dricker) cola och bara myser helt enkelt. Känner att kroppen har blivit utvilad på ett sätt som jag inte kännt på väldigt länge. Huvudet är fortfarande segt men kroppen känns bra, förutom träningsvärken i rumpan då hehe.

Ska dricka upp min cola och sen dra ner till gymmet för ett styrkepass :) Hoppas på att det skall gå bättre idag än igår då jag verkligen inte orkade någonting. Hade egentligen ett löp pass igår men jag orkade inte ens ställa mig på löpbandet så sket i det och körde endast uppvärmning + bålstyrka.

Är på bra humör idag och kanske beror det på den extra vilan jag har fått idag :)
Puss & kram

Kravlös

Jag bara njuter av att inte göra någonting :) Har inte tagit tag i städningen riktigt än (lär väl inte bli av idag heller om jag känner mig själv:P)
Ska iallafall klä på mig kläder nu hehe, sitter fortafarande och gottar mig i pyjamas. Har förresten nyss ätit lite jordgubbar, inga engelska dock haha, men goda var dom iallafall :D



Jag är så seg idag, känner inte för att stiga upp samtidigt som jag känner för det ?
Sen är jag helt trött i kroppen och huvudet fast ändå kan jag inte sova och bara ligga och vila.. en mysko känsla men skönt o inte ha några krav idag!

10/3

Fick nyss reda på att jag är ledig idag, härligt :)
Ska slappa hela dagen och eventuellt ta en promenad lite senare. Men jag har känt mig så slö i kroppen den senaste veckan så idag ska det vilas ordentligt innan träningen ikväll.
Har startat dagen med en rejäl och god frukost framför andra avenyn och ska väl ta och klä på mig snart och sedan plocka upp lite på mitt rum.

Lite små irriterande dock att jag fick reda på idag att jag skulle vara ledig för jag hade tänkt åka och hälsa på Hanna på min lediga dag men i och med att jag fick reda på det så sent så känns det bara stressigt. Får försöka hinna till henne nästa vecka istället :D

Vädret ser inte allt för mysigt ut, inget regn men mulet, så det är skönt att inte behöva gå ut.
Slappis :D

Today

Sådär :) Ny duschad och redo för sängen och ett avsnitt av Paradise Hotel!

Har haft en riktigt seg dag då allt, verkligen allt bara har gått fel, krånglat och vart jobbigt. Men imorgon är en ny dag med nya utmaningar och möjligheter :) Då tar vi nya tag!

Sov Gott allesammans
/

Aldrig förr..

.. Har spaghetti med köttfärssås smakat så bra!
Har suttit uppe på rummet i en och en halv timme och väntat på mat och när jag kom ner i köket nyss möttes jag av en härligt lukt. Bolognese :D Super gott var det och jag var så hungrig att jag slukade allt snabbt! Nu i efterhand känner jag dock hur mätt jag är men åå vad skönt.

Gymmet gick för övrigt kasst och segt idag precis som allting annat!

Nu sitter jag med ansiktsmask och ska snart duscha. Kanske kan få mig att känna mig lite fräschare och piggare samt få mig på bättre humör? Hoppas det

Puss

Not..

Idag har inte varit någon bra dag! 

Nu sticker jag till gymmet
Hörs ikväll

9/3

God Morgon!

Är så där härligt trött idag med men jag har iallafall sovit riktigt skönt i natt :D
La mig kanske liiite för sent igår då jag låg uppe och kollade på Paradise Hotel hehe. Har aldrig sett på det förut men jag tyckte faktiskt att verkade ganska bra :P

Nu har jag nyss käkat frukost och ska strax klä på mig och borsta tänderna för att ta ut hundarna

Ha en skön dag

Happy

God Kväll :D

Har haft en trevlig kväll med samtal med pappa och sedan mat, casserole med lamm i♥ asså köttet blir så hima mört och gott när det ligger i en "slow cooker" hela dagen. Synd bara att lammkött består av typ 50% fett, men iaf galet gott. Kommer sakna dom grytorna som tusan när jag åker hem. Men får väl börja laga det hemma om det går^^

Gymmet gick halvsegt idag, hade liksom ingen motivation till att träna så blev nästan mer att jag vilade än tränade. Men men, har bara 3 träningsdagar kvar denna veckan nu för på fredag skall jag och mina kompisar trolig gå ut på scandinavian party i London :) Har inte varit ute en enda gång här i England så ska bli kul att se hur det är.

