Huvudvärk

Hejsan på er

Har haft en jättebra dag men tyvärr har jag drabbats av spränghuvudvärk.
Så stänger av datorn och uppdaterar mer imorgon!

Kan ju meddela det att filmen var helgrym, den bästa jag sett på länge så den rekomenderar jag verkligen alla att se :)

God Natt

28/2

God Morgon!

Lade mig alldeles för sent igår så nu är jag väldigt trött idag med. Har börjat dagen med en lång, varm dusch och håller nu på att klä på mig och ska blåsa håret. Strax blir det frukost också innan jag beger mig mot Croydon där det väntas shopping, mat på IKEA och bio.

Vi ska se valentine´s day!
Det är många som har sagt att den är jättebra och på trailern tycker jag det verkar vara en riktig kanon film :)



Ha en fin söndag

London shopping

God Kväll på er :)

Har haft en trevlig dag i London som innebar shopping :D Började med att gå omkring och titta i olika affärer längs gaten, satt på ett fik någon timme innan vi fortsatte vårt letande efter alla möjliga saker.
Jag skulle köpa godis på oxford street i London, lösgodis i mugg, men när jag kom dit hade de tagit bort allt lösgodiset??? vad i hela ..
Fick vänta med att köpa godis till jag kom till Croydon istället där det fanns lösgodis fast inte lika många smaker som i london. :)
Köpte även en nya väska
Iallafall så åt vi middag på en italiensk restaurang där jag åt pasta. Var kanske inte den allra mysigaste restaurangen om man säger så haha^^

Åkte hem efter middagen eller jag åkte till croydon och köpte in mugg godis samt en kofta inne på H&M.
Väl hemma satte jag mig och kikade på melodifestivalen och åt upp allt godis. Usch ont i magen och illamående.. det rymms mycket mer i en sån där mugg än vad det ser ut..säkert minst ett halvkilo eftersom jag bara lassar i med tung choklad. kan tilläggas att jag åt 100 g choklad på vägen till london imorse också.. inte nyttigt för kroppen. Men kanske för själen dock ^^ men inget vidare att må sådär illa som när man överätit.. känns som jag aldrig mer vill äta godis igen och den känlsan kommer hålla i sig till imorn morgon ungefär då jag kommer vara lika sugen på godis som jag alltid är haha

Är hundvakt. Bev och Richard skulle ut vid 8 och sa inte när de kommer tillbaka. Ska släppa ut dem i trädgården kl 22.00 dvs om 5 minuter.
Ska kanske duscha efter det eller så får det bli imorgon morgon.

Puss

27/2

Åå regnet det bara ser ner trallalalalala... inte kul. Här sitter jag i min säng så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag fryser, jag har ont i huvudet men jag är mätt som en plätt. Blev en stor tallrik flingor med mjölk, två rostade mackor med ost, e tomat och en morot till frukost. Därtill nattåt jag ju runt 2-3 tiden i natt några knäckebröd med ost och en apelsin..
Ska kila iväg om drygt en timme så ska försöka ta mig i kragen och klä på mig kläder, borsta tänderna och allt annat nödvändigt som behövs göras innan man ska ut.
Får se till o ta på mig ordentligt varma kläder idag som tål regn.

Förresten toppenkul med ett OS guld i natt, curling pratar jag självklart om :D
Tummen upp



Hörs ikväll

Utan sömn

Jag har inte kunnat sova på hela natten. Fråga mig inte varför, har verkligen försökt men när klockan slog 5 insåg jag att det inte skulle gå att somna så då gick jag upp.
Superjobbigt att inte sovit på hela natten, nu vet jag en som kommer vara trött hela dagen och ikväll. Perfekt (NOT) när det är helg och allt. Då vill man vara pigg! Ont i huvudet börjar jag få med...gah vilken kanonstart på denna helgen. Hoppas jag orkar hålla mig hyfsat allert idag trots allt.
Nu ska jag gå ner och göra mig frukost. Är hungrig som bara den.

Trötter

Nattmat

Jag vet ärligt talat inte vad jag gör uppe nu. Borde sova för längesen men när jag stängde av datorn för drygt 2 h sen kunde jag inte somna. Låg och var hungrig så fick gå ner och hämta några knäckemackor och en apelsin som jag åt samtidigt som jag kikade lite smått på bröderna lejonhjärta.
Det här med färdigköpt mat som man värmer i mikron/ugnen gör mig oftast bara mätt för tillfället men man blir hungrig lika snabbt igen. Är det någon mer än jag som brukar känna så?
Nu är jag iallafall mätt igen men inte trött över huvud taget. Det jobbiga är att jag måste sova nu ska ju upp om typ 6 timmar och 6 timmars sömn är för lite för att vara mig. Behöver typ 8 timmar minst nästan varje natt. Men samtidigt går det ju inte att somna om man inte är trött. Blir bara att man ligger och tänker en massa så då kan jag ju lika väl ha på datorn haha^^

Försöker följa curlingen lite halvt sådär på aftonbladet. Hoppas på Guld :)

Får försöka somna nu iallafall
Night

Internetsamtal

Go kväll :)

Har spenderat kvällen med att prata med Emmisen ♥ Myspys har pratat om allt möjligt vi två hehe :)
Nu ska vi snart avsluta samtalet och jag ska lägga mig så jag orkar stiga upp tidigt imorgon då jag ska möta upp tjejerna kl 11 i London. Betyder att jag måste åka här strax innan 10.. puh blir till o stiga upp innan 09.00!



Imorgon ska jag köpa massa vitchoklad.. det vattnas i munnen bara jag tänker på det:)
Sov Gott allesammans

Jag mår toppen

Tjatja :)
Hur mås det?

Själv är allt prima skinka. Mår toppen typ eller nja har lite huvudvärk men annars e allt som det ska. Körde ett styrkepass nere på gymmet förut som gick förvånandsvärt fort? vet inte om jag missade att skriva av något från programmet som min tränare skickade för jag var klar redan efter 45 minuter.. hehe
Lagom trött blev jag iaf så tror inte på träningsvärk i morgon ^^

Aja nu är jag hungrig, såg att det stod färdigköpta fiskpajer i ugnen. Inget illa men sist jag åt dom var dom inte goda för fem öre :/ vill inte ha det. Synd att de redan hade börjat med maten när jag kom hem annars kunde jag sagt att jag ville ha mina fiskbullar istället.. menmen..

Nu är maten färdig så bäst att pallra sig ner i köket och äta.
Försöker följa herrarnas skidskyttestafett via aftonbladets live uppdatering också. Spännande!
/

Håll? :)

Värst vad tidne springer iväg idag utan att jag har fått gjort något. Sitter och laddar inför träningen med en liter cola (snart slut).
Dags att ta på sig träningskläder nu och bara hoppas att jag inte får håll på träningen, insåg inte att klockan var så mycket när jag åt för en halvtimme sen. Jaja inget o göra åt nu brukar inte få håll dock när det gäller styrketräning men man vet ju aldrig.

Förresten så har det varit uppehåll hela dagen idag, till och med sol, men det blåser som sjutton! man blåser nästan bort när man går hehe.



Hörs efter träningen
Bye

Glatt humör

Blev inget Croydon!! Byxorna får vänta
Gick ner till centrum en timme istället. Fick köpt en del "nödvändiga" grejer hehe eller nödvändiga och nödvändiga.
Kom hem med två deodoranter, en utav dem var spray, bomull till sminkbortagning, dag och nattkräm. Blev glad faktiskt för den dag och nattkrämen har jag tänkt att köpa ända sedan jag kom till england i augusti men jag har aldrig behövt det egentligen eftersom jag redan har det. Men nu är den jag har nästan slut och nattkrämen säljs inte vad jag vet i sverige och jag åker ju snart hem så då tänkte jag köpa den idag. När jag kommer till affären ser jag att det är extrapris på alla produkter från det märket, man sparade 1/3 :) kan ju tillägga att även om det inte hade varit rea så är priset här billigare än i Sverige, så jag blev riktgit överlycklig. Ibland lönar det sig att vänta :D Rörigt det blev nu men ni fattar säkert^^
Blev även lite mat från affären med hem :)

Nu sitter jag och käkar och fick dessutom reda på av Emma att köttfärslimpan var väldans god så nu längtar jag ännu mer haha.

Hundarna skäller i köket!! Jag blir galen, vad gör man? :)

Puss på er

Gäller vem

Jag har gjort mig iordning men Bev har fortfarande inte kommit hem (?). Eller hundarna är tillbaka men hon måste ha lämnat hundarna o sen stuckit ut igen.. lite irriterande att hon inte talade om för mig att hon skulle gå!! Det har hon ju själv sagt att man ska..men det gäller kanske inte henne.

Så jag är fast.. vet inte vad jag ska göra, har supertråkigt. Kan ju gå ner till centrum en sväng men då hinner jag inte till Croydon eftersom jag isåfall måste upp till huset igen och hämta biljetten senare.. meeen sååå segt!

Vill gärna hinna träna ikväll också och då gäller det för mig att komma iväg snart. blir nästan stressad. Vill så gärna in till Croydon och prova ett par byxor på primark. Blir tokig! och sur hehe

Förresten så är jag hemma vid denna tiden om exakt 4 veckor, har en månad kvar idag! :D
Ska bli skönt att komma hem och jag längtar en massor. Sen om ca 3 veckor kommer den nya au pairen som ska ta över efter mig så jag kan visa henne runt och sådant. Så jag har sällskap sista veckan så sammanlagt har jag 3 arbetsveckor (ensam) kvar. Känns lite konstigt på ett sätt men väldigt skönt på ett annat sätt. Svårt o förklara det där.

/

<3

Nää nu börjar jag känna mig redigt lat. Har inte rört mig ur sängen idag och har fortfarande inte klätt på mig. Men Bev är inte hemma än så kan inte få tag på biljetten :/ vet inte vad jag ska göra riktigt för känner att jag behöver komma ut och göra något en liten stund iaf. Får hoppas hon kommer snart!

Har suttit och pratat lite med Emma nu:) jag bestämde vad de skulle äta till lunch haha, köttfärslimpa.. beror på att jag själv e så fruktansvärt sugen på det och har varit det sedan innan jul någongång.. men när jag var hemma i julas hade jag inte tid att äta det för då var det så mycket annat jag ville ha^^
Men iaf så hoppas jag att dom äter det nu när jag vart så snäll och hjälpt till :p


Påväg mot Camden market

Städa eller inte?

Mmm morgonen började på bästa tänkbara sätt med flingor, farmors bröd och apelsin :)
Nu funderar jag på vad jag ska hitta på härnäst. Bev är ute med hundarna så kan inte åka än eftersom jag behöver låna hennes bussbiljett sen har jag inte gjort mig iordning heller.
Något som däremot skulle behövas är städning av rummet.. suck



Det är inte städat någonstans haha!
Men det får vänta för jag orkar inte med det just nu iaf^^

Puss

26/2

God Morgon solstrålar!

