Nytt år

Heeej allihop!
Har varit usel på att blogga, jag vet
men jag har haft så mycket att göra den tiden jag har varit hemma här i Sverige att jag inte haft en tanke på vare sig bloggen eller datorn.

Nyårsafton firar jag ikväll med Emma och kanske ett par kompisar. Väldigt lugnt men mysigt.. åker tillbaka till England den 2 januari så vill spendera så mycket tid som möjligt med familjen.

Tiden hemma har varit helt underbar och det kommer antagligen de resterande två dagarna också att vara :D Borta bra men hemma bäst stämmer ganska så bra in hehe.

Nu ska jag och Emma leka med Wii spelet vi köpte för våra julklappspengar

Gott Nytt År
så hörs vi på lördag kväll/söndag morgon när jag åter är i England

Kallt

Frukosten var mega god. Bestod av två engelska korvar, ett stekt ägg, vita böner i tomatsås, en kokt tomat, två skivor bacon + svamp och rostad macka. Mätta och belåtna traskade vi ner till Caterham centrum för att göra de sista julshoppandet. Blev mest godis kan jag ju tillägga :)

Nu har jag nyss duschat och Linda håller på att duscha nu. Vid kvart i två ska vi åka till julbordet så vi ska fixa oss nu bara innan.

Pratade förresten med Bev förut om temperaturen i huset haha. Hon frågade o vi tyckte det var kallt om nätterna och vi svarade att: jaa de e lite kallt.
Hon svarade då att: ja det är så konstigt för jag ställer temperaturen på 12 grader innan jag går och lägger mig och jag fryser inte. Jag och Linda tittade på varandra en aning förvånade över att hon ställer det på 12 grader! Så kallt har vi väl inte ens i husen på somrarna eller?

Nu ska jag göra mig iordning
Puss

English breakfast + engelskt julbord

God Morgon

Jag och Linda ligger just nu i sängen och ska kika på julkalendern. Bev kom nyss in och frågade om vi ville ha en english breakfast till frukost idag och trots att ingen ville ha kunde vi inte säga nej. Så nu ska vi ner och äta fisk, potatis, bönor, svamp och ägg till frukost.
vid två tiden ska vi även iväg och käka julbord. Snacka om att vi kommer vara mätta idag. Har aldrig varit på ett julbord förut men jag antar att det är som buffe med en massa mat och efterrätter.. mätt var det ja :P

Annars blir det inte att vi hittar på så mycket idag. Ska gå bort till affären och handla godis :P och sen ska vi mysa med en massa film och packning.

Nu ska vi kolla på julkalendern.
Puss

Snö och shopping

God dagens

Idag åkte jag och Linda in till Croydon för lite shopping. Vi shoppade i ca 5 timmar innan vi begav oss hemåt :)
Fick med mig lite smågrejer och det fick även Linda :)
Vi fikade på Burger King med en glass som kallades Rocky Road, som inte alls var god tyvärr så halva slängdes hehe.

När vi vaknade upp imorse hade det snöat på ännu mer under natten och det har varit kanske 1 dm snö här idag. Detta har lett till att tåg blivit inställda mm så vi hoppas tågen fungerar bättre imorn då vi hade tänkt åka in till London igen. På radion hörde vi nyss att de skulle snöa ännu mer i natt så vi får se :)

Nu ska vi slå in julklappar och prata och mysa.
Ha de fint.
Är det mkt snö i Sverige?

Uppdatering

Heej :D
Just nu sitter jag här nere i tv rummet nyduschad med myskläder. Linda är uppe och duschar just nu och sen ska vi göra kvällsmat, baguette med massa olika pålägg, jellypudding och varmchoklad med massa grädde :D mumsigt!
Vi lyckades även göra världens godaste lunch förut med kyckling, wook, sötsursås, potatis, palsternacka och morötter :)

Imorgon ska vi åka in till Croydon och shoppa lite mera :) och sen på lördag blir det London igen.

Jag har toppenkul här med Linda♥
Hörs

17 december

God Morgon :)

Idag skall jag jobba och Linda ska hjälpa mig. Vi ska vörja med att äta frukost, gå till apoteket, ta ut hundarna och sedan gå ner till centrum och kika lite :)
Sedan blir det till o laga mat och sedan ta ut hundarna igen. Bev kommer hem sent ikväll så är hundvakt en stund ikväll med.
En ganska vanlig arbetsdag för mig med andra ord enda skillnaden är att Linda är här och det gör allt dubbelt så roligt :D

Resten av veckan är jag ledig, förutom imorn kväll då jag är hundvakt igen men det är inte förren halv 8 på kvällen.

Ha en bra dag

ps. Idag har jag haft körkort ett år :) ds.

Linda and Camilla goes Teletubbies

Heeejsan
Jag och Linda har det toppen här:)

Idag har vi spenderat hela dagen i London och det var väldigt mysigt.
När vi klev av tåget kom den första snön här i england och det fortsatte sedan snöa hela dagen. Det ligger tilloch med kvar på marken.

Det blev en hel del shopping idag, iaf för Linda :P men jag lyckades lixom linda komma hem med en sparkdräkt :)Jätte mysig och varm


Man känner sig som ett litet barn eller Teletubbies i den hihi

Till Maja

Heejsan

Maja vissta kan jag köpa en prinsess tandkräm om jag hittar en men vad exakt menar du med prinsesstandkräm? :)

Massa kramar

Det är väl att ta i?

Linda ringde för ett par minuter sen och hon skulle nu ta tåget från Victoria till Caterham vilket tar ca 45-50 min vilket betyder att hon snart är här. Ska klä på mig nu och gå ner direkt så jag inte kommer försent :)

Frös förresten lika mycket denna natten som jag gjorde i förrgår så när jag vaknade i natt fick jag klä på mig en massa kläder för att jag frös så. Idag gick jag ner i vardagsrummet för att kolla temperaturen och vad tror ni den stod på? JO 10 GRADER! Ta mig sjutton inte undra på att jag fryser. Jag ändrade den och ställde om till strax under 20 grader så jag kan ju hoppas hon inte märker det ikväll iaf så blir det varmt en natt haha. Nä men skämt o sido är inte 10 grader lite väl lite?

Nu ska jag klä på mig och gå till tågstationen. Btw det är riktigt svinkallt här ute idag också!