Nu ska jag borsta tänderna och se på film
Puss

Vart tog solen vägen

Under andra promenaden idag var det strålande sol när jag gick ut och mörka stora moln på himlen när jag kom in. Det började även att blåsa en hel del.. fyy det som vart så underbart väder nu i en vecka, inte ska väl det bytas ut mot regn oh rusk? nej det hoppas vi inte på, det har ju faktiskt inte börjat regna än :)

Nu ska jag byta om till träningskläder och bege mig ner mot gymmet för ett styrkepass

LATER!


Tiden rinner iväg

Nää nu får jag sluta slöa och ta tag i städningen. Har en tvätt i tvättmaskinen som måste hängas upp samt städa golven på nedervåningen.
Men jag känner mig slö och har svårt att slita mig från datorn hehe


Right now

Sitter och käkar lunch efter att ha varit till affären och handlat. Köpte räkor, rödbetor, en salladsmix som jag blandade med kokt potatis här hemma + taco sås till. En supergod lunch

Vädret är underbart och riktigt skönt i solen :)

Nu ska jag fortsätta att äta sen väntar lite städning!
Bye

8/3

God Morgon!

Här lyser solen för fullt, vilket den även har gjort hela helgen. Trots detta har vädret varit ganska så kyligt så får väl se hur det är idag.

Vaknade i natt flera gånger av att jag frös och det slutade med att jag vid halv fyra i natt somnade i fleece tröja, fleece pyjamasbyxor och fårullstofflor. Då lyckades jag hålla värmen någorlunda iallafall. Ska gå ner och sätta på värmen nu för 10 grader är lite för kallt för mig^^

Frukosten ligger i magen och jag ska snart gå ut med hundarna, måndagar känns alltid segt på någotsätt.. kanske för att jag vet att jag har 8 promenader kvar att gå den veckan hehe. Ska traska bort till affären sen hade jag tänkt också och köpa räkor att äta till lunch. Mums :)

Hörs senare
/

Hemma igen

Blev en lite senare hemkomst än vad jag hade räknat med idag men det spelar ingen roll för jag har haft super trevligt.
Började dagen med att vi alla möttes upp runt 12 tiden idag inne i Croydon. Vi åkte då direkt och bokade bio biljetter till Alice i underlandet vid tre tiden. Innan dess åkte vi till IKEA och åt lunch.

Alice i underlandet var en jätte bra film så jag rekommenderar verkligen er att se den :)
Efter att filmen var färdig runt 17.20 tiden bestämde jag och Sanna oss för att se en film till: The lovley bones, de andra tjejerna hade redan sett den så de åkte hem medan vi stannade kvar och väntade på att filmen skulle börja kl 18.00
Filmen var färdig vid 20.30 och efter det åkte vi direkt hem och jag kom innanför dörren för ca 40 min sen. Har sedan dess ätit och gjort mig redo för att sova.

Imorgon är det jobb igen så får ta och sova nu så jag orkar upp hehe
Ha en mysig kväll

Btw så har jag namnsdag idag^^


7/3

God Morgon!

Har tagit mig en rejäl sovmorgon idag och det behövdes kan jag säga :)
Sitter nu och pratar med syrran i cam men ska snart göra mig iordning och åka in till Croydon där det blir lunch och bio idag. Vilken film vi ska se har vi inte bestämt än men det finns många bra som visas just nu.

Ha en fin dag

Jag fryser

Usch nu är det så där kallt på mitt rum igen som det var i december innan jag åkte hem. Har vaknat flera nätter denna veckan av att det har varit för kallt och att gå upp på toaletten mitt i natten, som jag gjort nästan varenda dag det senaste, är riktigt kämpigt och tar inte många sekunder då man vill tillbaka under täcket så snabbt som möjligt.
Jag förstår inte varför de envisas med att ställa in temperaturen på 10 grader innan de ska sova. Okey det har varit något varmare utomhus denna veckan men inte är det så varmt att man kan minska temperaturen så mycket, speciellt inte om kvällarna/nätterna då det faktiskt är riktigt kyligt ute och det brukar vara frost på morgonen.
Funderar på att sova med tjocktröja idag så kanske jag slipper vakna i natt!

