Imorgon är en ny dag

HejHopp :)

Ligger i sängen nu, ny duschad och redo för att sova.
Har varit på inte dåligt humör men lite nere idag. Har haft stor helängtan idag.

Gympasset jag gjorde förut var bland de bästa som jag gjort på länge, alla måndagar går oftast och känns ofta väldigt bra, sen planar det ut ju längre veckan går. Antagligen för att jag är träningsfri hela helgen.

Kom hem runt 7.30 och prata ett tag med pappa och Emma innan det var dags för mat: pommes med fiskpajer och vita böner i tomatsås. Känns ju bra efter onyttighetshelgen som jag har haft :/

Aja imorn är en ny dag med nya möjligheter :D 1 december också!
God natt

Lever

Dags att byta om till träningskläder. Packa ner vattenflaska, träningsprogram och pannlampa för att bege sig till gymmet.
Sitter inne och fryser som sjutton just nu, JAAA det är kallt här och det är speciellt kallt i mitt rum. Hörde Bev och Richard prata igår om att någon skulle komma och sänka värmen i huset(?) för dom tyckte det var för varmt. SKojar dom var det enda jag kunde tänka på hehe.
Måste medge attjag är lite smått avis på mina kusiner som är i Spanien nu har har det garanterat varmare än vad jag har det här :)

Vet ni förresten.
När jag kolladeigenom kylskåpet förut, som jag gör varje måndag för att se vad veckans mat kommer att vara, så hittade jag LEVER. Gaaaah! Ska inte säga att jag inte tycker det är gott för jag har aldrig smakat, men när jag stod där vid kylen och kläde på förpackningen såg det allt annat än ätligt ut.. återstår att se.
Någon som smakat?

30/11 -09

Nu har vädret lugnat sig en aning och jag tog mig en liten promenad till mataffären och köpte mig en stor sallad förut :) Gottigott var det men den var väldigt stor. Avslutade med ett äpple efteråt eftersom trits att jag var mätt var sugen på något att äta :P

Nu ska jag strax ta mig i kragen och ta ut hundarna igen. Det är kallt ute bara så jag e inte direkt sugen men det måste ju göras anars lär hundarna bli ohanterbara haha.
Ska sitta en liten stund till och ta de lugnt bara. Har inte städat mkt alls idag utan det får bli imorn och på onsdag istället.

Tjao!

It's raining cat's and dog's

Jag har aldrig varit med om så mycket regn som det är här just nu, iaf inte i England. Det fullkomligt öser ner och har gjort det sen jag vaknade för en timme sen. Hade hoppats på att det skulle lugna sig en del tills jag ska ut med hundarna men det ser inte ljust ut nu iallafall kan jag tala om. Väntar till halv tio sen tar jag ut dem ändå, orkar inte vänta hehe.

Ska inte göra så mycket mer idag än att ta ut hundarna och träna. Hostan börjar äntligen lite smått ge med sig nu även fast jag fortfarande hostar en del.

Förresten så har min klocka slutat fungera (buuhuuu). Efter 5 1/2 år har den stannat :( Jag klarar mig inte utan klocka. Är så van vid att jämt ha den på min arm men nu är det ju ingen större idé:P Så jag blir tokig varje gång jag ska kolla upp hur mkt klockan är och jag får ta fram mobilen istället.

Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig :)
Hörs och syns.

Härliga Croydon

Nu är jag tillbaks från en härligt regning dag i Croydon.
Mötte upp alla tjejerna vid 11 tiden och vi begav oss direkt mot IKEA. Gick omkring där och kikade ett tag innan vi åt lunch :) älskar luncher på ikea :P
Sedan handlade vi lite, jag köpte en aladdinask till "julklapp" till värdeföräldrarna.

Åkte sedan in till Croydon köpentrum där vi spenderade större delen av tiden på H&M och efter ett ganska långt tag hittade jag kjolen som jag letat efter :D funderade även länge på om jag skulle köpa en tröja till som jag provade men ag bestämde mig för att vänta..det ångrar jag nu, jag vill ha tröjan!

Vid fyra tiden gick jag, Sanna, Hanna och Anna mot biografen då filmen vi skulle se började halv fem :) Såg 2012. Jättebra film verkligen, dock fick vi en chock när vi kom ut från filmen och klocka var halv åtta?! haha jaja det var mkt trevligt iaf :D

Åkte sedan hem och jag ska just till att klicka igång ett robinson avsnitt.
God natt


Idag har jag varit här i 13 veckor

Hej alla fina!

Första advent idag, här är det inga julsaker alls som är uppe. Frågade igår om dom brukar sätta upp julsaker och då sa han att dom oftast inte gör det för att dom alltid reser bort över jul?! men iår skulle de hänga upp julkorten som det får haha. Ja dom hänger upp alla julkort på väggarna och i snören i taket :) men så mkt mer än det kan jag väl inte vänta mig då, eller jo de skulle ha en julgran också..


Vaknade för en sisådär 45 minuter sen och ska strax börja klä på mig. Har ägnat morgonen till att äta frukost framför sökande av au pairer i caterham på datorn. Tyvärr utan framgång.

Ska åka i till Croydon vid 10 tiden och jag tror att det väntar en väldigt skojig dag :D IKEA, bio, shopping aaa kan inte bli bättre.

Nää hörni dags att ta på sig så jag inte missar bussen :)

Värst vilken toppen dag det blev :D

Nu har jag kommit hem och ska lägga mig och titta på robinson på datorn :)

Dagen har rent ut sagt varit toppen. Började med att ta tåget in till london och mötte där upp tre svenska tjejer. Vi gick omkring på oxford street och shoppade hela dagen. Jag prövade även på att äta sushi och jag måste säga att jag tyckte det var riktigt gott. Ni ska få se en bild på det jag åt imorgon så ni kan se vad det var men bla var det rullar med sjögräs runt riset med gurka och rå lax innuti. Prövade även någon med krabba innuti och någon med räkor. Mums :D

Åkte hem vid strax efter fyra tiden för Bev behövde sin tågbiljett. Väl hemma pratade jag med släkten via web cam. Klara hade kalas och då passade jag på prata med de som var där. Fick till och med se när de sjöng för henne och hade tårtan frame med ljus och allt :) Jätte skoj var det att se och prata med dom iallafall <3

Efter samtalet gick jag och Richard ut och åt middag. Blev inte pizza som han hade sagt igår, eller jag fick ta det om jag ville, men vi valde tapas att dela på. Så vi beställde in 5 mindre rätter istället. Jättegott! Blandannats fanns det kyckling grillspett, lam grillspett, korvgryta, ris med jätteräkor och kyckling och stekt potatis. Mumsigt värre. Så klart (tvingade) han i mig efterätt också så det blev en stor cheesecake med glass och grädde.

Vet ni förresten hur illa man mår efter 250g vit choklad? JAG GÖR! men som sagt ska det frossas så ska det göras ordentligt!

Imorgon blir det shopping i croydon tillsammans med massa svenska tjejer :) blir även IKEA besök och lunch där och sen förhoppningsvis bio på eftermiddagen/kvällen.

Sov gött


För det är ingen vanlig dag...

...för det är Klaras födelsedag, Hurrahurrahurra!

Idag fyller min kusin år och jag vill bara önska henne ett stort grattis och hoppas att hon får en toppendag. Har skickat ett kuvert på posten men vet inte om det har kommit fram än, kan ju ta lång tid det där tyvärr.

Sen vill jag bara lägga upp en låt som alltid får mig att tänka på Klara.
Turistens Klagan av Cornelis Vreeswijk. Jag älskade denna låt när jag var liten och jag har den fortfarande på min mp3 spelare och lyssnar på den ganska ofta faktiskt.
Men iaf det som jag tycker påminner om min kusin är skrattet vid 25 sekunder, 1 min 40 sekunder och 3 min 4 sekunder.
http://www.youtube.com/watch?v=xEYl7kJFmQ4

Så nu vet du att varje gång jag lyssnar på den låten tänker jag på dig :D

Puss & kram
Nu åker jag

London

Tja!
Åker snart in till London, eller ska gå om ca en halvtimme. Ska bara ta på mig kläder och göra mig iordning först.
Hoppas på en rolig dag :)

Ha det

Last christmas

Hejsan

Sitter på mitt rum och gör inte ett smack. Har lite tråkigt faktiskt!
Har nyss käkat middag också, köttfärsås med spaghetti :D Älskar det

Bev skall ut imorgon kväll så jag och Richard ska gå ut och äta pizza. Så imorn blir ingen hälsodag för mig direkt. Lucnh ute, pizza till middag och sen godis. Råkade köpa med mig en påse med 250 g vita chokladknappar och en 150g julpåse med klubbor, marshmallows och sockerpulver. Aja en dag i veckan får väl gå för känner jag mig rätt så kommer jag inte kunna spara godiset ^^ jag är hopplös när det gäller sådant.

Har även fått reda på att jag ska bli på jullunch den 20 december på en pub/restaurang :) Så jag får iaf smaka på den engelska julmaten som (har jag fått förklarat för mig) består av kalkon, skinka, stekt potatis, christmus pudding (frukt/gele kaka typ) och speciella grönsaker. Sedan äter dem tydligen alltid det överblivna köttet och potatismos dagen efter julafton. dvs 26 december för de firar ju jul den 25/12 här.

Den tjeckiska flickan jag träffade berättade att huvudrätten på deras julbord är fisk. Hon berättade något med att de säger att den som äter kött på julafton blir en "golden pig" och den som inte äter kött utan fisk ser "golden pigg"  eller något sådant. Men hon sa också att hon aldrig har sett den så :P
De firar jul samma dag som vi i Sverige.

Jahopp vet inte vad jag ska hitta på nu. Lyssna lite på jullåtar, tvätta bort smink och krypa ner i sängen kanske?Låter som en bra idé ska ju upp till london imorn :)
Det värsta är att jag är pigg som en mört bara :P

Förresten undrade Richard vad temperaturen är i Sverige nu? har ingen som helst koll

God natt och sov gott


Har din engelska blivit bättre?

Många har frågat mig och undrar om jag tycker att min engelska har blivit bättre och ska jag vara ärlig så vill jag inte påstå att jag har blivit bättre direkt.
Visst jag har utvecklats det vet jag för det är inte så att jag blir nervös varje gång jag skall prata längre som jag blev i början. Det flyter på mer om man ser på det sättet. Jag tänker inte igenom varje mening 100 gånger innan jag ska säga den längre som jag gjorde i början. Sen har jag även snappat upp massor med nya ord och det gör jag hela tiden omedvetet.

När det däremot kommer till gramatiken kan jag inte påstå att jag har blivit något bättre. Det är gramatiken som har varit mitt största problem inom engelskan och är det fortfarande. Men det bryr jag mig inte om så mycket längre för jag vet att folk förstår mig även fast jag inte är grammatiskt korrekt. Det var det jag var mest orolig för när jag kom hit, att inte göra mig förstådd. Men jag har ofta fått höra av familjen och andra att jag är duktig på engelska så jag få väl helt enkelt tro på dem.

Så gällande frågan.
Jag tror att jag har utvecklats ganska mycket utan att jag har tänkt på det för inte går jag omkring och tänker på hur mycket bättre jag talar nu än när jag först kom hitr hur mycket mer jag försåt nu än då. Jag tycker det känns som att jag fortfarande pratar likadant som jag gjorde i början, fast jag vet med mig att jag har lärt mig mycket nytt. Så andra får avgöra om jag är bättre eller inte helt enkelt

Sen tror jag att åka iväg till ett engelskt land och vara tvungen att prata engelska hela tiden gör mycket. Även fast jag var livrädd ibörjan för att folk inte skulle förstå mig och att jag inte skulle kunna kommunicera bra allsså är man än bättre än vad man tror. Iallafall var det var jag kände. Man måste utmana ibland för att utvecklas.