Ha det gött

Linda kommer snart

God morgon :D
Mitt humör är på topp idag trots att jag sov precis lika dåligt som förra natten.
Lindas plan har nu landat på Heathrow (hoppas jag) för det skulle landa 8.25 vilket betyder att hon borde vara här efter 12 någon gång beroende på när hon hinner med tåg och liknande :) Vad kul vi kommer ha! E lite sådär pirr nervös i magen men det är väl så det ska vara :D

Nu har jag nyss sett andra avenyn och ska strax ta ut hundarna. Sen måste jag städa en massa med för mitt rum ser ut som ett bombnedslag rent ut sagt. Saker på hela golvet, men de ska det bli ändring på.

Jag har tänkt på hur mkt onyttigt jag kommer äta nu 3 veckor fram igenom. Brukar ju hålla ganska hårt med att bara äta godis/onyttig mat på helger men nu i 3 v fram igenom struntar jag i det och äter gott hela tiden istället haha :D

Ha en bra dag
Uppdateringar kommer nog inte ske lika ofta nu när Linda är här men det får ni klara er med :)

Tjenare baklänges

Hej e tillbaka nu från middagen. Blev bara jag och Sanna men det var hur trevligt som helst :D Åt god mat på en restaurang och kollade lite i affärer. Var sorligt och lämna henne :/
Å vad jag kommer sakna alla tjejerna som jag träffat här.

Får berätta mer imorn för nu ska jag kolla på robinson och sedan försöka sova inatt.
Lite roligt förut förresten när jag precis hade lagt en ansiktsmask och börjat borsta tänderna så knackade Bev på dörren till mitt rum. Var lite pinsamt o stå där helt grön i fejjan xD hon skrattade faktiskt till lite ^^

God Natt underbara
Imorn kommer Linda <3

Dum blondin?

Nu känner jag mig så borta och dum haha. Jag har stressat som bara den idag för o hinna prata med pappa innan jag skulle åka iväg.Nu inser jag att jag har tänkt svensk tid och helt plötsligt har en timma tillgodo:P aja bättre det än en timme sen iaf hehe..

Ska åka in lite tidigare tror jag :D

Hörs ikväll people

Det är bara jobbigt innan

Egentligen älskar jag att gå på hundpromenader när jag väl kommer ut, visst är det undantag då det regnar eller e hemskt väder men det är skönt att komma ut. Det som är jobbigt är att tänka på mornarna att nu måste jag ut med hundarna o sånt men när man väl är ute gillar jag det och det är inte så jobbigt man kan få det att låta ibland. Jag stormtrivs :)
Sen är det skönt o veta att man iaf kommer ut varje dag för hemma ibland kan man ju nästan växa fast i soffan när man ligger där hela dagen, nu går det inte!

Nu ska jag duscha så jag hinner göra mig klar innan pappa o familjen loggar in
Puss

Ååååooooaaaahhh :D

Fint höst/vinter väder ute idag. Kyligt och iskallt men ändå sol :)
Hundpromenixen gick kanoners och efter det bestämde jag mig för att ta en sväng till gymmet iallafall, när jag kom ner till gymmet (20 min promenad) ångrade jag mig och gick hem igen haha! Varför träna när man inte är sugen? Blir kanske lite ikväll istället om jag orkar, men att gå in på ett gym o bara känna hur jobbigt och tråkigt allt e funkar inte. Man måste vilja och tycka det är kul för att orka med och idag var en sån dag jag inte gjorde det. Min kropp har tagit semester tror jag eftersom den vet att idag skulle vart sista träningspasset på en vecka.

Nu ska jag snart ta ut hundarna igen.. pust känns som jag nyss var ute med dem, och sen ska jag duscha, prata med pappa, städa (om jag hinner) och åka till croydon för middag med två svenska tjejer (Sanna och Sanna). Lite roligt de här med namn för utav de tjejerna jag brukar träffa är det två som heter Sanna och två som heter Hanna :)
Men blir nog en myskväll och sista träffen med tjejerna innan jul.

Puss på er

Varför har jag så svårt att sova?

Jag förstår inte varför jag har så svårt att sova?
Stängde av datorn vid strax efter 11 igår kväll och lade mig direkt. Låg där och vände och vred på mig och kollade klockan stup i ett, efter ett tag hade klockan redan hunnit bli halv två och där låg jag fortfarande klarvaken i sängen! lyckades väl somna efter ett tag men vaknade vid sex tiden på morgonen igen. Frös som bara den då så jag fick sätta på mig en tjocktröja att ha under täcket när jag sov. Lyckades somna en timme till men totalt ca 6 timmars sömn på en natt, jag brukar sova minst 8 så det här är lite samt att jag haft problem med att sova 4 nätter i rad nu.

På tal om att det är kallt här så har dom under 15 grader i huset. Bev tycker det är för varmt och sänker temperaturen hela tiden (?) medan jag fryser som en gris.
Barn/vuxna tränar fortfarande i kortbyxor och t-shirt här och det förstår jag verkligen inte. Det är mitten av december, det är skitkallt och jag tränar med 3 underställströjor + tjocktröja och fryser ändå. Är jag bara ovanligt klen eller är dom galna här helt enkelt, jag tror på alt. 2 :)

Nu ska jag ta på mig och ta ut hundarna. Fryser bara jag tänker på det men som sagt det måste göras. Efter det går jag antagligen ner till gymmet (barnen har lov här så gymmet har andra öppetider nu) fast det beror på om jag orkar, man blir inte så pigg när man inte har sovit ordentligt på några dagar. Sugen är jag inte heller för den delen..men det är ju sista passet innan Linda kommer och sista passet innan 23 december. Kanske behöver träna ändå:P

Hejsvejs

Jadu

Borsta tänderna är så tråkigt eller hur?! Visst jag hade aldrig kunnat tänka mig att strunta i o borsta tänderna brara för att det är tråkigt.. men det tar ju bara en massa tid o e jobbigt om man är för trött.
Nu sitter jag iaf o borstar tänderna och kollar igenom lite bloggar samt chattar med Linda (kommer om två dagar).
Har sett på Leilas jul och jag funderar över om jag inte orkar se på robinson iaf :)
E så sugen på det. Dock vet jag redan vem som åkte ut då jag läste aftonbladet i morse.. suck blir inte lika spännande att veta i förväg vem som åker hem men skoj iaf.