Sov gott alla och hoppas ni har det lite varmare innomhus än vad jag har nu hehe
Puss

Stad i ljus

Dagen idag har varit mycket trevlig!
Mötte upp Louise, Hanna, Hanna och en tjej som jag inte hade träffat tidigare som heter Sanna. Efter ett tag kom även Josefin som hade barnvaktat på morgonen.
Vi gick omkring inne på shoppingcentret Westfield ett par timmar innan vi gick och käkde lunch. Åt på något ställe som jag inte minns namnet på men de serverade iallafall jättegod grillad kyckling :D
Mätta och belåtna gick vi tillbaka till shoppincenret igen för att spendera mer pengar. Eller ja.. kan ju inte shoppa något mer eftersom jag redan har uppnått maxvikt på bagaget för hemresan.
Har kommit på att det inte alls är lika kul att kolla på kläder när man i förväg vet att man inte kan köpa något hehe.. men de positiva med allt är ju att jag sparar pengarna till andra saker^^

Har stått och dansat här ett tag nu..eller ja har provat en massa kläder haha. Massa schlager har det lyssnats på också förutom de nya låtarna så har även Carola, Charlotte Perelli, abba och Tommy Körberg spelats..


Dancing in the dark

Hej å hå

Har nyss sett på melodifestivalen, riktigt bra tycker jag då de som jag anser var bäst gick vidare :D var lite irriterande dock då datorn, 10 sekunder innan resultatet av vilka bidrag som hade gått vidare skulle avslöjas, stängde av sig TVÅ gånger på raken och jag missade såklart allt det spännande när det avslöjas. Istället kom jag in på datorn igen när eftertexterna rullade ner för skärmen och Pernilla och Jessica stod och blev fotograferade, förstod iallafall vilka som hade blivit skickade till finalen och då spred sig en glad känsla i hela kroppen på mig :)
Ska bli väldigt kul och se finalen nästa veckan :D

Läste nyss att min kusin hade en bra födelsedag och jag är lite nyfiken på presenterna du fått?
Hörde även att Emma dansade på bordet, ni kan ju tänka er vilka bilder det gav mig i huvudet xD hahaha! men hon är ju som hon är:P :) hahahahahahaha
Bara för det ska jag ta på mig kläder (då menar jag annat än pyjamas som jag har nu), sätta på melodifestival låtarna och skaka rumpa^^

Later

6/3

God Morgon

Vaknade tidigt imorse som alla andra lördagar redan vid kvart över 5 var jag uppe. Lite jobbigt sådär.
Undrar om det har att göra med att jag ser fram en massa mot varje helg så de är därför jag vaknar så tidigt?

Idag ska jag iallafall åka in till London och träffa de svenska tjejerna på ett shoppingcenter som heter Westfiel. Blir nog kul, även om jag inte kan köpa något haha^^

Sen vill jag önska min näst äldsta kusin Matilda ett stort Grattis som fyller 15 år idag :D
Hoppas du får en toppendag♥


Vad händer hos er idag?
Puss

Fishballs?

Hej alla glada :)

Gymmet gick lite sådär halvsegt idag men jag lyckades iallafall köra igeno dagens pass som bestod mycket utav armar... Hej träningsvärk!

Kom hem och lagade mat, lagade fiskbullar idag då Bev och Richard hade blivit fast i trafiken när de var och hämtade husvagnen idag så de hade inte hunnit köpa matgrejer och visste inte vad de skulle äta. Jag sa då att jag gärna gjorde fiskbullar till mig då jag vart sugen på det en längre tid (de ville inte ha haha) och dom beställde take away indisk mat.
LOVE FISKBULLAR I DILLSÅS
Hade hur som helst jätte trevligt nere vid matbordet idag, det brukar alltid vara trevligt, men idag var det speciellt trevligt då vi satt och pratade en massa roliga grejer och jag pratade en hel del :)

Nu ska jag slinka in i duschen och duscha varmt och länge :) sen blir det sängen, kanske prata med syrran om hon orkar vara uppe hehe, annars blir det väl lite kik på bloggar sat någon film eller liknande. Ger upp ed korsord för idag.. löste faktiskt ett förut :D