Är ledig idag, dvs låånghelg för mig, så gick inte upp förren nyss. Eller jag vaknade runt 8 tiden men har legat och halvsovit i en timme. Skönt!
Ska strax gå ner till köket och göra mig iordning frukost

Ska gå ner till centrum en sväng innan jag åker till Croydon idag men jag tar det lugnt så får väl se vilken tid jag kommer iväg. Är lite seg idag och har ingen lust att stressa. Blir nog att jag åker runt 12 tiden eller något kanske som sagt vi får se.

Nu säger magen att det är dags för frukost :)
Bye

Day off

Nu mina kära vänner ska jag krypa ner och se på landet brunsås!
Såg ett avsnitt igår som handlade om färdigköpt mat, väldigt intressant. Nu blir det nästa avsnitt som jag inte vet vad det handlar om men det är säkert bra det också :)

Är ledig imorn så då blir det sovmorgon och sen åker jag nog in till Croydon en sväng innan jag drar till gymmet.


Sweet Dreams

Som ett brev på posten

Förresten så fick jag ett brev från farmor idag :D♥
Det gjorde min dag kan man säga. Älskar att få brev, lite mer personligt än ex mail om man uttrycker sig så :)
Åå vad glad jag belv farmor

Torrboll?

Det fanns inte många torra fläckar på mig när jag kom hem från gymmet ikväll. Fy tusan vad det öste ner på hemvägen och att då gå i ca 30 min gör en ju inte direkt torrare hehe.
Jackan är dygnsur men hoppas den har torkat tills imorgon

Har sedan jag kom hem ätit mat (fyllda pastakuddar med rottatoui), pratat med pappa, haft ansiktsmask och duschat varmt och länge med hårinpackning :) Känner mig lite fräschare nu iaf :)

Gymmet gick inget vidare då jag hade ont i magen så det blev ytterst få övningar men men så kan det vara ibland. Mår bra i magen nu åtminstone


Det öser

Dagarna går ganska snabbt nu :) Gilla
Har varit ute med hundarna för andra gången idag och sista gången för veckan är nämligen ledig imorgon :D

Nu sitter jag och käkar inför träningen, ush får se hur mycket jag orkar idag har haft väldigt ont i magen en del av dagen idag :/

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Förutom promenaderna med hundarna har jag bara varit inne på datorn och städat toaletten. Det började regna något kopiöst mycket under andra promenaden så jag hoppas det hinner lugna sig innan jag går ner till gymmet.

Har förresten ätit godis idag! Kan inte ens minnas när jag åt godis på en vardag senast? om man bortser från högtider/kalas mm då. Har en pepsi liggandes i en påse bredvid sängen också.

Tjabba

25/2

God Morgon

Vaknade tidigt idag av mig själv (07.00) och kunde inte somna om. Gick upp och gjorde mig frukost och sen dess har jag suttit och kikat igenom datorn.
För en drygt halvtimme sen kom fönstertvättarna och skulle tvätta fönstrena vilket gjorde India och Archie fullkomligt tokiga och de stod och tokskällde i flera minuter. Fick spendera en stund i köket för att hålla dem tystamen det vara bara bra för nu har jag plockat ur diskmaskinen och plockat lite i köket :)

Har redan borstat tänderna och klätt på mig så jag är redo för dagens första promenad.
Uppdatering om vädret: Mulet men uppehåll än så länge. Blåser ganska rejält :/

/

OS GULD

Häärligt med GULD för herrarna i stafetten :D

Nu sitter jag och ska snart borsta tänderna och göra mig redo för sängen och film. Har tänkt gå o borsta tänderna i en timme nu men det har liksom inte blivit av än. Har istället suttit och ätit upp mina läkerol som familjen hade med sig hit. Smaskens men nu är alla slut :/


Utanför Buckingham Palace :)

SOV GOTT

Inget viktigt

Hej alla goa o glada :)

Sitter och följer herrarnas stafett i OS via Live uppdatering på aftonbladet. Inte som att se i direktsändning men man får ju reda på vad som händer iallafall.
OCH det ser ju lovande ut för en svensk guldmedalj :D

Åt middag förut bestående av fisk (plattfisk), bakad potatis och ugnsbakade grönsaker. Mucho Gottis!

Träningen gick bra och jag blev trött i benen haha. Regnet var dock inte lika trevligt att gå varken dit eller hem i men det är smällar man får ta. Vart helt genomblöt när jag kom innanför dörren..

Nu ska här borsta tänderna :)

Bye

Tjooho

Ska snart sticka ner till gymmet. Blir ett kort gympass idag bestående av ben, armar och bål. Som vanligt typ vill säga då.. kört ju samma program vecka efter vecka..ganska tråkigt och enformigt!

Andra promenaden var lite rolig då vi träffade ett par som var ute med sin hund. "mina" hundar och deras hund lekte ett tag, eller India lekte inte hon skällde en massa men Archie lekte åtminstone :)

Nu har både Bev och Richard kommit hem redan, väldigt ovanligt att någon av dem kommer hem innan 16.00 men det är väl alltid trevligt hehe

Dags att göra mig iordning
Bye


...

Förmiddagen har flytit på ganska snabbt.
Tog ut hundarna i regnet (!), hängde upp tvätt, diskade, sopade golven och dammsög hela lägenheten samt städade på mitt rum lite. Hunnit med en hel del när jag tänker efter.
Har just käkat lunch och sitter och tar det lite lugnt innan jag tar ut hundarna igen. Vädret ser åtminstone bättre ut nu då det har slutat regna :)

Väntar på att lillasyrran ska logga in på msn som hon sa igår att hon skulle, men hon kanske har viktigare saker för sig haha!

Tjena mors

24/2

God Morgon

Idag vaknade jag inte upp förren halv nio, härligt men är fortfarande trött som bara den. Hur kommer det sig att ju fler timmar man sover desto tröttare känner man sig? eller åtminstone är det oftast så för mig!

Ska snart kila ut med hundarna, blir lite sen idag om man jämför med när jag brukar gå ut men det spelar inte så stor roll för det regnar ute så har ingen lust att kliva utanför dörren över huvudtaget men jag måste. Händer inte så mycket annars idag. Ska dammsuga hade jag tänkt och kanske damma lite? får se. Sen blir det lite slapp och lunch innan jag tar ut hundarna igen.

Nu är det hög tid att göra sig iordning så det inte blir för sen promenad
Ciao

Hipp Hurra

Idag fyller min bästaste kompis Björn 20 år. Tänk vad fort tiden går hehe :)
Saknar honom otroligt mycket men det känns bra att veta att jag träffar honom om mindre än 5 veckor, tråkigt dock att inte kunna fira hans födelsedag tillsammans med honom. Presenten är köpt så han får den försenat kan man säga :)
Ett megasuperstort GRATTIS till honom!



Vi är iaf lika Normala? :) Miss You!

Min kväll

God Kväll!

Hann med ett hyfsat bra pass på gymmet idag. Dock var det typ fullt där idag så fick vänta mellan olika övningar.
Blev uppvärmning 1 km på löpband + intervaller 8x40 sekunder
Lite mage,sida och rygg på det + lite armar och en hoppövning. Avslutade med 5 minuters "nedjogg" i lugnt tempo på cykeln. Inget jobbigt pass direkt men räckte för idag.

Hemma igen åt jag en supergod lunch bestående av Shepherds pie (köttfärs med potatismostäcke) som serverades med broccoli och brysselkål. Älskar det :)

Nu ska jag krypa i sängen och se på någon film eller likanande.
Puss på er

En massa päron

Tja people!

Har nyss ätit två päron (har sammanlagt ätit 4 st idag) och en burk kvarg med sylt till mellis. Gött mätt nu kan jag lova.

Ska alldeles strax kila ner till gymmet för ett löppass på löpbandet, eller det är ett intervallpass med 8x40 sekunder + lite bålstyrka. Lär bli ett kort och snabbt pass. Får se om jag orkar springa med mina ben so har världens träningsvärk från igår, stela som sjutton är dom oxkså haha! Klen?

Promenaden förut var allt annat än skön. Snöade en massor och blåste kallt vilket resulterade i en 45 min promenix istället för 1 timme..

Dags för klädombyte :)
Hörs senare

Back to normal

Hejhopp!

Har ätit lunch och sitter nu och knaprar i mig läkerol väldans gott :)
Ska om ett par minuter ge mig ut med hundarna igen för dagens andra promenad. Vädret just nu är snöblandat regn och inte alls mysigt!!
Hoppas det vill ge med sig. Pratar lite med syrran via msn nu också men hon är otroligt seg på att svara.. orsak till det vet jag inte.. men hon sitter väl säkert med farmville eller något på facebook som vanligt xD.

Ha det toppen!

Inte vad jag trodde

Igår när jag hade lämnat mamma, pappa och Emma på tågstationen gick jag in i presentaffären för att köpa en ballong och skicka på posten. Vad jag inte visste var att de blåste upp ballongen med helium i affären xD så den blir lite svår att skicka nu hehe

Vääldigt fin men alldeles för stor för att få plats i ett kuvert
Får väl se de som en present till mig själv eller något^^

23/2

Hej och god morgon på er!
Vaknade kvart över åtta i morse och var otroligt trött men det var bara att stiga upp och äta frukost. Nu har jag kikat igenom lite bloggar på datan och ska snart bege mig ut med hundarna. Vädret är ungefär som igår dvs regnigt, grått och trist.

I övrigt händer inte så mycket idag. Ska tvätta lite, ta upp diskmaskinen och sopa. Sen behöver jag gå till affären och handla sylt för jag har ätit upp hela burken vi hade. Lite frukt behövs med.

Dags att göra sig iordning
/

Världens bästa..

I fredags eftermiddag runt halv tyra tiden mötte jag upp mamma, pappa och Emma på tågstationen i Caterham. Det kom allt ett par glädjetårar hos både mig och min syster när vi kramade om varandra. Var så skönt att träffa dem alla.
Vi gick direkt upp till huset där jag bor förtillfället och jag visade dem runt och sen åt vi lite lunch. Blev enkelt med mackor eftersom vi skulle äta ute några timmar senare. Familjen hade med sig farmors hembakade bröd och så gott det smakade nu har det nog aldrig gjort förut.

Mätta och belåtna åkte vi in till Croydon med dubbeldäckarbussen för lite shopping, iallafall för mig, mamma och Emma hehe.
Jag och Emma inhandlade flipp flopp vilket känns ganska långt borta för att få anvädna för tillfället men ^^


Efter besöket i Croydon åkte vi tillbaka till Caterham där vi gick in på en pub för att äta middag. Åt en smarrig pasta med krämig champinjonsås och kycklingfile.
Gick därefter hem och såg lite på OS innan vi gick och lade oss. La oss väldigt tidigt för alla var trötta efter resan hehe. Emma och jag delade säng och hon somnade långt innan mig (fast hon pratade med mig i sömnen ändå haha).