God natt eller något

Lucia

Heeej :)

Gick upp tidigt imorse för att äta frukost, se på julkalendern och åka in till London. (för en gångsskull var jag i tid)
Mötte upp Louise och Josefin och vi gick på Oxford street för att köpa dom sista julklapparna, dock hittade jag två av fyra så har en del kvar.
Sedan satte vi oss på en restaurang och åt god mat, vi fick vänta så länge på maten att dom bjöd oss på varsitt glas Cola :)

Sedan skulle Josefin hem, hon flyger till Sverige imorgon så vi sa hej då och nu träffas vi ju inte förren i januari någongång. Jag och Lousie gick vidare och tittade i affärer innan vi mötte upp Hanna. Satte oss på Mcdonalds och satt kvar dör en bra stund och pratade om allt möjligt.
Efter det var jag så trött att jag bestämde mig för att åka hem, så strax efter åtta tiden (engelsk tid) var jag hemma och nu sitter jag och äter kvällsmat.
Jag är helt slut asså, gäspar konstant. Har sovit dåligt 3 nätter i rad nu så kan ju bero på det.

Nu ska jag lägga mig och se på Leilas Jul, orkar inte med ett helt Robinson avsnitt idag tror jag så det får bli imorn!

Sov Gott

12 december i bilder


Lussebullen som var såå god :)


Vid Trafalgar Square, var mörkt så fick ingen bra bild. Men granen var ganska stor :)



Orkar inte robinson idag, huvudvärken blir värre. Ska ta och dricka lite Ramlösa och lägga mig och sova/läsa istället. Förresten måste jag bara berätta hur gott det var med Ramlösa Citrus. Smaksatta vatten här är alldeles söta och smakar som dricka ungefär. Jag och Sanna köpte näligen det förra veckan då hon sov över här och det smakade mer dricka än vatten. Ramlösa smakar fräscht!

Sov Gott gullungar

Totally Swedish

Hejsan, hoppas ni haft en bra dag!
Min har varit kanoners :)

Började med att jag mötte upde svenska tjejerna vid 11 tiden. Vi åkte sedan vidare till ett svenskt fik där vi köpte varsinn lussebulle med ramlösa :) efter det satt vi kvar, pratade en stund innan vi bestämde oss för att köpa kladdkaka med grädde haha. Väldigt gott men väldigt mättande och sött!

Vi åkte efter det vidare med tunnelbanan för att hitta svenska kyrkan i london, vi tänkte i samband med Lucia och grejs men det var stängt idag och för att kunna se på luciatågen som hölls var man tvungen att ha biljett. Istället letade vi efter en svensk restaurang och en svensk affär som skulle finnas i närheten. Först gick vi in och kikade i den svenska affären.. massa gott godis såldes där vill jag lova. Den svenska restaurangen blev vårt nästa stopp där vi åt mat. Blev pyttipanna med rödbetor och ägg för mig, åå vad jag har saknat det. Det serverades även knäckebröd och mjuktbröd till som jag åt massor av. När vi betalade fick vi även havrekakor och pepparkakor. Har blivit en hel del fikande idag med andra ord :) Gott

Efter allt ätande var alla proppmäta och vi begav oss till Trafelgar Square där det var olika körer som framförde julsånger. Vi skänkte lite pengar och fick varsitt häfte med alla sånger som sjöngs så alla stod glatt och sjöng med :) jätte mysigt var det

Efter det skildes alla åt olika håll, utom jag och Sanna som åkte till Croydon för att julshoppa lite. Tyvärr stänge affärerna just när vi kom :P så det blev inte så mkt av det men det var trevligt att få någon att prata med lite längre ändå :) Ska träffa Sanna både imorn och på måndag för middag så det ska bli jättemys :D

Nu ska jag ta mig en tallrik flingor med mjölk och se på robinson. SKa sova snart ocksår jag, känner hur jag börjar få jobbig huvudvärk :/ hoppas bara det inte blir värre tills imorn för då ska jag in till London hela dagen igen :) Ska mötas kl 11.00. Sista dagen med de svenska tjejerna!

Lördagsmorgon

God Morgon kära vänner.
Sitter här trött som bara den och ska stra äta frukost. Det är svinkallt på rummet och ser galet kallt ut ute.
Ska åka int till London idag och träffa mina svenska kompisar :D Nu i helgen blir sista gången innan alla åker hem. Så idag ska vi äntagligen äta på en svensk restaurang som finns i London :) Annars har vi inte direkt något mer planerat så vi fårse vad som händer



/

Önskelista

Överst på min önskelista står:
1: En sprillans ny Ferrari (ingen plastleksaksbil utan riktig)
2: Eget hus
3: Jorden runt resa
4: Bärbar dator
5: Wii spelet

Så nu vet ni vad jag önskar mig, ser fram emot att få allt :)
Men om ni nu mot all förmodan tycker att detta är lite för dyra julklappar (KÄNDE NI IRONIN?) så är några saker som står på min önskelista följande:

♥: Nya Harry Potter filmen :)
♥: En bra bok, tyckte mycket om "Mina hemligheter" som jag fick av mina kusiner i present
♥: Ett rosa sängöverkasst till min säng. (ska göra om rummet till rosa,blått och vitt istället för rött,blått och vitt)
♥: Ett ROSA svettpannbannd
♥: Vinter tights (friidrottstights fast med typ fodring innuti som man använder på vintern så att det inte blir så kallt för det behövs, men finns inte här)

Sådär ett litet hum om vad jag vill ha :) Men att bara få vara med min familj och släkt på jul räcker för mig egentligen♥


Dåligt värre

Hjälp säger jag bara! Jag är fullkomligt slut i hela kroppen, orkar knappt tänka ens!
Gick ner till centrum en stund och det visade sig att de hade kvällsöppet idag och hade rea på en massa grejer vilket resulterade i att jag köpte hårspray. Men det är faktiskt något som jag tänkt köpa under en längre tid så det var ju bara bra att det var halva priset idag :)

Gick till gymmet efter shoppingturen och det gick superdåligt. Hade ingen kraft till att göra någonting och det resulterade i att jag skippade halva passet. Det gick inte. Huvudet kändes helt segt och kroppen orkade inte med någonting.. inte likt mig att känna så men idag gjorde jag det och då kände jag att det inte var någon idé att fortsätta för det hade inte blivit något ordentligt gjort ändå!

Nu ska jag äta middag, lasange (ej hemmagjord) med sallad. Skulle serveras pommes frites till också men efter berget av pommes igår tackade jag nej till det. Fy vad jag inte är sugen på det haha!
Efter maten ska jag skriva ihop en liten önskelista till alla er där hemma så ni vet vilka julklappar ni ska köpa till mig :P haha nää då men :)

Modeller?!

Eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder så tog jag med kameran ner till köket imorse precis innan vi skulle ut på promenad :)


Indias typiska "klia mig på magen pose"

Redo med mössa, halsduk, tjockjacka och vantar

Engelsmännen kallar mig för "klen" här när jag säger att det är kallt. De säger att - du som kommer från Sverige kan ju inte tycka att det här är kallt. Vad sjutton haha det är väl visst kallt eller kyligt när det är 2-4 grader ute.
Hur tror dom vädret är i Sverige egentligen?
Jag tror att dom fantiserar om att vi har en meter snö varje vinter och många minusgrader. För Richard frågade mig i typ början på september att - Hur många minusgrader och hur mycket snö är det i Sverige nu? Okey att vi brukar få snö men haha!

/

Blött i byxan

Tjabba Tjena :)

Har varit ute med India nu och hängt upp tvätt. Ruskigt kyligt ute idag och massa dimma. Kunde knappt se India när hon sprang iväg på fotbollsplanen.
En liten kul sak hände när vi var ute. India började skälla på en hund som då började rusa emot henne och morra. Hunden var ganska mycket större än henne och när hunden kom emot henne började hon gny och gömma sig bakom mig. Det roligaste var att hon mitt i detta kissade på sig xD hon måste blivit fullkomligt livrädd stackarn haha.

Nu ska jag gå ut på en liten mini promenad och tanka min mobil som är slut på pengar!
Haveaniceday

11/12

Heeej :)
Hoppas ni alla e på riktigt bra humör idag? De är åtminstone jag, det är ju fredag och snart ledighet haha.
Idag ska jag börja dagen med att ta ut India på sin promenad. Sen ska jag vänta till Richard kommer hem runt 13.30, äta och efter det gå ner till centrum och kolla lite i affärer. Efter det går jag till gymmet och sen hem, äta middag och prata med pappa och Emma. Händer inte så mycket idag egentligen.

Sitter och knaprar på min frukost nu och ska alldeles strax slå på julkalendern.
Det är helt dimmigt ute idag och Richard varnade mig för att det skulle vara super kallt så får klä på mig ordentligt med kläder så jag inte fryser allt för mycket ute.

Ha en bra dag

Jag säger God Natt

Nu mina vänner ska jag sätta på en film och krypa ner under täcket för att förbereda mig inför natten.
Är inte direkt trött men måste lägga mig så jag orkar upp imorgon :)

Archi e fortfarande inte helt kry så det blir ingen promenad för han imorgon på morgonen :/ han har varit så slö hela dagen och han har inte ens lekt med sin boll eller skojbråkat med India som han alltid gör. Kan hundar få typ magsjuka och feber mm?

Jag tror det får bli ett cityakuten avsnitt minsann haha. Var ett bra tag sen jag såg på det nu.
Igår låg jag förresten och kollade på Pernillas Jul och de nya avsnittet av På spåret. Ganska skojigt måste jag säga

God Natt

Aldrig mera

Mätt och belåten sitter jag i min säng och borstar tänderna.
Fy fasiken vilken stor portion dom hade köpt till mig. De hade köpt mer pommes till mig än sig själva av någon konstig anledning :S det var ett berg, nästan lika högt som Kebnekaise. nä inte riktigt så stort men det var säkert en 500 g eller något. Hjälp vad mätt jag är.. inte så där skönt mätt utan över mätt, prroppmätt! Middagen innehäll säkert flera nyttigheter också..NOT om inte friterat räknas som nyttigt? knappast! Just nu känner jag aldrig mera pommes frites. Aldrig mera friterat!

Träningen gick väl hyfsat förut. Inget super hårt pass men inget fjanpass heller. Ganska lagom fast jag kände att jag hade så mycket energi kvar när jag gick ifrån passet att jag hade kunnat köra på en stund till.. men det blir ju så tråkigt och enformigt att stå på crosstrainern. Det är jag i gymmet tillsammans med 50+ arna så haha jaa.. ja drar väl ner medelåldern rejält skulle jag tippa på :P

Annars har dagen varit sjukt seg idag. Har inte gjort ett smack känns det som.
Imorgon jobbar jag bara på morgonen sen är jag ledig, wiiiho! Synd bara att jag inte har någon att umgås med när jag är ledig för att ingen annnan e ledig då.. men så är det. Får väl åka och spendera pengar i min ensamhet xD
Får bli gymmet imorgon kväll då jag bara tränar på måndagen i nästa vecka :)

Bye


Fish and Chips

Nu ska jag springa ner i köket och äte Fish and Chips med Beverley och Richard. Är inne i en riktigt engelsk matperiod nu känner jag, men va sjutton jag e ju i England och då ska jag leva som engelsmän :)
Fast till helgen blir det mat på en svensk restaurang i London, kan säga att jag längtar!
Ååå hoppas dom har pyttipanna eller korvstroganoff eller kladdkaka haha. Jag är sugen på korv :)

Nä mat var det
Hörs om en stund

Två veckor kvar till Julafton :D

Oj vad dålig uppdatering det har blivit idag men ska jag vara ärligså har jag haft fullt upp fram till nu.

Vaknade imorse av att ytterdörren blåste igen hårt med en duns. Låg sedan och drog mig i sängen till kvart över 8 då jag gjorde iordning frukost och satte mig och kollade på julkalendern. Har blivit lite av en vana som jag gör varje morgon. Tror det är första gången på många år nu som jag följer julkalendern.

Tog sedan ut hundarna på en närmare en och en halv timmes prommenad. Härligt var det i solskenet :)
Kom hem och städade i mellan en och en halv - två timmar. Har inte städat något annat i veckan utan sparade allt tills idag istället och då fanns det ju som sagt en del att göra.
Gick sedan ut och köpte frukt som jag nu sitter och smaskar på :)

Tog sedan ut hundarna igen fö en andra promenad och då spydde Archi två gånger :/ det blev därför en kort promenad på en halvtimme. Han hade tydligen spytt igår kväll medan jag var på gymmet också och han har inte alls sett pigg ut varken igår kväll eller idag då han har sovit iprincip hela tiden. Inte har han ätit något heller, om man bortser från två små hundgodisar.
Stackarn hoppas det inte är något allvarligt med honom, han ser så ledsen ut i ögonen när man tittar på honom.

Nu ska jag se lite på film eller något och bara ta det lugnt fram till halv 5 då jag ska bege mig till gymmet.
Ha en fin dag

Köttbullar

God Kväll

Har precis kommit hem från gymmet och väntar nu på att maten skall bli klar. Det blir köttbullar med pasta och tomatsås, mums precis vad jag var sugen på och ville ha idag :D
Träningen idag kädes fruktansvärt seg och ja..vet inte vad jag ska säga riktigt. Låg lite på latsidan!
Kan dessutom passa på att dela med mig av lite kunskaper jag fått idag. Ät aldrig 200-300 gram rödbetor innan du ska träna. Det smakar illa i munnen och hela du luktar typ vinäger.. fy vad jag kände att jag stank på gymmet haha!