Puss God Natt

Det där med mail

Såg nyss att jag hade fått mitt veckliga (kan man säga så?) mail av Lina. Jätte kul tycker jag att vi mailar varandra nästan varje vecka :)
Fredagar brukar vara den dagen som det dimper ner ett mail i inkorgen från Lina, lika skojsigt varje gång♥

Nu ska jag byta om till träningsgrejor och dra mig ner mot gymmet
Ciao

Mumsmat

Sitter och käkar förtillfället :)

Var inne en ganska kort sväng i Croydon. Ni anar inte hur svårt det är att gå omkring bland alla tusen saker man vill ha och inte kan köpa..usch haha
Fick istället trösta mig med att köpa massor med godis till imorgon :D lööördagsgooodis :)
När jag har käkat upp ska jag äta mer i form av vindruvor :D Kände mig extra sugen på det idag så därför fick det följa med två paket hem, extra pris ni vet ^^ Bra grejer

Ska kila ner till gymmet sen om två timmar


Det börjar bra :)

Har väl legat och mer eller mindre halvsovigt nu i typ 3 timmar men har inte orkat mig upp ur sängen än. Fast nu är det dags jag är hungrig.
Ska fixa något att äta och sedan fixa iordning mig och dra in till Croydon, lite roligare än att ligga här och inte göra någonting hehe.
Ska försöka hitta en sportbag som jag kan ha som handbagage till hemresan. Det blir det sista jag kan köpa här eftersom jag hade så hemskt mycket i övervikt när jag vägde och packade i onsdags. Typisk för jag har sett en miljon grejer till som jag vill köpa och ta med hem men det får bli någon annan gång när jag besöker england för tillbaka hade jag allt tänkt komma. Familjen sa till mig i förrgår att de blir "besvikna" om jag inte kommer och hälsar på dem, det kändes bra :)

Puss & Kram

5/3

God Morgon
Uppe med tuppen idag

Vaknade för en stund sen och kunde inte somna om. Har haft svårt att sova under hela natten oh vaknat från och till hela tiden.
Jag som hade tänkt ta sovmorgon idag på min lediga dag haha^^
Får se kanske somnar om igen om en stund.

Om precis 3 veckor nu åker ja hem :D
Hoppas ni får en trevlig fredag

Hjärngympa

Efter átt ha spenderat kvällen med att lösa korsord och endast löst några få ord (skam den som ger sig) så är jag nu lagom trött för att se på film eller snart lägga mig för kvällen!
Eftersom det inte blev något Croydon förra veckan när jag var ledig så blir det nog antagligen en tur dit imorgon istället. Emma är ju trots allt inte hemma imorgon och kan underhålla mig som förra veckan när hon hade lov hehe.



God Natt och sov gott

Musik

Måste bara säga att jag älskar denna låten med Alexandra Burke
 

lyssna HÄR 

och denna med Timberland och Kate Perry

lyssna HÄR

Dessa låtar gör en extremt taggad på gymmet och jag älskar när de spelas :D

Enjoy!

God Kväll

Tjo!

Är på superhumör :) träningen gick kanon och jag är ledig imorgon, kan inte bli bättre.
Hade världens energi på gymmet idag med och när jag gick därifrån kändes det knappt att jag hade tränat haha så pigg kände jag mig. Kanske var det chokladen :P

Har nyss ätit mat, casserole med potatismos.. var gott men potatismoset drog ner lite. Passar så mycket bättre med potatis till, sen var jag inte direkt sugen på mos heller eftersom jag fått det varje dag denna veckan! Blir lite tjötigt och jag är inget big fan av potatismos överhuvudtaget däremot älskar jag vanlig kokt potatis.

Nu sitter jag och lyssnar på Pernilla Wahlgren, har verkligen fastnat för den låten hehe, den har spelats här hela dagen. Ska snart tvätta bort smink och borsta tänderna :) får se om jag hittar något bra att titta på ikväll annars kanske jag borde sysselsätta mig med att måla naglarna som jag tänkt göra i över två veckor nu men aldrig haft "tid (ork)" till att göra.
Har förresten löst korsord idag också haha! Dock fastnar jag hela tiden och ger upp^^

Puss


Gött Mos

Färdigarbetad för denna veckan och helgen har börjat :D Alltid lika trevligt!