TRESemmé

Hejsan

Jag åkte in till Croydon ensam en sväng och tittade lite i affärer. Hittade två par örhängen, godis och shampo/balsam/hårinpackning
Har egentligen massor med schampo och balsam men det var extra pris på min favorit serie Tresemme.
Älskar det! Här kostade det nu 3 pud för 900 ml (råkar veta att det i sverige kostar runt 90 kr st) så jag kunde inte motstå. Det räcker länge åtminstone. Köpte samma när Emma var här och det märks knappt att jag har använt det :) Men det får verkligen håret att kännas som nyklippt igen.


Ändring igen :/

Jaha det här blev ju kul..NOT
Fick nyss ett sms av tjejen från tjeckien att hon skulle ut med sin familj idag. (kunde hon ju inte meddelat lite tidigare) så det blir ingen bio!
Lite små irriterande sådär för mina svenska vänner skulle ut på något ställe i london och hade jag fått reda på detta tidigare hade jag ju kunnat följa med. Hade varit roligare än att sittahär ensam :/
Aja ska iaf träffa de svenska tjejerna imorn och på söndag! Får se fram emot det helt enkelt :)

Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på

Det går inte att lita på vädret

Uppdate: Exakt 8 min efter att jag skrivit förra inlägget ser jag hur det börjar spöregna ute.
TYPISKT!

Nu tar jag en varm dusch

Love you

Nu känner jag mig duktig :) Gick upp 7 imorse för att köra gym och vilket gympass det blev. Var så galet trött efteråt att jag inte trodde att jag skulle orka gå hem hehe.
Men jag kom hem och lagade frukost, mannagrynsgröt med russin och mandlar + två rostmackor. Mumsigt :)

Nu ska jag snart springa in i duschen och sen ska jag nog sätta mig och vila en stund tror jag. Förhoppningsvis blir det bio ikväll, har inte hört något från Au pairen men dete var ju vad vi bestämde i onsdags.

Vädret ser förresten väldigt lovamde ut just nu. Sol, inte mycket blåst och inte sådär bitande kallt som det har varit i flera veckor nu. Det här gillar jag! Det enda som hade varit bättre är snö :P

Ha en bra dag alla♥


Nu somnar jag snart

Jag ska gå och lägga mig nu. Trots att klockan bara är lite drygt halv tio på kvällen men jag känner att jag behöver sömn. Har sovit oroligt i flera nätter nu och det börjar bli lite jobbigt. Därför försöker jag somna tidigt idag!
Ska upp 07.00 imorgon morron för att köra ett gympass. Gör det på morgonen istället eftersom jag inte alls vet hur eller när vi ska åka till Croydon för bio imorn.
Hade egentligen tänkt att simma också men hostan gör att jag avstår. Gym är iaf inte så ansträngande.

Så God natt mina kära så hörs vi imorgon efter gympasset.

God Natt

God kväll!

Blev ingen träning. Orkade inte och var totalt omotiverad. Satt och pratade med pappa och emma istället, hjälpte emma lite med matte tal hon har prov imorn :)

Annars har jag bara suttit här på mitt rum hela kvällen, väntar på att maten skall blir klar. Känner mig oerhört lat nu.. Usch
Imorgon ska jag nog köra ett träningspass på morgonen eftersom jag inte hinner träna på kvällen då jag ska på bio :D

God Natt


Att träna eller inte?

Det blev ändring med träningen idag. Fick ett sms av Rosie förut och hon kan inte träna idag.
Får se om jag sticker ner till gymmet en snabbis eller om jag vilar idag.

Förresten den som sa att det alltid regnar i England har rätt. Trots att vädret var strålande imorse och istort hela dagen så började det regna när jag var ute med hundarna. Jag tror att det har regnat varjde dag här nu 3 veckor om inte mer.. lite deprimerande faktiskt. Vill ha snö ju!

så iaf det jag ville säga var att mamma,pappa och emma jag kommer vara hemma tidigt ikväll och har därför tid att prata då också om ni kan.

Hejsvejs

En riktig slappis

Nu sitter jag här på mitt rum och har egentligen ingenting att göra. Har ätit fruktsallad nyss :D jättegott! Var lite lat och köpte färdigskivad melon och en färdig fruktblandning med melon,kiwi,vindruvor och annanas. Ett helt päron till också :P

Ska ta ut hundarna på en timmes promenad om cirka en kvart så innan dess ska jag slappa.
Hoppas att emma,pappa och mamma är inloggade vid halv 4 tiden (halv 5 svensk tid så att vi kan prata lite)

Ha det bra

En helt ny jul

Har klätt på mig "riktiga" kläder idag för en gångs skull. För det mesta går jag omkring i pyjamas, mjukisbyxor och tjocktröja hela dagarna tills träningen. Men idag ska jag ju gå till affären haha och man känner sig faktiskt mycket piggare när man har riktiga kläder på sig eller hur? :)

Sitter och lyssnar på jullåtar. Vilken julkänsla man får nu och jag tänker bara på allt som har med julen att göra nu. Jag längtar en massa och tänker på det varje dag hehe. Jag har nog inte längtat så mycket till jul någongång, förutom när jag var liten kanske då längtade man ju super mycket varje år :)
JAG ÄLSKAR JULEN!

Har nog bestämt vad jag ska ge familjen här i julklapp. En svensk kokbok (med svensk mat) på engelska vad tror ni om det? och en paradis ask såklart :)

xxx


Min nya lampa

Haha måste bara berätta vilket geni jag är ibland..NOT!

Här om veckan när jag skulle prova min nya pannlampa som jag fick av mamma,pappa och emma i present så hände följande.
Jag tog ut lampan ur förpackningen, lade ner den i väskan och gick ut. När jag hade kommit ut bestämde jag mig för att testa den. Jag försökte sätta på den i säkert 5 minuter innan jag insåg att man kunde öppna den och att det där skulle sitta 3 stycken batteri i xD det var bara att ta den långa vägen till gymmet istället för genvägen som är så svart på kvällarna.
Nästa gång jag skulle till gymmet kollade jag noga att den funkade innan och nu fungerar den finfint!


Jag vann

Hallå hur står det till?
Just nu är allt toppen, bortsett från den envetna hostan som aldrig vill ge med sig!
Vädret är härligt och hundarna är tysta för en gångs skull :P

Jag sitter uppe på mitt rum och gör absolut ingenting. Ska ta en lite kort promenad till affären sen och köpa tuggummi och päron. Är sjukt sugen på det :)
Sen ska jag ut på ytterligare en promenad med hundarna, min sista för veckan för jag är ledig imorn, och sen ska jag träna på arenan med Rosie. En härlig dag


Vad hundarna sysslar med i trädgården just nu vill jag nog inte veta men de har iaf hållt dom tysta i en kvart eller något. Märkte nyss att de står och drar av löven på buskarna.. hoppas det är okey :P


Förresten måste jag bara berätta en skoj grej. Jag skickade in en grej för en tävling på en blogg där man kunde vinna Heinz saker (ketchup märket) och idag fick jag ett mail om där det stod att jag hade vunnit :D Så ni får hålla utkik där hemma för snart kommer ett brev/paket till mig på posten :D

Puss

Blod och sår

När jag vaknade upp imorse möttes jag av ett rivsår på halsen och först hade jag ingen aning om hur det hade kommit dit. Men efter ett tag när jag tänkte efter så kommer jag ihåg att jag satte nageln i halsen i natt på något konstigt sätt och att det började svida. Och nu förstår jag varför...

Kan ju meddela att det ser mkt mindre ut på bilden än vad det är i verkligheten. En stor blodskorpa har det bildats där!

Efter regn kommer solsken

Solen skiner här som aldrig förr typ! Skulle väl inte gissa på att de e så varmt dock men ändå.

Vaknade imorse av India som stod och skällde och gnydde nere i köket. Jag håller på att få fullständig panik på henne för igår höll hon på så hela dagen! Bara det inte blir samma idag. Fast idag jobbar Bev hemifrån så då behöver jag inte göra så ycket mer än att ta ut hundarna och kanske plocka med disken.

Nu ska jag ut i solskenet
Hörs senare

Nu är jag glad

Jag är så glad just nu :D Tjejen som jag träffade var hur trevlig som helst och jag hade jätteroligt!
Vi satt på en pub och pratade i nästan två timmar :) Det var en pub som Bev och Richard tipsade mig om och jag tyckte mycket om den, det var mysigt och fräscht och sen var bubbelvatten gratis^^

Vi ska iaf träffas till helgen igen :D

Ja och med det säger jag god natt!!

Nu rymmer jag

Nu sticker jag ut för en träff med Klara (som au pairen heter) vet inte när jag kommer tillbaka. Men jag är så galet trött just nu och jag är tveksam till att jag kommer orka att vara uppe så länge idag. Vi får se helt enkelt

Träningen idag gick förresten skit. Mådde inge vidare eller snarare jag hade ingen ork till träningen, kändes nästan som att jag skulle svimma emellanåt. Kanske borde ha vilat idag egentligen eftersom jag känt mig trött och småhängig hela dagen. Hoppas motivationen kommer imorgon istället.

Åt en riktig brakmiddag idag kan jag ju bara snabbt meddela. Var någon kycklinggryta med potatismos och det var så gott att jag sa att jag ville ha mer när de andra skulle ta och då fick jag en lika stor portion till som den första. Och den första, om man räknar hemma, hade räckt åt 1,5 personer så allt som allt har jag ätit middag för 3 pers idag! Men de va gott så jag var änna tvungen..


Nä hörrni dags o kila iväg
Puss på er alla

En snabbis

Nu sticker jag iväg till träningen för att kröa dagens gympass.
Satt och pratade med familjen en stund i cam men nu skulle alla dom iväg och träna också så då passar jag med på.
Vid åtta tiden ikväll ska jag träffa den tjeckiska au pairen som bor här i Caterham. Ska bli trevligt!

Ha de gott

Ullared

Tjabba Tjoho!
Har precis ätit en stor lunch samtidigt som jag tittade på Ullared (programmet som går på kanal 5).
Var inte det roligaste programmet jag sett direkt och jag kommer nog inte att se de resterande avsnitten hehe.
Någon annan som sett det?



Nu ska jag bara vänta på att det slutar regna, jag vet jag sa i tidigare inlägg att det var jättefint väder idag men det ändras tydligen snabbt, så att jag kan ta ut hundarna på sin promenad.

Höres

Nu börjar städningen

Hejsan :)

Ska dra igån med städningen nu, eller jag har redan börja. Har plockat ur och ställt in i diskmaskinen, satt på en tvätt och städat i vardagsrummet. Ska ta och städa badrummet nu så är alla sysslor klara, förutom hänga upp tvätt och sopa golvet då men det räknas inte.. hehe det är inte så ansträngande iaf!
Ska försöka komma ut tidigt med hundarna idad så att jag kanske kan skypa med pappa, mamam och emma vid halv 5 tiden svenska tid?
Hör av er om ni kan så att jag inte sitter och väntar på er och ni inte kan haha..

Byebye

India gör mig tokig!!!!!!!!!!!!!!