Nu är det mat dags och jag är hungrig som få

9/12

Halloj

Vädret här har inte varit så dåligt som jag trodde att det skulle bli. Har faktiskt varit uppehåll sedan jag bloggade imorse, det gillar vi :)

Efter promenaden med hundarna skrev jag brev, postade brevet, gick en sväng till affären och köpte päron,äpple och rödbetor samt pratade med pappa i telefonen. Gick hem och tog ut hundarna direkt igen. Skönt att ha det klart :)

Nu sitter jag och käkar päron. Har även ätit äpplen och nästan en hel burk rödbetor + lite saltgurka :P Jag är så otroligt saltsugen hela tiden. Hehe!

Ska kika lite på film nu innan jag pratar med pappa, mamma och emma på skype :)

Hörs

Dimma

Hejsan :)
Har nu ätit upp min havregrynsgröt med russin och mjölk + morot, gott faktiskt :)
Vädret idag är halvtaskigt, regn och dimma. Kan ju även meddela att trots att det var så fint väder i går morse så blev det såklart regn runt 16.30 tiden, lagom för mig att gå till träningen med andra ord. Så sprang omkring på arenan i ösregn=mindre roligt. Igår var iallafall sista träningen utomhus på arenan innan jul då Rosie inte kan träna på torsdag och sen är upptagen fram till jul.

Nu ska jag borsta tänderna, klä på mig och ta ut hundarna.. big surprise jag vet! hehe
Ha de gött people

Morgon igen

Hur mysigt är det inte att vakna upp av att hundarna skäller som dårar i trädgården?
Kanske var det bara bra då jag hade en dröm om att jag satt i tandläkarstolen och fick en spruta för att dra ut en tand men ändå.
Hoppas nu inte dagen fortsätter med en massa skällande.

Nu är det frukost time!
/

Men varför inte liksom

Haha lite små komiskt ändå.

Frukost:
Julskinka, kalkon, en tallrik flingor

Lunch:
Julskinka, kalkon, en tallrik flingor, kokta palsternackor

Middag:
Julskinka, kalkon, liknande potatisbullar med morot i, majs och saltgurka

Känner att det har varit stor variation på min mat idag haha xD Har säkert käkat ett kilo skinka eller något och lite mindre mängd kalkon.
Men JA det är snart jul och då ska man frossa i skinka eftersom det är enda gången på året man har det :D
Dock så är julskinkan och kalkonen slut nu och det har varit fruktansvärt gott. Men imorn blir det gröt till frulle eller något för flingorna och muslin e slut så har änna inte så stort val.

Nu väntar duschen och ett avsnitt av andra avenyn

Tjoho

Tjenare :)
Har precis ätit upp sista skiva av mina kokta palsternackor som jag åt till lunch tillsammans med julskinka, kalkon och en tallrik flingor. Värst vad hungrig jag var idag. Fortfarande sugen på något..hmm!

Var ute på en ca 50 minuters promenad med hundarna förut så nu är det iaf klart för dagen, alltid lika härligt!
Ska iväg oh träna på arenan idag, troligtvis sista arena träningen innan jul. Det känns ganska skönt faktiskt.
Har bestämt mig för att ta hel ledigt från träningen när Linda är här :) och jag längtar faktiskt till att slippa träningen ett tag.

Nu vet jag inte vad som händer riktigt. Behöver inte gå förren om en och en halv timme så har lite slö tid nu kan man väl säga :P


Min sushi tallrik förresten som jag åt för ett par veckor sen. Den stora trekantiga grejern och såsen fick jag kasta för det var oätligt, men det andra var hur gott som helst. Speciellt den med den stora räkan överst.

Hörs

Längtar x 1000000

Om exakt en vecka runt den här tiden kommer Linda att vara här hos mig :D
Ååå jag längtar så, det går inte att beskriva. Kommer inte att vara ensam mera då på ett tag.

En bild från när vi var och badade i Gbg i somras :)

Längtar, längtar, längtar!

Vad jag har gjort idag

Tog en långpromenad förut på drygt 80 minuter. Vädret är jätte härligt idag och jag hade gärna gått ute längre, men det blir lite långtråkigt att bara gå omkring i skogen.

Har sedan jag kom tillbaka provat mina kläder jag köpte igår + min kjol jag inhandlade förra helgen och det passade bra ihop så nu är min jul outfit klar :) haha!
Sedan städade jag garderoben och försökte klura ut vilka kläder jag kan ta hem och vilka som jag vill ha kvar. Sen försökte jag även lägga ner alla julklappar i resväskan och enda problemet nu är att jag inte får stängt resväskan xD o då har jag inte ens lagt ner några av mina egna saker.. ooops.
Får klura lite på det där tror jag!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lite lugnt. Ska göra mig lunch om en stund eller så tar jag ut hundarna först.. har inte bestämt mig riktigt än.
Ska även försöka städa vardagsrummet!

Ha det gött

Julmat

Tänkte ni skulle få se min jultallrik när vi åt jullunch här om dagen

Detta antar jag är den typiska engelska julmaten då :)
Gott!

Skinka, kalkon och flingor med mjölk

Hallå:)
hur gott e de inte o äta julskinka till frukost? Är inne på min andra stora portion skinka samt att jag ätit en hel del kalkon + en tallrik flingor med mjölk :) Ååå så gott det är. Mitt saltsug dämpas lite utav skinkan :)

Ska äta upp och sen blir det promenad. Vädret just nu är fint. Sol och hyfsat vindstilla men vi får väl se hur det verkar när jag kommer ut.. hehe!

Bye

Härlig dag, härlig kväll

God Kväll allesammans :)

Vilken härlig dag det blev ändå (nu syftar jag inte på vädret). Mötte upp Sanna och vi tittade lite i affärer och åt en god lunch och bara pratade om allt och inget :) Hon var tvungen att åka hem vid halv 2 men jag stannade kvar och tittade lite till. Blev att jag inhandlade en ny bolero och ett linne.. oops!

