Change

Upptäckte när jag skulle sätta in dvd skivan i datorn att filmen håller på i mer än 2 timmar vilket betyder att den är klar efter 12. Med andra ord jag tror det får vänta till en annan dag.
Istället blir det Eva och Adam haha :D

Puss
God Natt


SILK

Jag är så sjukt trött jämt nu för tiden. Har så svårt för att bara sätta mig ner och ta det lugnt utan att göra en massa saker hela tiden, fast samtidigt så känns det inte som att jag gör annat än att sitta vid datan och äta typ hela dagarna. Fast det är klart går ju ut med hundarna och tränar nästan varje dag också utom på helgerna så det är väl det som gör mig trött antar jag?
Sen att jag har haft svårt att sova typ varje kväll denna veckan, varför vet jag inte, bidrar väl också.

Nu har jag iallafall fått i mig två mega stora päron, de största jag någonsin sett, och de var otroligt goda så nu somnar jag skönt i natt :) (hoppas jag)
Ska borsta tänderna och tvätta av mig sminket nu innan jag kryper ner under täcket med antingen en bra film eller så blir det lite skrivande.
Köpte en ny film idag i en affär där allt kostar en pund hehe. En film med Keira Knightley som heter SILK. Har aldrig hört talas o den förut med Keira Knightley är en bra skådespelerska så jag hoppas filmen är bra :)

Testade förresten en parfym på handen i en butik idag och nu i efterhand så luktar den Svett. Asså verkligen svett, vet inte vilken parfym det är men lukten går inte att få bort. Jag har tvättat händerna med tvål flera gånger och tagit lotion på men lukten vägrar försvinna.. haha!Problem jag har^^



MoooooovieTiiiiiiiiiiime

Up in the air

God Kväll

Har haft en bra dag idag i Croydon tillsammans med tjejerna.
Vi möttes runt 13.00 och gick direkt till boigrafen för att se vilken film vi ville kolla på. Det slutade med att vi delade upp oss i två grupper då den en gruppen ville se It´s Complicated som jag redan har sett. Istället såg jag Up in the air.


Efter att vi hade bestämt film gick vi och åt lunch. För mig blev det en bakad potatis med chili con corne :)
Mätta och belåtna gick jag och Sanna omkring lite på stan innan filmen började. Provade ett par beiga jeans som tyvärr inte satt bra alls. Jag är på jakt efter ett par beiga jeans/jeansleggings, tycker det är sååå snyggt med beigt.
Efter filmen åkte vi hem och nu har jag precis avslutat ett samtal med pappa :)

Ska äta päron nu som jag köpte idag, loove ♥

VÄDRET är skumt

Vädret är helskumt. Nyss var det strålande sol nu snöar det!
Samma sak hände i torsdags när jag skulle ta ut hundarna. I början av promenaden regnade det men efter ca 10 min blev det strålande solsken. På 5 minuter mörknade det igen på himlen och det började regna igen. Helt plötsligt efter ytterligare 10 min började det snöa stora, vita, fina flingor men det varade inte länge för efter drygt 5 minuter sprack det upp helt på himlen och det blev strålande solsken utan ett moln på himlen. I samband med detta började det även bli kallare och det blev riktigt "svin kallt".

Nu ska jag ta på mig, inte kan jag ligga och slappa i sängen hela dagen. Åker in lite tidigare till Croydon och shoppar istället haha!^

Puss

Att få punka

Jag kan inte förstå hur jag kan vara så trött. Somnade ganska tidigt igår och vaknade strax efter 8 imorse men det är väl gårdagens gående som sitter i haha.
Idag blir det en lugn dag. Ska åka in till Croydon om en stund och möta upp tjejerna. Där ska vi äta lunch och se på bio, blir betydligt mer stillasittande idag än igår hehe.. en ganska slappis dag med andra ord :) Men det ska bli mysigt, har rört mig så mycket denna veckan ändå så ska bli skönt att "ta det lite lugnt" en dag.

Ska väl börja göra mig iordning om en liten stund. Åt världens största frukost nyss med flingor, mackor, äpple och päron så nu lär jag stå mig fram till lunch vid två tiden åtminstone hehe.

Måste berätta att igår när jag kom hem på kvällen så var jag ensam i ca 2 timmar. Jag antog att Bev och Richard hade gått ut eftersom Richards "vita månad" nu är över.
Imorse berättade de att när de hade tagit bilen igår kväll och skulle köra till en pub 20 min härifrån så hade de fått punktering på en liten väg där det var kolsvart och inte en bil som körde förbi. De hade ingen ficklampa med sig och hade finkläder på sig samt att det var glashalt på vägen och vägen lutade. SÅ det hade blivit stående där i ene och en halvtimme totalt för tillslut hade de kommit någon och hjälpt dem. Så mycket pubsittande blev de ju inte för dem igår hehe

Hoppas ni får en bra dag

31/1

Här kommer lite bilder från gårdagen


Efter besöket vid Greenwich park gick vi till en marknad och efter det åt vi lunch på en spansk tapas restaurang, blev paella med räkor, musslor och kyckling för min del :)
Åkte sedan vidare och kikade på The Globe


Efter besöket där åkte vi till en restaurang och åt glass :) blev jordgubbsglass med jordgubbar och en massa grädde på för min del :)
Efter det åkte jag och Sanna vidare till Croydon där vi köpte godis. Blev en massa grejer för mig haha och jag åt såklart upp alltihopa, älskar lördagar ^^

Nu ska jag äta frukost, har lite sovmorgon idag innan jag ska in till Croydon och äta lunch och se på bio.


Robinson

Ja då var Robinson avslutat för denna säsongen. Vad ska man säga om vinnaren då? värdig? jo de tycker jag absolut, fast jag hade helst sett Mats som segrare hehe.
Hade själv gärna sökt och få vara med :)

Nu är jag så trött att jag inte ens orkar sitta upp i sängen längre och ögonen går snart i kors. Ska ligga o se på en film eller något nu ett tag innan jag somnar.

Puss God Natt

SuperLördag

Har haft en underbar dag idag då vi hann med att åka till Greenwich, se Shakespears "the Globe", fika med storglass och godishandlande i Croydon.
SKa berätta lite mer och lägga upp bilder strax/imorgon för nu ska jag se på robinson innan allt godis hinner ta slut hehe.


Utsikten från parken i Greenwich. Häftigt kan jag lova då man såg större delen av London

Snabb update

Heejsan

Kunde ta det ganska lugnt i morse iallafall. Det tog inte så lång tid att fixa sig som jag trodde det skulle göra haha.
Istället har jag legat och kollat på sista minuten resor till varma länder hehe. Är väldigt sugen på att åka utomlands till en varm plats, speciellt Thailand.

Nu är det dags att dra på sig ytterkläderna och gå mot busshållplatsen.
Puss

30/1

God Morgon på er :)
Sovit gott?
Själc kan jag inte påstå att jag sovit direkt bra under natten. Hade svårt att sova igårkväll, som jag har haft ungefär hela veckan, och sen vaknade jag flera gånger i natt. Steg upp halv 8 då jag kände att det inte var någon idé att försöka sova längre trots att jag var supertrött hehe.

Idag ska vi sóm sagt åka till greenwich och det ska bli kul. Hoppas att det inte blir allt för kallt bara eftersom man vistas utomhus nästan hela tiden.
Ska strax klä på mig och käka frukost då jag ska ta bussen härifrån strax innan halv 10.

Hörs när jag kommer hem
Ha en fin dag alla

Airfield




Rundan som vi brukar gå ibland på airfield.

Här är planen som dom flyger med, glidflyg! Är tydligen någon klubb här som sysslar med sådant här :)

Nu blir det till att borsta tänderna för att sedan sova.
Har snackat klart med syrran nu då hon ska gå och lägga sig för att orka upp till bussen som ska ta henne till Karlstad och DM imorgon. Lycka till :)

God Natt

Se på tv i England

Back från träningen och har precis ätit utav den underbart goda casserolen från bilden nedan.
Ska springa in i duschen nu en snabbis och sen ska jag prata med lillasyrran♥
Hon sitter dock och kollar på Let´s Dance nu och hon ville väldigt Gärna se Mattias när han dancar.. undrar varför? :P haha.
Lite surt att man inte kan se det programmet här i från men eftersom Robinson funkar så är det helt okey ändå.
Nu när jag tänker efter undrar jag om man kommer kunna se Melodifestivalen här borta på svtplay? Svenska kyrkan i London kommer att visa varje delfinal men problemet då är att man kommer hem så sent på kvällarna om man ska gå och se på allihopa, för det är ju en del. Hade vart lättast om man kunde se det direkt via svtplay. Ett mysterium som vi lär få reda på nästa lördag då melodifestivalen kör igång.

Nää dags att duscha så att Emma inte får vänta allt för länge på mig hehe..
Puss&kram

kort

Nu sticker jag till gymmet. Sista passet för veckan :)
Denna veckan har gått ruskigt fort måste jag säga vilket är skönt för det betyder helg imorgon.

På lördag ska vi åka till Greenwich och på söndag blir det antagligen bio. Kommer bli en megaskön och rolig helg tror jag.

Bye

Vad säger man:P

I måndags sa Bev vid middagen att det är skönt att hundarna har slutat tugga på möblerna
I onsdags hände detta



Lite ironiskt är det jue :P
Dock blev dom inte så glada över det fast samtidigt hade de ganska kul över att hon hade sagt det samma vecka som dom gjorde detta.


Det händer grejer

Nu mina vänner är det dags att ge sig ut i regnkaoset eller nja ser att det nästan är uppehåll nu så lika bra att passa på tänkte jag :)
Måste bara ta på mig alla tusen tröjor och strumpbyxor och grej först.

Förresten när jag var ute på min första promenad hände lite märkliga saker.
För det första kommer det fram en gubbe till mig och frågar om jag har saknat han från förra veckan? eeehh? hade aldrig sett människan förr
För det andra ropar en tant på mig när jag gått förbi henne och frågar hur lång jag är. 1,78 svarar jag och då börjar hon prata om att hon letade efter någon som var, ja hur lång vet jag inte för hon började prata om foot och inch o allt jag vet inte vad men jag gick iallafall därifrån
För det tredje så mötte jag en gammal dam som jag gick förbi, som klädde sig lite underligt, och när jag gick förbi henne fällde hon kommentaren: Jag gillar hundar sen gick hon bara..jaaha tänkte jag. Vad svarar man på det haha?



Later

En Casserole

Hade tur när jag var ute på min första promenad förut, med vädret alltså. Det var uppehåll hela tiden :) Dock ser det inte lovande ut nu direkt :/ det öser ner, snöblandat, och om mindre än en timme måsta jag ta ut hundarna..huu ..hehe hoppas det lugnat sig lite då iallafall :)
Förmiddagen har sprungit iväg utan att jag egentligen hunnit göra speciellt mycket. Har städat lite och plockat ur diskmaskinen var även borta på affären en liten snabbis förut för att inhandla tuggummi.
Nu sitter jag och äter lunch. Tack vare att frukosten blev försenad imorse så har allt annat också blivit det. Jag kom ut med hundarna en halvtimme senare än vad jag brukar och jag äter lunch en timme senare än vad jag gör normalt. I och för sig åt jag en väldigt stor och god frukost idag så det kan väl ha bidragit till den senare lunchen.