Promenaden gick bra, var så kallt dock så det blev närmare 50 minuters gång istället för en timme men jaja hundarna har varit ute massa i trädgården idag och sprungit av sig. Nu ligger de båda och sover så sött nere i köket.

Jag har precis käkat mellis, vindruvor och pasta i tomatsås och ska snart bege mig mot gymmet.
Är inte alls sugen idag, på något konstigt sätt blir jag alltid mer omotiverad dee dagarna det står intervaller på programmet^^ jag hatar löpning typ. Får väl se vad jag kör idag haha, löpbanden kanske är upptagna hehe (hoppas).

Ha en trevlig kväll

Snabbare än snabbast

Det gick snabbare än vad jag trodde att slänga in allt i garedroben igen sen att jag inte vek det och lade det i snygga, prydliga högar det är stunt samma, jag körde på min vanliga "tryck in allt så snabbt det går" metod. Fungerar utmärkt haha!

Har vart nere o gosat med hundarna en stund, så keliga dom var idag då :) Har även sopat golvet och lite annat plock så allt e klart. Ska göra mig redo för den sista promenaden för veckan nu, häärligt!

Btw vädret är inte ås skönt idag trots allt. Inget regn men lite moln samt att det blåser massa kallt. Blir pannband på nu.



Pusshej

Åå nej

Okey ångrar mig angående förra inlägget
Kollade nyss ner på mitt golv och såg att alla tre resväskorna fortfarande står med alla kläder innuti + att det ligger träningskläder utslänga över hela golvet.. åå jag orkar inte haha
Aja ska äta upp lunchen först iallafall innan jag tar tag i det.

Ikväll blir det nog casserole till middag, såg att dom hade satt på det och nu luktar det gott i hela huset. Tror det är med kycklingklubbor i denna gången :D

/

Redan färdig?

Klockan är inte ens 12 än och jag är redan klar med alla hushållsysslor, hur härligt är inte det?
Har till och med hunnit med att gå en sväng till affären där jag köpte vindruvor, pepsi och GODIS. Var så sugen på choklad att jag köpte choklad i lösgodis och allt är nästan slut nu. Shit vad gott det var, men det tog emot kan jag erkänna att äta godis mitt på vardagarna som jag inte gjort sen 4 år tillbaka. Men jag behövde det här för vad mycket piggare jag känner mig nu samt att chokladsuget har släppt haha :) 

Ska ta och slappa lite samt laga lite mat :) Har inte bestämt vad jag skall laga än funderar på att göra qourn file med kokta grönsaker och potatis, låter inte helt fel. Har blivit helt överförtjust i qourn  fileér och qournfärs antagligen för att det serveras en hel del vegetariskt här. Tycker till och med att det är godare med qourn i vissa grejer än vanlig köttfärs mm.

Nog pratat
Nu är det mat tajm för jag blev hungrig av att prata mat^^

Puss

4/3

God Morning Sunshines :)
Ännu en strålande dag ser det ut att bli, allt är så härligt förtillfället.

Vaknade upp tidigt och har sedan dess käkat frukost och sett på andra avenyn :) Ska snart fixa iordning mig, slänga in en tvätt i tvättmaskinen och ta ut hundarna. Därefter blir det till att plocka ur diskmaskinen, hänga upp tvätt, damma, tvätta toaletten samt ta upp alla kläder ur resväskorna igen från gårdagens packning.
Ska försöka hinna bort till affären också, är extra pris på vindruvor nu så det får jag ju inte missa^^ men detta blir såklart endast om tiden tillåter.

Ha en skön dag och hoppas vädret är lika fint hemma i Sverige som det är här haha
/

The last

Efter maten snackade jag lite med pappa dock fungerade msn sådär bra idag så det blev inget långt samtal då det avbröts ibland + att min dator stänger av sig titt som tätt!
Tog en lång dusch efter det och hade i både ansiktsmask och hårinpackning så nu är jag redigt fräsch :D

Funderar nu på om jag ska se på andra avenyn eller bara göra ingenting på datorn typ lyssna på musik och lite sånt innan jag somnar. Tufft val jag vet :P

Imorgon är sista arbetsdagen för veckan :D tyvärr måste jag städa toaletten då eftersom jag inte orkade med det idag ångrar mig lite hehe. Men mitt egna fel

Sov gött allesammans så hörs vi imorgon
Förresten jag har fått Pernilla Wahlgrens och Erik Saades låt på hjärnan. Har kommit fram till att någon av dem måste vinna haha :)

Onödigt

Hemkommen från träningen nyss.
Nu väntar mat: shepherds pie MUMMMMMMMMS!