På vägen hem strulade det med bussarna igen :/ tog över en timme att komma hem o de brukar vanligtvis ta en halv timme. Väldigt irriterande vill jag lova, speciellt eftersom bussen jag satt på tydligen inte skulle gå hela vägen till Caterham av någon dum anldening så jag + typ 20 andra fick stå ute i ösregn o vänta på bussen som kom efter.
Väl hemma bytte jag direkt om till träningskläder och gick ner till gymmet.
Körde slut på mig själv och jag var så trött att jag knappt orkade gå ifrån gymmet. Trots det kändes själva passet ganska dåligt..blev bara trött utan att anstränga mig kändes det som.

Men imorn är en ny dag :) Blir kanske lite kalkon och julskinka till frukost... vad tror ni om det?:P
Mitt msn fungerar fortfarande inte :/
Puss

Helgen sammanfattning

Tjoho!

Helgen har varit fantastisk.
På lördagen åkte jag in till Croydon vid 13.00 och gick omkring där själv en stund eftersom Sanna blev lite sen med tåget. Vi åt sedan middag, åt kyckling curry (samma som emma åt när hon var här) och sedan åkte vi hem till mig där jag bor.
Vi satt och pratade läänge o hade de jätte trevligt. Somnade nog inte förren nrämare halv två tiden och gick upp halv nio följande morgon.

Åkte in till London, vi missade tåget med två sekunder typ. Eller så här var det.
När Sanna skulle köpa biljett krånglade det för att han som satt i kassan inte ville hälpa oss först. När det var tio sekunder till tåget skulle åka kom vi ner till tåget men då ville inte arbetaren släppa på oss på tåget (?) utan vinkade åt oss och körde iväg det! Jag menar hur dum får man bli, han måste ju också vetat att nästa tåg inte gick förren en timme senare. Det var så fruktansvärt störigt så det finns inte. Men det löset sig hyfsat bra ändå för vi tog bussen istället och var där en timme senare än beräknat.
Hann med en massa shopping i helgen så nu e jag fattig typ :) men de e kul o handla julklappar så de gör inget haha!

Nu ska jag åka till Croydon
Bye

Snabbis

God Morgon :)
Vaknade upp tidigt idag trotts att jag la mig sent igår, men så är det :)
Var så mätt igår så det gjorde ont när jag lade mig men nu är jag hungrig som en varg som jag är varje morgon.

Är ledig idag så ska åka in till Croydon tillsammans med Sanna en sväng eftersom hon också är ledig en stund idag :D ska bli superskoj eftersom jag inte träffade henne i helgen. Är dock lite rädd att jag ska spendera ännu mer pengar haha!

Nu ska jag äta o göra mig klar.
Hörs när jag kommer hem

Ska det var så ska det

Förutom den andra tallriken med en massa julskinka och kalkon så har jag nu lyckats klämma i mig två efterrätter.
Det första var christmas pudding med grädde, som är en massa gjord på en massa frukt. Smakade ungefär som brända russin och var inte direkt gott. Men jag kunde inte med o säga att ja inte tyckte o det så jag åt upp haha.
Sen fick jag även en sak som dom hade gjort själva bestående av ett tjockt lager grädde, vaniljkräm, tårtbotten, hallon och körsbär och någon alkohol cherry eller va sjutton de nu hette. Gott var det iaf, förutom tårtbotten som var alldeles vattnig hehe men ååå mums. Älskar grädde
Är proppmätt nu men när man väl smakar engelsk julmat måste man ju prova allting inklusive desserterna. Orkade dock inte med någon minced pie så det får bli nästa gång.

Nu ska jag duscha och sen se klart på robinson
/

Julmat på engelskt vis

Heejsan!
Har nyss avnjutit en engelsk julmiddag. Mycket gott måste jag säga och jag funderar på att gå ner och ta en liten portion till med julskinka och kalkon.
Om ni bara visste vad gott det var med julskinka.
Julbordet bestod av: julskinka, kalkon, fyllning, stekt potatis, kokta morötter, stekta palsternackor, kokt kål, prinskorvar med bacon runt om och sås. Känns inte riktigt som julmat men gott var det iaf :)

Nu ska jag fortsätta se på robinson och hämta mer mat haha!
Hörs lite senare

Jag väntar och väntar

Nej vet ni nu pyser jag härifrån.
Bev och Richard har inte kommit hem än men jag orkar inte vänta. Hundarna skäller hål i huvudet på mig (om man nu kan säga så) o jag orkar inte med dem mer. 6 dagar i rad är för mkt.. jag behöver vara fri från dom på helgerna för att orka med dem resten utav dagarna! Är sån tur är ledig på måndag :D och fredag eftermiddag så det ska nog bli bra ändå.. hehe

Hörs imorn eller något, Sanna är ju här ikväll så hinner antagligen inte blogga mer idag.
Ha en superhelg

Gaaaaaahhhh!!

Okey dagen som började så bra blev inte så bra under promenaden.
Det första jag gjorde när vi kom ut på garageuppfarten var att halka på en brunn, så mina nytvättade vita vantar blev helt bruna + mina byxor! Störande.
Väl på promenaden drog hundarna värre än värst och jag visste inte vad jag skulle göra. Blir så irriterad ibland så jag går och svär och skäller på svenska! Inte allt för högt dock och såklart när ingen ser... men att hundarna ska vara så otroligt trögfattade ibland?!

Sådär ingen idé att tänka på det mer.
Nu sitter jag i min säng och ska klä på mig andra kläder än mjukisarna jag har på mig för tillfället. När Bev och Richard kommer hem åker jag int till Croydon och väntar där på Sanna... orkar inte bara sitta här på mitt rum och vänta.

Vad händer för er denna lördag?

SOL

God Morgon solstrålar!
Solen skiner och det är snart dags för en hundpromenad. Sista promenaden för vecka :) wihooo! sen är det helg.

Idag ska jag möta upp Sanna i Croydon och vi ska shoppa o lite sådant. även äta lunch + middag ute :D
Sen ska vi åka hem till mig och hon ska sov här i natt, alltid trevligt o ha folk över :)
Känner mig på strålande humör idag, förutom nu då när skype krånglar för mig och pappa..de funkade inte igår heller :/
Aja  ska väl komma ut på den där promenaden så att jag kan småstäda lite sen

Pappa vi får höras imorn kväll istället!
puss

23.56

God kväll :)
Har inte hänt speciellt mycket idag om jag ska vara ärlig.
Lagade lax med potatis,palsternacka,morot,keso, ett stort päron och tomat till lunch :D Mums vad gott kokt palsternacka är, ås gott att jag faktiskt kokade det till kvällsmat också :) tillsammans med keso,tomat och två stora päron. Jag blev mätt!
Fick ett sånt himla sug på keso när jag var och handlade förut att jag var tvungen till att köpa med mig lite, lite fredagsmys sådär. Åt alltid keso till lunchen i skolan så nu var de änna på tiden att jag åt det igen.