India var rent ut sagt hopplös idag! Hon skällde åt varenda person/hund, hon drog så jäkla mycket i kopplet att jag typ fick brännmärken och hon käkade upp allt som låg på vägarna. Hon tryckte i sig ett helt banan skal som låg på vägkanten. Är det normalt för hundar att gå och äta och slicka på allt det kommer över på vägarna?
Sen blir jag tokig på att hon varenda dag på varenda promenad skall gå runt mina ben så att kopplet viras in runt mig eller att hon går runt en lycktstople så att kopplet fastnar och jag måste stå och pilla med det. Ååå humöret tt idag är dåligt tålamod!

Archi däremot är så duktig så. Han är en ängel jämfört med India. Hade varit lättaree med "två" Archi istället för en India och en Archi!


Stelt

Det är helt otroligt men solen lyser faktiskt ute idag och inte ett moln kan jag se på himlen :D Sådanna dagar blir man glad när man vaknar! Fast jag var så otroligt trött idag, trodde aldrig jag skulle komma ur sängen. Men nu har jag iaf ätit frukost (mannagrynsgröt med russin + äpple) och sitter för tillfället och bara kollar runt på datorn.
Ska väl snart ta på mig kläder och gå ut med hundarna. Vaknade förresten upp med ännu värre träninsvärk i benen idag haha och så är jag fruktansvärt steeeeeeel.

Dags att borsta tänderna

Vill bara tala om

Hallojsan :)

Ligger i sängen och ska strax sätta på ett avsnitt av andra avenyn, så hemskt bra!

Träningen gick för övrigt mycket bra idag och mina ben känns riktigt möra just nu så det ska bli skönt att sova :) När jag kom hem från träningen serverades pasta med fyllning (typ raveoli) med tomatsås, looove it!

Imorgon kväll skall jag träffa den tjeckiska tjejen och vi skall gå och sätta oss på någon pub här i caterham och bara prata och ta det lugnt. Ska iaf bli skönt att komma ut lite och göra något annat än att sitta vid datorn :)

Nej nu ni ska jag börja se på andra avenyn innan det blir för sent. Sov ju dåligt i natt då jag drömde något så det kändes som att jag var vaken hela natten. Visst är sådanna drömar jobbiga?!

Go natt

I don't know ...

Nu är jag färdig med promenaderna idag :) nu väntar jag på att klockan ska bli halv fem så jag kan åka iväg och träna. Arena träning idag och en massa löpning. Har inte kört löpning mycket alls det sista så får väl se hur det går :D Blåser som tusan ute gör det idag också dock har det inte regnat något idag. fantastiskt.
Fast nästan så jag föredrar regn istället för så här mycket blåst. Det är verkligen rejält, jag och hundarna blåser nästan bort!

Medan jag sitter här och väntar är jag inne på olika högskolor och tittar efter utbildning. Hade ju tänkt börja plugga nästa höst igen men jag vet inte riktigt vad jag vill läsa. Det är inte lätt och välja för det finns så mycket och jag är väldigt förvirrad för tillfället.



Dags och fortsätta kolla.
Bye

Kortikorti

Nu har jag hunnit med det mesta av mina hushållsysslor för dagen. Dammsugit och dammat :)
Har väl lite kvar o göra men inte mkt.
Nu ska jag sätta mig och läsa en lite stund innan jag fortsätter städningen och sen blir det till att gå ut med hundarna :)

Uppdate: Hostan har blivit värre :/

Förresten så är det exakt en månad kvar till julafton idag :D

Träningsvärk

Sov väldigt "oroligt" i natt eller vad man ska säga. Jag drömde något så det känns som om jag har varit vaken hela natten iställe för att sova, vilket leder till att jag är fruktansvärt trött just nu!
Vaknade strax innan nio idag och hjälp vad trött jag var och vilken träningsvärk jag har i mina ben.

Aja nu skäller hundarna så dags att gå på promenad!

A big smile

Nu hörrni ska jag ta och lägga mig och läsa en stund.
Avslutade just samtalet med Björn och det var sjukt skoj att prata med honom. Blev så himla glad av det att jag sitter här med världens smile och ler åt ingenting. Åå vad jag saknar honom!

Ville bara säga god natt :)

Chili con corne :D

Gymmet förut gick galant. Blev trött som en, a jag vet inte vad men idag var det härligt!
Kom hem och middagen stod på bordet, chili con corne med ris o ketchup. Blev så mätt så mätt men så got så gott var det :D

Nu ska jag prata med Björn i cam :D


Så här långt har jag kommit med mitt korsstygn förresten. Någon som kan gissa vad det ska bli?
Lägg ett förslag åtminstone :) den som gissar rätt får den haha^^

Puss

Helgens shopping

Tänkte visa er lite (dåliga) bilder på helgens shoppingfynd :D

Nagellack: 3 för 5 pund
Tight's: 10 pund
Väska: Rea 1 pund (var tvungen)
Jeans: 3 för 20 pund (som ni ser är dom väldigt lika men om ni tittar noga så är fickorna annourlunda:P)
Hårband: 1 pund

OhhoHh

Yees :) Jag är sjukt glad idag och jag vet inte varför men humöret har varit på topp hela dagen, inte ens av Archis "dragande" på promenaderna eller Indias skällande har fått mig irriterad.
Kanske beror det på att Linda kommer hit om exakt 3 veckor och en dag? eller att det är jul snart? aa jag vet inte men skön känsla är det.
Efter att ha vrit sådär lagom lat idag känns det skönt att gå ner till gymmet om en sisådär halvtimme. Behöver röra på mig lite nu efter helgens vila. Idag ser jag faktiskt fram emot gymmet. Blir så när jag är stilla en heldag då kommer änna överskottsenergin smygande. Fast när man väl är på gymmet och skall börja med uppvärmningen känns det aldrig så längre :P då känns det bara fruktansvärt jobbigt.. men känslan efter ett träningspass är nog bland de bästa som finns.

Ikväll händer ingenting som vanligt. Har inte pratat mer med au pairerna som bor här så det blir nog inte att jag träffar dem.. men hoppas att det sker längre fram i veckan :D
Jag har ju alltid mitt korsstygn att sysselsätta mig med xD eller mina böcker :)
Ska ta och läsa en liten snutt nu innan jag går.

/

Det står stilla

Har nyss ätit lunch och ska snart ta på mig kläderna för att gå ut på promenad med hundarna.
Vädret är fortfarande dåligt med regn, fast emellanåt kan det komma några solksensminuter hehe

Har inte gjort någonting idag alls. Suttit inne vid datorn och pysslat lite med korsstygn, men det tar ju sån tid så efter ett tag när det känns som man suttit i en evighet men det syns ingenting på själva duken så ger jag upp hehe. Får ta lite i taget så syns det nog snart vad det ska bli xD


Är väldigt sugen på att se New Moon nu, alla säger ju att den är så fruktansvärt bra!

Korsstygn

God Morgon!
I natt sov jag riktigt skönt. Har räknat ut att det blev ungefär 9 timmars sömn totalt och det behövde jag :) Trots det är jag fortfarande slö som bara den. Vädret ute är inte det finaste heller (regn, stark blåst och mulet) så det blir nog att sitta inne och mysa nästan hela dagen idag, förutom när jag måste ta ut hundarna då.
Har redan varit ute på första promenaden och det blev en lång sådan på 1 h och 20 min, men det var riktigt skönt ändå även fast vädret var emot oss.

Nu ska jag sätta mig lite med mitt korsstygn som jag började på igår. Får se om det blir något vettigt av det eftersom jag saknade färgen man skulle ha och den jag tog istället inte kommer att räcka ^^ Blir spännande att se.

Puss

Croydon istället för London

Det blev ändrade planer idag. När jag kom ner till tågstationen visade det sig att nästa tåg skulle gå om en timme och inte 10 min som jag hade trott.
Det kändes ingen ide att åka in till london då eftersom jag inte skulle ha varit där förren strax efter 12 och affärerna är öppna till fem.
Istället åkte jag ensam till Croydon, som är ett bra shoppingställe med en massor med affärer. Det är farligt med många affärer har jag ärkt nu. Har handlat upp närmare 50 pund idag, inte likt mig haha.
Men hittade lite smågrejer som: vantar, strumpor, tights(till friidrotten), jeans (3 par för 20 pund säkert ingen vidare kvalite men ändå), nagellack, bok, korsstygn :P Har tänkt att jag skall börja sy lite här nu, kanske en bra sysselsättning när man inte har något att göra? Vi får väl se :)

Nu ska jag prova allt det jag köpte, eller det mesta iaf och sen ska jag prata med pappa och se robinson (de blev aldrig av igår var för trött). Ska också hinna med att duscha och äta hade jag tänkt!

/Puss


London väntar

Hejsan alla goingar!
Jag åker till london idag ändå tror jag. Håller för tillfället på att göra mig iordning :)
Har fått hosta :/ vet inte alls vad det beror på. Är inte förkyld eller något sådant bara hostar!

Hörs ikväll mina änglar!

Växeln hallå

Det där med att se robinson gick inte så bra då massa andra saker kom i vägen. Eller ja. Jag skulle borsta tänderna och satte på musik samtidigt, såklart fastnade jag vid musiken och har suttit här och mimat (sjunga högt vågar jag ej) och även smådansat lite haha! SCHLAGER SÅ det rtyker om dte har det varit. Allt ifrån Charlotte Perelli till Tommy Körberg xD

Har även pratat med Klara, en tjej som bor här i Caterham från Tjeckien, lite via facebook. Kommer antagligen (hoppas) träffa henne under nästa vecka då hon inte kunde imorgon.

Lite Pics

Så roligt har jag haft nu i drygt en timme. Börjar bli lite trött kanske dags att lägga sig?
Vet inte om jag har riktigt lust med london imorn. Har inget jag behöver handla just nu förutom skor då.. men jag orkar inte prova. London har jag ju vart i nästan varje helg, hade velat åka någon annanstans. Hmm, får fundera lite på det :)

Sov gott, nu ska jag iaf se robinson om jag orkar vill säga xD
Kunde inte sova igår kväll heller, trots att jag hade varit barnvakt. Fick förresten 20 pund. Inte så värst mycket för 4 1/2 timme men alltid något :D

Puss


Godis i massor

Har haft en helmysig dag. Gick på julmarknad i Hyde park och åt lunch på en god restaurang. Träffade äcen en ny tjej idagm, Elenor som var väldit trevlig.
Blir nog att jag åker in till London imorgon med.

Nu sitter jag o snackar lite med Linda på msn :D Hon har köpt bil, snacka om avis^^
Har även tryckt i mig alldeles för mkt godis. Måt illa nu efteråt. Men så blir det när man köper mkt godis (hade så svårt o välja i affären så jag köpte med mig tre olika saker så tänkte jag att jag har halva idag och halva nästa lördag). Det slutade med att jag åt upp alltihopa. En påse fruktkolor (240g), en 100g chokladkaka och maltreser 75g. + lite lakrits på det.. fy då :) men de e ju bara lördag en gång i veckan haha! 450g godis låter ganska mkt iof när ja tänker efter. Men som sagt mår sjutton så illa nu efteråt, sprängmätt med.

Nu ska jag se på robinson :) eftersom pappa aldrig loggar in på msn som han LOVADE!
Imorgon e jag väl hemma från london runt 7-8 tiden på kvällen ifall ni har tid och prata då!
God natt


Detärsåtypiskt

Morrnmorrn!
Är det inte typiskt att man vaknar supertidigt den enda dagen på veckan som man faktiskt kan sova?
har vart vaken i över en timme nu och ska strax gå ner o käka frukost innan jag beger mig till london. Är sjukt trött idag men får försöka sova lite längre imorn helt enkelt:P
Vad som händer i london idag vet jag ännu inte, men ska bli trevligt o träffa de andra svenska au pairerna :D

Ha en megabra dag!