Måste bara visa en bild på den berömda casserolen jag så ofta pratar om som jag tycker är så god. Igår åt vi en med kyckling i och idag (den som är på bilden) ska vi äta en med kött i.
Bilden gör verkligen inte rätten rättvisa då den är mycket godare än vad den ser ut haha. På bilden ser den ju knappt ätbar ut^^

29/1

God Morgon
Blev lite sen imorse och sitter just nu och äter frukost :)
Blogg.se fungerade inte för mig igår.. skrev 3 inlägg som aldrig publicerades men så är det hehe.

Vädret är inte fint idag, det regnar! Får ta ut hundarna om en stund iallafall men kan ju hoppas på att det hinner sluta :)

Min hemresa är bokad morgonen den 26 mars (8veckor idag) så tyvärr hinner jag inte hem till din födelsedag Maja :/

Ha en fin dag
Puss

Tänk om det alltid var så här ^^

När jag gillar hundarna som bäst *skratt*


Utpumpade efter dagens promenader

Nu är det hög tid för mig att bli "utpumpad" av dagens träning

Förresten så är hemresan i mars bokad nu :D
Ciao

Afternoon

Blogg.se har krånglat hela dagen för mig och bilderna som jag försöker ladda upp kommer aldrig upp och det blir error och hela köret. Aja ni får vara tålmodiga och vänta till senare ikväll då haha, om de funkar då vill säga :)

Har vart ute med hundarna och hängt upp tvätt nyss så nu sitter jag och äter soppa som mellis idag, vindruvorna är slut haha^^
Funderar på om jag skall unna mig ytterligare en cola? är lite halvt småsugen sådär.

Vädret idag har faktiskt varigt väldigt skönt. Inte för kallt, inget regn och lite sol glimtar  då, dock varnas det för snöblandat regn ikväll/imorgon..inget jag ser fram emot om det stämmer.

/

Min effektiva dag

Goddagens :)
Här är det ett väldans liv just nu. Hundar skäller både ute och inne, inte bara våra hundar utan även grannens hund och någon annan. Störigt haha

Har varit väldigt effektiv idag och städat badrummen, både deras och mitt, tvättat, diskat, sopat golven och moppat dom. Duktigt av mig :D

Nu har jag nyss käkat spaghetti med tomatsås och knäckemacka, ska ta ett äpple också :) man blir hungrig av att städa^^

Later

28/1

God Morgon :)
Vaknade upp strax före 8 idag och kunde inte somna om efter det. Gick ner och tog mig frukost som jag har ätit på mitt rum framför datorn haha. Tycker det är mysigt att äta frukost framför datan :P

Nu ska jag som vanligt snart klä på mig och borsta tänderna och ta ut hundarna på en promenad.
Har världens träningsvärk i benen idag och jag kan inte förstå vart den kommer ifrån. Gympasset var lätt igår + att jag stretchade länge efteråt igår vilket jag annars har blivit ganska dålig på. Så egentligen borde jag inte ha fått träningsvärk haha.

Vädret idag. Ja va ska man säga mulet, grått och trist men uppehåll än så länge.
Får se hur länge det håller i sig.

Bye

Fläskfile med mos

Vart en väldigt god mat idag, en delikatesmåltid helt enkelt.
Bestod av hemmagjort potatismos, fläskfile blandat i tomatsås + någon starksås + kanel + svamp + lök, varma majskorn, spenat och varm sallad. Bland det godaste jag ätit här :) Klar topp 5 haha.
Imorgon avslöjade dom att det blir cassarole till middag, mums ser fram emot det :D

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för att se på robinson, ni missar väl inte att det sänds idag, imorgon och på lördag?

God Natt


Bad bild

En liten suddig, dålig bild på det jag handlade idag
Väska + t-shirt


Ibland har man tur

Hallå där!

Sitter på rummet och väntar på mat, e hungrig som tusan och jag känner hur det börjar lukta mat i hela huset. Hoppas det blir något gott ^^ haha.

Idag har för övrig varit en perfekt dag. Den har gått lagom snabbt och jag har njutit varenda sekund utav den.
Träningen gick finnemang (berodde nog på colan :P) och jag är bara väldigt glad idag.

Förresten måste jag berätta att när jag gick till träningen var jag ett steg ifrån att få fågelskit i huvudet. Skulle precis ta ett steg framåt när det trillade ner en fågelskitsklick på marken ett kanppt steg framför mig. Då var jag gald att jag stannade och pratade med Richard lite innan jag gick till träningen haha. Typ en sekund ifrån...
Tur att man har turen på sin sida ibland.

Bye

27/1

Hejsan

Skrev ett inlägg imorse men det verkar inte som att det publicerades? Internet slutade fungera när det höll på att laddas upp så beror kanske på det.

Började iallafall dagen med sovmorgon, ansiktsmask och lång varm dusch. Åt frukost framför Andra Avenyn :) Jätte mysig och härlig morgon hade jag.

Vid 11 tiden åkte jag till Croydon där jag gick omkring i ett par timmar. Handlade lite smågrejer som väska, tröja, linne typ. Köpte även med mig Pepsi, man fick 4 st för en pund och jag var så himla sugen på cola att jag var tvungen till att köpa. Så ska alldeles strax öppna burken :)

Jag har ALLTID otur med bussar när jag ska åka någonstans. Antingen så har bussen precis gått när jag kommer så jag får vänta på nästan eller så är det en massa folk som ska på/av hela tiden så att bussen får stanna på varenda stopp.
Idag körde busschauffören så fruktansvärt irriterande Långsamt och guppigt. På vägen från Croydon till Caterham blev vi omkörda av 2st andra bussar som kör likadan sträcka. TVÅ stycken. Bussarna kör med 10 min mellanrum så fatta vad långsamt bussen körde. Sträckan tar vanligtvis 30 min idag tog den över 50...


En trevlig kväll

God Kväll :)
Denna kvällen har vart ett bra avslut på en annars ganska så tråkig och jobbig dag.
Åt en god middag bestående av pasta med spenat och ost sås tillsammans med stekt lax, räkor, musslor och kammussla. Gott med fisk kände jag :D har inte ätit det på cirkus 2 veckor.
Pratade länge med pappa också :) Vann även överlägset på röj flaggor haha.

tomorrow är jag ledig, wiiho och då ska jag förhoppningsvis in till Croydon och shoppa lite. Är sugen på en ny väska jag har sett och sen ett par vårskor på primark för 2 pund, billigtbilligt :)

Klockan är redan halv elva. Helt sjukt vad kvällen har gått fort. Hade tänkt lägga mig och se på cityakuten men vet inte om jag kommer orka. Eller kanske, e ju trots allt ledig imorn så behöver ju inte gå upp någon speciell tid haha.

God natt

Nu är allt liiiite bättre :D

Blev en sväng till gymmet  iallafall och det var riktigt skönt må jag säga. Hade inga styrkeövningar idag utan endast några intervaller på löpbandet + lite hopp efter och bålstyrka. Men benen fick vila från tunga styrkeövningar vilket behövdes :)
Nu är jag på betydligt bättre humör så det känns bra. Väntar på mat just nu men Bev är inte hemma från jobbet ännu och Richard vet inte vad Bev hade tänkt att laga så jag väntar med spänning på vad det kan vara.
Hörde precis att hon (Bev)  klev innanför dörren just nu hehe så maten börjas väl lagas strax då.


Idag saknar jag mamma, pappa och Emma lite extra mycket.
Brukar vara så dagar som ingenting funkar!

Hörs senare

...

Fy tusan säger jag bara
Idag hr vart en sån där dag då man önka att man hade sluppit att gå upp ur sängen överhuvudtaget.
Allt har gått fel idag som kan gå fel. Orkar inte..
Vill bara krypa ner under täcket med en fet godispåse och tröstäta.
Inte nog med det så jävlas blogg.se medmig

GAAAH!

Surt

Tjabba

Sitter och käkar lunch. Idag blev det pasta med tomatsås och ja hmm 6 knäckebröd tror jag det slutade på hehe.
Ser fram emot mina vindruvor som väntar på mig till mellis innan träningen.

Har varit igång och damsugit lite idag och tömt diskmaskinen. Det får bli dagens städning för idag haha!
Imorgon är jag ledig så det blir ingen städning förren på torsdag igen då jag har badrummen kvar :/

Har för övrigt varit en dålig dag eller snarare jag tror att jag vaknade upp på fel sida imorse för jag har varit så irriterad på allting. Precis allt har gått fel och vart emot mig känns det som. Men så är det väl ibland antar jag.

Nu ska jag sura lite innan jag tar ut hundarna igen.

26/1

Morsning!
Hoppa ni har det bra allesammans.

Sov skönt i natt med vilket var jätte härligt, dock hade jag en helknas dröm (ingen mardröm sån tur var). Vädret idag är lite halvgrått men med uppehåll så jag hoppas det förblir så :) Kyligt som tusan var det när jag öppnade altandörren för hundarna, fast då hade jag ju bara pyjamas på mig så det blir väl lite varmare med vinterjacka får jag hoppas :D

Har ätit grötfrukost idag så nu är jag snart redo att ta ut hundarna på en promenix ska bara borsta tänderna och ta på mig först haha.

/

Samsung Galan

God Kväll på er.

Sitter på mitt rum och ska snart krypa ner under täcket (måste bara borsta tänderna först xD) och sova?
Ja sova eller kolla på film kan inte bestämma mig :)

Till middag idag serverades det chilli con corne, loooove <3 älskar det så fruktansvärt gott!

Träningen idag gick bra, inte den bästa jag gjort men helt okey.
Har sett att tjejerna i min ålder i höjdhopp har hoppat riktigt bra i år redan och jag blir så fruktansvärt sugen själv på att få hoppa. Saknar det faktiskt en massor. Det är nog det som får mig att köra på med gym så bra som jag ändå gör :)
Har jag förretsen berättat om att jag fick en inbjudan om att hoppa på "förtävlingen"(innan själva tävlingen börjar på riktigt)  till Samsung Galan den 2/2 ? Det hade tydligen varit jag och 6? hoppare till. Väldigt synd att jag inte är hemma och får hoppa :/
Får hoppas på en lyckad utomhussäsong istället <3


God natt i stugan

Jag förstår inte

Nu är jag snart redo att gå ner mot gymmet, ska bara byta om först!
Längtar efter träning idag för jag har känt mig så otroligt slö nu under helgen och idag med för den delen.
Idag har varit en sån där dag då jag inte okrat göra något och har suttit still nästan hela tiden men trots det har jag varit hungrig och ätit precis hela tiden. HHar ätit upp bland annat alla päron jag köpte idag och ett helt paket vindruvor och det var bara till mellanmål. Blir aldrig mätt. Vet inte vad det beror på :/ aja får hålla mig nu till efter träningen iallafall så att jag inte får håll för det är störandet och jobbigt.