Lördagen startade vi med en tidig frukost för att hinna med tåget kl tio från Caterham station till London.
Det var fantastiskt väder så vi började med att ta oss en titt på Big Ben, London Eye mm. och traskade runt där ett tag. Åkte efter det vidare till picadilly circus innan vi åkte till oxford street. Där började vi med att käka lunch som denna gången blev lax med bakade potatis :)
Därefter blev det lite mer shopping inne på primark. Åt sedan en glass på pizza hut :) och köpte godis inför kvällen/hemresan.


Åkte tåg och buss hem och var tillbaka strax efter 8.
När vi kom hem var Bev, Richard och hundarna tillbaka efter sin semester så familjen fick träffa dem och hundarna.


På söndagen var vädret uselt med mycket regn och ganska kyligt väder. Började med frukost för att hinna med tåget kl tio. Men det gick inget tåg kl tio utan halv elva så istället tog vi bussen och lyckades komma fram till London Bridge.
Där började vi med att se Tower Bridge innan vi åkte vidare till China Town där det var firande av det kinesiska nyåret. Var proppfullt med folk men vi lyckades få bord på en kina restaurang med buffe där vi bestämde oss för att äta lunch. Gott var det och det hela avslutades med glass.
Mätta och glada åkte vi vidare till Natural History museum och gick omkring där ett par timmar innan vi begav oss till Buckingham Palace.
Åkte sedan hem för middag tillsammans med Bev och Richard som skulle laga en traditionell engelsk söndagsmiddag bestående av potatismos, potatis i ugn, "roast beef", gravy (sås), blomkål, kokta morötter, yorkshire pudding, brysselkål, kokt vitkål. Väldigt gott var det och som efterrätt serverades det fruktsallad. Var gött mätt efter den dagen!

Måndagen fortsatte med samma dåliga väder men eftersom jag började arbeta så var jag tvungen till att ta ut hundarna. Mamma, pappa och Emma gjorde mig såklart sällskap :)
Var ute en timme och efter det var det dags för alla att packa. Fick plats med en del utav mina saker vilket var tur för annars hade nog risken varit stor att jag får övervikt när jag åker hem, vilket jag kanske får ändå men hehe.
Följde med dem ner till tågstationen och vid halv två lämnade tåget Caterham. Det var inget roligt att stå och vinka av dem.

Har iallafall haft den bästa helgen på välidgt länge och jag längtar redan tills jag träffar dem igen (4 veckor och 4 dagar).


I love you♥

En snabb dusch

God Kväll :)

Kom hem från ett bra pass på gymmet för en stund sedan. Har hunnit käka mat (gårdagens rester) och ska nu hoppa in i duschen och värma mig!
Efter det ska jag berätta mer om min fantastiska helg.

Fick nyss SMS av min syster att de har landat i göteborg nu iallafall, tur att resan gick bra :D
Later!

22/2

Hejsan vänner!

Har blivit väldigt dåligt med uppdatering nu under 4 dagar men det kommer ändras nu jag lovar haha :)
Har varit helt underbart att ha familjen här på besök. Var väldigt ledsamt idag när jag fick vinka av dem från tågstationen i Caterham. Men har bara 4 oh en halv vecka kvar nu så det kommer nog gå snabbt.

Berättar mer ikväll. Nu ska jag ner och köra mitt första träningspass på 4 dagar.
Önska mig lycka till hehe

Puss

Mat

HejHej
sitter fortfarande och väntar på samtal från Emma. Trodde dom skulle vara framme i Caterham runt denna tiden men NEJ tydligen inte hehe.
Är hungrig som en varg och har nyss käkat ytterligare 2 äpplen. Konstigt att jag alltid blir så mycket hungrigare dagarna då jag inte tränar?

Vädret har klarnat upp och det ser ut att bli riktigt fint faktiskt :) tur att snön imorse inte stannade kvar hehe..

Nä får fixa något att äta nu så får de andra äta själv sen haha!

Puss

Nu sticker jag

Tiden går så fort på morgonen, tyckte nyss jag vaknade^^

Nu ska jag iallafall byta om till tränings kläder och bege mig ner mot gymmet. Hinner med en snabbis innan familjen kommer :) Dock blir det ett helt improviserat pass då jag inte orkar följa min tränares program. Kommer inte kunna fokusera på det ändå.. dessutom är mina ben spaghetti så jag gör det som känns bra helt enkelt.

Efter träningen ska jag möta upp familjen, sen går vi hem till mig och äter lunch för att sedan ta bussen till Croydon. Ikväll blir det nog middag på en engelsk pub :D

Hörs kanske ikväll men innan dess blir det nog dåligt med uppdatering!

19/2

God Morgon♥

Är på strålande humör trots att jag vaknade upp strax efter 7 på morgonen. Antagligen för att jag är lite små pirrig hehe. Hade lite svårt att somna igårkväll också^^

Nu sitter jag och tittar på Teen Cribs på MTV och äter frukost.
Har imorse hunnit med att dsucha och städa klart det jag hade kvar från städningen så det är skönt.
Typiskt mig bara är att jag väntade med att tvätta köksdörren eftersom jag inte har orkat någon annan dag och tror ni inte att det snöar ute då? Kallt som sjutton var det att stå ute och tvätta glasdörrsrutan! Smällar man får ta när man väntar in i det sista haha!

Nu ska jag fortsätta äta
Puss

Nu stänger jag av..

Nehej nu orkar jag inte vara uppe mera, vill vara pigg imorgon när familjen kommer :)
Sen att jag blev väckt kl 7 imorse var inget roligt heller. Har legat som en klump i soffan sen 17.30 och inte rört mig en meter eller jo när jag skulle hämta mat i köket haha.

Fast tror inte att dom kommer att vara så pigga imorn kväll dock då de sa att de skulle gå upp kl 5 på morgonen imorn hehe. Sen flyttar man jabak tiden här också så engelsk tid går de alltså upp kl 4.
Ska bli hur mys som helst iallafall.
Nu blir det Emil :D




I väntan på herrarnas skidskytte



Lite onödigt

Sitter och kikar på skidskyttet som inte går något vidare för svenskarna direkt!
Har ätit kvällsmat men är sugen på något.. kanske vitkål? är hur gott som helst att sitta och knapra på eller rödlök kanske?:P
Ska nog göra mig en kopp Chai te latte det är mumsigt det :D

Sista kvällen/natten som jag är ensam nu. Känns väldigt bra, börjar sakna sällskap nu :)
På lördag kommer Bev, Richard och hundarna hem också så min familj får träffa dem med. Emma har ju visserligen redan träffat dem men inte mamma och pappa.

Får hålla tummarna för herrarnas skytte istället (Y)
Nu ska jag gå och läsa lite ur min bok.

Puss

Vårtecken

Förresten måste bara berätta att jag såg snödroppar idag på vägen till gymmet :D
Tecken på att våren närmar sig? HOPPAS!


Nu är det dags att städa

Tjoooho :)
Är på väldans glatt humör kanske beror det på att imorgon vid denna tiden är min familj här (förhoppningsvis om de inte går vilse mellan tunnelbanorna och tågen haha)?
Eller så beror det på att jag strax ska sätta igång med städning? Tror alternativ två är mer rimligt^^

Vädret är uruselt idag. Spöregn. Var helt genomblöt innan jag kom till gymmet och på vägen hem blev det inte bättre. Var skönt att sätta på sig varma kläder och mysa i soffan med lunch.
För övrigt gick gymmet skit! Orkade knappt göra något och allt jag gör är väldigt ofukuserat. Men jag minns att det var precis samma sak innan Emma kom till mig i oktober, hade inget fokus alls. Kanske borde jag skippa gymmet imorgon? Vila istället? Får se hur det känns när jag vaknar imorgon helt enkelt :)
Är iallafall helt slut i kroppen även fast gympasset blev lugnt. Beror nog på att jag vaknat så tidigt för många nätter i rad nu hehe.

Dags att ta tag i dammsugandet :)
Hörs om en stund!

18/2

Hoppas ni haft en bra morgon?
Förutom att jag väcktes imorse har morgonen varit väldigt lugn. Slapp framför tv:n och en stor mega frukost precis som jag vill ha :)
Ska snart slänga på mig träningskläder och gå ner till gymmet, gymma lite för att sedan gå hem och dammsuga. Har dammsugning + moppning av golv kvar av städningen samt att tvätta glasdörren där hundarna har gjort lertassar på hela rutan xD räknar med att detta tar sin lilla tid så bäst att få det gjort idag så jag inte står där imorgon morron och måste fixa det innan mamma, pappa och Emma kommer. Längtar så jag blir tokig :)

Internet krånglar här hela tiden. Ena stunden fungerar det för att sedan slås av i en kvart för att sedan fungera  5 minuter igen..grymt irriterande!

Kom på att jag satte på tvättmaskinen imorse så måste hänga upp den nu innan jag går
Bye

Ingen sovmorgon här inte

Jag har under de senaste nätterna vaknat runt 7-7.30 tiden på morgonen och vart supertrött men inte kunnat somna om. I natt sov jag väldigt skönt men vaknade kl 7.00 av att det ringde på dörren. Hur typiskt? när det känns som man hade kunnat sova i minst en timme till.
Jag visste att det skulle komma någon på torsdag morgon och lämna en möbel men inte sjutton hade jag räknat med att de skulle komma kl 07.00 på morgonen!
Så där sprack mina planer på att sova till kl 08.00 idag för ni tror väl inte jag kunde somna om efter..

Aja nu väntar frukost!
Puss

Nattinatti

Ja sprinten gick väl sådär bra kan man väl säga.
Har iallafall gått och lagt mig nu och är redo för att sätta på en film. Tror jag ska titta lite på Emil filmen som jag började se på igår.

Kom nyss på att jag helt glöt bort att andra avenyn sändes idag. Eller gjorde det de?
Får kika på det imorgon till frukosten isåfall

Sov Gott

Hemma hos Josefin

Hejsan :)
Kom hem för ca 1 och en halv timme sen och har sedan dess gett katten sin medicin och dammat lite grand.
Nu sitter jag i soffan och ser på skidåkningen. Ska snart göra mig lite kvällsmat också.

Har haft en riktigt trevlig dag och det har varit skönt att vara träningsledig. Mötte upp Josefin i Surbiton vid halv 12 och efter ett tag kom Louise och Hanna också. Vi handlade och lagade mat. Blev en mumsig soppa med egengjort bröd. Supergott!