Barnvakt

Jösses vad trött jag är nu. Det har varit en riktigt lång dag, men en bra sådan.
Kom nyss hem ifrån barnvaktandet. Började halv åtta och familjen kom hem runt tolv tiden. Det enda jag behövde göra var att se på tv, barnen vaknade inte en enda gång, så jag bara satt där och tittade på film. Hade tur att det gick så många bra filmer idag. Började med high school musical, wizard of waverly place och till sist Twilight. Jätteskoj var de faktiskt.
Ska få betalt imoron, vet ännu inte hur mkt det blir så de blir spännande :)

Nu ska jag sova, ska upp till london imorn.
Hörs God natt

Vart tog tiden vägen?

Tiden bara springer iväg. Har iallafall hunnit med att städa badrummet, gå alla ärenden och duscha.
Nu ska jag gå ner i köket och koka pasta att ha med till barnvaktningen. Blir en sallad, enkelt och gott att ta med.
Sedan blir det hundpromenad igen, det har åtminstone slutat regna :D
Packat alla duschgrejer och kläder till gymmet har jag också hunnit göra.. så i princip alla sysslor för dagen är gjorda. Bara maten blir färdig så är allt fixat inför i eftermiddag och ikväll

Tjabba

Det var så avkopplande

Hejsan och god morgon!

Tog mig i kragen och gick ner till simhallen imorse. Klockan 06.50 ringde väckar klockan och då var jag sugen på allt annat än att gå ut och gå och simma. Men trots det gick jag och när jag väl kom dit var det så skönt, så avkopplande. Simmade i ett väldigt lugnt tempo och höll på i ca 30 min och tror jag kom 42 längder om jag räknade rätt. Det var en härlig start på dagen :)

När jag kom tillbaka tog jag ut hundarna direkt. Vädret här idag är blåsigt och regnigt och så har det sett ut de senaste veckorna. Lite trist!

Nu ska jag ta det lugnt en stund sen ska jag gå ut ett par ärenden, städa badrummet igen :/ Bev är hemma idag och eftersom det kommer folk hit ikväll får jag städa där igen... suck av allt som går att städa får jag badrummet som jag absolut hatar. Alla hår och smuts ger mig rysningar...

Sen ska jag prata med pappa, gymma och barnvakta idag också. Måste göra iordning mat att ta med till barnvakten också.

Puss

Matmatmat

Nu är jag helt mätt och trött.
Blev pommes med omelett och vita böner i tomatsås (jag vågar inte säga till att jag inte gillar bönorna så det är bara o äta upp). Omeletten var suveränt god, pommes sådär.. är inte så förtjust i det längre, speciellt inte på en torsdag!

Nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna snabbt :) en långdag imorgon!

Night

Lätt som en plätt

Hej hoppas allt är braigt :)

Det blev en ganska stressig dag tillslut ändå. När jag hade tagit ut hundarna för andra gången skulle jag gå ner till familjen jag skall barnvakta för imorgon. Först var jag tvungen att leta upp vägen på kartan och sedan packa ihop alla träningskläder eftersom klockan var såpass mycket att det var dags att åka med Rosie efter det.

Hos familjen gick allt bra. Det är en flicka på 4 år och liten pojke på 2 år som jag skall passa. Barnen kommer att sova när jag kommer och jag ska egentligen bara sitta i deras hus och se på tv ifall barnen skulle vakna under tiden dem är borta. Får hoppas jag orkar hålla mig vaken själv bara hehe, blir lätt att man blir trött på kvällarna om det inte händer något.. dvs inte går något bra på tv:n

Direkt efter besöket var det dags för träning. Körde en massa hopp idag så benen är helt möra och spaghetti nu.. var ett tag sen jag gjorde häckhopp och liknande.

När jag kom innanför dörren (som var typ 10 min sen) så doftade det gott av mat. Vet ännu inte vad som serveras men det ska vara klart om ca 10 min :)

Imorgon funderar jag på att gå till simhallen och simma lite på morgonen.. öppnar 7.30! Vet inte om jag kommer orka att gå upp men jag känner att jag behöver göra något avkopplande, lugnare för jag är så spänd i hela kroppen nu. Har ett gympass senare på eftermiddagen innan barnvaktningen.. så imorgon lär det vara ganska fullt upp. Men jag ser fram emot det.
Imorn morron lär ni väl märka om jag gick till simhallen eller inte beroende på om jag bloggar vid 9 tiden eller inte xD Allt hänger på motivation :)

Nu ska jag vänta på mat och läsa lite bloggar!

Sola och bada

Sitter och tittar igenom gamla bilder på datorn. Jag har just kommit på hur mycket jag längtar till värmen. Tillbaka till Tunisien. Speciellt en dag som denna då det blåser kallt och jag inte har något att göra.
Börjar bli hungrig trots att jag nyss åt frukost typ..



/

Have a nice..

Då var det en ny morgon och nya tag. Kunde trotts skällandet somna innan 12 tiden igår (åtminstone tror jag det) och vaknade strax före 8 imorse.
Åt frukost och såg på flyg 29 saknas :) En bra start på morgonen med andra ord.
Om lite mindre än en halvtimme är det dags för att ta ut hundarna för en promenad och sen ska jag antagligen gå ner och träffa på barnen som jag skall passa imorgon.
Det är väl vad som händer idag tror jag eller just det träning på arenan ikväll :) kommer bli kyligt hehe men det får man stå ut med :D

Ha en bra dag


Omöjligt att sova

Nu undrar jag bara hur sjutton jag skall kunna somna när hundarna sitter i kenneln ute och skäller? Ska detta pågå under hela natten lär jag inte få en blund i ögonen.
Bev och Richard berättade för mig att de skäller därför att hanrävarna skäller(?) vid denna tiden för att dom försöker hitta en hona. Detta pågår tydligen i en månad eller något men idag är första gången jag hör archi och india skälla....Suck..det finns inget slut på det

Kom på att jag har öronproppar i värsta fall.. hehe
Aja Nattinatti

Inget händer här just nu

Jag har det lite booring just nu hehe! Inget att göra helt enkelt och trött är jag inte ett dugg heller, precis så har det varit hela veckan och jag vet inte vad sömnproblem beror på? Jag är ju absolut inte stressad eller något sådant för det vet jag kan leda till att man får svårt att sova.. hm
får börja aktivera mig mera på dagarna så jag inte bara sitter inne på datorn hela tiden hehe.

Idag åkte jag ju förresten med Bev till ett ställe vet fortfarande inte vad det heter men det ligger ca 25 min med bil härifrån. Gick omkring där i drygt en timme och kollade i affärer. Sedan handlade vi mat också innan vi åkte hem. Alltid trevligt att komma ut och göra lite annourlunda grejer.

Har förresten pratat lite med en ny tjej via mail som också bor här i Caterham, hon är inte svensk (vilket land hon kommer ifrån vet jag inte) så henne kommer jag antagligen träffa snart, eller jag hoppas det iaf :D

Ja de var väl lite från mig här ifrån kvällen. Ska nog ta och lyssna lite på musik och kanske dansa med? sjunga vågar jag inte eftersom det är stor risk att någon annan hör haha. och enligt andra är jag tondöv..? hur det kan gå ihop vet jag inte för så illa låter de väl inte när jag sjunger xD? men som sagt enligt andra, speciellt pappa, så är jag tondöv och kan inte sjunga för 5 öre. Kan ju glädja mig att att han sjunger ännu värre :) haha!

God night everybody
nu spelas musik på högsta volym, eller nu ljög jag lite.. lägsta volym typ

Tala baklänges

Nasjeh åp re!
Tlla läv?

Körde ett pass på gymmet föurt och det var härligt att svettas av sig lite. Var sjukt kallt när jag tog ut hundarna vid tre tiden idag..

Har nyss käkat shepherds pie, är verkligen en av mina favorit rätter :D
Har ni aldrig ätit det så tycker jag att ni skall prova på det där hemma, finns många recept!
Det är köttfärs med mos ungefär hehe.



Väntar på att pappa ska svara men han är seeeeeeg..


Varför har jag ont?!

Tjabba Tjena Hallå :)

Ganska härligt att gå ut med hundarna idag faktiskt trots blåsten. Var ute i hela 1 timme och 15 minuter.
Nu har jag städat irodning lite i köket och snart ska jag ta på mig andra kläder än mjukisar för jag skall åka med Bev till ett ställe. Minns inte vad det hette men vi var där för några veckor sedan och åt lunch och kikade i affärer, idag vet jag inte vad vi ska göra.

Efter det blir det såklart hundpromenad igen. Eftere det gymmet, fick reda på igår att gymmet öppnar 5 och inte 4 som jag tidigare trott. Betyder alltså att jag får gå ner en timme senare och på samma sätt kommer komma hem en timme senare, lite jobbigt för då kommer jag antagligen få äta middag själv på kvällarna :/
Blev lite pinsamt igår när jag hade tränat klart och hon i receptionen sa till mig att vi öppnar inte förren 5 och jag hade traskat in där och börjat träna circis halv 5. Har förresten jätte ont i bröstbenet idag.. kan inte ens sträcka armarna rakt ut eller uppåt utan att det gör ont som in i he****e..




Det verkar grått

Tråkig morgon idag. Vaknade upp av blåsten ute, nästan storm. . ingen sol är det frame heller :/
Vädret växlar väldigt mycket just nu från dag till dag!

Idag är Bev hemma, eller hon ska jobba hemifrån så jag ska fortfarande ta hand om hundarna hela dagen. Ikväll blir det lite gym träning och efter det ska Richard och jag åka till familjen som jag skall vara barnvakt för på fredag :) Kan ju vara bra att barnen har sett mig innan fredagen.

Nu ska jag som vanligt göra mig iordning innan det är dags för en promenix i det gråa vädret!
Kyligt

Allt och inget

Nu säger jag god natt för idag.
Har nyss sett klart på andra avenyn och jag fullkomligt älskar det programmet :D

Är det någon som vet förresten vad julkalendern kommer handla om iår? jag hoppas man kan se den härifrån :)

Dagens middag bestod av köttbullar, pastasås och pasta + färsk annanas till efterrätt  mumsfilibabba :)

Hösten är här :D

Vädret idag har varit fantastiskt.
Soligt och endast lite lätt vind. Perfekt höstväder med andra ord. På gatorna gick parkarbetare omkring och samlade upp de rödgula löven som täckte gatorna.

När jag var i affären idag var det en snäll dam som lät mig gå före i kön eftersom jag hade så lite att handla. Det samma hände igår då var det en gubbe som lät mig gå före :) det finns allt många snälla o trevliga människor här!

Gymmet gick bra idag med. Körde exakt 39 min crosstrainer igen haha + styrka.
Har fått jätteont på mitt bröstben på ett ställe jag hade jätte ont på en gång i sommras. Hade ont där i början av min tid här i england också men det gick över, men nu har det kommit tillbaka. Jätte jobbigt för vad jag än gör så gör det ont typ. Det värsta är när man skall sova och vänder på sig.. då är det inte skönt :/

Nu sitter jag och slappar framför datorn som alla andra kvällar haha! Andra avenyn idag också jue :)
Hoppas maten blir klar snart för jag börjar bli lite smått hungrig sådär.

Ha de gött

Lovley morning, lovley day

OjOjOj vad jag är trött, utmattad, slut, mätt ja allt det där..
Har varit igång hela dagen idag. Började med att ta ut hundarna en timme, sedan blev det städning från halv elva till kvart över tolv. Gick till affären och köpte äpplen och päron.
Kom hem och tog ut hundarna igen i ca 45 minuter. Gjorde iordning mat, två smörgåsar + två äpplen och ett päron. Helt sprängmätt blev jag.