Hundarna var jobbiga på den andra promenaden också, speciellt India som skäller hela tiden. Blev lite halvt tokig idag. Jag förstår inte varför hon vissa dagar ska skälla så mycket?
Sen är båda hundarna lite roliga ibland för om man ger dem tex varsinn pinne att leka med eller varsitt hundben så duger inte det för dom ska alltid ha vad den andre har.
Om tex India har en pinne i munnen så ska Archie vara där och ta pinnen ifrån henne, det duger inte med någon annan eller om archie leker med en boll då ska India komma och leka med samma boll och inte någon annan.
Hundbeteende asså, haha!

Ha det bra

Mätt

Promenaden gick segt.. började småregna ute så det var väl därför antar jag.
Har precis käkat lunch bestående av soppa, knäckebröd och päron :)

Var borta vid affären förut och köpte hem en massa soppa (extra pris haha) och pasta med pastasås + vindruvor och päron hehe. Det är inte gratis vill jag lova men vill man ha specialmat så får det kosta xD.

Nu sitter jag i min säng och kollar runt lite.. ganska ointressant egentligen men har ingen lust att ta ut hundarna redan utan väntar i ca 30-60 min tror jag :) Ser gärna att vädret blir lite bättre innan haha.

Kanske borde jag ta och städa lite?
Vi får seeee :)

Puss

25/1

God Morgon!
Vaknade helt övertrött imorse men lyckades somna ganska snabbt igår kväll så jag känner mig hyfsat utvilad idag vilket är skönt.
Har nyss ätit frukost och ska strax klä på mig för att ta ut hundarna.
Back to work så att säga!

Blir även lite städning idag + ett beök bort till affären för att köpa lunch (soppa och nudlar i tomatsås) då dom är slut och ingen har köpt någon ny.

Ha en bra dag

Noll Koll

Haha måstte bara säga att det är bra att du håller koll på mig Linda :D xD haha

Ligger i min säng och ska slå av datorn alldeles strax. Är aptrött idag och jag vill vara pigg imorn. Konstigt vad fort helgerna går ändå, är det inte?
Hoppas vädret bra imorgon!

God Natt

24/1

Hann trots att jag försov mig imorse med tåget från Croydon så att jag bara blev 15 minuter försenad till Victoria station där jag skulle möta upp de andra (men jag var inte sist haha).
Vi åkte vidare till National science museum och vandrade omkring där i ett par timmar :)
Jag, Hanna och Louise provade på att åka rörelse simulatorn som fanns där. Det fick mig genast att tänka på Kroatien då jag och Emma åkte en sådan ett par gånger o shit vad vi skrattade då. Skoj var det iallafall.

Vi åkte sedan vidare till oxford street där vi käkade lunch, blev bakad potatis med baked beans. Super gott. Har verkligen börjat gilla vita böner i tomatsås, hur har jag inte kunnat tycka om det förr?
Har verkligen märkt att jag blivit mindre kräsen här i England vilket jag antar är positivt :)

Efter lunchen gick vi omkring och kikade lite efter filmer på biografer mm. innan vi satte oss på Mc Donalds för fika. Satt där ett bra tag innan vi alla tog tåg och bussar hemåt igen.

Kan ju bara meddela att jag är helt slut efter helgen Hade svårt att somna igår kväll också så jag hoppas på att somna fort ikväll så att jag är riktigt utvilad imorgon för det är raka motsatsen till vad jag är nu. Hade svårt att hålla ögonen öppna på bussresan hem och fick verkligen kämpa med det hehe.

Nu ska jag äta middag och prata med pappa om han loggar in någon gång?!
Puss

Stressigt

Att vakna upp mellan 09.10-09.15 när man hade tänkt åka med bussen som går kl 09.30 är inte så kul.
Försov mig nu imorse så får ta en senare buss till Croydon än jag hade tänkt.
Ska sprina ner och äta frukost nu

Stress

Stor buffe

Halloj!

Kom hem från London för en ca 20 minuter sen och har sedan dess hunnit med att duscha.
Dagen idag har varit riktigt bra även fast vi inte gjorde så mycket.
Mötte tjejerna i London och gick omkring v id picadilly en stund innan vi gick till China town för kina buffe.. åt två stora tallrikar och blev så övermätt att jag har haft ont i magen hela dagen. Inte skönt!

Gick omkring lite till och satte oss sedan och fikade. Efter det åkte vi hem och nu ligger jag i min säng och käkar nutella :D
Har ätit en massa godis idag redan så får bli godisfritt imorn.

Imorgon ska vi till london och kika på museer, spännande. Nu väntar jag på att robinson ska läggas ut på tv4play.

/

23/2

God Morgon :)
Hade svårt att sova i natt igen :/ vet inte vad det beror på men har inte sovit mycket i natt. Har vaknat flera gånger under nattens gång.

Nu har jag stigit upp och ätit frukost men ska ta en apelsin nu också :) Sen ska jag fixa iordning mig och bege mig mot London. Hoppas på en rolig dag.

Btw idag var det 3 veckor sedan jag lämnade Sverige efter jul. Har gått ganska snabbt tycker jag eller vad säger ni? Bara drygt 10 veckor kvar nu.

Hörs när jag kommer hem från London
Puss

Mamma Mia

Nu mina kära ska jag sätta på Mamma Mia filmen, riktgit mysigt :)
Sen ska jag försöka somna hyfsat tidigt idag då jag ska träffa tjejerna i London imorgon. Ha en bra natt tillsammans!


En underbar film, tycker ni inte?

Fredag kväll

Hejsan

Blev som jag trodde ett väldigt kort pass på gymet. Men jag har vart så trött hela dagen så det behövdes nog antagligen bara.
Nu sitter jag på mitt rum och väntar på maten som ska vara klar o en halvtimme. Men jag är så hungrig så jag sitter och äter på lite torkad frukt (har köpt en mix med päron ,äpple, aprikoser, persikor) och plommon) jätte gott och sött. Får se til latt inte överäta som man lätt gör eftersom maten strax e klar.
Blir lasagne och sallad idag :) pommes var det visst också! Tycker det är en välidgt konstig kombination att ära lasagne tillsammans med pommes men det serveras så på nästan alla restauranger jag varit på här. Inget man är van vid i Sverige.

Idag har jag förresten också fått klart för mig att jag får sommarjobba på posten till sommaren. Lycklig :D

Puss

Blåsningen

Time for klädombyte och sedan gymet. Blir ett väldigt lugnt pass idag då jag inte har så värst många övningar att köra, skulle tippa på att jag är där i ca 45 min bara :)
Sedan vet jag inte vad som händer ikväll riktigt.. vet inte om jag orkar med att göra något hehe.

Såg på Blåsningen för en stund sen och det var riktigt skoj måste jag erkänna :D Kommer nog följa dom avsnitten härifrån skulle jag tro.

/

Ingenting

Idag har jag inte gjort någon större nytta känner jag nu. Inte för att jag har något emot att ta det lugnt så här någon gång i veckan men just nu känner jag att jag VILL ha något att göra. Gymet har inte öpnnat än så dit kan jag inte gå och alla andra jobbar. Städa rummer gjorde jag nyss (och dansade lita framför spegeln) så egentligen borde jag sätta mig och kolla på någon film/tv program. Det värsta är att jag alltid har så svårt att bestämma mig för vad jag ska se så det slutar med att jag inte är sugen på att se på någonting alls efter ett tag och då sitter jag inne och kikar runt på datorn bara. Såg på Cityakuten igårkväll vilket är världens bästa program♥så blir kanske ett avsnitt till ikväll :)

Ja ska inte sitte här och tråka ut er längre haha. Får roa mig med något :)

Vad ska ni hitta på ikväll?
Ska ta och gå och köpa en pepsi nu för mina sista pengar, blev så extremt sugen :D Hej det är ju fredag vad sjutton :)
Puss

Lus....Pank

Ett par sådanna här Nike air pegasus skor fick följa med mig hem ifrån stan idag :) + lite annat smått och gott
Är HELT pank nu verkligen..har typ 2 pund kvar tur att det är lönedags imorgon hehe


Samma modell som jag använt i ett flertal år nu och dom är sköna. Sen att färgen passa mig som handen i handsken är ju bara ett plus haha. De jag har för tillfället är rosa/vita/silvriga och dessa är ungefär likadana fast lite olika mönster och lila istället :)

Puss

Lite halvseg sådär :)

Dags att göra sig iordning kanske? Klockan är strax efter 11 och jag sitter fortfarande under täcket i min pyjamas och myser så härligt. Speciellt nu när det REGNAR ute :) Då är jag ännu lyckligare över att det inte var min tur att ta ut hundarna idag hehe.
Nä om man skulle ta och klä på sig och gå ner till centrum en liten sväng? Trotsa regnet. Vill ju ha de nya gympa skorna jag såg nere i sportaffären problemet är att de kostar en hel veckas lön ungefär.. men dom är ändå bra mycket billigare här (ca 400 kr) än vad dom är i Sverige så det är ju ett bra köp.
Får ta mig en sväng ner och kika helt enkelt. Sen ska jag köpa lördagsgodis till imorgon också. Har bestämt mig för att ha en riktig myskväll imorn med precis ALLT godis jag vill ha (=risk för överätande). Men det tycker jag att jag förtjänar hehe.



Är det fortfarande snö i Sverige?
Puss

22/2

Vaknade upp för ungefär 10 minuter i e småkyligt rum, ligger och värmer mig under täcket nu :)
Är ju ledig så behöver ine gå upp än men jag är hungrig så ska srax gå ner och fixa frukos.
Är galet trött bara, har haft svår at sova nu 3 nätter i rad vilke har lett till att jag är så trött om mornarna att jag inte vet vad jag ska ta vägen hehe. Blir nog en lugn dag som avlutas med lite träning och prat med systern :D

Frukost time...magen skriker efter mat
Älska att va ledig hehe

Snart fredag

God Kväll :)
Har precis avslutat ett kvällssamtal med pappa :D alltid lika trevligt rots att han av någon konstig anledning lyckades slå mig på "röj flaggor".
Åt en alldeles suverän middag idag också kan ni gissa vad?
Jo, Casserole haha! 3 dagen i rad. Fast det har varit olika sorters kött/kyckling i varje gång så smaken är inte densamma. I tisdags var det kyckling, igår var det lamm och idag var det grytkött. Måste medge att den jag fick idag var den bästa jag någonsin smakat så tummen upp :D

Imorgon är jag ledig och då kanske jag skall följa med Bev till hennes stall där hon ska öva hundarna på att hoppa över hinder hehe, blir spännande. Men vi får se hur vädret blir för om jag inte minns fel skulle det bli regn :/
I sådanna fall blir det en riktigt slappis och mysar dag♥ Kan behövas med jämna mellanrum.

