Det går bra nu.

Tjatja igen :D
Måste bara säga att gymmet gick urbra. Har nog aldrig känts så bra förut som det gjorde idag, kanske beror det på att jag tog en vilodag igår? whatever..
Nu är jag ensam hemma med hundarna, har ingen aning om vart Bev och Richard e nnågonstans men jag hoppas att de kommer tillbaka inom kort för jag börjar bli vråålhungrig verkligen..

Hörs efter middagen eller något :)

Kommentarer
Postat av: Klara :D

Hej!

Hoppas att du har det bra! Ikväll har jag och Maja gjort lite julkort, lite tidigt men.... Idag hade vi så att man fick ta med sig godis och vi skulle se på en film i skolan. Men det blev Ice age filmen och jag gillar ju inte såna filmer men den var ganska bra. Sedan gick jag och Petronella ner till stan och vi skulle ta bussen till torp. Vi hade läst busstids tabellen och den gick ut till torp. Men sedan hörde vi att någon sa:

- Går denna bussen till torp?

- Nej, sa busschaförren då. :/ men som tur var gick den in så att vi gick av hemma istället. Men det är ju fredag det trettionde.... Ha det bra häls. Klara :D

2009-11-13 @ 22:03:10
Postat av: Maja

Hej! Jag tycker att det är roligt när Klara pysslar med mig. Idag bestämde jag vad vi skulle äta occh det blav revbensspjäll och kyckling...gott! Jag tycker att det är roligt i skolan och har lärt meg många bokstäver och bokstavsånger. Idag har vi haft visa stund. Då visade jag min hund. Jag har tagit influensa sprutan det gjorde inte så ont. Jag tycker att det ska bli roligt när du kommer hem.. kram Maja.

2009-11-13 @ 22:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0