Later

Det snurrar

Om man skulle ta en pepsi innan träningen? Det kanske är det som är hemligheten till att vara pigg på täningspasset eller vad tror ni?^^
Får ta mig en funderare medan jag packar upp



Fick förresten nyss reda på att Bev ska på musikal den 25 mars, dagen innan jag åker hem! Jag som trodde att vi skulle göra något tillsammans (som dom pratat på innan), blir svårare nu för mig att säga "hej då" på riktigt också eftersom hon antagligen kommer vara borta hela torsdagen :/ Jaja inget som jag kan göra något åt men det känns tråkigt på nått sätt.. men det återstår och ser hur det blir!

Kramiz

Hungrig the hela day^^

Har redan käkat upp mitt mellanmål som blev ett paket vindruvor och en burk pasta med tomatsås, förstår inte men har varit hungrig hela dagen idag. Jag känner mig inte ens mätt nu, fast inte hungrig hellere iof men ändå brukar vara ganska mätt efter mellanmålet :)

The promenad med the dogs gick utmärkt, förutom att den blev lite kortare än en timme då men det räknas inte :P var inte på humör riktigt idag för att vara ute och gå.

Nu måste jag snart ta och packa upp alla grejer som jag packade ner förut eftersom träningsgrejerna ligger där i någonstans. Puuhhh kommer bli ett tufft jobb säkerligen mycket tuffare än att riva ner alla kläder ifrån klädhyllan^^ hihi!

/


Provpackning

Okey jag tog mig tid att packa ner alla mina grejer i mina resväskor nyss bara för att se hur många fler saker jag kan köpa innan jag åker hem och resultatet är NOLL!
Hjälp asså. Hade super stort problem med att få i sakerna i resväskan, allt gick inte ens i och när jag vägde de tre väskorna jag har som jag ska checka in visade vågen för:
Första väskan: 10,4 kg
Andra Väskan: 10,4 kg
Tredje väskan: 8,5 kg

Blir ju övervikt så det liknar ingenting! Man får max ha 20 kg, glad jag är över att jag inte flyger med ryan air iaf då man bara får ha 15 kg haha..
Tur att jag gjorde provpackning nu så får jag se hur jag ska kunna lösa det här... hmm blir inte lätt! Men pappa kommer nog på något^^

Nu ska jag ta mig en promenad med hundarna
Bye så länge

Melodifestivalen

Melodifestivalen är ju i full gång och jag har missat alla utom en deltävling. Dels för att jag inte har haft tid att se det och för att svtplay har hackat så fruktansvärt mycket i livesändningarna.
Men nu har jag lyssnat igenom de flesta låtarna och har fått en del favoritet, tycker mycket är dåligt iår dock om man jämför med hur det brukar vara :/

Inför andra chansen tycker jag Pernilla Wahlgren och Alcazar ska gå vidare :D
Pernilla Wahlgrens låt har verkligen satt sig på hjärnan och jag älskar den, antagligen bara för att det är den enda låten som jag tycler är en schlager låt och jag älskar schlager :D
Av låtarna som redan är i final tycker jag Darins låt och Andreas Johnssons låt är ganska bra :)

Vilka låtar gillar ni mest?

Puss

onödigt vetande

Dagen idag går seeegt! riktigt segt!
Promenaden på en timme imorse kändes som en evighet, promenaden till affären kändes så mycket längre än vad den brukar och nu står tiden stilla känns det som. Hehe stora problem jag vet^^
Har varit hungrig konstant hela dagen idag så har redan ätit både rukost, mellanmål och lunch haha. Var borta och köpte riskakor förut och hjälp vad gott det var :D Jag som egentligen inte gillar det men nu har jag ändå vart sugen på det i flera veckor så tänkte att det är lika bra och köpa det :)
Hade även tänkt köpa vitchoklad som jag är ruskigt sugen på men de hade inte den jag ville ha så får se om jag hittar någon i en annan affär.