Nu ska jag borsta tänderna och bara mysa innan jag somnar. Ska ta och läsa lite i en shoppaholics bekännelser också :) Har bara ett par sidor kvar av den första boken och jag älskar den :)

God natt

Helg :D

Sista promenaden för veckan - Check!
Häärlig nu har jag helg :D
Ska kila iväg till gymmet om en och en halv timme innan dess ska jag äta upp minda vindruvor som jag redan har börjat smaska på. Farligt gott :D

/

21/1

Heeej :D
Hade inte tid att uppdater i morse då jag valde att se på andra avenyn avsnittet och hjälp vad spännande eller vad säger ni?

Har varit duktig hittills och har förutom att ta ut hundarna hunnit med att: diska, tvätta, hänga upp resp ta ner tvätt och tvätta badrummet. Och klockan är inte ens 12 än :)
Nu har jag en massa fritid kvar :D Bara en promenad till och sen har jag helg för jag är ledig imorn haha :D
Vad som händer i helgen har jag dock ingen aning om än hehe

Nu ska jag springa in i duschen en snabbis innan jag äter lunch. Man känner sig alltid så ofräsch efter att ha städat badrummet så idag blir det därför en duch nu.

Ha en trevlig dag

Landet Brunsås

Satt nyss och kikade på landet brunsås (http://svtplay.se/t/123569/landet_brunsas) som är en ny serie som börjat på svt2. Programmet handlar om varför svenskarna äter den mat vi äter mm ... ganska intressant. Får väl se om jag följer de kommande avsnitten.
Andra avenyn han/orkade jag inte med idag därför sate jag på detta istället för att det är kortare.

Nu är det hög tid att sova
/

20/1

Åt en god lammcasserole till middag idag men hjälp vad mycket mat det var på tallriken. De andra åt omelett med pommes men det fanns casserole kvar i kylen och dom frågade om jag ville ha det istället. Så eftersom jag älskar det så tog jag såklart det istället. Fast idag var den inte lika god som den brukar vara men helt okey. Iallafall så låg det en hel stor protion med soppa i tallriken och de 4 största potatisarna jag någonsin sett typ haha. Men väluppfostrad som jag är åt jag upp alltihop haha :D

Träningen gick lite sisådär idag men imorgon är en ny dag haha!

Nu är det dags för en lång dusch innan jag sätter på andra avenyn
God natt

Nu händer grejer

Sådär då vart hundarna nöjda efter en timmes promenad i snöovädret och jag är mätt och belåen här framför datan efer ett paket vindruvor, gott som godis jue nästan :)

Jus nu hör jag hur sopbilen är här utanför och hämtar soporna, änligen får man väl säga :) nästan 5 veckor sen sist.

Ska alldeles strax bya om till träningskläder och kila ner till centrum innan jag beger mig till gymmet. Är lite sugen på att köpa nya träningsskor då det är relatvit billig här jämfört med i Sverige, får se om jag får med mig något hem eller inte hehe.

Ser faktiskt att det har sluta att snöa ute nu :D wiiho
Höres ikväll

Mitt nya träningslinne :)



Inte igen :/

Var ute med hundarna förut när det helt plötsligt började SNÖA!! så har det fortsatt sedan i typ 3 timmar nu och nu fullkomligt vräker det ner. Sådan tur är stannar det inte på marken - ÄN iallafall!
Jag som trodde det var påväg att bli vår haha.

Har nyss käkat vitkål och en tallrik soppa, är fortfarande hungrig så ska ta mig ett par knäckebröd också :)
Sedan innan träningen blir det vindruvor som jag var borta och handlade förut. Det var tänkt att jag bara skulle köpa vitkål men eftersom det var extrapris på så mycket annat gott fick jag - förutom vitkålen - med mig 3 apelsiner, 3 äpplen, 2 päron och två packet med vindruvor.. jösses vad tungt det var att bära hem kan jag lova.

Tror inte jag orkar städa badrummen idag utan jag tar det imorgon istället. Gjorde det ju faktiskt förra torsdagen så det blir mer jämt om jag tar det imorn så det har gått en vecka emellan hehe.

Nu ska jag hänga upp tvätt. Har varit duktig och tvättat mina kläder nu två dagar i rad så nu har jag inga smutskläder att tvätta på ett tag iallafall.. alltid skönt :)

Ikväll ska jag prata med familjen i Cam, var ett par dagar sen nu :D
Puss

Galna engelsmän

God Morgon mina fina läsare :)
Hoppas ni alla mår bra idag? Själv är jag trött som bara den men det beror nog med största säkerhet på att jag hade svårt att somna igårkväll då jag faktiskt låg och svettades haha.

Sitter förtillfället och äter upp det sista på min frukost och ska snart göra mig iordning för en promenad. Vädret ser sådär halvtaskigt ut som det har gjort de senaste två dagarna så det är bara att hoppas på att det blir uppehåll även idag :) I både igår och i måndags var det ganska milt ute och inte alls kallt så att man frös, iochför sig hade jag jätte mycket kläder på mig men ändå. Hoppas det är samma idag!

Måste berätta en galen sak. Igår när jag var ute på min morgon promenad så fick jag syn på några tjejer som var ute och joggade---i linne och piratbyxor. Lite senare såg jag även en gubbe i t-shirt och shorts. Jag menar visst snön är borta men tillräckligt varmt för att springa i kortbyxor och linne är det alldeles för kallt för. Jag skippar ju till och med utomhusträning helt nu i ett par veckor för att jag tycker det är för kallt att springa ute i underställ+tjocktröja så...


Nu stänger jag av datorn för idag

Jag känner mig helt slut i kroppen idag. Beror kanske på träningsvärken jag har i mina ben :) gäspar även konstant så jag tror det är hög tid för mig att stänga av datorn och få en god natts sömn istället eller vad tror ni?
Imorgon väntar ju även städning av badrummen, ni vet man sparar ju alltid det roligaste till sist^^
Skämt-o-sido så har det med att göra att jag helt enkelt inte orkade eller hade lust till att göra det idag haha så jag har mig själv att skylla. Men familjen har ju sagt att det spelar ingen roll vilken dag jag städar på bara det blir gjort så jag har imorgon och torsdag på mig, men det är alltid skönt att få det gjort.


Mystofflorna som jag snodde med mig från mamma när jag var hemma i julas, dom används varje dag och är supersköna :)

Sov Sött allesammans ♥

En liten rackare

Titta vem som hade smugit sig in olovandes i mitt rum

Sunni en av familjens två katter!

Kvällsmat

Just nu hör jag ljuv musik i mina öron... eller det är Richard som står nere i köket och sjunger :P :)

Träningen gick fint och det blev ett litet intervallpass på löpbandet + lite mage, sida och rygg. Hade egentligen inte tänkt o träna idag då jag skulle träffat en tjej men hon var tvungen att arbeta istället så det får bli en annan gång. Skönt med träning var det iallafall.
Jag känner igen de flesta personerna som kommer dit nu och är det inte konstigt att man på något sätt lär sig ungefär vad alla kommer att köra? Så fort människan kommer in genom dörren har jag lärt mig att
"Aha det är han som bara kör styrketräning och aldrig värmer upp eller där är hon som cyklar en stund och läser samtidigt" massa sådanna grejer. Det är iallafall roligt för nästan alla har börjat hälsa på mig nu :) Det är jag och 50+ på gymmet hehe.. lite överdrivet kanske men de flesta är faktiskt äldre men såklart det är några i min ålder där ibland. Men icohmed att det är ett skolgym så tränar oftast eleverna på dagarna vilket gör att det mest är lärare mm som kommer på kvällarna.

Har nyss ätit upp min kycklingcassarole med potatis. Utsökt som alltid. Jag är kär i den grytan♥
Nu blir det en snabb dusch!

Äppelfrossa och förföljelse

Tjatja

sitter nu ombyten och klar för träning. Har ätit lite mellanmål (3 äpplen^^) och ska strax bege mig ner till gymmet.

På promenaden förut hände en liten mysko grej. Jag, Archie och India gick omkring i en park när de plötsligt kom en tredje hund från ingenstans. Det roliga var att vi var ensamma i parken och jag kunde inte se ett spår av någon annan människa. Började bli lite smått orolig men jag tänkte att det kommer väl någon och hämtar hunden snart men ICKE jag gick omkring där i ca en halvtimme med den tredje hunden tätt omkring mig.
Tillslut kommer det ett gammalt par gåendes och jag frågar dem genast om de vet vem hundens ägare är men det gör dom inte men de hjälper mig att ta hand om hunden. Gatan den bor på låg tydligen precis om hörnet (den hade bricka på sig) så de erbjöd sig att ta hem den.
Jag tackade så jätte mycket och kände mig oerhört lättad av att jag hade blivit av med hunden. hehe
Antagligen hade den väl rymt från trädgården eller något.

Hörs ikväll

Right now..

.. håller på att dammsuga med familjens fräna dammsugare.
Att dammsuga är faktiskt ett av de få städningsmoment som jag tycker är lite roligt :)
+ detta så ligger tvätten i tvätt maskinen och diskmaskinen diskar för fullt.


19/1

Morsning Korsning!
Vaknade upp av "hönskacklingar" idag. Förstod först inte varför jag hörde hönsen (grannanrna har höns i trädgården) så tydligt imorse när jag aldrig gör det annars men sen kom jag på att jag hade glömt stänga fönstret igårkväll.. så kan det gå! Kallt var det iallafall i mitt rum imorse xD

Har precis ätit en god frukost och ska snart göra mig iordning för att ta ut hundarna. Vädret idag ser sämre ut än igår tyvärr fast inget regn hittills, kan ju hoppas på att det inte är å kyligt utomhus iallafall :)
Igår var det när jag tänker efter ganska härligt väder ändå trots att det inte såg lovande ut på morgonen så hoppas på samma tur idag.

Later!

Lite efter

Sådär då är man färdig duschad och klar för att gå och lägg sig. Tycker om kvällarna på något vis då jag bara kan sitta vid datan och sedan lägga mig precis när jag känner för det. Eftersom jag inte behöver stiga upp förren 8.30 på morgonen så behöver jag inte lägga mig sådär värst tidigt om jag inte vill :) jag gör som jag vill helt enkelt!

Idrottsgalan var ganska bra tycker jag, dock missade jag ju första timmen så de var ju lite tråkigt men för övrigt tyckte jag om den :)

Nu säger jag god natt från mig i min rosa fleecepyjamas!

Idrottsgalan

Heej :)

Är väldigt glad just nu för idrottsgalan går att se i direktsändning på svts hemsida :) så det är vad jag sysselsätter mig med för tillfället. Efter galan ska jag duscha och sen sova :D
Åt fiskbullar till middag idag, shiit helt galet vad gott det kan vara ibland.