Gick och la hundarna för en halv timme sen och det gick fint. De har skött sig ovanligt bra idag och endast skällt lite granna.

Det fina vintervädret ändrades i kväll till ett ruskoväder med en massa regn, usch hoppas de har dragit över tills imorgon. Imorn blir det en massa shopping haha :D läängtar till att spendera pengar xD

Nu ska jag se lite på idol klipp innan jag somnar
Puss

Tiden går ganska fort..

...när man har saker att göra
Fast just nu har jag ingenting att göra. Har en tvätt i tvättmaskinen, för tidigt för att laga mat och har ingen lust till att dammsuga mitt rum.. det får bli ikväll istället ^^
Kanske skulle man ta och börja slå in julklappar? det brukar ju vara skoj, har inte så många att slå in än men det kommer vara en hel del efter helgen det kan jag lova :D

Vädret är fortfarande strålande ute och frost. Hundarna har aldrig sett snö förut så jag väntar på att den första snön här ska komma :) idag fick det iaf se is haha eller känna på kanske man säger. Dom gick i en vattenpöl och knaaak&brak så smällde dete till i isen och hundarna sjönk igenom :) Underhållande

Nää om man skulle ta och slå in julklappar.. fast då måste jag gå ner till köket och hämta saxen, orkar jag det? återstår och se
Bye

Hallå där köp blåbär

Hej mina kära!

Lite kortfattat om igår. Åkte iväg och tränade med Rosie, dock hade jag så fruktansvärt ont i magen så det blev ett inte allt för jobbigt pass. Åkte hem och var hemma runt kvart över åtta och fixade då mat. Hade ont i magen hela kvällen igår och det var jobbigt!
Duschade och satte mig nere i tv rummet med hundarna och hundarna höll på o bråka med varandra hela tiden. Det gick iaf bra att lägga dom :D
Jag gick inte och lade mig förren efter tolv tiden så jag var grymt trött i morse när jag skulle gå upp vid åtta.

Har fått i mig frukost (mannagrynsgröt med russin + äpple) och ska borsta tänderna och klä på mig så jag kan ta ut hundarna. Vädret är soligt och det är frost ute nu så det är lika bra att ta ut hundarna innan regnet kommer för enligt prognoser så ska det regna varje dag hela nästa vecka också :/ usssch!

See you♥

Som man bäddar..

Det börjar bli mörkt här ute nu och klockan är bara strax efter 4. Deppigt!
Ska alldeles strax klä på mig och sticka iväg till träningen. Måste sätta in hundarna i kenneln eftersom jag är hemma runt kvart över 8 ikväll.
Jag hoppas verkligen att det inte blir något mer regn idag för det har regnat tillräckligt! Fatta har snart regnat varje dag i 4 veckor nu tror jag det är .. helt makalöst jue

Kan man gå ifrån huset om man har en tvättmaskin som inte är färdig än? eller blir det dumt då
Jag mår fortfarande illa över mackorna förut. Jag blev så mätt så mätt och jag är fortfarande så där sprängmätt ni vet som man kan bli när man överäter ibland hehe. Men de e ta mig sjutton inte skönt asså. Hoppas maten hinner smälta innan jag skall springa för annars blir det jobbigt^^

Om mindre än två veckor är LINDA här :D

Puss&kram

Det är roligt att tvätta

Håller på o tvättar för fullt, kan behövas kan jag ju medge då jag endast hade ett par rena trosor kvar innan jag tvättade haha.
Ska även tvätta alla träningskläder, tröjor, sängkläder, pyjamaser mm. Lika bra o passa på nu när Bev och Richard inte är hemma för annars är det svårt att få plats i torkskåpet. Lättare när kläderna kan hänga ute och torka.

Promenaden med hundarna blev väldigt kort för jag frös så fruktansvärt mkt om fötterna så det gjorde jätte ont. Sen märkte jag även att jag fått ett sår som hade börjat blöda mellan tårna..AJ!
Nu längtar jag tills träningen ska vara över så att jag kan få duscha mina iskalla tår med varmt vatten..åå härliga tanke :)

Nää nu får jag fortsätta med tvätten innan jag skall dra och träna.
Mitt msn fungerar fortafarnde inte så pappa ni får logga in ¨på skype om ni vill prata :D

Iband är det farligt gott med smörgåsar

Haha vet inte vad som har hänt med mig men jag har nyss käkat lunch och det blev 8 st rostade bröd. Har aldrig i mitt liv ätit så många mackor på en gång tror jag men antar att jag var hungrig + att det var väldigt gott just idag också. Blåbär med sojamjölk till efterrätt också xD Såg på Pernillas jul samtidigt och maten hon lagade såg väldigt god ut.

Nu har jag satt igång diskmaskinen och satt på en maskin tvätt och skall snart ta ut hundarna på deras promenad. Usch det regnar fortfarande ute och jag skall träna på arenan ikväll.. det kanske slutar om jag har tur, vilket jag aldrig har..hehe

Ikväll ska jag laga lax till lunch :D älskar fisk och det ligger två bitar i frysen.

Nu får jag ta itu med promenad samt gå till affären och handla.
Puss


Söker ni en fotbollsmålvakt?

Isåfall rekomenderar jag Archi. Ingen hade passat så bra i ett fotbollsmål som han :) Kanske är han lite liten dock^^

Sitter nu på mitt rum efter en trevlig promenad. Vädret var uselt och det ösregnade men vad gör det när hundarna är duktiga? de har nog aldrig varit så duktiga som det var idag.
Hade med mig en tennisboll ut som Archi lekte med, han älskar det :) dock gillar inte jag det lika mycket eftersom jag får kasta/sparka bollen åt han var 5:e sekund. Men så är det, mindre härligt var det också när vi skulle gå hem och jag fick lägga bollen i fickan på mjukisbyxorna.. de blev gott blött.:P

Nu ska jag faktiskt bara slappa och ta det lugnt tills nästa promenad. Bev är hemma eftersom de ska åka strax efter 12 så jag behöver egentligen inte ta hand on hundarna fram tills dess.. härligt värre :)

Försöker få igång mitt msn som slutade fungera igår :/ har ingen aning om vad det beror på... något som vet?