Har inte orkat med någon städning idag förutom att plocka ur diskmaskinen. Får göra det imorgon istället för då är jag förhoppningsvis piggare. Är grymt trött i hela kroppen idag, vet inte vad det beror på!
Fryser gör jag också fast jag sitter med underställ och flecetröja på mig :/

Har klunkat i mig en pepsi nu :) Gött för magen, sämre för tänderna!
Fick förresten ett brev från farmor idag :D Jag älskar brev. Hon hade även skickat med ett tidningsurklipp med Björn på bild där han hoppar längd :) Kul! Tack :)

Ska fortsätta slöa nu
Tjoo

3/3

Morsning Korsning :)
Ännu en morgon då jag vaknar upp av att solen tittar in egnom fönstret, häärligt säger jag bara.

Sov som en stock i natt. Hade dock en dröm som gjorde att jag vaknade med panik vid 7 tiden imorse. Drömde att det var dagen jag skulle åka hem till Sverige men när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt att lämna avskedspresenten till familjen samt att jag hade glömt rensa ut 3 utav mina lådor med kläder. Fick nästan lite småpanik och lust att börja packa nu så jag inte glömmer något haha!

Idag väntar promenad med hundarna, en tripp till affären och eventuellt städning av badrummet samt att damma nere  i vardagsrummet.

Puss

Flipp igår, flopp idag

God Kväll :)

Vart ett kort pass på gymmet idag. Orkade ingenting verkligen. Huvudet hängde inte med och kroppen var seg så skippade löpbandet och körde lite uppvärmning samt en magövning, en övning för sidan och en för ryggen. Sen fick det vara bra.
Konstigt att allt kändes så bra igår och så fruktansvärt kasst idag?

Kom hem och var vrålhungrig och idag serverades det fiskpaj. Åt lite för mycket tror jag för nu är jag sprängmätt.. men det är så jobbigt när de lassar upp en portion mat som egentligen hade räckt för 2 personer och sen vill man inte känna sig ohövlig och lämna kvar en massa mat på tallriken. Jag önskar verkligen att de hade varit som hemma där man får lägga upp sina egna portioner. Men nej så gör man inte här!
Skönt att jag snart är hemma :D bara 24 dagar kvar

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och se melodifestivalen som nu har kommit upp på svtplay. Har ju missat de flesta bidragen så ska bli kul att se på hela avsnitten :)

God Natti

Hejtjena

Sådär då arbetsdagen avslutad för idag :) Halva jobbveckan har redan gått med andra ord.
Ska snart kila ner till gymmet där det är ett intervallpass som står på programmet. Får väl se om jag orkar med löpbandet idag, känner mig inte lika peppad som igår.. går väldigt fram och tillbaka det där hehe

Promenaden var för övrigt grymt skön. Älskar att gå i vårväder allt blir mycket roligare när man inte behöver gå omkring och tänka på att det är kallt.
Undrar om man kan bli brun nu? eller e solen alldeles för svag haha?

Ombyte på gång


Pippi och apan

Haha med risk för dålig humor!
Denna videon satt jag och Emma och fullkomligt gapskrattade åt i somras. Vi skrattade verkligen så att vi grät..haha.. men jag och Emma är ju som vi är med fruktansvärt bra humor :)
Se den HÄR

Nu är det ut i sköna vädret som gäller :)

They are Happy

Var faktiskt ute på en underbar promenad med hundarna förut. Vädret är så underbart och det gör det mycket roligare att gå på promenader. Ska strax ge mig ut på den andra för dagen oh det ska bli riktigt skönt!

Har sedan  jag kommit tillbaka från promenixen städat i köket, tvättat samt häng upp tvätt och dammsugit hela lägenheten. Har även sopat hallen och där vart det mycket grus kan jag tala om :P

Här e lite foton från morgonenspromenad


E hon inte för söt? :)

2/3

God Morgon :)
Sitter och äter frukost, farmors bröd som nästan är slut nu :/ har bara ett par mackor kvar i frysen..buuuh!
Osten är också snart slut :/

Idag ser vädret precis lika lovande ut som igår :D Happy! Snart kan man ju börja använda vårjacka hehe

Vad som står på schemat idag är:
ta ut hundarna x 2
tvätta
sopa golv
dammsuga
träna

Hoppas jag hinner med allt^^

Ha det fint

Bilder från helgen

Här kommer lite bilder som e tagna från helgen.
De två översta var från den italienska restaurangen som jag, Hanna och Josefin åt på i London i lördags