För övrigt gick träningen bra och jag blev alldeles svettig och slut i benen. Men sånt är härligt.
Tycker det är så kul när det kommer in riktiga "spännis gubbar/killar" på gymmet och tror dom är något extra typ. En gubbe kom in på gymmet i förra veckan och satt och pustade och tog i allt han kunde när han körde benpress  och emellanåt tog han sig klunkar utav sin proteindrink och då upptäckte jag att han körde på lättare vikter än vad jag gör :) lite kul tycker jag.^^

Nu idrottsgalan :D

snabbis

Nu har jag suttit och ätit lunch i över en timme.. äter långsamt haha!
Tror jag kom upp i 8 smörgåsar + en tallrik kycklingnudelsoppa.. ojojoj.. inte undra på att jag känner mig som en ballong nu. Men det var gott med mackor idag.
Ikväll ska jag äta upp resten utav fiskbullarna som jag åt i fredags :D mumma!

Nu är det snart dags att ta ut hundarna igen för en andra promenad och sen väntar träning

Måste bara tala om en väldigt mysig grej..not!
Eftersom det började snöa veckan när Linda kom och det har legat snö sen dess så har inte sopbilarna kunnat vara ute och köra sedan den 11 december. Detta har resulterat i att det ligger en ca 6 stora svarta sopsäckar utanför istort sett varje hus och på varje gata. Hoppas snön håller sig borta nu så dom åtminstone försvinner denna veckan för det ser mindre mysigt ut och luktar mindre gott om jag säger så..

/

18/1

God Morgon!
Vaknade upp supertrött för ca en halv timme sen och sitter nu och knaprar på min frukost. Om en halvtimme är det dags att ta ut hundarna för första gången denna veckan. Vädret ser sisådär ute... mulet, småregn och kyligt. Men ingen snö så det är jag glad för haha!

Idag ska jag städa och träna förutom att ta ut hundarna :)

Nu ska jag äta upp och sedan fixa mig!
Puss

Tacomiddag

Idag var vi alla hemma hos Sanna för att se hur hon bor och för att laga tacos.
Tacosen blev underbart god och det var första gången jag åt det sedan i slutet av oktober då min syster var här hos mig i England. Snacka om att det var gott :D



Vi satt och åt och pratade både länge och väl och hade det allmänt väldigt mysigt. Vi planerade även in lite saker som vi ska göra under våren innan jag åker hem och bland annat ska vi försöka att gå på Mamma Mia musikalen :D


Syns kanske inte så tydligt men vi lyckades bränna tacobröden i ugnen!

Ha de så gott

Bowling

Igår var vi i Croydon och spelade bowling samt åt lunch på IKEA. Inhandlade även en påse ahlgrens bilar där :D

Bowlingen började bra för mig med strike (Y) och slutade ännu bättre med en vinst haha :D Fick totalt 117 poäng på en serie så jag är nöjd :D



Efter bowlingen tänkte vi gå på bio men det visades ingen film på rätt tidpunkt så det blev inget. Istället satte vi oss på mc donalds och pratade en stund innan alla begav sig hemmåt.
Super trevligt iallafall :)

Today

Har haft en underbar dag idag hos Sanna tillsammans med Hanna, Louise, Josefin och Hanna :)
Kommer upp bilder om en liten stund

Bye

17/1

God Morgon!
Anledningen till att jag inte bloggade något mer igår var för att jag inte kom in på inloggningssidan men nu verkar det vara fixat.
Berättar mer om gårdagen lite senare.

Idag ska jag hem till Sanna tillsammans med 4 andra tjejer. Vi ska laga tacos tillsammans och bara ha det trevligt, ska även bli kul att se hur Sanna har det och bor. Tror det kommer att bli en jättelyckad dag.
Vi ska försöka att träffas hemma hos olika personer ibland på helgerna för att det är kul att se hur andra bor mm. :D

Ha en bra dag :)

Idag blir det Bowling

God Morgon!
Vaknade upp tidigt imorse av att smatte mot fönsterrutan, väderprognosen ser inte lovande ut för idag.
Tur att vi ska spendera dagen innomhus i en bowlinghall och på IKEA :)

Håller på att klä på mig kläder för att om ca 20 min gå till busstationen och ta bussen in mot croydon.
Efter frukosten idag fick jag en trevlig överraskning på posten, ett BREV från farmor :D
Det gjorde verkligen att jag genast blev på bättre humör, var lite smågrinig över vädret först, men det glömdes snabbt.on hade skrivit det den 14 så det gick ju väldigt fort för det att komma fram.
Tack farmor för ditt fina brev

Vad ska ni hitta på denna lördag?
Puss

Fishbullar

Har nyss ätit upp en tallrik potatis, morötter, palsternacka och FiskBullar :D Sååå gott, njöt varenda tgga och det bästa är att det håller till minst en måltid till wihoo haha.

Träningen gick finnemang men det är skönt med helg och träningsledigt nu :) Ska antagligen in till Croydon och bowla imorgon :D

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt eller jo har en del saker att hinna med när jag tänker efter
Ska börja med en dusch och sedan ska jag snacka med Emma <3 efter det hade jag tänkt o se mamma mia filmen.

Ha det

Om man vill

Har haft fullt upp nu på förmiddagen!
Började dagen med att följa med Bev till veterinären med både India och Archie. 45 minuter senare efter både gnäll och skäll hade de fått varsinn spruta och jag kunde ta ut dom på promenad. Gick i ca en timme för att sen komma in och hjälpa Bev att packa upp maten hon hade vart och handlat. Typ 8 kassar fulla med mat så nu lär vi klara oss ett tag fram över höhö. Hon köpte även typ 6 burkar soppa till mig så nu har jag lunch ett par dagar fram igenom också :) Har nyss ätit en god burk minnestronesoppa.
Bev hade handlat massor med ingridienser till soppa och hon pratade om att göra 3 olika hehe, hon kommer in i perioder ibland då hon får för sig att testa göra en massa mat, vilket bara är bra såklart :)

En annan sak hon hade köpt var någon slags varm dryck om jag inte minns namnet på men som hon frågade om jag ville smaka. Visst sa jag.
Det smakade som sås eller typ skyn efter ett kött. Kanske gott o ha till mat men till att dricka? nej tack! Tog upp det på mitt rum och hällde ut det i slasken.. smaken i sig var det inget fel på men det gick inte att dricka.

Nu ska jag ta ut hundarna snart igen (om en timme) och sen blir det till att vänta på att gymmet ska öppna.
Ikväll ska jag laga en delikatess måltid nämligen FIKBULLAR :D dom andra ville inte ha men jag är så fruktansvärt sugen på det idag så jag frågade om dom ville ha det men inte idag hehe

Puss

15/1

Goood Mooorning :)

Stängde av datan jätte tidigt igår (innan 22.30) fast det berodde mest på att den stängde av sig jälv hela tiden så jag orkade inte med den. Men jag var jättetrött och somnade nog efter bara ett par minuter hehe

Idag bär det av till veterinären kl 10.00 så ska strax göra mig redo för att åka. Efter det blir det antagligen hundproenad beroende på vad veterinären äger och hur hundarna mår efter sprutan. Annars blir det ingen promenad förren i eftermiddag (hoppas :P)

Vädret idag är ungefär som igår: grått, trist och mulet.. inget regn än dock :D Hoppas på att det inte är så kallt ute också.

TIME att borsta tänderna
Bye


Segern är min

Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga av datorn. Orkar inte med att se på någon film/tv progarm ikväll för trots att jag inte gjort så mycket idag pga vädret så är jag tröttare än normalt. Undrar vad det beror på. säkert på den stora middagen jag åt förut, har ont i magen för att jag åt så mycket.

Imorgon måste jag upp ganska tidigt för jag skall följa med Bev till veterinären med båda hundarna. De ska vägas och få spruta tror jag (?) inte helt säker men iallafall så har det med deras hundpass att göra. Till sommaren skall familjen nämligen åka utomland och för att få ta med sig hundarna måste hundarna ha ett pass hehe. Det för att man ska veta att hundarna inte har rabies mm.

Slog förresten pappa överlägset på "röj flaggor" förut, inte en chans hade han. Men så har jag ju alltid varit lite smartare än pappa :)

God natt

I promise myself

Heeej :)
Nu börjar det bli mörkt utomhus här och kolckan är strax 16.00
Ska kila iväg till gymmet om circus en halvtimme så innan det ska jag bara smälta maten. Åt ett päron och ett äpple efter att jag hade varit ute med hundarna å nu står jag mig nog fram till kvällsmaten iallafall som blir köttbullar med något tillbehör. Hyfsat gott blir det nog, inte som hemmalagade direkt men.....

Träningen blir ett lätt pass idag för det behöver jag. Mina ben behöver vila xD Så blir nog lite löpning + bålstyrka idag bara.

Jag vill ha sommar nu. Fatta vad skönt att kunna gå ut i linne och inte behöva bunkra upp sig med fleece tröjor och underställ under vinterjackan så fort man ska gå utanför dörren. Det kunde iallafall ta och bli vår tycker jag så man kan använda vårjackan åtminstone :P å slipper man ha det så mörkt på eftermiddagarna också!
På mitt rum är det galet kallt jut nu, vet inte varför men vissa dagar är det mycket kallare än andra. Dock så fryser jag aldrig längre när jag sover i min fleecepyjamas iallafall å på nätterna är jag varm :D

Dags att byta till träningsgrejor
Bye

Promenad x 2

Då ger jag mig ut på min sista promenad för dagen
Snälla låt det vara uppehåll!!
Hörs ikväll

Från snö till regn

Det är inget trevligt väder alls ute. Regnade rejält när jag var ute med hundarna men slutade nästan helt när jag var och handlade. Är ruskigt slaskigt överallt och jobbigt att gå!

Har nyss ätit lunch, det blev tomatsås med spaghetti som jag köpt på burk. Jätte god var den och billig också haha! Nu äter jag ett päron som efterrätt :)

Har hunnit med och städa det jag skulle så nu är det bara slapp som gäller fram till ca 14.00 då jag tar ut hundarna igen, hoppas det fortsätter att vara uppehåll :D

Later

14/1

Hejsan alla gooa :)
Har precis käkat upp min frukost och ska snart ta en sväng med hundarna. Var jättetrött när jag steg upp imorse, första natten på 5 nätter som jag inte har drömt någon mardröm hehe.
Förutom att ta ut hundarna idag så ska jag städa lite samt gå till affären och handla frukt. Träning ikväll också :D

Kan ju även meddela att vädret är uselt här idag för tillfället. Snön börjar smälta så det droppar vatten överallt + att jag tror det småregnar (gjorde iallafall förut)

Ha en fin dag

Ge mig tips

Hade tänkt se på mästarnas mästare men NEJ det kan inte visas utanför sveriges gränser..
Behöver tips på nya serier jag kan kolla på. Blir glad för alla förslag :)



God natt

Sudda bort

Tjao

Kom hem från gymet för en stund sedan och väntar nu på att maten skall bli klar. Casarole med kyckling serveras det idag och det är super gott!

Träningen gick hyfsat. Var ganska tomt på gymmet så det gick snabbt att köra igenom passet. Dock har jag sådan träningsvärk i benen att det är helt makalöst och det gjorde det nästan omöjligt att köra vissa benövningar hehe.