Nu är första gången på hela dagen som jag har suttit ner och tagit det lugnt.
Om en halvtimme lite drygt går jag till gymmet eftersom rosie som sagt inte skall träna.
Hoppas på att vara trött ikväll då jag hade jättesvårt att somna igår. Så jobbigt är det när man ligger i sängen klarvaken fast man vet att man borde ha somnat för längesen.

Hundarna har vart jätte duktiga idag och lugna. Det tycker jag om haha :)

Later

Konstiga drömmar

Jag kunde inte somna igår hur mycket jag än vände och vred på mig. Gick därför upp runt 8 idag för att kunna bli trött tills ikväll hehe.

Nu har jag ätit upp en riktigt stor frukost bestående av 4 smörgåsar och en tallrik mannagrynsgröt med granatäppe i.. var jätte hungrig imorse.

Ska strax ta på mig mjukisbyxorna och traska ut med hundarna. Sen blir det lite städning och grejs idag, har egentligen inte så mycket planerat :)

Hörs och syns

Body butter

Godkväll :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och lägga mig och läsa en stund. Ska bli skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull. Först ska jag smörja in mig i grapefrukt body butter. Luktar himelsk gott och det är egentligen bara därför jag använder det haha.
Köpte en body scrub med samma lukt idag :)

Middagen idag var inte någon favorit. Det var inte det att det inte var gott bara det att det var väldigt smaklöst. Var ris, kylg och grön curry sås. Normalt älskar jag kyckling och ris men det var nästan trist att äta för att det inte smakade något hehe :) inte för att jag vill klaga.

Imorgon lägger jag upp lite bilder på det jag shoppade idag men nu orkar jag faktiskt inte. Vet inte om jag är trött eller inte.. känner mest för o göra något annat än att vara på rummet. Men klockan är ju snart 10 lite sent att gå ut då kanske. Vill iallafall inte vara nära datorn mer haha, blir ni ockå trötta på datorn ibland om ni suttit där för länge eller för många dagar i sträck? det blir iallafall jag.

Höörs imorn mina underbara läsare
Sköt om er♥

Glömsk

Tjooho :)

Nyss hemkommen från gymmet som gick bra idag. Körde på crosstrainern i exakt 39 minuter xD + lite styrka på det.. glömde programmet hemma och jag kom inte ihåg vad jag skulle göra så det blev lite blandat.
Ska köra gym imorn med eftersom Rosie fyller år imorn och inte skall träna på arenan.

Nu ropar dom på mig att maten är klar..
HUGS

Shoppingtokig?

Jag vet inte vad som händer med mig men jag kan knappt gå in i en affär längre utan att handla grejer, iallafall inte primark!
Hade inget bättre för mig idag så jag åkte en sväng till croydon. Gick omkring där i affärer i flera timmar och letade skor, men handlade en massa grejer förutm just skor.

På vägen hem stannade jag vid purley tesco och gick in i mataffären för att köpa äpplen och päron och hjälp vad stor den affären var. Det värsta var att det var utförsäljning på en massa gott godis och jag höll på att köpa uplite av varje.. men jag lyckades hålla mig ifrån att köpa något ändå..

Nu ska jag snart sticka iväg till gymmet :)
Byebye

Morsning

God morgon!
Vaknade upp för mindre än en timme sedan, riktig sovmorgon idag vilket jag tror behövdes.
Har inte känt mig så utvilad på över en vecka.

Idag ska jag ta det lugnt hela dagen förutom ett gympass senare på kvällen. Går kanske ut på en liten promenad också.

Såg på torsk på tallin igår haha. Vet inte om jag tyckte den var sådär överbra men lite smårolig iaf. :)

Nu blir det till o borsta tänderna

En bild är alltid en bild

Här har ni en bild utav min väska :D Är den inte vacker?

Mår lite bättre nu iallafall. Huvudvärken har släppt och jag mår inte illa längre :)
Har nyss duschat och blåst håret. Nu ska jag lägga mig och se på någon film, kanske torsk på tallin? vi får se men det är ju pappas bonusmaterial xD

Idag har jag hunnit med att prata med många ifrån sverige.
Pratade med pappa, Emma och Björn via web cam. Ulrika och min kusin via msn och farmor som ringde till mig på mobilen :D en svenskdag och att ha pratat mer er har fått allt o känns bättre!

Sovtajm


Fränigt

Hej!

Det blev ingen sen kväll för mig idag. Har mått riktigt kasst hela dagen. Huvudvärk, illamående och lite yrsel.
Åkte därför hem innan de andra gick till puben för jag kände inte att det var någon idé att sitta där och må dåligt. Nu har jag tagit en huvudvärkstablett så förhoppningsvis mår jag lite bättre snart.
Ska ner och göra mig lite mannagrynsgröt med granatäpple och banan :D kanske macka med.

Handlade förresten en hel del idag. Det mesta var julklappar men en väska till mig själv blev det också. Visar en bild lite senare om jag orkar, men den är helfrän haha!

Puss

Ett paket knivar

En riktigt god frukost blev det :D
En fiskfile, ett ägg, champinjoner och en rostad macka :) Mätt och belåten sitter jag här på mitt rum nu och funderar över träningen som mer och mer lutar mot att hoppa över eftersom jag är lat!
Jag mår inte så bra heller :/ försöker intala mig själv att jag mår prima men jag blir yr och har huvudvärk. Igår kväll mådde jag illa hela kvällen också, vet inte om det beror på att jag blev åksjuk när jag åkte buss? öfr helt plötsligt när jag satt på bussen hem började jag må jätte illa och blev jätte åksjuk. Det satt i hela kvällen sen och jag frös sådär konstigt igår med. Hoppas nu bara inte att det är någon förkylnings skit som kommer..

Fick se mina priser från julfesten igår :) Emma hade snällt gått upp och hämtat de tre priser jag fick.
Ett diplom för klubbrekord:D
En pokal för årets hoppare:D
Och ett prestationspris som var ett paket innehållande knivar eller något sådant :P (Björn hade fått en kastrull haha:) :D

Nu ska jag ta på mig kläder och fixa iordning mig. Jag tror jag åker in till london själv lite tidigare för jag har ingen lust att bara gå omkring här och inte göra något..

Skippar träningen!


en tredjedel

Idag hade jag tänkt ta sovmorgon och sedan dra ner till gymmet en sväng. Men pga av att jag är så sjukt trött och hostar lite så funderar jag på att skippa gymmet. Det är ju en dag imorgon med .. haha!
Nä men skämt o sido jag är verkligen inte träningssugen idag så vad ska man göra? träna fast det är tråkigt och det känns bra efteråt, eller strunta i det och hitta på något annat den tiden istället? Ett tufft beslut.

Nu ska jag iallafall äta fiskfrukost :) är jätte hungrig så det passar riktigt bra för då håller man sig mätt längre också.

Ska inte möta tjejerna i london förren vid tre tiden vilket betyder att jag har hela morgonen och förmiddagen på mig att göra något men vad vet jag inte :/ kanske åker in till london tidigare om jag inte tränar.
Något vill jag iallafall göra nu när jag är ledig.
Ska förresten vara barnvakt för första gången på fredag kväll :D att tjäna lite extra pengar är ju aldrig fel :D

Nu är det precis en månad tills Linda kommer hit :D längtar som tusan.
Idag har jag även varit här i exakt 11 veckor och mer än 1/3 del av tiden. Det har gått ganska snabbt eller hur?

Tjalalalala
Puss & kram

En Julsaga

God Morgon!
Vaknade kvart i åtta i morse och jag kan inte påstå att jag är pigg direkt.
Filmen igår var bland de kassaste jag sett (kan berott på att jag var så trött och inte orkade hänga med helt eller för att jag vet att jag inte gillar sådanna typer av filmer).

Dagen igår var iallafall toppen. Mötte upp tjejerna på waterloostation vid elva tiden och vi gick och åt nästan direkt. Åt kyckling med skinka och ost fast man hade kunnat kallat det ost med skinka och kyckling för i princip halva tallriken flödade av smält ost. Gott men man kände sig ju inte sådär värst nyttig efteråt.

Efter lunchen gick vi omkring och letade efter godis att ha på bion, jag hade redan fixat det då jag hade min påse med turkiska peppar som emma tog med sig och en 100 g mörkchokladkaka med mintsmak. Jättegod var den!

Bion började vid halv tre och det var ju som sagt 3D, jätte häftigt och bra var den också. A christmas carol! Den gav verkligen julkänsla och nu saknar jag och längtar till jul en massa.

Efter bion gick vi omkring och tittade lite i affärer och bara tog det lugnt. En härlig dag var det och jag var inte hemma förren vid halv tio tiden.


God natt

Heejsan nu har jag kommit hem från london.
Orkar inte skriva så mkt just nu för e bamsetrött men bion var bra och hela dagen lyckad.
Imorn ska jag in till london lite senare då vi ska julshoppa och gå till en pub senare på kvällen.
Ska gå ner och se på film med "familjen" nu, public enemies

Tjao

08.00

Vaknade upp för en sisådär 20 min sen och ska nu ta en snabbdusch innan frukosten.
Sen blir det till att skynda lite grand så jag inte missar tåget.

Ha en fin lördagskväll allesammans.
Förresten så tycker jag att det är jätte roligt att läsa era kommenater om vad ni gör/har gjort och hur ni har det.:D

Indisk Mat

Nu vet jag vad de menar när de säger curry här.. Indisk mat
Det var sjukt gott och det jag åt var inte vidare starkt. Tog räkor med currysås, måste varit jättebamseräkor för dom liknade mer kräftor tycker jag:P Gott var det iaf och jag blev galet mätt. Inga dåliga portioner här inte. Men jag behövde det efter träningen.

Satt nere och pratade en del med familjen sen och satt även och tittade på tv med dem i över en timme. Sen blev jag så trött att jag var tvungen att gå upp på rummet. Så nu har jag just gjort mig iordning och skall strax stänga av datorn.
Imorgon åker jag in tidigt till London. Skall möta upp de andra au pair tjejerna och vi ska äta lunch och se på bio: a christmas carol (en julsaga) blir det och det är en 3D film vilket ska bli jätteskoj att se.

Ha de nu riktigt mysigt
Puss

Det går bra nu.

Tjatja igen :D
Måste bara säga att gymmet gick urbra. Har nog aldrig känts så bra förut som det gjorde idag, kanske beror det på att jag tog en vilodag igår? whatever..
Nu är jag ensam hemma med hundarna, har ingen aning om vart Bev och Richard e nnågonstans men jag hoppas att de kommer tillbaka inom kort för jag börjar bli vråålhungrig verkligen..

Hörs efter middagen eller något :)

Nu blir det gym

Det regnar fortfarande ute (med det menar jag inte duggregn) ..man kan väl säga att det typiska engelska vädret har kommit:P
Nu ska jag iallafall dra på mig träningskläderna och gå ner till gymmet en sväng. Funderar på att simma lite efteråt idag? var ett tag sen och jag är ganska sugen.. men det är alltid så fruktansvärt kallt i vattnet så får se hur jag gör:P

Senare ikväll ska vi äta Curry. Jag förstår inte riktigt vad dom menar med det här men det återstår att de, blir iallafall take away mat.
Ska även försöka prata lite med Emma och kanske Björn om han har tid?:)

Vad hittar ni på en fredagskväll som denna?