/

Just nu

Katten hatar mig men jag lyckades iallafall få i den sina 2 och en halv tablett.
Sen hittade jag Chai tea latte i pulverform där man bara behöver tillsätta vatten på mat affären idag. Jag är nöjd!


17/2

God Morgon :D

Vaknade upp tidigt idag med (07.00) och kunde inte somna om. Istället gick jag ner och satte på disney channel och käkade frukost. Älskar frukostar speciellt när man kan ta det lugnt och inte stressa.

Idag blir en träningsfri dag för mig då jag vid 10 tiden ska traska ner till tågstationen och åka hem till Josefin. Josefin, Hanna, Louise och jag skall träffas hemma hos henne och laga mat :) ska bli superskojsigt!

Vädret ser ut att bli kanon idag. Det är väldigt växlande väder här
I söndags ösregnade det, i måndags snöade det, igår ösregnade det hela dagen och idag ser det ut att bli solsken. Hoppas vädret håller i sig så här tills min familg kommer :D

Får snart börja klä på mig så jag inte missar tåget haha
Ha en finfin dag allesammans.

GUUUUULD

Fyy tusan vad härligt med ännu ett OS guld. Björn Ferry var verkligen grym :) Intressant hela vägen var det också :D Satt och såg på det samtidigt som jag åt lite kvälls snacks bestående av gurk och morotsstavar med salsadipp. Mums, gott när man blir småsugen efter kvällsmaten :)
Sitter för tillfället och ser på fotbollsmatch mellan Milan och Manschester United fast e typ en minut kvar så ska strax gå och lägga mig.

Katterna är inte glada på mig nu. Bev sa till mig att hålla de utomhus eller i köket. Men katterna vill upp på övervåningen hela tiden och klöser i dörren.. lite jobbigt man tycker att de borde fatta att de inte får vara där när man har köksdörren stängd hela tiden men nej. Katter e inte värst smarta!

Ska nog lägga mig och se på Emil tror jag. Upptäckte igår att man kunde se Astrid Lindgren filmer på youtube :D ja som har saknat de filmerna när jag har varit i England.
Vilken är er Astrid Lindgren favorit film?

God Natt underbara!

Skidor

Nu är jag färdig med sysslor för idag. Sitter i soffan ny duschad och försöker få igång ett samtal med pappa men msn fungerar inte och skype är knas som vanligt! Internet krånglar för mig också och slutar fungera titt som tätt!

Har bunkrat upp med kvällsmål nu framför OS så nu väntar jag bara på att det ska starta. Kan nog bli spännande på skidskyttet idag :D

/

Här regnar det..

Kom hem från gymmet för ca en timme sen och har sedan dess lagat mat och sitter för tillfället och tittar på "my sweet 16" på MTV. Tycker det är ett roligt program hehe.

Ska strax ta mig i kragen och gå upp och städa badrummet och sedan ta en promenad till posten, lockar inte alls för vädret är helkasst och spöregn men har ett brev jag måste posta idag.

Nää ska ta tag i städanted ska bara dricka lite cola först xD
Loove

16/2

God Morgon :)
Blogg.se fungerade inte igår så därav ingen uppdatering men nu verkar det funka igen så.

Satt och kollade på skidåkningen igår och Charlotte Kalla är grym (Y). Pratade även med Björn :)

Idag regnar det ute :/ så blir en sväng ner till gymmet och sen lite städning här i huset. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att laga mat och se på mer OS ikväll haha. Men det är rätt gött o inte ha något planerat och bara ta det osm det kommer. Dagarna går så fort ändå!

Nu ska jag fortsätta äta mina ostmackor :D

Gillar att vara ensam

Städade lite förut eller jag torkade alla lister i hela huset (utom mitt rum och badrummet).
 Det är inte lätt och få bort all skit som sitter fast från hundarna, lera överallt. Tror jag fick bort det mesta men får kanske ge det ett nytt försök om ett par dagar. Tog iallafall lite mer än en timme oh fixa allt.

Har också hunnit med att ge katten sina tabletter (medicin mot tassen) och det var inte det lättaste. Katten vägrade att öppna munnen och skulle envetet spotta ut tabletterna hela tiden!! Men tillslut gick de ner iallafall.



Sitter och lyssnar på UK top 40 nu men ska ge mig ut på en snabb promenad på 20 minuter tror jag. Vill ju vara hemma till skidåkningen lite senare kl 18.00 engelsk tid:D

För övrigt så njuter jag faktiskt av ensamheten haha. Detta är den absolut skönaste vecka jag har haft sen jag kom hit hehe, men hej alla älskar väl lov?! Längtar dock en massa till fredag då min familj kommer, det blir toppen ♥

Lunch

Åå är helt slut. Kom hem från gymmet för en timme sen ungefär och har sedan dess lagat mat och sett på vänner.
Tur att jag bestämde mig för att laga raveoli med pastasås idag som tog 5 minuter att tillaga. Gott var det också :)
Älskar denna veckan när jag kan bestämma vad jag vill äta varje dag haha och så kan jag äta på "vanliga! mattider hehe.

Nu ska jag städa lite granna och sedan blir det bara slapp idag. Hade tänkt gå på en promenad men som jag känner just nu orkar jag inte det. är helt slut i kroppen från gymmet :P

Puss


15/2

Satt och kollade på konståkning nyss tills de bytade och började visa backhoppning istället. Då slog jag på en barnkanal där Tracy Beaker visas just nu.
Har ätit en stor och god frukost bestående av en tallrik flingor med mjölk, kvarg med sylt, honungsmelon och två päron. Frukost är så galet gott :) osså var jag riktigt hungrig idag och sugen på päron hehe

Vaknade upp strax efter 7 imorse. Var övernaturligt trött då men kunde inte somna om så det var lite jobbigt hehe.
Nu ska jag ge katterna mat och sen gå upp och göra mig iordning för ett träningspass.

Vädret här verkar bli riktigt härligt. Solen skiner och det är lite småsnö ute som föll igår kväll. Annars var dagen igår en riktig skitdag vädermässigt. Det ösregnade istort sett hela dagen men idag verkar det bli fint!


Ha en fin dag

God Natt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, ska bara borsta tänderna först och sen är jag redo.
Konstigt att jag är så trött haha!

Imorgon ska jag gå ner till gymmet efter frukosten runt 11-12 tiden hade jag tänkt. Gymmet är öppet andra tider nu under lovet vilket är tur så slipper jag vänta till kl 17.99 för att få träna :)
Annars vet jag inte vad som händer mer imorn? Lite städning kanske. Har fått ett stort lass med uppgifter som ska göras nu när familjen är borta, men jag får betalt för denna veckan ändå så det är därför jag får lite mer städuppgifter :)

God Natt sötingar

Glee

God Kväll!

Sitter i soffan och ser på OS sändningen. Just nu pågår BOB vilket jag inte tycker är sådär jätte intressant.
Internet krånglar för mig hela tiden och stänger av sig titt som tätt, lite småjobbigt sådär hehe.
Kvällen har varit lugn och skön, är väldigt trött idag även fast jag knappt gått utanför dörren. Dagen har gått väldigt snabbt iallafall det är ett som är säkert.

Har ni hört denna låten från Glee programmet? Tycker låten är kanonbra!
Såg att det programmet sänds på tv 4 i Sverige någon som sett det?

Tacodag

Nu har tjejerna åkt hem och jag sitter i soffan framför tv:n. Hade tänkt o se första åket för alpint men istället visar de backhoppning här :/
Har hur som helst haft jätte trevligt idag. Vi handlade taco grejer och lagade tacos :P sen satt vi och prata en massa till runt halv fem då vi begav oss till busshållplatsen. Tog därefter en 20 min lång promenad och nu har jag nyss tagit ur disken ur diskmaskinen.
Vi ska träffas igen på onsdag hemma hos Josefin och laga mat :) Lutar åt soppa med hembakat bröd denna gången, smaskens!


Fr vänster: Louise, Hanna, Josefin och Elenor

otur

Ligger och degar i soffan. Hade tänkt ge mig ut på en promenad innan tjejerna kommer men jag orkade inte.
Nu ringde Hanna nyss också och sa att de sitter på bussen så de lär vara här om ca 30-40 minuter :D Ska klä på mig snart och bege mig mot busshållsplatsen.

Drämde i huvudet i "taket" ovanför trappan förut när jag skulle upp för trappan. O jäklar vad ont det gjorde, lät nästan som huvudete sprack. Ont har jag också fortfarande :/

Hej svejs

14/2

God Morgon på er :)
Har spenderat morgonen med att slänga in en tvätt i tvättmaskinen, sopat köksgolvet och ätit frukost framför tv:n.
Sitter och ser på Hanna Montana hehe

Idag runt 12 tiden kommer Elenor, Josefin, Hanna och Louise hit :D Vi ska laga mat (tacos) så det ska bli hur kul som helst, gott med för den delen :)

Ska ta en snabbdsuch nu innan och sen hänga upp tvätten.

Glad Alla Hjärtans Dag På Er Alla♥
Är det någon som ska göra något speciellt idag?

Cry me out

Har gått och lagt mig nu :) E ganska trött fast jag knappt rört mig överhuvudtaget idag. Blir lätt så att ju slappare man är desto tröttare blir man hehe.

Tycker det är lite småläskigt att vara helt ensam eller jag har ju katterna men annars e de första gången jag är ensam i huset utan hundarna. Sist gång (i oktober) när Bev och Richard var på semester var ju hundarna här iallafall. Samtidigt är det väldigt skönt att slippa hundarna en vecka hehe, speciellt på kvällarna eller vad säger du Emma? :P
Men dom är trevliga som sällskap annars.

Idag är det exakt 6 veckor sedan jag kom tillbaka till England efter jul och igår var det exakt 6 veckor kvar tills jag kommer hem. Helt tokigt vad fort tiden går och nästa vecka kommer mamma, pappa och Emma hit :D

Sov Gott

Just nu....

Sitter i soffan med mitt fjärde stora glas cola, dvs 1,5 liter. Usch kan ju inte vara bra för fem öre men i dag var det så oerhört gott så kunde inte låta blir. Lär väl få springa på toaletten halva natten nu för det..jaja ett senare bekymmer. Nu blir det inget mer iallafall haha!