Dessa är från bion på söndagen

Älskar att stolsraderna är mer "lutande" än hemma. Dvs det är brantare typ som syns på bilden
Hoppas ni fattar vad jag menar haha^^

Sov Gott♥

Vart kom energin ifrån

Har nyss ätit en god middag bestående av lammkottletter med ugnsrostade grönsaker och kokt spenat. Urgott, synd bara att hälften av lammkottletterna består av fett, ycket värre än vad det är på vanliga fläsk kottletter. Men hur som helst gott! Dock ska tilläggas att bland de ugnsrostade grönsakerna fanns palsternacka och det var den palsternackan jag köpte för mina egna pengar idag!! så går det när man lägger egenköpta varor i kylskåpet :P dom kostade iof bara 50 pence (typ 5 kr) så de va väl inte hela världen men ändå haha^^

Gymmet tidigare idag gick hur bra som helst :D Var så glad när jag var där då det kändes som jag kunde hålla på hur länge som helst. Väldigt längesen jag haft sån känsla, det sista har jag faktiskt alltid hoppat över 1-2 övningar för att jag vart för lat att göra dem men inte idag minsann. Lite stolt över mig själv. Fattade inte riktigt vad jag fick energin ifrån :)

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och soooooova :D

Sunshine

Ska snart sticka ner till gymmet och köra igenom dagens styrkepass. Jag älskar vädret och är på topphumör. Har nyss ätit gott mellanmål med räkor, kokta morötter o potatis samt grönsaker med salsasås. Stort mellis men jag var så sjukt sugen på räkor så jag kändes för lite lyx idag haha!

Ute på promenaden förut mötte jag en gammal gubbe med sin hund och han stannade och sa att vi får försöka sluta stöta på varandra så haha. Det var mest för att våra hundar börjar skälla på varandra. Lite komiskt för sen efter att jag hade släppt lös dem och var på väg tillbaka till huset så möter jag dom igen^^ då har vi liksom gått i en cirkel båda två fast åt olika håll :P tyckte jag var lite roligt^^

Ska klä på mig och kila iväg nu
Ha en bra måndags eftermiddag

Vår

Tjohoj

Har nyss käkat lunch och ska ta och hänga upp tvätt nu.
Måste bara säga att vädret är underbart här idag. Minns inte när det var såhär fint senast, måste varit i början av november eller något. Iallafall så lyser solen, det är vindstilla och varmt. Det är till och med för varmt att ha vantar på sig och ni som känner mig vet att jag alltid fryser lätt om händerna. Så galet skönt är det, känns som våren är påväg på riktigt nu :)

Som sagt blir det lite städning nu och sedan promenad nr 2 för dagen
/

1/3

God Morgon på er :)
Redan 1 mars idag, helt otroligt vad fort tiden går.

Igårkväll gick jag och lade mig tidigt. Tog en huvudvärkstablett på kvällen och innan jag somnade kändes huvudet mycket bättre.
Vaknade sedan halv fyra inatt och hade ännu värre huvudvärk än jag hade på dagen/kvällen innan. Jättejobbigt så tog två huvudvärkstabletter till och sån tur var hade huvudvärken släppt när jag vaknade imorse.

Drömde en jätte konstig dröm som handlade om att Emma ville ge farmor en skidresa. Farmor sa då till mig att det räcker att jag får en snowracer. Emma skulle så klart prova den och tog med mig till värsta branta backen. Emma åkte ner första gången på en konstig pulka som jag hade fått men när det var min tur att åka tittade jag ner för backen och insåg att det var alldeles för brant så jag började försiktigt gå ner för backen igen. Emma kallade mig fegis, satte sig på snowracern och åkte i fullfart ner för backen rätt mot isvaken och plumsade i sjön. Jag var där nere snabbare än blixten, Emma hade lyckats ta sig upp och det enda jag sa till henne var
- Men du får ju dyka ner igen och hämta snowracern!

Sen vaknade jag hehe men det kändes så verkligt när jag drömde :P

Äter frukost nu och ska snart ta ut hundarna. Vädret ser jättebra ut idag, strålande sol :D Hoppas det är vindstilla också så är allt perfekt

Byebye

RSS 2.0