Ååå irriterande

Om vi säger så här: Promenaden var en kamp mot mitt tålamod!
Det började med att ingen av hundarna ville gå ut (?) jag fick praktiskt taget tvinga och locka dem fram med godis för att de skulle sluta göma sig under köksbordet.
När jag hade fått på dem kopplen gick vi ut och jag låste dörren. I samma stund som jag vred om nyckeln började det ösa ner ännu mer regn, typiskt!
Vi började gå och tror ni inte en bil kör så jä*la nära kanten att han skvätter ner hela mig och hundarna? jo minsann hela mina byxor blir pisseblöta och jag kunde nästan se hur det sköljde en våg över de stackars hundarna som fick rena chocken. Blir irriterad på sådanna människor.
På vägen till parken upptäckte jag även att mina gummistövlar läcker in vatten.. Jag var fullkomligt dygnsur när vi kom till parken och där möter vi en tant/kärring som börjar flina och skratta åt mig.
Ursäkta men är det roligt när jag är helt genomsur och kanske blir förkyld pga av det? nej du.
Blev iallafall en proemnad på 45 minuter.

Nu ska jag äta och se på film och värma mig under täcket för jag är kall.
puss

fredag den trettonde

Regnet det bara öser ner..tjallalalala
Inte kul. Ska strax ut med hundarna igen och sen ska jag göra mig en fruktsallad som mellis.
Fredag den 13 idag, någon som haft extra otur?

Lite mer om gårkvällen
Vi satte oss på restaurangen strax innan 8, beställde jättegod mat och satt och pratade och åt och iallafall så hade jag jätte trevligt.


Efter att ha ätit upp fortsatte vi prata länge.. så vi beställde in lite extra att dricka

Jag och Lina beställde en alkoholfri cocktail med annanas, kokosnöt och apelsin juice. + att det var färsk frukt och sirap i? God var den iallafall.

När restaurangen stängde vid 23.00 gick vi därifrån. Det var supermysigt att bara sitta där och prata.

Idag skall Lina och Jonas åka hem till Sverige igen :/ Fredag den 13

God morgon världen

God Morgon :D
Var megatrött när jag vaknade i morse vid halv nio, det var med nöd och näppe som jag kunde öppna ögonen.
Men eftersom hundarna måste ut var jag tvungen till att gå upp för att hinna äta och fixa iordning innan.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan ta ut dem.

Vädret idag är allt annat är bra skulle jag vilja påstå. Regnar, är mulet och ser allmänt kallt ut. Vilken dröm :P


Olivish

Hemma igen efter en underbar kväll. Hade varkligen super mysigt och trevlig.
Vi satt på restaurangen i flera timmar och bara pratade om allt och inget
Nu ska jag "krypa till kojs" (pappas kommentar för att lägga sig) så jag orkar upp till morgonen. Blir lite bilder imorgon om ni har tur haha.

Var lite sorligt att säga hej då idag eftersom jag inte träffar dem på ett bra tag nu.. :/

God natt :)

Ändrade planer

Okey det blev rejält ändrade planer.
När jag kom till Rosie öppnade hon dörren och sa att hon inte alls mådde bra och att hon försökt ringa mig. (när jag tittade mobilen efteråt hade jag ett missat samtal och ett sms) Hon skulle inte träna men erbjöd sig att köra mig till arenan. Det kunde jag såklart inte gå med på eftersom hon inte mådde bra och det tar en halvtimme att köra dit. Istället började jag att vandra till gymmet men halvvägs dit undrade jag varför jag gjorde det. Jag var inställd på att springa, inte gymma. Jag vände hemmåt igen, smsade Lina och Jonas och sa att vi kunde ta middagen tidigare.
Nu sitter jag här med lite smått dåligt samvete. Hoppade över träningen idag fast jag hade kunnat träna. Varför ska jag få så dåligt samvete för det för? Jag kommer ändå köra gym imorn liksom. Ååå hatar det!!



Nu ska jag iallafall göra mig iordning för middagen
Hörs när jag kommer hem

För er som är intresserade

Ett underställ, en fleecetröja, en tjocktröja och en regnjacka har jag nu dragit på mig och är redo för utomhus träning. Vem påstår att det är varmt och torrt en kväll i england?
Hör riktigt hur regnet smattrar mot rutorna just nu .. huuu fatta hur kallt det kommer bli!
Aja positivt tänkande om ca 2 timmar har jag sprungit klart ^^ haha
Det andra som är jobbigt med regn förutom att det är kallt är att det blir halt. Halt att springa och halt att göra olika hopp. Har inte ens bestämt mig för vad jag ska springa idag än. Snabba eller långsamma lopp?
Bättre o köra de långsamma idag eftersom jag inte kommer ha tillgång till arenan nästa tisdag då Rosie fyller 18 år och ska hoppa över träningen :)
Blir antagligen 100 meters lopp idag + kanske något mer lopp..vene får se.

Haha ointressant jag vet men ett bekymmer jag har:P

Jag vill hoppa höjdhopp

Bara 45 minuter kvar nu tills det är dags att byta om. Egentligen är jag inte sugen på träning, beror mest på att det är kallt, mörkt och regnigt ute men vad ska man göra? Det fördriver ju tiden iallafall. Är mer sugen på restaurangmiddagen med Lina & Jonas senare ikväll.

Tiden går långsamt, så långsamt när man inte vill det..
Inne-DM Borås 2009

Bohusspelen 2009

Okey jag saknar höjdhoppet och tävlingarna enormt, samt att träna tillsammans med andra!
Missar även IK Orients jubileumsfest/julfest som hålls nu pp lördag och jag älskar jue julfesterna...


Marabou vinter?

Fick just reda på att det kommit en ny marabou choklad - MARABOU VINTER
låter oemotståndligt gott jue. Någon som har smakat?
Jag måste absolut testa när jag kommer hem till sverige, om ingen tar med sig en till mig då vill säga eller skickar^^



HAHA

Tråkigare än tråkigast

Hejsan mina kära!
Jag har Übertråkigt just nu... vet inte alls vad jag skall hitta på här nu i en timme innan träningen..pust
Nästan lika jobbigt det som att ha massor att göra jue hehe


Så här sleten är jag även idag som alla andra jobbardagar. mjukisbyxor och mjukiströja


Det godaste minttuggummit just nu enligt mig


Jag vill dela med mig

.. vill bara säga att vet ni vad jag hittade i skafferiet?
HELA SALTGURKOR (sådanna där små såklart) perfekt för mitt saltsug.
Mums har redan knaprat i mig flera stycken hehe..

Bye

Hur står det till?

Nu sitter jag här på mitt rum ensam igen. Lina och Jonas har gått ner till sig för att äta lunch, jag har varit ute med hundarna två gånger idag och jag har nyss ätit lunch.
Stekta ägg med mackor och äpple, mums men är fortfarande hungrig.. eller mer sugen kanske man ska säga.

Ikväll blir det träning på arenan och sedan middag ute med mina vänner, superkul :D
Hundarna ligger helt utpumpade i köket efter dagens promenader som var ganska långa.

Nääää hörni nu ska jag gå ner och bre mig ett par mackor till och titta på film eller något.
Hoppas ni har det bra.

Ps vad är vädret i sverige nu? Ds

En vecka går fort

Sitter i min säng och har precis ätit upp min frukost som bestod av flingor, äpple och kiwi.
Snart ska jag klä på mig och borsta tänderna för vid halv tio kommer lina och jonas för att hjälpa mig ta ut hundarna.
Annars idag blir det lite städning, diskplockande och tvättande samt träning på kvällen.
Vid halv nio på kvällen idag skall lina, jonas och jag gå ut och äta på en grekisk restaurang här i närheten eftersom det är deras sista dag här idag. Veckan har gått otroligt fort!

Nää dags att fixa lite.
Bye

Missförstånd

Hej o god kväll gott folk!
Kan ju börja med att säga att min dag har varit toppen.

Tog tåget till london och gick därifrån till Buckingham Palace, vi hade tur idag och kom precis innan vaktbytet skulle ske. Stannade och såg på det en stund innan vi åkte vidare till Camden market.
Det började regna förstås men det störde inte oss utan vi satte oss utomhus på en bänk med vår mat :)
Drog sedan vidare till Tower bridge och london bridge innan vi for hem igen.
Skulle gått ut på en pub och satt oss men det blev lite missförstånd där och vips var klockan 20.00 och jag skulle hem och äta haha.

Har varit mkt skoj vill jag lova och imorn får jag hjälp av både jonas och lina med att ta ut hundarna :) Eftersom dom är två behöver jag kanske inte gå med överhuvud taget? eller när jag tänker efter joooo...inte vågar jag lämna hundarna ensam med dom två xD haha

Ska ta och titta på ett avsnitt av flyg 29 saknas. Hittade alla avsnitten på youtube en dag i förra veckan och jag minns att jag älskade det programmet när det gick på sommarlovsmorgon för typ 3 år sedan och då såg jag inte alla, så nu håller jga på och kikar igenom dom. Riktigt bra :D

Ha en trlg natt tillsammans så hörs vi imorn

London med Lina och Jonas

God Morgon!

Sitter i sängen i mjukiskläder för tillfället. Har gjort mig i ordning annars och ska strax gå ner och äta frukost.
Är väldigt kallt idag med, iallafall inne i mitt rum.
Om en timme måste jag traska ner till stationen för att hinna möta Lina och Jonas innan tåget går.
Heldag i London, får se vad den bjuder på eftersom vi inte har några direkta planer på vad vi ska se/göra men något skoj blir det säkert.

Dags att skynda lite..
Hörs ikväll

Jag vill ha sommarochsol

Det är galet kallt här innomhus just nu. Jag fryser!
Sitter i min säng under täcket med två tjocktröjor på mig och raggsockar. Du milde vad jag längtar tillbaka till tunisien nu och värme..


Fryser


Vill HA sol och värme..

Ska iväg och träna med Rosie på arenan vid 6 tiden. Tills dess ska jag försöka skypa med emma och bara ta de lugnt i två timmar. Behöver det.

Har ni haft en bra dag? :)

Skönsång

Hundarna står nere i köket och skäller oavbrytet av någon anldening. Varenda ljud får dem att skälla.
Vaknade upp av skönsång från grannen imorse. Måste vara tunna väggar eller ngåot för jag hör typ allt grannarna gör hehe. Det som sjöngs var iallafall Halelulja och jag måste erkänna att det lät väldigt bra.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan blir det promenad i kylan.
Puss

Trött & sleten

Hej å hå!

Nu är jag sjukt trött som vanligt. Beror nog mest på att jag sov så dåligt i helgen haha:P
Imorgon jobbar jag hela dagen så blr väl förutom hundpromenaderna endel städande också. Ska även ner till centrum och kolla på något som jag inte kommer ihåg för övrigt, men det var något jag ratade med pappa och emma om..hmm kommer förhoppningsvis på det till imorn.

Fick en jättegod fiskgratäng till kvällsmat idag. vet  inte om det innehöll någon fisk(?) dock men en massa räkor och musslor var det i + spenat med potatismostäcke.

Ska ta och sova nu så jag är riktigt pigg imorgon.
Sov Gott allesammans

lördag + söndag

Här kommer lite bilder ifrån lördagen och söndagen som innebar london och Croydon.