Gott men inte direkt nyttigt^^
Men Lördag är lördag haha


Hejaheja

Nu blir det skidskytte för hela slanten. Sitter framför tv:n med ett stort glas cola och äpple,päron och melon. Godiset tog slut under melodifestivalen där jag för övrigt tyckte att precis rätt artister gick vidare till final :D

Första skidåkningen jag ser på överhuvudtaget denna vintern.
Heja Sverige


Uppdatering:
Kommentatorerna pratar om Helena Johnsons och Anna-Carin Olofssons hela tiden haha. Lite skoj! En massa prat om Sveriges chanser och om dom tror att dom påverkas mycket av det som hänt av de som redan startat:)

Ja men visst :D

Jaaa överlycklig MELODIFESTIVALEN funkar att kolla på här :) dock hackar det lite emellanåt så man missar vissa delar men ändå. Man får vara nöjd för det som går :)
Har inte missat en enda melodifestival på så länge jag kan minnas, förutom deltävlingen förra veckan då så är den senaste deltävling jag missat då det var DM i karlstad. Minns att vi lyssnade på tävlingen på vägen hem och Linda Bengtsing sjöng alla flickor tror jag hehe.

Sen vet jag att jag missade eurovision son contest under första året på gymnasiet för att vi skulle jobba med något i agnebregshallen alla som gick på idrottsgymnasiet men då spelade såklart familjen in programmet år mig så att jag kunde se det samma kväll.

Aja nu ska jag inte tjöta mer strunt för er, dags å se kvällens bidrag. Jag älskar melodifestivalen!
Puss

Blev en ganska bra eftermiddag

Har hunnit med en hel del nu i eftermiddag. Gick bort till affären och hjälp vad mycket folk det var. Inte trodde jag att så många människor var ute och handlade kl 16.00 en lördag men tydligen så är det den tiden då de flesta handlar för så många som det var inne i affären idag har det nog aldrig varit. Kankse beror det på att det är "Alla hjärtans dag" imorgon? Folk inhandlade iallafall mängder av kort, chokladkartonger mm.
Fick stå i kö en evighet för att betala min coca cola. Köpte en som jag adrig sett förut, cola utan koffein hehe. Smakade ungefär som den vanliga.


Fick iallafall komma ut en timme :)

Har hunnit med att tvätta lite utav mina kläder också, skönt o få det gjort. Hade nästan inte ett enda rent plagg kvar i garderoben så det behövdes.
Har ätit lunch också, supergott blev det. Räkor och grönsaker i ugn + spaghetti tillsammans med salsa sås :D

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Sitter och lyssnar på mtv där de spelar de 50 bästa kärlekslåtarna hehe och Väntar på att skidskyttet skall böja :)


Var är hundarna

Det är så tyst här utan hundarna. Helt sjukt tyst är det!
Himla skönt fast samtidigt lite läskigt på ett sätt hehe. Man är så van vid att höra dem röra sig inne i köket.
Bev, Richard och hundarna åkte vid 10.15 imorse så sen dess har jag varit ensam.
Lite roligt är det att varje gång jag går in i någon av alla småaffärer/kiosker här i närheten eller träffar på arbetare som jobba i de olika parker här omkring och inte har hundarna med mig så frågar de vart jag har mina hundar :) hehe folk känner igen mig:P
Senast hände det igår när jag skulle ladda på mobilen. Då var det första killen i kassan så: Hur e de? var har du dina hundar? xD.

Aa nu ska jag sticka ut på en liten promenad bort till affären iallafall. Ska bli skönt att komma ut efter att ha legat inne hela dagen.

/

Jag mår bättre

Hejsan alla :)
Mår mycket bättre nu bara pyttelite huvudvärk kvar men det funkar :D
Tror dock att jag stannar hemma hela dagen idag, behöver kanske en heldag med bara vila och ingen stress.

Sitter just nu i soffan och har snart ätit upp hela godispåsen (500g) som Mats hade med sig från Sverige. Typiskt jag skulle ju ha den ikväll framför OS och melodifestivalen..jaja får väl hitta något annat gott att småäta istället.

Åt en stor och god frukost imorse med en massa ostmackor på ett bröd som Bev hade köpt speciellt för mig (det liknade brödet Mats hade med från sverige). Väldigt snällt av henne o köpa bröd till mig hehe :) det är slut nu åt upp halva limpan xD.

Ska städa lite grann och sen ska jag nog gå ut på en snabbpromenad bort till affären och köpa cola, känner att jag behöver det idag som extra tröst haha.
Ska laga middag alldeles strax också. Blir räkor med grönsaker i ugn, tomatsås och pasta idag :D Hoppas det blir gott :)

Ha en fin lördag

Headache :/

God Morgon

Skulle egentligen ha åkt till Hanna idag men jag vaknade upp imorse med spränghuvudvärk så har tagit mig en huvudvärkstablett och hoppas på att det skall släppa så att jag förhoppningsvis kan åka till henne lite senare. Vi ska ju göra hemmagjord pizza idag så jag vill vara med :)

Ska stänga av datorn och lägga mig och vila en stund och hoppas på det bästa.
Skriver senare

Crossroads

Åt en underbart god lasagne nyss :) Håller på att borsta tänderna nu och ska lägga mig framför datorn och kika på Crossroads. Har varit sugen (av någon konstig anledning) på att se den i flera veckor nu och blev överlycklig när jag såg att man kunde se den på youtube.


Blir en perfekt fredagskväll :)
Ha en fortsatt trevlig kväll och sov sött

Hejhopp

Då var jag hemma igen från gymmet, eller jag har varit hemma nu i snart 40 minuter. Att träna var inget kul idag vilket ledde till att jag istort sett struntade i det. Körde pyttelite uppvärmning + lite armar. Men känslan i kroppen var inte bra så därför slutade jag. Konstigt att jag känner mig så seg eftersom jag denna veckan bara tränat 2 gånger + en halv idag hehe.

Sitter och väntar på mat. Var och är vrålhungrig när jag kom hem och de hade inte ens börjat med maten :/ ska bli lasagne idag och de tar ju över en timme att göra så lär väl få vänta ett tag till :/

Ska mysa lite tills maten är färdig
Puss

Sliten Camilla

Jag har sjukt ont i ryggen sen höjdträningen i onsdags. HELA ryggen! Antagligen beror det väl på att jag är ovan vid att hoppa höjd nu men de e tusan så jobbigt. Varje gång jag går tänker jag på det.. aja finns ju värre saker. Som tex min axel haha. Fyy jag har börjat göra något konstigt när jag hoppar så jag landar på min ena axel och skrapar upp den.
Detta hände när jag var hemma över jul också och skorporna därifrån hade precis försvunnit till i onsdags då jag hoppade igen. Så nu är dom tillbaka igen och det svider som in i hel**te.

Det var inte lätt att få det på bild och det är värre än vad det ser ut hehe

Nu sticker jag till träningen eller ska ner till centrum en snabbis först. Blir ett jätte lugnt pass. Hade inte tänkt träna alls egentligen då jag hade tänkt gå på bio med ett par tjejer men det blev ändrade planer då några skulle jobba. Men vi får se filmen en annan dag helt enkelt :D

/

Vädret

Tillbaka efter the seceond promenix. Ska äta vindruvor nu :D
Här kommer en bild på hur vädret såg ut imorse, den är tagen från mitt fönster så man ser inte riktigt hur mycket det egentligen snöa haha



Tur att det har slutat snöa nu och den mesta snön har faktiskt redan smält bort. Skönt det för snön som kom var riktigt blöt snö så det såg ut som jag hade duschat när jag kom in imorse.


Sista arbetsdagen på en vecka :D

Sitter i sängen och har nyss sett färdigt på veckans avsnitt av andra avenyn. Spännande :)
Har även fått i mig lunch så nu är jag redo för att ta ut hundarna för andra gången idag och sista för veckan :D
Faktiskt sista promenaden fram till 22 februari för idag är sista skoldagen innan barnen får lov här i England. Det betyder att även Richard och Bev är lediga och de ska åka till Richards mamma i norra england nu på lovet så då blir jag ensam fram till nästa fredag då mamma, pappa och Emma kommer hit :D

Det har slutat snöa nu (wiiho) och det var inte så kallt ute i morse som jag var förberedd på vilket var skönt så klart. Det är vindstilla idag och jag tror det är det som gör att det känns skönare ute :)

Har även hunnit med att städa toaletten, diska och hänga upp tvätt idag. Efter promenaden blir det till att sopa köksgolvet hehe.

Puss

12/2

God Morgon alla fina :)

Vaknade upp tidigt imorse (halv åtta) och har sedan dess suttit vid datorn och ätit frukost. Har lite ont i huvudet!!
Det snöar ute. Stora rejäla flingor och det har börjat lägga sig på marken. Usch jag kan riktigt känna hur kallt det kommer att vara om en dryg halvtimme när jag står ute med hundarna haha. Får bli den korta promenadrundan nu på morgonen som tar ca 45 min - 1 timme. Får bli en annan sväng på eftermiddagen om vädret blir bättre annars får det bli samma igen haha.

Idag ska jag även städa toaletterna, sköta disken, lägga i samt hänga upp tvätt och sopa golven. Går nog ganska så snabbt skulle jag tro :)

Dags att ta på sig varma kläder och borsta tänderna.
Ha en superfredag

Ett års dag

Jag glömde ju helt bort att berätta att hundarna fyllde ett år igår den 11 februari :D

Hurra för dom♥

Sov Sött

Nu ska jag krypa ner i sängen och börja se på någon film tror jag. Känner inte riktigt för andra avenyn just nu för man kan inte bryta mitt i ett avsnitt och jag känner inte att jag orkar vara uppe i 45 minuter till därför får det vänta till imorgon morron. Blir perfekt som frukostprogram :)

Sov gött allesammans
Bjuder på en bild ifrån lejonkungen musikalen vi var på förra helgen

Fr vänster: Jag, Hanna och Elenor

Innomhusarenan i London




Ett par bilder på hallen där vi var och tränade igår. En riktigt fin hal var det. Såg väldigt ny och fräsch ut.
Lite konstigt när man skulle betala då man fick som ett åkpass runt armen som bevis på att man hade betalat haha. Fick ett LILA för att använda arenan och sen ytterligare ett ORANGEt för att få använda gymmet.  Cooolt :P

11/2

Hejsan på er!
Har vart fruktansvärt dålig uppdatering idag men jag har haft en del saker att göra och sen har jag vart fruktansvärt trött idag med hehe.
Iallafall så började jag dagen med en stadig frukost med det svenska brödet med skinka och ost, mums :) några frukter på det också.
Mats kom hit vid halv tio för att följa med mig ut på första hundpromenaden. Det blåste riktigt ruggit ute idag även fast solen var framme hela dagen.

Efter promenaden bjöd Bev på tea och vi satt och pratade lite. Jag städade även lite granna. Efter det fick jag lite massage på ryggen, gött!

Vid halv två följde jag och hundarna Mats till bussen och det var dags för honom att åka hem. Jag fortsatte att gå med hundarna i en timme så var andra promenaden för dagen också färdig :)
Efter det åt jag lunch och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Vet inte vart tiden har tagit vägen idag. Träningsledig idag, kände att jag behövde det efter gårdagen.