Har inte så mycket att berätta just nu eller joo snön börjar smälta ^^
/

Nothing

Idag hade man kunnat kalla mig slapparnas mästare för idag har det inte blivit mycket gjort.
Var ute en kort sväng förut och köpte tvål och päron xD Sen har jag suttit i sängen och kikat på massor utav serier och kollat runt på annat.
Nu väntar jag på att klockan ska bli halv fem så jag kan bege mig ner till gymmet och iallafall få känna mig lite nyttig idag hehe

Hur har er dag varit?


Härliga dagar

Jag älskar att ha dagar mitt i veckan då jag inte känner att jag behöver göra någonting!
På helgerna är jag ju ioch för sig alltid ledig men eftersom jag alltid ¨ker iväg och träffar mina kompisar så blir det ändå ingen riktig vila, aldrig sovmorgon mm. Därför är det så hemskt skönt att jag en dag i veckan bara kan ta det lugnt hela morgonen utan tidspress och att ha saker jag måste göra.
Sen vet jag att jag inte kommer kunna sitta under täcket hela dagen för det tröttnar jag ganska snabbt på men jag kan klä på mig, göra mig iordning och sådant utan att ha en tid att passa.

Det snöar fortfarande en hel del ute så får se om jag kommer ut på någon promenad idag eller inte. Behöver handla handtvål för min är näst intill slut. En tripp till affären får det nog bli senare, behöver handla lunchmat också :)


Tjenixen

Jag ser det snöar

Jag är ledig idag och jag kunde inte ha valt en bättre dag till att vara det på.
Det snöar ute, en hel del faktiskt! Jag vill ha sommar nu jue och inte mer snö.

Idag är det som bäddat för att ligga inne i sängen och kolla på film hela dagen och det är mina planer hittills. Ska bli väldigt skönt att bara slappa hela dagen lång... eller så länge jag känner för det iallafall men som det ser ut nu så har jag ingen vidare lust att stiga upp ur sängen.
Fast är hungrig så ska gå ner och hämta med mig frukost upp på mitt rum :)

Hörs under dagen

En kvällshälsning

Tjabba Tjena mittbena

Sitter och pratar med pappa :) eller han ska gå och lägga sig nu så jag ska borsta tänderna och kolla på en film.

Var nere på gymmet en sväng förut, dock inte så länge! Fick mat nästan detsamma som jag kom hem, shepherdspie bjöds det på och jag älskar det. Den serverades med brysselkål och kokt kål. En väldigt mumsig måltid var det iallafall.

Promenaden med hundarna tidigare idag gick bra men det var svinkallt ute då. Det börjar bli kyligare igen och jag tycker inte om det. Jag vill ha sommar nu :)
Det är dock så härligt att se hur Archie leker omkring i snön, han ser verkligen ut att älska det och rullar runt hela tiden :) India däremot verkar inte lika förtjust i snön men hon går omkring och äter snö hela tiden (haha) så hon kissar typ var 5:e minut eller något.

Jag hade ju trott att Andra avenyn skulle börja idag men nej tydligen börjar det nästa vecka. Får se om jag istället kollar på mästarnas mästare, får se helt enkelt.

God natt alla

Sömntutor :)


Hittade hundarna nyss snarkande i köket :)
Synd att jag måste väcka dom haha


Ut

Jag är så trött så trött men trots det är det dags att ta ut hundarna igen.
Har inte blivit mycket städning idag (oops) så det får bli på torsdag istället för imorn är jag ledig :D
Har iallafall diskat och tvättat idag så helt fy skam har det inte varit.

Men just nu hade jag helst av allt bara velat lägga mig i sängen och tittat på film. Har träningsvärk i varenda muskel i benen också vilket gör mig ännu mindre sugen på att gå ut haha. Vädret är iallafall helt okey

Nä dags att ta sig i kragen och ta ut hundarna :D Vet att det är skönt när jag vävl kommer ut ändå för det är det alltid.

Puss

Just nu...



Jag sitter i köket och äter soppa, India gnager på ett ben och Archie sover/vilar


12/1

God Morgon solstrålar!

Vaknade tidigt idag av att jag trodde att det spöregnade ute. Sån tur var så var det bara någon som var uppe och duschade hehe. Deras badrum ligger precis intill mit rum så därför hörde jag det.
Det var iallafall en väldans tur för att ta ut hundarna i regnoväder är ingen höjdare :) Snön ligger fotfarande på marken, även fast mycket har blivit slask på vägarna. Det är jobbigt att gå i men som sagt bättre än regn!!

Gjorde mig en omelett idag till frukost haha. Jag har aldrig gjort det innan så den blev ju inte vacker direkt men god som bara den :D hade lite falukorv och en massa grönsaker i.

Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna och sedan blir det en timmes promenad och efter det städning.
Hörs lite senare

Två GODINGAR

Måste bara visa dessa söta innan jag stänger av datan Gaaah tänk att dom varit så små och lurviga...myspysiga
Är dom inte för söta?


Benen ser ut som små korvar hehe :)

Det är mindre kallt här

God Kväll

Började skratta lite för mig själv när jag läste Ulrikas kommentar där det stod att det BARA hade varit typ -8 grader hemma.. haha! Jag som tycker de har vart kyligt här vissa dagar men då har det alltid hållit sig runt 0 grader till som max -5 tror jag jag hörde på radion förra veckan :P

Var nere och tränade gym förut och det gick galant idag. Så tunga vikter jag körde med idag på frivändningar och benpress har jag aldrig haft förut så det känns jättebra :)
Åt en god pasta middag efter passet också och efter det lekte jag lite med Archie och sen visade Richard mig bilder på när hundarna var små. Han skulle ha skickat ett par bilder till mig så att jag hade kunnat visa dom för er men det funkade inte att skicka på något konstigt vis.. så förhoppningsvis kan jag få dem vid ett annat tillfälle :)

Har lite ont i huvudet just nu så ska lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag somnar. Läser en shoppaholics bekännelser och den är hur bra som helst. Det är svårt att slita sig när man har börjat läsa.

Men vi hörs mer imorn people
God natt

Idag har jag varit duktig

Hejsan!

Har varit oerhört effektiv idag sen jag kom in från hundpromenaden.
Har städat hela mitt rum så nu är det äntligen fräsht :) Sen har jag även tvättat två maskiner, dammsugit hela övervåningen + nedervåningen, sopat i köket, plockat in och ur diskmaskinen, diskat och lagat mat.
Maten fick bli någon currskycklingsoppa med nudlar i + ett par mackor med SYLT. oj vad gott det var, blir nog mycket sånt i framtiden då jag inte har något annat pålägg här (förutom grönsaker men de e inte alltid så gott haha)
Har även hunnit med att ha lite hemlängtan idag :/ Vissa dagar bara man önskar att man var hemma så är det..

Nu ska jag ta ut hundarna igen (synd för dom ligger och sover nu) men jag gör det hellre nu än när det börjar bli mörkt!
Det är väldigt skönt väder ute idag. Inte fint men skönt, behaglig temperatur så man inte behöver frysa ni vet :) Snön har även börjat smälta så smått så nu börjar det rinna en massa vatten ut med vägarna också.. nu blir det väl översvämning eller något istället säkert..eftersom det sker typ varje gång det regnar ganska mycket.

/

11/1

God Morgon :)

Har drömt så konstiga/knäppa drömmar nu två nätter i rad så har knappt känt mig utvilad när jag har vaknat på mornarna. Dessutom har jag vaknat flera gånger varje natt, lite jobbigt!

Nu har jag precis käkat en dunder frukost, frukost är bästa och godaste målet på hela dagen enligt mig, och nu ska jag snart fixa iordning mig för att ta ut hundarna.
Vet inte om det kommer vara kallt ute eller inte idag, känns som att de kommer vara ruggit. Men snön håller på att smälta så det kan ju inte va så värst många minus hehe

Later

Rosa fleece

Ligger i sängen med min rosa fleece pyjamas :) varmt och gott!
Imorgon börjar jag arbeta som vanligt igen efter en vecka utan någon städning alls. Anledningen till att jag inte städade förra veckan är för att Bev var hemma pga av en knäoperation men nu ska honn tillbaka till arbetet imorn och jag blir ensam med hundarna. Hoppas dom sköter sig :)
Ska förresten städa hela mitt rum imorn, kan behövas då senast jag gjorde det var dagen innan Linda kom dvs typ den 14 december och det behövs dammsugas och dammas kan jag lova. Sen ligger det kläder slängda över hela golvet också så jag lär ha sysselsättning imorn iallafall.

Nu blir det lite movietime innan läggdags

Hanna, Elenor och Sanna på resturangen :)

Extremt irriterande

Heeej :)

Blev en mysig dag i london idag tillsammans med Sanna, Hanna och Elenor.
Började dagen med lite småshopping för att sedan gå till ett fik där vi satt och pratade en långstund.
Hade efter det tänkt åka till ett museum men tunnelbanan var avstängd så vi struntade i det och åkte till picadilly där vi åt mat istället. Blev chilliconcorne för mig, har blivit tokig i den maträtten sen jag kom till england.
På restaurangen satt vi i lite mer än två timmar och bara pratade och hade det trevligt.

När vi sedan skulle åka hem krånglade allt med tunnelbanan för mig och jag fick åka fram och tillbaka flera gånger bara för att tunnelbanan var avstängd på vissa stationer. GRYMT IRRITERANDE ska ni veta. Tillslut lyckades jag dock komma fram till en tågstation så jag kunde ta mig hem.. men detta kanske 45 min senare än vad det skulle ha tagit. Aja ingen ide att hänga upp sig på det. men störande var det

Nu ska jag se på film eller något liknande innan jag ska sova. Blev besviken när man inte kunde se Let's dance utomlands..

God natt

För världen är du bara någon men för någon är du hela världen

Nu är jag redo för att gå
Mössa, vantar, halsduk, dubbla strumpor och fleece tröja.. hoppas jag klarar kylan.
Det är väl inte kallt här jämfört med i Sverige för här ligger tenperaturen på runt 0 grader men det känns ändå precis lika kallt här. Har väl med luftfuktigheten att göra kanske?!




Jag ser inte fram att gå ut men jag ser mycket fram emot att träffa de andra tjejerna :D
Puss

10/1

God Morgon :)

Var så trött när jag kom hem igår att jag inte orkade blogga utan lade mig istället och såg på Robinson:D

Gårdagen var iallafall toppen. Började med lite strosande i affärer, lunch och sedan bio. Blev inte den vi hade tänkt se eftersom den tydligen inte gick de tider som internet angav menmen istället blev det: It's complicated. En film med Meryl Streep. Grymt, sjukt bra film. Bästa jag sett på länge så om den visas på biograferna i sverige tycker jag absolut ni ska se den :)
Efter bion blev det middag på ett nudelställe. Åt nudlar med kyckling och black bean sauce, jätte mumsigt. Försökte äta med pinnar vilket resulterade i att hela min tröja blev prickig av såsen, detta märkte jag dock inte förren jag kom hem haha!