De hade tänt julbelysningen på oxford street. Grymt var det


På söndagen satt vi på en restaurang/bar och käka middag + såg på fotboll


Tack för en trevlig helg :D

Olydiga = gör mig tokig

Hejsan

Idag har det hänt mycket för att vara en måndag.
Bev arbetade hemifrån idag vilket betydde att jag var ledig, förutom att ta ut hundarna på två promenader vill säga. Så efter prommenaden i morse åkte jag till Croydon en sväng och fick med mig ett par tjockvantar och ett skärp.
Åkte hem åt lunch och såg på tv i typ en halvtimme innan det var dags för att ta ut hundarna igen. Blev helt tokig å dem så idag är inte mitt humör på topp. Samma sak varje måndag men mot slutet av veckan orkar jag aldrig bry mig för då vet jag att jag snart slipper dem under hela helgen, så skönt.

Nu ska jag ner en snabb sväng till gymmet och försöka vara tillbaka här igen vid kvart i sju.
Hejsvejs

Här kommer dagen kortfattat

Vilken toppenhelg det här har varit.
Träffade Jenny idag tillsammans med Lina och Jonas i Croydon. Vi käkade lunch på en bar/restaurang och såg på fotboll, Chelsea- Manchester United. Vilken stämning det var :) God och BILLIG mat var det också. Åt chili con corne + bubbelvatten för 3 pund. Haha kanoners bra.

Kommer lägga upp bilder när jag är piggare men jag har sovit så dåligt nu i två nätter, som beror på att Jonas snarkade och Lina ryckte till i sängen hela tiden xD jag och lina sov skavfötters och jonas på golvet haha.

Aja som sagt imorn blir det mer och bättre uppdatering men nu ska jag alldeles strax sova.
God natt på er :D

När man får oväntat besök..

Hejsan!
Det har varit väldigt dålig uppdatering här nu under helgen och det beror på att det blev lite ändrade planer.
Jonas och Lina kom i fredags och runt 14.00 tiden fick jag ett sms av Linnea som hade blivit sjuk stackaren :/ och det var hos henne jonas och Lina skulle bo. Men eftersom hon var sjuk så ville hon inte smitta ner Jonas och Lina.

Sån tur var va Bev hemma och sa att det gick bra att de bodde här hos mig fram till på söndag då Lina och Jonas skulle ta in på Bed and Breakfast. Allt löste sig :)
Haha så därför har det inte funnits någon tid till att blogga för vi har suttit uppe här och pratat hela kvällarna och gjort lite andra saker med.

Nu ska vi åka och möta Jenny i croydon, uppdaterar mer ikväll!

Puss

Hundarna skäller så jag blir tokig just nu

Morsning korsning, eller ja vet inte om det kan kallas morgon längre när klockan är 11.00?
Har iallafall lyckats ta mig ut med hundarna i en timme och tio minuter. Vädret är sådär lagom idag Sol ibland mulet emellanåt. Sen är det inte allt för kallt idag heller så det är skönt.
Ska strax kila ner till centrum och kolla efter lite grejer samt troligtvis köpa lite frukt. Den har vart slut här länge nu så jag tar mina egna pengar hehe.
Sen blir det ytterligare en prommenad med hundarna och sedan gym innan restautrang besöket.

Have a nice day

Okey jag är en slappis

Då var träningen avklarad, häärlig känsla må jag säga!
Kom hem och maten var precis klar, chili con corne:P som alltid på torsdagar haha. Gott var det men ruskigt starkt. De hade tydligen haft i någon kryddsås de hade med sig från västindien och det var galet vad det nästan brändes i munnen. Serverades även vitlöksbröd till :D
Imordon ska vi gå ut och äta middag på en spansk restaurang. Typ tapas eller något hette det, har ingen aning om vad det är. Någon som vet?
Blir nog ysigt iallafall.

Nu ska jag duscha och borsta tänderna så att jag kan lägga mig sedan. Är sjuuukt trött just nu.
Men det blir väl som alltid att när man väl har lagt sig så är man inte trött längre....


Så här sleten är jag typ varje arbetsdag: osminkad, oborstat hår och mjukiskläder. Man blir slö i hela kroppen av att gå omkring så, men andra kläder funkar inte nära hundarna....

SOV SÖTT

torsdag 5/11

Ännu en torsdag har gått. Denna veckan har gått snabbt men ändå långsamt på något sätt. Hundarna har iallafall varit jätte duktiga här hemma och varit så lugna så, förutom på promenaderna då de alltid drar något fruktansvärt.

När jag tog ut hundarna för den andra promenaden idag gick jag en annourlunda väg som gjorde att det blev lite roligare. Just när vi hade börjat gå eller efter ungefär 15 min kommer världens regnskur så himla typiskt. Har varit uppehåll hela dagen men just då skulle de så klart börja regna.

Imorgon kommer Jonas och Lina till england :D De skall bo hos Linnea de första dagarna men sedan ska de bo här i caterham på ett bed and breakfast resten utav veckan. Ska bli superduper skoj och jag längtar massa.

Här händer inte så mycket mer idag. Väntar på att Richard ska komma hem och jag åker till arenan för träning. Är inte lika taggad idag som igår, beror atagligen på att det är så kallt att träna ute nu. I tisdags hade jag 4 långärmade tröjor/koftor och frös ändå. Får bli samma klädsel idag tror jag.

Klockan är strax efter 16.00 och det börjar redan bli mörkt = depprimerande. Jag vill ha värme nu. fast snö med hehe!

/Love

Emma i englan söndag 25/10

Söndagen började jag och Emma med att gå upp tidigt. Åt frukost och gick ut med hundarna och var tillbaka i huset strax innan halv tio. Bevs syster skulle komma och vara hundvakt så jag och Emma åkte in till london och högst upp på schemat för denna dagen var Maddame Tussade kl 14.00
Innan dess åkte vi runt lite i london bla till något shoppingcenter jag aldrig varit på förut och jag förstår varför.. det var helt öde överallt. Vi köpte iallafall vatten xD och åkte sedan vidare till picadilly circus och gick i shoppingcentrumet som finns där. Emma köpte en äppelsmoothie  som var väldigt god. Efter det åkte vi till platsen maddame tussade finns på.
Där kollade vi igenom lite soveniraffärer och emma köpte en stor smörgås med kyckling och grejs på, supergod var den.. vi delade typ på den för den var så stor hehe.

Maddame Tussade var häftigt men hjälp vad mycket folk det var, knökat verkligen! Vi gick där inne en bra stund och det fanns någon speciell spökgrej man kunde gå i och så klart ville jag de, emma var mycket tveksam men jag övertalade henne såklart. Och hjälp vad vi skrek där inne haha. Emma skrek när ingen annan skrek kan jag tala om xD hon måste varit helt skärrad stackarn.
Man fick även åka något som liknade sagoslottet men som berättade och visade englands historia istället. Efter ca 2 timmar där inne kände vi oss klara och vi hade då bekantat oss med kändisarna^^

Efter besöket på Maddame Tussade åkte vi vidare till köpcentret vi varit på innan för att köpa mer vatten xD det var med smak och väldigt gott och billigt. Vi handlade även salladsgrejer till middagen på kvällen för affärerna i caterham skulle ha hunnit stänga innan vi kom hem.
Efter det tog vi tunnelbana och tåg hem till caterham igen. Där började vi med att ta ut hundarna på en promenix och efter det lagade vi en stor kycklingsallad som blev väldigt mumsig.

Emma somnade såklart farmför tv:n i soffan igen och vid det här laget började hundarna ta kål på oss. Kvällarna var alltid värst då de skulle hålla på o bråka med varandra, leka med massa leksaker, hoppa upp i soffan etc. Jobbigt att behöva säga till dem och putta ner dem ifrån soffan hela tiden.. menmen vi klarade det bra.

Vid halv elva låste vi in hundarna och gick och lade oss, emma somnade som en stock och snarkade som jag vet inte vad..


Mina fina presenter

Min present från Björn som jag lovade att visa.
Visst är det snygga grejer? Älskar dom iallfall :)


Halsband, ett armband och ett par örhängen

TACK :D

Puss


Allt går fort

Morrn morrn
Hoppas ni sovit gott allesammans för det har åtminstone jag gjort :)
Lade mig tidigt igår, antagligen för att datorn blev urladdad och slutade fungera:P låg och läste en stund innan jag somnade före klockan blev 23.00
Det var uttaget det var fel på en som tur är hittade jag ett nytt i en av garderoberna i mitt rum..

Nu ska jag borsta tänderna och sedan ta ut hundarna för en promenad. Vädret idag ser grått, blåsigt och kallt ut.
Det känns som om temperaturen här har ändrats ruskigt snabbt. Förra veckan kunde man gå ute i sommarjacka, nu är det snarare vinterjacka, mössa och vantar som gäller. Konstigt hur snabbt allt förändras.
Måste btw köpa nya skor nu. Mina vinterskor läcker in vatten och är kalla så det får stå överst på inköpslistan nu och jag som har så svårt för att handla skor.



Nu är det dags och kila
Puss

uppdatering

Hejsan!

Än så länge håller batteriet men jag har kommit på en sak. Det kanske inte är adaptern com är trasig utan det kan kanske vara uttaget för när jag satte i radion så fungerade inte den heller och radion har sånt där konstigt uttag som de har i england. Hoppas det funkar imorn helt enkelt. Annars blir det en låång dag:P

Aja nu ska ja snart sova
Go natt

Det fungerar inte

Pappa adaptern fungerar inte längre :/ varken den ni skickade med eller den jag har fått låna här funkar.
skicka med två nya eller något. Nu kommer jag ju snart inte kunna använda datan längre..


Snabbt

Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Skall träffa den svenska au pairen idag som bor här i Caterham om en stund :) ska bli skojsigt!

Gymmet gick kanoners idag verkligen. hur härligt som helst. Imorgon blir det som vanligt löpträning på arenan med Rosie, känns också skoj just nu.

Annars har det inte hänt så mkt idag. Mest städat och varit ute och gått hehe.

Skriver mer om emmas resa i engand när jag kommer in.
Kram

POWER

Då e ja tillpaka efter den andra promenixen, vädret här är skumt.
När jag började gå var de strålande sol, ganska kallt men iaf sol. När jag var på väg hem kom det en massa moln och på mindre än 5 min blev de helt mörkt och började småregna.
Hade tänkt sticka till gymmet nu en sväng, hoppas vädret blir bättre för annars blir jag ju blöt innan jag ens hunnit börja trampa på maskinerna på gymmet xD

Hörs ikväll!

<pappa,mamma och emma jag är inne runt 7-8 tiden kan jag tänka mig>

Övningsköra

Då är hundarna rastade och klara :) Ska snart börja dammsuga efter att ha kikat runt lite på nätet.

Hade svårt att somna igår. Låg och tänkte på allt som kommer hända, kompisar som kommer hit, jul, att emma snart får börja ÖVNINGSKÖRA. Det är helt tokigt jue. Jag kan inte minnas att jag var sådär liten när jag började köra?
Hur ska det gå?:P jag minns ju självklart vilken stjärna jag var på att köra bil i början. Behövde knappt några lektioner alls och kärringstopp har jag aldrig hört talas om. Det blir svårt för emma att slå kan jag lova..

..nu ljög jag lite grand, men bara lite

Byebye

Bolognese

God kväll!

Träningen förut gick super bra, eller det kändes grymt iaf.
Åkte sedan hem och åt bolognese, utsökt älskar det.
Nu ska jag lägga mig och se på andra avenyn innan jag somnar. Hoppas bara att det inte hackar som det brukar göra ibland :/

Pratade förresten lite med en svensk tjej förut via msn som också bor här i caterham :) Vi ska kanske träffas imorgon kväll, annars blir det efter att Lina och Jonas har åkt härifrån. Det hade varit så skönt att träffa någon som man kan umgås med inte bara på helgerna utan även veckodagarna när man har tid över :D

Puss

Arena träning

Dags att dra på träningskläderna för att sedan bege mig till Rosie och åka till arenan.
Är kallt ute och kolsvart, ingen bra kombination när man skall träna. Men träna det ska jag.
Har 7x 120 m idag. Hoppas jag orkar alla :D

Ikväll blir det spaghetti bolognese älskar det. Typ bland den godaste maträtten som finns.