Åt middag för en stund sedan. En god soppa bestådene av massa grönsaker, linser, potatis, bacon/julskinka och korv. En rejäl portion blev det men det var gott.
Nu har jag nyss duschat och ska väl se på andra avenyn hade jag tänkt, om jag inte sparar det till imorgon morgon :)

Hoppas ni haft en bra dag

Rolig men dålig träning

Heej
Nu e jag hemma efter en heldag i London på träningsarenan.
Att ta sig dit tog drygt 2 timmar och vi var där ifrån 13.00 till ca 17.45 innan vi åkte tillbaka hem.
Tillbaka valde vi att åka buss mm och missade tåg hej vilt vilket ledde till att hemresan tog ca 3 och en halv timme istället xD
Stannade i croydon och åt mat på en pub, chilli con corne för mig GOTT!

Själva träningspasset var inget att hurra för direkt, gick skit rent ut sagt.. menmen får väl skylla på att jag inte hoppat på länge eller gjort liknande träning heller för den delen.

Ska sova nu, e helt slut i kroppen
God natt

10/2

God Morgon på er :)
Har precis avnjutit en av de godaste frukostarna jag ätit här haha, bröd med ost och pastrami på :) Ååå vad gott det var, ska ha med mig lite som mellis idag mellan träningspassen hade jag tänkt.

Nu måste jag rappa på och göra mig iordning för om 20 min kommer Mats så vi ska åka in till London och träna.

Kommer antagligen hem ganska sent ikväll så blir dåligt med uppdateringar idag
Puss

Nu har jag ost

Hemma igen efter en trevlig kväll.
Mötte upp min tränare Mats runt åtta tiden nere på stationen. Väl där gick vi till hans bed and breakfast ställe där han skall sova innan vi gick vidare till en Thai restaurang nere i centrum.
Blev en god kyckling med någon svart sås och grönsaker + ris. Var hur gott som helst.
Vi satt och pratade en bra stund innan det var dags att gå hem. Kom innanför dörren för drygt 15 minuter sedan,

Är helt överlycklig nu också. Fick med mig hushållsost, pastrami skinka, bröd, fortsättningsböckerna till en shopaholics bekännelser och godis från hemmakväll med mig. Jag vill bara säga det Emma att godiset är perfekt :)
Tänk att man kan bli så glad över så lite. Imorgon blir det iallafall många ostmackor för mig, ni anar inte vad jag har saknat ost.

Nu ska jag kika igenom lite bloggar, se på lite film innan jag somnar.
Imorgon kommer Mats hit vid 10 tiden och vi ska då åka till london för en heldag på innomhusarenan

Sov Gott

Upp Upp Upp

Vädret lurar en lite granna haha. Tog inte på mig lika mycket kläder när jag skulle ut på promenaden imorse vilket jag borde gjort. För trots att solen lös klart så blåste det en massa och det blåste kallt. Bitande kallt!
Får ta på mig mer kläder när jag tar andra promenaden helt enkelt :)

Har städat lite idag vilket har inneburit: tvätta, sopa golv, dammsuga, diskmaskin.. ja det var väl det. Sparar lite utav det roliga till på fredag också^^

Har precis käkat lunch. Pasta med tomatsås + äpple och päron. Gott och nu e jag mätt. Som mellanmål idag ligger ett paket vindruvor och väntar på mig, mums filibbaba :D

Ikväll ska jag ju som sagt ut och äta, ska bli trevligt. Blir dock ingen träning idag då jag har vila. Typiskt eftersom jag är sugen på att träna idag haha, men det blir ju dubbelt upp imorgon istället. Behöver kanske vila ibland. Fast det gör jag ju varje helg men ändå:P

Aja nu ska jag hänga upp tvätt och sedan förbereda mig på en andra promenad.
Puss


Utgång

Redo att bege mig ut med hundarna! Hoppas dom är lika lydiga ute idag som de var igår, jag har mina tvivel dock^^



/

9/2

God Morgon!

Har inte sovit gott denna natten heller och det beror till största delen på att hundarna låg nere i köket och skällde non stop igårkväll! Det höll på fruktansvärt länge men efter ett tag så hörde jag att Bev gick ner till dem och sa åt dem, då blev det iallafall lite bättre. Men imorse var de igång igen så vaknade tidigt som bara den! Suck ibland är hundar krävande. Vet inte vad det är som gör att de ibland bara är helt hopplösa? xD Men för det mesta är dom världens sötaste och lydigaste hundar, men ibland då bara gör de tvärtemot vad man säger.

Vädret är iallafall fint ute idag :) Solen tittar fram mellan persienerna vilket även det bidrog till att jag vaknade tidigt för jag fick solen i ögonen. Men vad gör det så länge det inte snöar och är dåligt väder :D

Idag blir det promenader med hundarna och sedan blir det (ska försöka) en hel del städning.
Träningsledig idag då min tränare kommer ikväll och imorgon skall vi åka till en innomhusarena och träna två pass istället. Blir nog super kul, ska bli skoj o hoppa höjd igen.

Have a nice day

Sweet Dreams

Tjoohojsan. Är på strålande humör för tillfället. Inte trött men inte heller pigg haha!
Iallafall så gick träningen bra idag, kände mig trots vila i helgen lite halvseg i benen xD dom lär aldrig bli pigga^^
Vart ganska tomt och ensamt på gymmet idag dock och det tycker jag blir lite tråkigt. En stund var jag faktiskt helt ensam där och jag vet inte men jag vill gärna ha folk runt omkring mig för då blir motivationen bättre tycker jag.

Iallafall så när jag kom hem pratade jag en kortis med pappa och Emma och efter det åt jag mat, Casserole med kyckling och vilken portion jag åt. Svårt att äta lite när det är så sjukligt gott :)

Imorgon kommer min tränare Mats hit på kvällen så då blir det middag ute. Ska bli kul att han kommer.

Nu ska jag bortsta tänderna och ja sen vet jag inte vad jag ska hitta på haha. Spela lite musik kanske och försöka somna tidigare idag. Låter som en kanon idé enligt mig.

Sov Gott och dröm söta drömmar♥

Ibland börjar man undra...

Ja ibland kan man verkligen undra hur folk tänker eller om folk överhuvudtaget kan tänka!
För isåfall undrar jag hur man resonerar när man kör i snabb fart bredvid en trottoar där det går gångare och det bredvid trottoaren ligger en stor pöl med vatten. Förstår man inte själv då att man kommer skvätta ner gångaren o man fortsätter köra i samma hastighet och i vattnet?
TYDLIGEN finns det människor som inte fattar detta för när jag och hundarna var påväg hem från vår promenad var den en bil som skvätte ner oss något fruktansvärt! Det blev så jäkla kallt så det var ju tur att vi var på väg hem åtminstone, men vad sjutton så beter an sig väl inte iallafall??!
Grymt irriterande

Nu ska jag snart sticka iväg till gymmet
*det har slutat snöa nu :D*

Det kommer mera

Det snöar fortfarande ute men just nu gör det inte så värst mycket för ingenting har lagt sig på marken..ÄN!
Det är inte heller överdrivet kallt ute så jag är nöjd så länge det fortsätter så här :)

Var borta på affären och handlade lite efter promenaden med hundarna förut, soppor och pasta i tomatsås, frukt blev det som jag fick med mig hem :) Behöver även tanka på min mobil sen också innan träningen.
Annars händer det inte så mycket idag just. Har tvättat en maskin och diskat, någon mer städning blir det inte för mig idag, sparar det roliga tills imorgon^^

Har sovit dåligt nu flera nätter i rad så jag är sjukt trött hela tiden. I fredags somnade jag inte förren efter halv 3 på natten, i lördags efter två någongång och igår släckte jag tidigt men var uppe på toaletten när kl var ett och hade då inte somnat än. Väldigt jobbigt är det att inte kunna sova på kvällarna :/ vet inte ad det beror på heller..

Nu ska jag alldeles snart ta ut hundarna igen :)
/

8/2

God Morgon

Jag är så trött idag och kall och jag har ingen lust att stiga ur sängen överhuvudtaget. Under täcket är det så varmt och skönt.
Men hundarna måste ju ut, även fast det snöar massvis och är kyligt som bara den. Usch vad deppigt haha, jag trodde verkligen våren var på väg efter det fina och milda vädret som har varit under förra veckan. Men kanske slutar det snöa snart :)

Får pallra mig upp och borsta tänderna och klä på mig nu
Hörs senare


Ett Skämt?

Alltså skojar vädret med mig? Vaknade upp imorse och det snöar ute, mycket!
Gaaah! jag som trodde våren var på väg, e verkligen int sugen på mer snö..nejnej

Aja nu ska jag käka frukost

Titta upp

It´s time for att borsta tänderna och lägga sig. Efter helgens dåliga sömn behöver jag få somna "tidigt" i kväll för att orka upp imorgon. Vill känna mig pigg imorgon vilket jag inte gjort sen typ förra måndagen.

Var inne och köpte ett linne på primark i Croydon imorse medan jag väntade på Sanna :)
Har redan ett par sådanna linnen, eller snarare 7 stycken haha. Ett svart, rosa, vitt, beige, mörkblått, grått och nu fick jag mig ett grönt.
Inget speciellt med det egentligen bara det att dom var väldigt sköna att ha på sig och satt bra. Tycker det är svårt att hitta linnen som inte är för korta men ändå "tighta". Kan även meddela att jag inte köpte alla linnena på en gång utan det är utspritt på ca 3 gånger hehe. Perfekta till sommaren ^^


Sleep tight

Hemma hos Louise

Haft en bra söndag?

Nu sitter jag på mitt rum, nyss hemkommen från Louise som bor ca 1 h 20 min bussresa ifrån mig.
En väldigt trevlig dag har jag haft iallafall. Vi handlade och lagade mat, blev inte tacos utan kykcling med skinka och mozarella ost + potatis + sallad, super gott. Det är väldigt mysigt att stå tillsammans allihopa och laga mat ihop. Fördelen när man lagar mat hos någon är ju även att man kan äta hur mycket man vill och inte en tallrik som på restauranger dessutom blir det bra mycket billigare haha.
Louise bodde btw jättefint :) Tycker det är jätte kul och intressant att se hur alla andra har det.
Nästa lördag ska vi hem till Hanna och på söndagen blir det tacos hemma här hos mig :D

Jag ska strax kliva in i duschen, fryser så fruktansvärt så en varm dusch ska det bli, sen blir det lite snack med pappa och efter det blir det mat igen. Är inte direkt hungrig nu men måste äta något innan jag lägger mig för annars lär jag väl vakna mitt i natten som jag gjorde här i förra veckan av att jag är hungrig och måste nattäta hehe.