Nu håller jag på och äta frukost, ska in till London idag
Ha en bra dag

Biotime

God morgon underbara :)
Snöade igen när jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade i morse, hoppas bara inte tågen/bussarna blir inställda pga av detta nu.
Ska åka in till Croydon idag och träffa Josefine och Sanna, ska bli supermysigt.
Ska börja med lite shopping och fika, sedan blir det bio och efter det middag på något trevligt ställe. Längtar jätte mycket.
Bion vi ska se är: Did you hear about the Morgans? En film med Hugh Grant och Sara Jessica Parker så jag goppas och tror att den kommer att vara jätte bra.

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan ska jag göra mig iordning.
Hörs ikväll


Puss


Tummen Upp

Det blev en stor tumme upp för middagen :D Åå vad gott det var!
Bakad potatis med två lammkotletter och grönsaker som dom hade haft i ugnen. Smarrigt värre var det kan jag lova och riktigt sådär lagom, gott mätt blev jag :)

Nu är det duschen som väntar på mig. Ska bli gött me en varm dusch nu även fast jag är ganska varm hela jag.

Imorgon väntar Croydon och bio så det ser jag fram emot.



Bye

Om igen

Körde ett helgrymt pass på gymmet nyss och jag är supernöjd :D
Allt gick bra trots att benen kändes som spaghetti och armarna likaså. Men jag klarade av allt på passet så jag är glad. Träningsvärk imorgon hehe

Nu väntar jag på att aten ska bli färdig. Hörde ett ryckte om att det skulle serveras lammkotletter, mos och grönsaker. Blir gott om inte lammkotletterna är fyllda med fett som de har varit vissa av gångerna då jag fått det.

Vad gör ni en fredagskväll som denna?
Puss

Väldigt olydiga hundar!!

Kom nyss in efter en promenad med India och Archie och hjälp vad olydiga dom var idag.
När vi var på väg hemmåt igen, skulle precis ta på kopplet då det kommer en familj med två barn i pulkor och går förbi. India börjar skälla, sån tur är har jag redan fått på henne kopplet. I samma svepa kommer Archie rusandes mot familjen och börjar skälla något kopiöst på barnen. Jag tappar då fokus på India och börjar istället säga till Archie att komma till mig. India börjar skälla som en tok igen och rätt som det var hade hon gått fram till den lille killen i pulkan och bitit i hans jacka.
Snacka om att jag skämdes och jag kände hur det nästan rök ur öronen för jag var så irriterad på hundarna.
Idag var dem TVÅ mycket olydiga hundar!!



Nu blir det gym :) bra för att få ut sin ilska ^^

Att gå eller inte

Nu blev jag helt plötsligt väldigt rastlös! Tror banne mig att det är dags att ta ut hundarna igen så har jag sysselsättning en timme framåt iallafall :)

Satt nyss och åt lunch, det blev falukorv med pasta + 5 knäckebröd och lite saltgurka. Är man hungrig så är man!
Såg samtidigt på Guds tre flickor men nu är det slut och då passar det väl bra med en promenad.
Funderar på vart jag skall gå bara.. hmm tufft beslut det där haha. .

Aja hörs lite senare
/

Vågar du, vågar jag

Tja
Sitter i sängen och läser bloggar samt skriver mail :) äter ett päron också.
Är jätte hungrig trots att jag åt en större frukost än vad jag brukar idag så det blir väl till att göra lunch om en halv timme eller så :D Blir nog en bit falukorv med något till skulle jag tippa på, är oerhört sugen!

Promenaden med hundarna förut gick galant och vi var ute i ca en och en halv timme, häärligt för vädret var inte sådär fruktansvärt kallt idag däremot var det glashalt på vägarna så det var svårt att gå. Speciellt när hundarna drog i kopplen och jag inte kunde gå speciellt snabbt för jag var rädd att ramla.

Ska fortsätta med att göra ingenting nu :D
Chaio

Kyligt

Nu ska jag klä på mig för att vandra ut i kylan. Jag fryser idag! Inte när jag vaknade men så fort jag lämnade sängen så blev ja kall och har varit det sen dess. Det känns kallt ute. Ganska så grått och trist med och ingen sol som det har varit de andra dagarna.
Har iallafall ätit frukost så jag är mätt och belåten :)
Det som händer idag utöver promenader med hundarna är att jag kilar ner till gymmet en sväng men annars händer väl ingenting skulle jag tro. Är ganska så trött idag så ska bli skönt att bara vara i mitt rum och slappa :)



/

7/1

Heejsan!

Eftermiddagen rullade på snabbt.
Tog ut India på en ytterligare promenad och sedan gick jag ner till centrum där jag gick omkring i affärer i ca en timme innan jag gick till gymmet.
Var helt ensam där en 45 minuter innan det kom in 4 tappra till som skulle träna.
Första dagen jag var på gymmet efter Nyår (måndags) var det fullproppat med folk.. antagligen sådanna som satt nyårslöfte om att träna mer, men det börjar redan tunnas ut haha. Folk skyller väl på det dåliga vädret? men kan jag gå dit kan väl alla som bor i närheten gå dit.

Det är helt galet hur folk blir påverkade av snön här. På gatan som går utanför vårt hus är det alltid jätte trafikerat och det kan vissa dagar vara omöjligt att äns korsa gatan men dessa två dagar som det har legat lite snö på marken har det kommit max två bilar samtidigt Kanske är dags att börja använda vinterdäck även här?

Nu ska jag klä på mig pyjamas och krypa ner framför ett avsnitt av Guds tre flickor
Sov gott

Attack från snögubbarna

I am back!
Ja efter en promenad på ca 1 och en halv timme är ja nu tillbaka i värmen. För idag var det allt annat än varmt ute, mina fingrar är som isbitar och ansiktet knallrött hehe.
Har satt mig under täcket för att tina upp lite. Kan om jag vill skippa den andra promenaden idag eftersom Richard är hemma och just nu lutar det åt att vara ledig :P
Gymmet är öppet i kväll så går nog ner dit vid 5 tiden och innan dess kanske jag drar ner till centrum en sväng och kollar in lite i affärerna. Då blir man ju lite varm emellanåt när man är innomhus iallafall :)

På promenaden var India helt hopplös och skällde åt allt och alla. Till och med snögubbar skällde hon åt!!! Normalt? inte vet jag eftersom jag aldrig haft hund men vad jag kunde s var det ingen annan hund som betedde sig likadant så :P



/

Med en enkel tulipan

Idag fyller min älskade lillasyster 16 år :) Hipp hipp hurra för henne♥

Snön ligger kvar så fint på marken så skolorna har stängt idag också!
Har nyss ätit en god och stor frukost bestående av flingor med mjölk, två knäckebröd och ett äpple så nu ska jag nog stå mig på hundpromenaden :)
Jag hoppas på att det fortfarande är ganska milt ute och inte sådär bitande kallt som det var i Sverige dagarna innan jag åkte tillbaka till england.
Jag hoppas även på att gymmet är öppet idag så att jag kan träna ikväll :)
Har förresten grym träningsvärk i låren/rumpan. Antingen kommer detta ifrån träningen i måndags eller från promenaderna i snön igår?

Nu är det dags att borsta tänderna och sedan ta ut hundarna
Bye


Räkor, lax och kolja

Pratade med Emma för en stund sen och hon visade stolt upp flera utav hennes presenter i web camen som var bla en kamera, tröja, parfym, bilskolegrejs mm. Jag hade velat vara med på kalaset, jag älskar kalas!
Istället satt jag här i England på mitt rum och lyssnade på braig musik och så har jag ätit en av de godaste fiskpajerna någonsin så det har inte vart helt fel det heller ska jag tala om :D

Blev aldrig att jag duschade förut, fastnade vid datorn istället (oops) så nu blir det en lååång varm dusch och sedan sängen framför ett avsnitt av guds tre flickor. Har ni inte sett det programmet borde ni kika på det någongång. Anledningen till att jag ville se det var för att min kusin sa att det var välidgt bra, så jag blev nyfiken på att se om det stämde och det gjorde det :D så nu har jag fått mig en ny serie att se på under några dagar.

God Natt och sov gott allesammans!

Higher

Nu sitter jag här i min säng igen :D ganska mysigt nu faktiskt!
Var ute på en lång promenad förut på nära två timmar, men jag älskar vädret just nu. Det snöar men är fortfarande ganska milt så man fryser vare sig om tårna eller i ansiktet.

Gymmet är stängt så det blir träningsledigt för mig idag, kanske är bra med tanke på att jag fortafarnde snorar lite. Blir fiskpaj till kvällsmat idag också så det ser jag fram emot :)



Min syster har kalas nu och jag önskar att jag också fick vara med. Hon fyller 16 år imorgon och blir en stor flicka :) fast i mina ögon kommer hon nog alltid vara liten...hehe

Nääj hörrni om man skulle ta en varm dusch kanske?
Låter fint!
Höres

Trist

Här blir det inte mycket gjort vill jag lova. Har bosatt mig i sängen och har suttit här i dryg 2,5 timmar.
Har bland annat sett ett avsnitt av Guds tre flickor och det verkar riktigt bra tycker jag så det kommer jag nog fortsätta kolla på när jag får tid^^

Ska strax gå ner och fixa lunch och sen ta ut India igen :)

Har lite smått tråkigt. Eftersom gymmet antagligen är stängt idag betyder det att det kommer bli en lång kväll om jag ska sitta inne hela tiden. Bussarna/tågen härifrån är inställda idag så kan inte ta mig någonstans heller :/ annars hade jag ju kanske kunnat träffa någon annan tjej.

Får väl se vad som händer.. för o sitta vid datan e inte så skoj längre hehe


Traska utomhus

Det blev en riktig långpromenad ute i snön idag tillsammans med Richard! Mycket trevligare att vara ute och gå när man inte är ensam, till eftermiddagen får jag dock ta ut India ensam men det ska nog gå fint.
Trots snön är det inte speciellt kallt ute, det är snarare ganska härligt faktiskt.


Archie älskar snön och när vi var ute idag fastnade det stora snöbollar på hans bakpäls och på bakbenen.

Vet inte alls vad jag ska hitta på för något idag, gymmet är antagligen stängt så det blir nog ingen träning och om affärerna är öppna vet jag inte heller... får väl gå ut och utforska lite senare.

Puss

Inget arbete idag

Skolan är Stängd idag!
Vilket betyder att Richard och Beverly är hemma från arbetet.
Tittade nyss ut från fönstret och detta beror på ca 20 cm snö som har kommit. Som sagt orustade för snöväder här i England. Jag får dock fortsätta arbeta (haha) och ta ut hundarna på promenader idag med, iaf den ena,
Så nu ska jag ta och äta frukost innan promenixen.

Bye

Mer snö

God Kväll!