Höres


Emma i england lördag 24/10

På lördagsmorgonen vaknade vi upp tidigt, runt kvart i åtta för att släppa ut hundarna. Vi åt frukost och tittade på svampbob fyrkant som blev lite utav emma favorit program här hehe.
Tog sedan en timmes promenad med hundarna för att sedan gå tillbaka till huset där vi låg och slappade, pratade och åt massa godis.
Vi hade tänkt gå och simma den dagen men ångrade oss och åkte in till croydon istället. Vädret var ganska dåligt så det passade kanon med lite shopping. Vi åkte dubbeldäckare dit och tillbaka. Blev lite sur på emma för att hon åkte buss gratis (jag fick betala 2 pund/väg) och att hon endast betalade 1 pund till tåg då det för mig kostar 7.50. Bara för hon är så liten ^^

Vi gick iallafall in på primark oh emma shoppade loss kan man säga. Hon köpte två grymt snygga tröjor och lite annat smått som skärp, strumpor osv.
Emma köpte även en starbucks milkshake (sån jag brukar köpa) för jag sa att hon var tvungen att prova.
Vi åkte hem efter det och tog ut hundarna på ytterligare en promenad och vi handlade även mat. Efter det lagade vi tacos. Åå vag gott det var och vad jag har längtat efter det!
Satt och kollade på film samtidigt som vi åt och där satt vi hela kvällen. Hade även en massa godis som vi mumsade på.

Emma var trött den kvällen och somnade framför tv:n så vid halv elva låste vi in hundarna och gick och lade oss.
Denna natten var den roligaste av alla.
Vi båda minns det tydligt. Mitt i natten väcker jag emma och säger:
- Emma du tar all plats jag får ingen, jag trillar nästan ut
Emma svarar då
- Ja men hunden är här
Jag får lite småpanik och sätter mig upp i sängen och säger
- Är hunden här
Emma svarar att nej det är den inte men jag vågar knappt lägga mig ner igen för jag är rädd att hunden skall vara där. Lite otäckt var det.
På morgonen och hela veckan hade vi jätte roligt åt detta och emma sa att hon trodde hunden var där för att hon hade känt på mina ben(?!) hur skall jag tolka detta..haha


Detta var då sammanfattning av dag 2

Emma i england fredag 23/10

På fredagen skulle jag möta upp Emma på Heathrow flygplats 17.40.
Jag tog tåget härifrån vid 15.50 tiden och hade beräknat att jag skulle vara frame ganska så exakt 17.40 men jag hade fel för tunnelbanan var försenad och jag var inte frame förren 17.55
Jag hann iallafall före Emma och stod vid meeting point och väntade på henne i ca tio minuter innan jag såg henne komma.
Det första jag gjorde var att springa fram och krama henne och blev helt tårögd så jag började väl gråta lite, detsamma gällde emma. Detta var så klart glädje tårar :)

Vi tog tunnelbanan och därefter tåg för att komma till caterham. Vi satt och pratade om alla möjliga saker, var så otroligt skönt så det går inte att beskriva.
Väl hemma tog vi ut hundarna direkt på en promenad. Det var kolsvart så det blev bara drygt 40 min men det var så mycket roligare att ha någon att gå med.
När vi kom tillbaka hade vi tänkt äta fryspizza som har legat här i frysen ett tag men då hade så klart Bev eller Richard ätit upp en utav pizzorna(!) så istället gick vi till närmsta fish and chips stället och köpte stor pommes med kyckling.
Jag var inte säker på om en liten pommes skulle räcka till emma så därför beställde jag en stor, stället skulle precis stänga så fick med mig tre extra korvar på köpet..hehe
Pommes var iaf stor. haha! jag åt pasta med pastasås först men tog även ganska många pommes efter det och ändå fick vi kasta över hälften. Det måste varit över 1 kg. Korven däremot gick inte att äta... fy har aldrig smakat äckligare korv.. men hundarna tyckte om dom xD

Efter det låste vi in hundarna och gick och lade oss. Visade även emma runt lite i huset.
Vi hade bestämt oss för att sova skavfötters i min säng och det kändes trångt första natten och emma låg och rörde på sig konstant. Tror att både jag och Emma vaknade flera gånger den natten. Det roliga var på morgonen när vi vaknade så sa jag:

- jag har typ inte sovit något på hela natten för du har typ rört på dig hela natten
- jag vet men jag har haft kramp i benen hela natten för jag har legat spikrak hela natten
Haha det lät så roligt när hon sa det så jag började gapskratta

Detta var vår fredag + natt

fortsättning följer :P


Emmas vecka

Jag kommer nu börja skriva om veckan när emma var här mer i detalj, dag för dag :)
Förstår om ni kanske inte orkar läsa allt haha! Men vi h vart med om mycket skoj... njut

ÖSREGN

Har varit igång och städat nu i ca en timme. Badrummet och hallen. Tar sin lilla tid!
Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen ska jag hänga upp tvätt, har tvättat min andra sängkläder så att jag kan byta till nya imorn :) sen ska jag nog slänga in en tvätt till med underkläder ..hm.

Får se om jag kilar ner till centrumet eller inte, beror på vädret öser ner just nu.

På fredag kommer två av mina kompisar hit :D Lina & Jonas :) Längtar massor. De ska stanna en vecka och i ca 5 dagar ska de bor här i Caterham där jag bor. Kommer bli massa skoj :)
Sen har även Linda, som FYLLER ÅR IDAG GRATTIS:D, bokat flyg hit den 14-21 december. Har massa o se fram emot nu och det känns bra för då går tiden snabbare :)


Tänk vilken känsla det måste vara att stå där över på pallen..

Och nu..

Nu sticker jag ut med hundarna i höstvädret som det är. Gråmulet och ser kallt ut..usch!
Ska ner till centrum en snabb sväng sedan också + massa städning idag.
Träning ikväll på arenan, tippar på att det kommer vara svinkallt men kul att få komma bort lite och göra något annat.

See U

På tåget..

...Och med denna bilden säger jag god natt och sov gott kära läsare.
Ska titta klart på lady och lufsen nu innan jag lägger mig för att sova. Pratade med pappa och Emma förut en stund, skönt var det :)



/Love

Jag älskar kokta grönsaker

Eftermiddagen har gått riktigt fort.
Efter promenaden jag tog strax före tolv (som varade i 1 h 10 min) åt jag lunch och sedan gick jag ner till centrum och kikade lite i de få (3 st intressanta ) affärerna som finns. Köpte lite smågrejer och sedan bar det av till gymmet.
Körde ett ganska enkelt/medelmåttligt jobbigt pass i ca 1 h 20 min och sedan gick jag hem.
Det blir helt kolsvart här nu vid 16.30 tiden så idag valde jag att gå den längre vägen hem som tar ca 40 min men är på samma väg där bilarna kör. Annars brukar jag ta en genväg som är mycket närmare men som inte har några lampor över huvudtaget så där är det helt svart. Den ligger precis intill skogen också kanske därför den känns läskigare:P Funderar på att ta med pannlampan som jag fick av mamma,pappa och emma i present så kanske jag vågar gå där iallafall hehe.

Nu ska jag äta mat. Skulle serveras biff med grönsaker och något till. Låter smaskens.
Förresten blev det ingen majs igår men det blev kyckling, mos och massa kokta grönsaker till. Det var mumisgt vill jag lova. Har börjat älska kokta grönsaker nu så det kommer jag se till att införa mer hemma när jag kommer hem haha! Emma det är lika bra du börjar vänja dig vid det nu..

Puss

Motivationen är som bortblåst

Okey detta blev en lite slappare dag än vad jag hade räknat med.
Ligger fortfarande i min säng i pyjamas(?) inte okey haha.
Ska tvinga mig ut på en promenad nu, löppasset får vänta till en annan dag om jag hinner, har egentligen ingen lust att göra ett smack men en kort promenad nu och ett gympass senare ikväll så har jag gjort mitt för idag. Man behöver väl dagar ibland då man slappar och slöar lite extra mycket?
Ioförsig har jag slöat från träningen hela veckan när Emma var här men jag har absolut ingen lust att träna alls för tillfället. Börjar bli riktigt segt att köra själv varje pass och gym är extra tråkiga. Vad ska jag göra för att få motivation till att träna igen?

/ Bye

A sisters love is forever


Leos återkomst

När Emma var här kom den ena katten hem med ett skadat ben, den haltade. Efter onsdag kväll så var katten borta tills igår kväll då de hittade honom. Tack för det! Så Emma katten är hemma nu :)


Leo

Lady

God Morgon!
Är ledig idag igen, häärligt! Jobbar på onsdag istället men skönt o inte behöva göra något idag.
Sov närmare 11 timmar i natt, behövdes kan jag säga och angående Harry Potter filmen jag skulle se på igår så blev det inget med det för jag somnade nästan innan den hade börjat. Får kanske bli ikväll istället.

Idag händer inte speciellt mycket. Vädret är fint så tar kanske en promenad senare och ikväll gym. Men jag känner verkligen inte för att göra någonting idag så kommer nog spendera största delen av tiden i rummet.

Ska snart äta frukost nu och fortsätta se på lady och lufsen som jag och Emma började se på :)

Party now, sleep later

Det gick så segt att ladda upp bilder så jag säger god natt istället och så får ni bilder imorgon istället :)


Jag och emma köpte likadana nattlinnen som båda gillar väldigt mycket.

Nu ska jag se lite på Harry Potter och halvblodsprinsen om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga:P
Puss

Förrvirrad morgon

Hejsan!

Förlåt om jag har varit dålig på att uppdater men när min syster var här ville jag spendera all tid med henne.
Nu är hon hemma. pratade lite med henne förut. Veckan som hon har varit här har vart den bästa hittills. Har inte skrattat så mycket på galet länge, har haft träningsvärk typ i magen varje dag sen hon kom. Min älskling.

Jag och Emma ställde klockan igår för att vi skulle åka härifrån strax efter sju på morgonen. När klockan ringde väckte jag emma som inte hade hört väckarklockan. Hon gick upp på toa och det gjorde även jag efter henne. När jag kommer ut från toan har emma börjat klä på sig och jag kollar på klockan jag har på armen, då visar det sig att klockan bara är kvart över 4 och inte kvart över 6 som vi hade tänkt gå upp. Emma utbrister med detsamma: då går vi och lägger oss igen, vad skönt. Jag var lite orolig först över att min klocka hade stannat men sen insåg jag att jag hade tänkt fel när jag ställde väckarklockan. Min klocka har fortfarande sommartid så jag hade ställt klockan åt "fel håll". Så kan det gå ingen skada skedd men lite klantigt^^

Det blev ett tårögt farväl på flygplatsen imorse. Det är inte förren nu som jag inser hur mycket jag egentligen har saknat henne och mamma och pappa. Nu är det allt jag tänker på! Så idag har vart en ganska jobbig dag med stor hemlängtan. Men det blir nog bättre, det är väl bara så nu i början när jag tänker på att jag inte får träffa dem på länge igen.

Nu ska jag snart äta middag
Lägger upp lite bilder och berättar mer om vad jag och min syster har gjort denna veckan lite senare eller imorn.

RSS 2.0