/


7/2

God Morgon på er!
Idag är jag allt annat än pigg kan jag tala om. Somnade run 01.30 igårkväll och vaknade strax innan 09.00 och jag är så trött just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till hehe.
Åt en gröt frukost idag, vet ni förresten hur gott det är med kanel på havregrynsgröt? något ni måste prova om ni inte har gjort det :)

Ska snart börja klä på mig, ska ju åka till Louise idag för tacos :D GottGott!

Ha en skön söndag alla

The Lion King

Heejsan
Kom nyss innanför dörren typ. Har bara hunnit borsta tänderna och tvätta av sminket så nu ligger jag redo för att somna. Det behövs kan jag lova! Kunde inte sova igår kväll utan låg fortfarande vaken när klockan var halv tre på natten. India låg och skällde också med jämna mellanrum vilket inte gjorde det lättare att somna direkt!

Iallafall dagen idag har varit toppen. Det blev inte mamma mia musikalen som jag hade hoppats på då den var för dyr (tyckte vi hehe) så istället blev det Lejonkungen. Grymt bra, man blir så impad av alla so är med, speciellt av barnen som inte ser ut att vara äldre än runt 10-13 år.
Helt fantastisk var den och den var väldigt lik filmen med scenerna och liknande så det var toppen. Måste nog ändå dock säga att Fantomen på operan var snäppet bättre och fortfarande är min favorit bland musikaler jag varit på hittills :)

Nu ska jag sova imorgon väntas tacomiddag hemma hos Louise :D
Sov gott om ni fortfarande är vakna haha


6/2

God Morgon :)

Idag väntar en rolig dag. SKa åka in till London om en stund och möta upp mina vänner och väl där ska vi försöka få tag i biljetter till Mamma Mia musikalen som går ikväll. Bara att hoppas på det bästa att det ska finnas biljetter kvar. Om vi får biljetter börjar musikalen kl 19.30 vilket betyder att jag kommer vara hemma ganska sent ikväll.

Har precis smällt i mig frukost + en oändligt massa choklad, gott som tusan var det men oj vad mätt jag blev efteråt. Godis är godast på morgonen

Dags att klä på sig och fixa iordning
Puss

Skottlands Nationalrätt

Haggis blev det till middag. Skottlands Nationalrätt!
Var lite tveksam först då jag vet vad det innehåller och det är bla: lever, inälvor, havregryn och lök + kryddor. Man lagar det innuti en fårmage för att det skall få mer smak


Så här ser det ut, men man äter inte magen som är runt om utan bara innehållet som liknar en blandning mellan gröt och köttfärssås.

Jag måste säga att jag älskar det! Trots att jag vet vad som är i så var det fruktansvärt gott alltså. Lätt topp 5 av allt det jag har ätit här i England :)
Blev förvånad själv när jag smakade på det, eftersom jag hade haft förutfattade meningar, och det var så gott.
Kul att ha testat på något nytt typiskt här :D
Det serverades med mos, aubergine, brocoli och mosad kålrot.
Hoppas verkligen jag bjuds på det här igen innan jag åker hem. Förresten är jag hemma idag om 7 veckor, värst vad tiden går snabbt.. har redan varit här 5 veckor sedan jul.

Nu ska jag lägga mig snart.. vet att klockan bara är 21.00 här men jag är så trött så trött. En film hade inte suttit helt fel.

Önskar min kusin massor med lycka till ♥
Puss

Middag

Hemma igen :) eller jag var hemma för ca en timme sen men nu är jag ny duschad och luktar gott hehe.
Snart blir det middag och jag väntar med spänning (tror jag) på vad det skall bli. Att det blir potatismos och kålrot vet jag men tillbehöret är fortfarande hemligt.
Richard vill nämligen inte säga vad det är för han tror inte att jag kommer vilja äta det då (?) så lite småpirrigt haha. Beverley är inte hemma ikväll utan skulle bort så jag och Richard ska äta ensamma. Men Beverley gjorde klart för mig igår att hon aldrig skulle äta det som ska serveras idag haha. Känns ju bra ^^

ÅTERSTÅR att se, nu ropar han att middagen är färdig...

Mot Gymmet

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner mot gymmet för veckans sista träningspass (Y)
Bjuder på en, ganska dålig, bild på tomten tagen idag för att ni ska få se det härliga vårvädret hemma i snöovädret i Sverige :)


Så här är vädret idag :) Inte helt fel med andra ord..
Me like

Har ni några planer för fredagskvällen?♥

Mer spya

Inne efter andra promenaden och det betyder  HELG :)
Hääärligt som tusan. Så är det alltid och har alltid varit. När man jobbar längtar man efter helg, när man går i skolan längtar man efter helg haha.

Jag kände mig nästan lite "dum" när jag var ute på andra promenaden då det var strålande sol och ganska varmt faktiskt. Där kom jag i vinterjacka med fleece tröja under, mössa, tjockvantar och halsduk medan många som jag gick förbi gick i t-shirt eller vårjacka. Men jag ville ju bara vara säker på att inte frysa.

Förresten när jag kom ner i köket innan jag skulle ta ut hundarna låg det spya på golvet :/ vet inte vem av India och Archie som gjorde det men hoppas ingen av dom blir sjuk nu.



Arcihe är såå söt :) India fastnade inte på bild idag hehe

Lite uppdate

Har precis käkat smarrig spaghetti med pastasås till lunch och lite frukt på det :) Gott som tusan måste jag erkänna att det är, trots att det är färdigmat. Mätt blir jag iallafall.

Ska bege mig ut med hundarna om ca en halvtimme så ska bara mysa och ta de lugnt tills dess :D
Hundarna har vart så lydiga idag så, kanske för att det är fredag haha.
Snart ledig iallafall, dock har helgerna en tendens att gå ruskigt fort på något konstigt sätt hehe.

Vädret här idag är förvånadsvärt bra. Det känns verkligen som att våren är på väg idag. Dessutom har det börjat bli bra mycket ljusare på kvällarna nu än när jag kom hit i början av januari. Nu börjar det inte bli mörkt förren runt 17.00 tiden så det tycker jag om  :D

/

5/2

Tjoho på er :)
Hann inte med att blogga imorse då jag blev lite små stressad hehe.
Vaknade upp runt halv nio och gjorde mig frukost samtidigt som jag kollade på film. Tog sedan ut hundarna så fort de kom tillbaka från veterinären runt halv tio. Efter det tog jag mig en promenad bort till affären och köpte dagens lunch: pasta med tomatsås hehe.
Sitter och gnager på ett äpple just nu, ska ta en snabbdusch och sen laga mat hade jag tänkt.

Ha det

Kväll 4/2

God Kväll

Sitter här i min säng och har precis lagt på ett samtal med pappa. Trevligttrevligt!
Åt middag förut, pommes med 3 köttfärsbiffar och vita böner i tomatsås.. ingen höjdar måltid om jag får säga det själv.
Men imorgon blir det minst sagt en intressant måltid! Berättar mer om det imorn.. hehe

Nu ska jag göra mig redo för sängen, dvs borsta tänderna och tvätta ansiktet samt ta på mig pyjamas. Tror jag ska skippa fleece pyjamasen idag eftersom jag var så varm att jag svettades igårkväll när jag skulle sova. Det jobbiga bara är att i natt vaknade jag mitt i natten och frös så :/ får väl ha tröjan liggandes bredvid mig ifall det skulle hända i natt igen.

Imorgon händer nog inget speciellt. Hundarna ska till veterinären för ett blodprov imorgon kl 09.00 så blir väl att jag går ut med hundarna lite senare imorn på morgonen=sovmorgon^^ haha!

Sov Sött♥

Sprickfärdig

Ujujuj vad jobbigt det var på den andra promenaden eller inte jobbigt eller jo. Fast det berodde endast på att jag efter 10 minuter blev så kissnödig att det var svårt att gå. Helt sjukt jobbigt att gå omkring så i en timme ska jag tala om. Det var ungefär det enda jag kunde tänka på när jag gick, hur kissnödig jag var.
Nog om det!

Har just smällt i mig ett paket vindruvor men är fortfarande hungrig.. hmm får se vad det blir för något mer o äta för träna hungrig går aldrig bra!

Vädret ute är mega gött nu. Inte för varmt (haha) och inte för kallt. Eller lite varmare får det gärna bli för jag kör med två fleece tröjor under vinterjackan och strumpbyxor under byxorna men det är ändå "varmare" än vad det varit de senaste.
I övrigt så är jag nog den enda som fortfarande går omkring med mössa,halsduk och vantar i heeela Caterham. Bortsett från gamlingarna då^^

Ska sticka ner till stan en sväng innan gymmet hade jag tänkt
Dags för klädombyte


Hörs senare ikväll när jag kommer hem
Ha det

Massa städning

Hallå där :)
Hoppas allt är fint med er.

Ja har precis slevat i mig lunch och druckit upp resten utav min en liters cola, usch en liter på två dagar kan ju knappast vara nyttigt. Får hålla mig ifrån dricka ett tag nu!
Hade tur när jag var ute förut då det blev uppehåll efter drygt halva promenaden :) Det tyckte jag om hehe, dock glömde jag mina vantar så jag frös något ruskigt om händerna vilket ledde till att jag bara var ute i 50 min :P
Hur som helst så städade jag en hel del när jag kom in. Hängde upp tvätt, dammsugade hela huset, städade badrummet, moppade golven och ska snart sätta på diskmaskinen. Så nu är hela veckans städning klar :D Gilla!

Ska ta ut hundarna om en liten stund igen, känner att jag vill ha det gjort, dock ser jag att det har börjat regna så smått igen så får se om jag väntar tills det (förhoppningsvis) blir lite bättre. Men hellre regn än snö säger jag bara hehe :)
2 veckors snö i Sverige räckte gott och väl för mig i år :) Nu väntar jag på våren


4/2

Hur härligt är det inte att lägga sig 22.30 på kvällen och sen kolla klockan 00.30 och insett att man inte har somnat än? Fasiken vad irriterande och störigt det är. Fick helt enkelt sätta på datorn  mitt i natten och natt äta lite trokad frukt för jag var så hungrig. Det slutade med att jag stängde av datorn vid 14.45 igen så snacka om att jag är lite seg i huvudet idag efter ca 5 timmars sömn.
Har iallafall fått i mig en stor frukost nu och ligger och käkar lite torkad frukt igen.
Det regnar massa ute och jag har ingen som helst lust att ta ut hundarna hehe men det måste ju göras förr eller senare iallafall.
Får masa mig till toaletten och borsta tänderna nu tror jag

Puss

Möte med främling

Vart en god middag med fiskfile, kokt potatis (vilket typ aldrig händer), kokt spenat och brocoli :)
Efterrätt blev några skivor färsk annanas och torkade dadlar.
Mätt oh belåten sitter jag nu på mitt rum och har just borstat tänderna. Ska ta på mig pyjamas snart och lägga mig och se på film. Det roliga är att jag alltid skriver att jag ska se en film men det blir aldrig av, fastnar alltid vid något annat intressant så att klockan blir runt halv tolv innan jag stänger av datorn utan att ha kollat på film hehe.
Men klockan är ju bara 21.00 än så jag har gott om tid på mig haha!