Har pratat lite med pappa nyss och ätit middag bestående av pommes, två köttfärsbiffar och vita böner i tomatsås. Gillar vita böner i tomatsås väldigt mycket nu, jag minns hur det var första gången jag fick det här.. då var det svårt att hålla kvar det men nu tycker jag om det på riktigt :)

träningen gick lita halvsegt så där. Mina fötter frös typ till is så det var svårt att springa. I slutet började det även att snöa och de varnas för att de ska komma upp till en halv meter snö i natt.. usch jag vill inte ha mer snö nu, fick nog av det i sverige tror jag :) hehe
På vägen hem från träningen stannade Rosie och hennes mamma för att handla mat på en stor mataffär som heter ASDA, när vi kom in där var det slut med mat i typ hela affären. Inte så mkt som ett spår utav grönsaker, frukt, bröd mm fanns det. Vi åkte vidare till Tesco där vi möttes av samma sak.
Jag berättade det för Bev och Rchard när jag kom hem och de sa att det hade varit samma sak på Morrisons.
Anldeningen är för att folk vet om att det skall bli snöoväder. Människor lagrar upp sina förråd för dom tror att de inte kommer kunna handla när det är snö. Affärerna kan vara stängda. Jag personligen tycker detta låter helgalet.. men när det gäller snö så är engelsmännen inte riktigt vana, det märks!

Nu ska jag krypa ner under täcket och se på en bra film eller tv serie. Förresten New Moon är bland de bästa jag set!!

Go natt

Första passet

NU är det dags att dra bort till träningen, ombytt och klar.
Laddad-sådär
Men första utomhuspasset för år 2010 sker i England!
Ska försöka att inte förfrysa under tiden..

Ha det tills jag kommer tillbaka


Don't tell me

Haj!

Då var den andra promenaden avklarad och jag måste medge att hittills älskar jag promenaderna. Beror som sagt säkert mestadels på att vändret har varit så fantastiskt härligt dessa två dagar som jag har arbetat hittills men kanske beror det även på att jag inerstinne faktiskt har saknat hundarna och tycker om att få ta dem på promenader trots att jag ofta är väldigt trött på dem?

Nu ska jag ta det lugnt i ca en timme innan jag ska byta om för att gå bort till Rpsie och åka till träningen.
Idag på programmet står 6x60 sekunder + 10x 15-15 sekunder! Jobbiga grejer och i och med att jag fortfarande känner av lite utav förkylningen jag hade förra veckan får jag se om jag kör alla eller inte. Vill inte bli sjuk igen för det är bara jobbigt!

Har även börjat planera lite inför helgen. Jag och Sanna har bestämt att det blir lite shopping, mat och bio i Croydon på lördagen så det ska bli jätte mysigt. Får se om några av de andra au pairerna som har kommit tillbaka vill följa med också! :D




Hejhopp

Tjao!

Sitter (som vanligt) i min säng och e inne på datorn xD Ska ta och laga lunch nu för jag är hungrig :)
Ska nog ta och se på något tv program samtidigt.

Sen lite senare blir det ytterligare en hundpromenad, den första varade i en timme och tjugo minuter, så den blir nog inte riktigt en timme.
Rosie ska träna ikväll så det blir löpning idag. Ganska lugna, men jobbiga lopp... eheh!

Nääj dags och fixa mat!


morgon 5/1

God Morgon :)

Sitter här i sängen och har nyss ätit upp min frukost. Nu väntar en timmes hundpromenad så fort jag fått på mig kläder. Vädret ser lovande ut idag också och det tycker jag om.

Idag vet jag inte alls vad som händer förutom promenaderna med hundarna samt träning på kvällen, om det blir på arenan med Rosie eller inte vet jag inte än!

Ha det Toppen!

Konstverk

Hej kära vänner :)

Nu sitter jag här på mitt rum och ska snart sätta på New Moon, orkade aldrig se klart den igår för jag var så hemskt trött men jag väntar med spänning på andra delen.
Bev talade om för mig efter middagen idag att det igår hade visats en svensk serie: Wallander på tv:n, den är inte dubbad utan de har tydligen bytt skådespelare här..hehe men det stod att de skulle visa den svenska versionen på tv snart så förhoppningsvis gör dem de så jag har något att kolla på en annan kväll :) Har bara sett en wallander film förut och jag gillade den så.

Träningen gick super. Kändes dock att jag inte kört så mycket styrka på sista tiden och det är bara att hoppas på att träningsvärken inte blir allt för hemsk imorgon hehe.
Åt en god Casarole till middag med kyckling och potatis. Mums en av mina absoluta favorit rätter här i england.
Till lunch blev det falukorv som jag hade med mig från sverige och hjälp vad gott det var, tänk att det är över 4 månader sedan jag åt det sist haha.
Efter maten satt vi, jag richard och bev och kollade igenom den  svenska kokboken de fick av mig och de har hittat en del recept som de ska laga nu snart. Bland annat pytt-i-panna och pärlhöns (aldrig ätit) och laxbullar. Smarrigt!

På tal om smarrig måste jag visa bilder från vårat julpyssel i år. Muffinsar med glasyr och pynt som jag köpte med mig från england

Dessa konstverk lyckades jag och Emma få ihop :)

Nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon är en ny dag med nya promenader och förhoppningsvis lika fint väder som idag. (fick reda på att det ska snöa islutet av veckan)

God Natt

Nu ska jag bygga muskler

Nu har jag varit ute med hundarna för andra gången idag och hittills är det kul :) beror nog mycket på att vädret är så fint och varmt jämfört med hemma.

Nu ska jag sticka iväg till centrum för att inhandla vissa grejer och sen ska jag till gymmet och bygga muskler. Inte förbättra konditionen utan bygga muskler. Bli stark så jag kan hoppa högt i höjd igen :D

Hörs ikväll

StädaHuset

Nu är det hög tid till att städa lite och sedan laga lite lunch. Blir nog pasta med pastasås o ägg lr ngt liknande :)
Men först lite städning. Har inte städat något alls under tiden jag varit hemma och det är inte direkt så att jag längtar till att städa badrummet och dammsuga men måste ju göras haha!



Får se om jag sticker iväg till gymmet ikväll också :) var ett tag sen jag tränade nu så får bli ett mega lugnt pass isåfall!

ByeBye

Inget spel här inte

God förmiddag!

Sitter och pratar med Emma på msn :) Trodde hon skulle ha fått High school musical kareoke skivan till vårt wii spel jag köpte till henne i födelsedagspresent idag men nej. Posten är seg :)

Började jobba idag så en timmes promenad i solskenet har jag varit ute med hundarna. Härligt var det vill jag lova. Första gången på flera veckor som jag tar ut hundarna och inte fryser o fötterna :)
Vädret är soligt men lite frost är det ute, fast det börjar smälta bort nu. Lika kallt som i Sverige är det i varje fall inte och det tycker jag om haha!

Nu ska jag ta o städa lite på mitt rum innan jag tar det lite lugnt med en film.

Ha en bra dag

New Moon

Sitter just nu i sängen och ska sätta på New Moon filmen jag fick av Björn. Äntligen ska jag se den :)

Har ätit middag nyss, potatismos med kokta morötter, spenat och brocoli samt julskinka. Julskinkan smakade lite bränt typ..funderar på om det kunde vart för att dom värmde den i ugnen innan vi åt den så att den var varm? är ju van vid kall skinka.
Tog en nöt sen också haha efter maten. Såg att det stod en stor påse med "elephant nuts", jordnötter (hela) jag kände mig tvungen att prova en. Vad ska man säga den smakade nöt. Inget speciellt. De såg inte ut som "vanliga" salta jordnötter man kan köpa o de smakade inte som det heller.

Såg att pappa loggade in på msn nu så först blir det prat med familjen innan filmen :D Farmor ringde mig förut idag också, trevligt :)

God Natt

Svensk mat

Sitter och väntar på mat, är sjukt hungrig men lär få vänta en timme till på att middagen serveras. Kommer ta någon vecka att komma in i att äta stor middag på kvällen, är ju egentligen som mest hungrig mitt på dagen. Får ta ett knäckebröd så länge tror jag som jag har i en av mina lådor.
Hade med mig två knäckebrödspaket, ett paket hönökaka, falukorv samt fiskbullar tillbaka till england. Falukorven skulle hon använda sig lite utav till sin soppa men annars hade jag tänkt göra ugnsbakad falukorv en dag och fiskbullar åt dom en annan haha.
Hönökakan ska jag njuta riktigt av när jag äter den. Det är antagligen typ världens godaste bröd, älskar det och det lär ju ta ett tag innan jag får smaka på det igen om man säger så..

Ska ta och börja se på Twillight nu tror jag :)

/

Soup

Vill bara säga att soppan jag åt var god, trots att jag trodde att jag skulle få den som hon höll på att laga imorse med morötter, purjolök, lök, korv och bacon. Istället fick jag en soppa på selleri, spenat och vitlök som var blandade i en mixer och såg typ ut som grön, mosig barnmat (läs: inte aptitlig) MEN det var fakitskt gott. Starkt men gott :)
Tror den andra soppan skulle vara till ikväll + skinka (undra om hon mena julskinka? hoppas går ju alltid)

Nu ska jag väl fortsätta att slappa eller något. Börjar faktiskt bli lite rastlös just nu. Är galet trött men vill ändå hitta på något..fast jag vill inte gå ut för det känns kallt.. så jaa vet inte hur jag ska göra.
Kanske ska ta en frukt och sätta på robinson? har jag iaf en sysselsättning i en timme haha.

Bye

Julklappar :)

Tänkte bara visa er mina julklappar som jag fick av Bev, Richard, Archie och India


En jättefin skrivbok


En supermysig kofta

Nu skaggå ner i köket och äta soppa
Höres mina vänner

3/1

Det här kommer bli en riktig slöar dag det känner jag på mig. Frågan är om jag över huvudtaget kommer att gå utanför ytterdörren idag.

Har iallafall fått i mig frukost och Bev står just nu och lagar soppa med korv och bacon i som jag tror vi ska äta till lunch. Luktar gott i hela huset :)

Sitter och funderar på om jag ska packa upp resväskorna och byta sängkläder eller om jag ska titta på robinson avsnittet som visades på tv igårkväll. Tufft beslut :)



/

Back in England

God Morgon allesammans!

Nu är jag tillbaka i England. Igårkväll vid 22.40 tiden landade planet på Stanstead flygplats och ca 45 min senare satt jag i bilen tillbaka till huset där jag "bor". Både Bevoch Richard verkade glada att se mig igen och likaså hundarna som blev helt vilda när jag kom och fjäskade rejält :) Archie riktigt hoppade upp så att hans bakben lyfte en 40 cm över marken och slickade mig massvis i ansiktet. India var frame  och hälsade en stund men sen fick hon syn på katten så då totalignorerade hon allt annat hehe.

Jag vaknade upp för en drygt halvtimme sen men är fortfarande väldigt trött. Kommer nog inte göra mycket idag, packa upp och städa lite kanske men annars är det nog mest datorn som gäller och en massa filmer hehe.
Sov väldigt skönt i natt måste jag säga och frös ingenting :) Och Linda nu kan jag sova i min sparkdräkt och den är väldigt skön :D

Nu ska jag gå ner och äta frukost och klä på mig vanliga kläder.
Ha en bra dag

RSS 2.0