Sköt om er

22.09

Tjobbelobbi.
Hur e allt? Med mig är allt toppen typ.
Får roliga uppdateringar av mina kusiner från Spanien och det tycker jag om :D
Sen har jag nyss avnjutigt en av de godaste middagarna jag har fått här, lammgryta som har legat och kokat i en ångkokare hela dagen. Om ni bara visste vad gott det blir :) bra för mig att de gör den ganska ofta här haha.
Har också planerat in sovkalas här i helgen typ :P Sanna, en svensk au pair, ska sova över här ifrån lördag-söndag så det blir skojigt :)
Sen på söndagen blir det julmat här bestående av kalkon, skinka, stekt potatis, grönsaker, christmus pudding och säkert en massa annat gott.

Imorgon kväll är jag ensam hemma med hundarna, detsamma gäller fredagen.. lite segt när jag tänker på hur jobbiga hundarna var om kvällarna när Emma var här hehe.

Var gå gymmet förut förresten och det gick galant, dock inte lika hårt som igår men helt okey :D När jag stod inne i gymmet började det ösa ner med regn och då menar jag verkligen ösa. Det slog så hårt mot taket att alla inne i gymmet blev lite förskräckta tror jag. Det lät verkligen som hagel så hårt var det!

Nu väntar jag på att Bev ska ropa på mig så jag lär mig hur man ger katten sin medicin. Leo haltar fortfarande (har gjort det sedan emma var här) och iochmed att Bev och Richard inte är hemma på fredag måste jag ge han tabletterna. Så hon ska visa mig hur man gör enda problemet är att katten är ute för tillfället xD

Ha de gött
Puss

Ovanligt? nej!

Det ÖSregnar ute för tillfället.
Kom nyss in efter att ha varit nere i centrumet och shoppat lite grejer. Bland annat tejp, julgrejs och päron
Ska snart hugga in på lunchen som får bli päron,äpple, kiwi och mackor :D mumsigt
Ikväll blir det en jättegod gryta med lammkött så det väntar jag på:)

Nu ska jag som sagt äta och sen ska jag ta ut hundarna igen. Dom är så tysta idag o de e mycket skönt haha.

Puss på er

2 december

Heeej :)
Vaknade upp för en timme sen och har sedan dess hunnit käka frukost och se på julkalendern.
Det har regant ute hela morgonen (och natten med) men nu tror jag bannemig det har slutat, iaf för en liten stund.
Ska borsta tänderna och dra på mig kläder strax så att hundarna får sin promenad. Det är en elektriker här just nu och India är inte allt för glad på honom då hon skäller oavbrutet i omgångar. Det är det jobbigaste med att ha hundarna att så fort det kommer en för dom okänd person så börjar dom skälla på den personen, iaf India som r värst och jobbigast! Man undrar ju varför hon måste bete sig så?

Yeeees box dags å göra sig redo

Nu har jag smakat på lever

Nu kryper jag ner i sängen med andra avenyn♥

Förresten middagen bestod av LEVER, bacon, potatismos, sås, gröna böner, kokta morötter och ärtor. Lever var inte så farligt som jag trodde, förutom konsistensen som var vidrig. Men smaken: Helt okey!

Fick ta hostmedicin efter maten. Bev hade köpt en starkare än den vi hade innan så förhoppningsvis släpper hostan helt nu om ett par dagar :)

Hörde också att mina kusiner har det bra i Spanien :) Skönt att höra och jag hoppas verkligen solen tittar fram mer för er :D

Nu väntar som sagt andra avenyn, åå jag är kär i det programmet. (inte samma klass som cityakuten men ändå, bästa svenska serie)


Ingen arena träning

Det blev ingen träning på arenan idag för när jag var på väg till Rosie fick jag ett sms där det stod att hennes bil hade gått sönder och att hon var tvungen att vara hemma och vänta på mekanikern som skulle komma. Istället vandrade jag ner till gymmet och körde ett rätt tufft pass där. Skoj var det faktiskt.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar samtidigt som jag pratar med pappa på msn, web cam funkade inte idag så det får bli en annan gång.

Såg på julkalendern förut förresten o jag vet inte vad jag tycker om den. Får låta det gå ett par avsnitt så märker vi väl om den är bra eller inte :)
Vad tyckte ni?

Tränaträning

Fortfarande ruggitgt kallt ute men det hindrar inte mig från att åka med Rosie till arenan och träna.
På vägen hem med hundarna mötte jag Klara, den tjeckiska au pairen och vi ska antagligen ses imorgon och kanske på fredag :)
Ska ju vara ensam här från torsdag-lördag då Bev och Richard ska bort så måste passa hundarna så då hade lite sällskap varit trevligt :D

Nu är det dags att byta kläder och göra mig redo för några lopp.
Hörs när jag e tillbaka

Rädda julen

Förresten ni har väl inte missat att rösta på din favorit i aladdinasken?
En chokladpralin ska bort så rösta för att att din ska få vara kvar :) Självklart röstade jag på gräddnougat, den absolut godaste och den som alltid försvinner först i vår ask hemma.



http://www.raddajulen.nu/

Puss

Frost och minus

Blogg.se har krånglat för mig så därför har jag inte kunnat blogga mer än vad jag har gjort men nu funkar det prima igen.

Promenaden idag var härlig. När jag kom ut genom dörren möttes jag av frost på bilarna och i gräset, det rök ur munnen när man andades och det var minusgrader samtidigt som solen sken och det fanns inte ett moln på himlen. Detta gjorde att det känns som att julen är påväg :)
Prövade att gå en ny väg idag och det var mysigt att gå genom skogen. Var ute längre än en timme tillochmed tror jag. Det enda jobbiga var att mina fötter blev som isklumpar hehe. Gummistövlar är inte varma, inte ens med raggsocka i.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Städat toaletten men inget annat direkt, småstädat lite grejer i mitt rum. Kan ju meddela att det där med att bädda sängen varje morgon nu sker ungefär 4-5 ggr i veckan haha...vadå ingen går in i mitt rum ändå ^^

Nu ska jag fixa fram lunch, får bli mackor idag för det är jag sugen på :) kanske med ost på om det finns.
Ha det glatt

1 december

Godmorgon!
Denna dagen började jag med en frukost med flingor och mjölk + äpple :) Älskar frukostar.
Hade tänkt och se på julkalendern samtidigt som jag åt men svt har inte fått upp den på sidan än så det får vänta tills lite senare, kanske vid lunchen?!

Helt knäppt egentligen att det redan är december, har inga direkta julkänslor än så det känns lite skumt. Men bara 24 dagar kvar till julafton :D

Nu ska jag som vanligt börja göra mig iordning för att ta ut hundarna på en timmes promenad.
Seee yaa

RSS 2.0