Lite roligt när jag gick till gymmet idag så var det en bil som körde förbi mig och stannade och öppnade fönsterrutan. Jag tänkte att det är väl någon som vill fråga vart någonting ligger men icke. När jag kikar in genom fönstret ser jag att det är en herre/gubbe som jag träffade på gymmet under höstlovet innan min syster kom hit. Jag minns att vi pratade lite då och att han skulle åka till Mexico. hehe! HAn sa också då att han trodde att jag tränade inför OS hahahaha.. men jag har inte sett han sedan den gången.
Iallafall så blev jag väldigt förvånad och han hälsade och pratade lite och var jätte trevlig. Han sa även att han skulle komma och träna någon dag hehe.
Det roligaste tycker jag var ju att han kom ihåg mig, till och med att jag var från Sverige kom han ihåg :P

Skriver nog inget mer idag
God Natt mina underbara♥

Det går inget vidare

Tjenare

Gymmet gick inte alls så bra som jag ville. Kände mig seg i kroppen idag också, kanske får jag ta och vila imorgon så kroppen får "vila". Jag får se hur det känns imorgon helt enkelt!
Vart jätte trött på gymmet och satt och gäspade hela tiden hehe, jag som trodde coca cola gjorde en pigg^^

Nu sitter jag iallafall och väntar på mat. Idag bjuds det på fisk och potatis/mos med grönsaker. Mumsigt.




/

Vardagslyx

Här öser regnet ner och det har det gjort i stort sett hela dagen.
Åkte till Croydon förut där jag började med att kolla in på IKEA. Gick runt hela varuhuset och fantiserade lite om vilka grejer jag själv ska köpa när jag flyttar hemifrån, inte för att jag hade tänkt flytta än på ett tag men det är roligt att gå omkring och kolla efter grejer man vill ha.

Åkte sedan vidare till själva centrum där jag fick med mig lite godis, en bok och ett par linnen hem. Det var även extrapris på cola så 1 liter läsk fick följa med hem. Lite onsdags/vardagslyx sådär :) Sitter och dricker utav den nu.

Ska ge mig ut i regnet och ner till gymmet om en halvtimme. Hoppas på att jag ska känna mig lite piggare idag så att jag orkar med att göra lite grejer hehe.

Hörs

2/3

God Morsning

Vaknade tidigt iallafall men har inte stigit ur sängen än :)
Ska strax gå ner och fixa lite frukost och se på andra avenyn.
Är trött idag hehe men ska åka med Bev till Croydon lite senare runt 11 tiden. Hon ska till veterinären med katten innan så ska vi åka direkt efter sen.

Ciao!

God Natt

Nu kära ni är det dags för mig att se på tv program eller liknande. Vad det blri vet jag inte än så det återstår att se.
Är ju ledig imorgon vilket betyder att jag INTE behöver stiga upp en viss tid och käka frukost imorn. I och för sig behöevr jag aldrig stiga upp en viss tid haha  men imorn behöver jag iallafall inte ta ut hundarna på morgonen utan istället ska jag mysa med frukost i sängen framför Andra Avenyn.



God Natt

Jag orkade inte gym idag

Hejsan Hoppsan!

Idag har jag vart redigt slö, jag har helt enkelt inte orkat göra någonting. Det är inte det att jag inte har haft lust att göra saker utan det är kroppen som har sagt ifrån att den inte orkar med någonting.

Idag när jag var på gymmet hade jag tänkt köra intervaller på löpbandet + uppvärmning. Efter 2 intervaller fick jag lägga av för kroppen orkade inte. Gjorde lite bålstyrka och sen drog jag hem istället.
Väl tillbaka i huste fick jag en bamse portion med köttfärssås och spaghetti. Blev så mätt att jag inte var långt ifrån att spricka. Det är jobbigt ibland att bli serverad så stora portioner och det känns dumt att lämna!
Men kanske behövde jag fylla på med mycket mat, kanske var därför kroppen inte orkade att gymma idag? Fast i och för sig har jag ätit en massor både idag och igår så det är konstigt om det är orsaken. Bara jag inte håller på att bli sjuk?:/

Aja nog om det
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.



Lite sur för att man inte kan se direktsändningen av samsung galan härifrån. Varför kan vissa program bara ses innom Sverige?

Redo

Tjoho
E väldigt slapp nu känner jag. Helt trött och slut i kroppen, vet inte vad det beror på riktigt?
Nu har jag iallafall varit ute med hundarna för andra gången idag, dvs halv arbetsveckan är avklarad eftersom jag är ledig imorgon :D Det började ösregna när vi var ute såklart hehe

Har käkat knäckebröd, vindruvor och äpple nyss, var grymt hungrig, så nu e jag snart redo att gå ner till gymmet!

/

Det rullar på

Sitter och äter lunch nu :) köpte någon ny grej igår, raveoli med tomatsås, dock var den inte så god som spaghetti i tomatsås så de blir nog inga fler köp utav denna hehe.

Hundpromenaden förut gick finnemang förutom att det började småregna när vi kom fram till parken vi gick till. Så klart valde jag den parken som tar längst tid att gå till idag så det var lite surt, men det regnade inte allt för mycket så det gick bra ändå. Annars var det ganska skönt att vara ute det var liksom varmt nästan. Eller inte varmt men det var inte så kyligt som det har varit de senaste dagarna.
När jag kom in från promenaden fick jag ett sms från farmor :) Alltid lika kul att höra ifrån henne :)

Har hunnit med att städa lite granna också men inte så värst mycket. Ska ta ut hundarna vid 13.00 så jag hinner sopa golven efteråt. Innan dess ska jag hänga upp tvätten hade jag tänkt.

/

2/2

God Morgon

Idag vaknade jag upp runt 8 tiden och gick ner och lagade havregrynsgröt till frukost.
Nu är det snart dags att ta ut hundarna men innan dess ska jag klä på mig och borsta tänderna, som vanligt med andra ord hehe.

Vädret idag är gråtrist men än så länge uppehåll iallafall.

Later

Sen kväll

God Kväll :)
Har precis kommit ur duschen(sent jag vet)och har borstat tänderna samt satt på mig min pyjamas. Redo för att ta plats i sängen :)
Blev inte middag förren strax efter 21.00 men vilken middag det var. Kokt potatis med en massa kött och kokta morötter + kokt sallad. Supergott var det.

Nu ska jag lägga mig och se på något bra program eller något tror jag om jag inte somnar innan haha
Sov Gott

Jag vinner igen

I väntan på mat och allt är som det ska vara^^

Spel mot pappa. Bäst som vanligt haha^^


I brist på annat




Har ingenting bättre för mig haha.. väntar på att dom ska komma hem så det blir mat ^^
ENJOY!

Pigg och okoncentrerad

TjaTja, allt väl?

Kom nyss hem ifrån träningen och ingen är hemma eller jo Archie och katten men dom räknas inte haha^^
India är alltså borta och jag antar att hon är på hundträning tillsammans med Bev. Richard vet jag inte vart han är kanske är han fortfarande kvar på jobbet?

Iallafall träningen gick väl bra antar jag. Hade svårt att koncentrera mig pga av håll oh jag blev inte det minsta trött idag när jag tränade fast jag följde programmet. Men det känns alltid gött att börja träna igen efter helgen då man vart slö. Antagligen känns det så bra också för att man är pigg i kroppen vilket jag aldrig i slutet på veckan utan jag blir alltid mer och mer trött och stel i benen.
Längtar tills nästa vecka då min tränare kommer hit tis-tors och jag ska få hoppa höjd på onsdagen :) Det blir nog rolig träning det, iallafall blir det annat än gym och löpning så det ser jag fram emot.

Nu skäller Archie som en tok nere i köket!! Bara för att han blir lämnad ensam.. tröttsamt ibland jag som hade tänkt ta och duscha nu.

Puss

MATLOCK ROAD..

.. är ett ganska underligt och roligt namn på en gata jag går förbi när jag tar ut hundarna ibland hehe.
Promenaden på eftermiddagen gick bra och vädret var soligt som imorse och det blåste något mindre också vilket gjorde att det kändes varmare och skönare.

Kom hem från promenaden för drygt en timme sen och har sedan dess lassat i mig två stora tallrikar med flingor och mjölk + ett stort päron så nu är jag mätt och nöjd och redo för träning snart. Ska byta om alldeles strax och bege mig nedåt mot gymmet.

Hörs ikväll


Av 197

Idag har jag varit här i 144 dagar (då har jag räknat bort de dagarna jag var hemma under jul) och har 53 dagar kvar innan jag åker hem till Sverige i mars.
Det är helt sjukt hur fort den här tiden har gått egentligen även om det ibland har kännts som en evighet, men det är en känlsa man bara förstår om man är här själv.
Jag är så fruktansvärt nöjd över att jag tog steget och faktiskt vågade åka som au pair för jag vet att jag hade ångrat mig om jag hade valt att stanna hemma istället och inte testade.

På de 53 dagarna som jag har kvar har jag en hel del saker inplanerade.
Bland annat så kommer min familj hit, Mats ska hälsa på , Björn kanske ska komma, jag och de andra au pairtjejerna har en hel massa planer även vi. Tex ska vi försöka få biljetter till Mamma Mia musikalen, åka till Oxford, åka till Brighton, kanske ta en tur till skottland/Dublin, ha tacokvällar hemma hos varandra, se massa filmer på bio mm.
Så jag kommer ha saker att göra och det ser jag fram emot:)

Oskönt

TjabbaTjena

Har städat en hel del idag eller iallafall sopat, diskat och lagt i en tvättmaskin som strax är klar som jag ska hänga upp!
Vädret luras lite granna, ser hur varmt och skönt ut som helst då solen lyser klart på himlen MEN det blåser ruskigt kallt och är kyligt i luften så direkt skönt ute är det inte ändå :/
Hoppas ändå att våren är på ingång :)

Har nyss fått i mig lunch, soppa, och ska ta ut hundarna om drygt en och en halv timme. Efter det blir det flingor med mjölk och apelsin innan träningen :)

Puss

1/2

Första februari idag och det ser ut att bli en riktigt fin dag då solen lyser utan ett moln i sikte på himlen, dock tror jag att det är ganska kyligt så får ta på mig ordentligt med kläder ändå :)

Har käkat frukost och sett klar på sista delen av Eva och Adam filmen som jag började se på igår.
Nu blir det till att ta ut hundarna och sedan väntar lite små städning

/

RSS 2.0